פואד כתב:
צודק אני לא אדם שקל לדבר איתו, במיוחד שהעובדות פשוטות כמו שאתה אומר.
אני לא צריך שיגיע כלום לאף אחד, אוהדים יודעים את מצב הקבוצה, אוהדים יודעים ש-99,9% רמון אשם במצב הזה.
אני לא רואה נאצות.
מה לא ברור במה שניסחתי?
אני נתפס מהימן אצל הרבה מאוד אנשים, אנשים יודעים שהם יכולים לסמוך עלי בעיניים עצומות, אנשים אחרים שלא מכירים אותי יחשבו דבר כזה, אבל זאת בעיה שלהם ושל הדעות הקדומות שלהם. אני יודע שמי שצריך להגיע אליו הדברים שלי מגיע ואני יודע שאותם אנשים יעבירו את זה הלאה בדרך שלהם והכל טוב.
ואם היית מדבר ככה מההתחלה היה יותר נעים לדבר איתך.
שאני אומר לא ברור, כוונתי שצריך לנסח את זה בצורה יותר, איך נקרא לזה, מקצועית. ואולי להשמיט את "הבן זונה" שדחפת פה ושם.
אתה נתפס מהימן אולי אצל הרבה אנשים, אבל חוליגן אצל חצי מדינה ואני יודע שזה לא אכפת לך. אבל אם חלק מהחצי מדינה הזו תצטרך לשמוע אותך, יהיה להם קשה לקחת אותך ברצינות.
אם יש לך צינור אחר להעביר את הדברים, סבבה. אני דוחק באנשים שיודעים דברים לפרסם אותם מאז שאני שומע את כל השמועות לגבי מצב הקבוצה.
ורמון אכן אשם ב100% במצב הקבוצה. אין פה בכלל ספק. זה לא אומר שאין בעיתיות באוהדים של הפועל. כי גם שלא היה רמון היו רדיוסים ונקודות ושירים מגעילים והסתה (שברור שאצלנו היא לא נתפסת כהסתה, כי רק גזענות זו הסתה. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי). זה בכלל לא קשור. ואני מנחש (רק מנחש) שגם אם לא היה רמון אתה כנראה היית נכנס למגרש עם זהבי וגורם נזק לקבוצה. אין ק-ש-ר בין הדברים.
וכן, האוהדים לא גרמו למכירה הזו ליפול, אבל שאתה שואל את עצמך למה מישהו שהוא לא אוהד הפועל יבוא לקנות את הקבוצה, אז בתמונה הגדולה, התנהגות של אוהדים והתדמית שיצאה לאוהדי הפועל בשנים האחרונות לא תורמת לסיכוי שאנשים יבואו לקנות. גם השואה, גם השלט, גם פואד בדרבי, גם "שמעון מזרחי תתאבד". כל הדברים האלה עושים נזק. גם אם לא עשו את הנזק בעניין של קאהן.
ובוא נגיד שאני אחד המשתמשים פה שיותר נעים לדבר לדבר איתם, בטח בכל מה שקשור לשפה.