תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים רמון שקרן או גנב, מה שבטוח... כושל
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
פואד, אם אתה כבר פה, רציתי לנצל את ההזדמנות לומר לך שאתה מעורר בי גועל ושאט נפש. פעם התגאתי בכך שאין כמו אוהדי הפועל, היום יש לנו לה-פמיליה משלנו. הסיבה היחידה שצריך רוכש היא להעיף גורמים כמוך מהיציע.
עכשיו תמשיכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:56 
redrony כתב:
פואד כתב:

יש הבדל בין לחשוב שעושה נזק שיכול למנוע מרוכש לבוא לבין זה שזה עושה נזק ומונע מרוכש לבוא. שימשיכו לחשוב מה שבא להם, למנוע מרוכש לבוא זה לא מנע ולא ימנע.

לא, יש הבדל בין לתת לגיטימציה לחיים רמון אצל האוהדים האחרים ובתקשורת שהיא, אם לא הבנת כלי משחק עיקרי היום. אבל אתה משחק משחק אחר, את זה הבנתי. חבל שרק אתה נהנה ממנו

אז בוא נוריד את השלט, נהרוג את פואד, נחתוך את הלשון לבעלי המניות והעמותה, נשחד את השופט במשחק כדי שננצח, נעשה כל אחד 5 מנויים כדי שלאדון חיים רמון לא יהיה את מי או מה להאשים.

אם תרצה אני אשתף אותך במשחק שלי,משעמם לי בבית, אתה מוזמן לבוא לשחק איתי מונפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
אתה קופי טביב ורמון.

בוא נתחיל מלא להיות ביריונים ועבריינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:58 
Pumpkin כתב:
פואד, אם אתה כבר פה, רציתי לנצל את ההזדמנות לומר לך שאתה מעורר בי גועל ושאט נפש. פעם התגאתי בכך שאין כמו אוהדי הפועל, היום יש לנו לה-פמיליה משלנו. הסיבה היחידה שצריך רוכש היא להעיף גורמים כמוך מהיציע.
עכשיו תמשיכו...

תמיד לשרותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:03 
פואד כתב:
redrony כתב:
פואד כתב:

יש הבדל בין לחשוב שעושה נזק שיכול למנוע מרוכש לבוא לבין זה שזה עושה נזק ומונע מרוכש לבוא. שימשיכו לחשוב מה שבא להם, למנוע מרוכש לבוא זה לא מנע ולא ימנע.

לא, יש הבדל בין לתת לגיטימציה לחיים רמון אצל האוהדים האחרים ובתקשורת שהיא, אם לא הבנת כלי משחק עיקרי היום. אבל אתה משחק משחק אחר, את זה הבנתי. חבל שרק אתה נהנה ממנו

אז בוא נוריד את השלט, נהרוג את פואד, נחתוך את הלשון לבעלי המניות והעמותה, נשחד את השופט במשחק כדי שננצח, נעשה כל אחד 5 מנויים כדי שלאדון חיים רמון לא יהיה את מי או מה להאשים.

קודם כל, אם השלט הזה עושה נזק להפועל (אם) אז צריך להוריד אותו. הפועל חשובה ממנו ועם כל הכבוד לשלט הזה, הוא לא מהות המועדון. כולה שלט טיפשי, לא יותר מזה.
"נהרוג את פואד"? מי שמע עליך בכלל חוץ מהפורום הזה ועוד כמה אוהדים לפני הדרבי? מישהו התעסק בך בכלל?
נכנסת למגרש, עשית מה שעשית. אז לא, לא אתה הפלת את המכירה. מבסוט? שיחקת לידיים של האדם שאתה לא סובל, זה שמחריב את הפועל דה-פקטו. אבל מה אכפת לך, אתה יודע שזה לא אתה, שימותו כולם. העיקר שהצדק העולמי איתך והפועל הולכת איתו לשאול. תמשיך להיות צודק, תגיע רחוק (ושלא תטעה, אין בי גרם הסכמה איתך ועם מה שעשית ואתה הכל חוץ מאשר צודק בכל מה שקשור למקרה הזה ולטענות נגדך פה בפורום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:03 
זבל אנושי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:05 
KingAlpaca כתב:
אתה קופי טביב ורמון.

בוא נתחיל מלא להיות ביריונים ועבריינים.

אתה תהיה מה שאתה רוצה ואני יהיה מה שאני רוצה וכל זה עדיין לא קשור לשקרים של רמון ובכל זאת אתם ממשיכים להגיב כמי שמהופנטים. יעבור לכם בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
1. אתה לא תהיה מה שאתה רוצה, טביב. זאת בדיוק הבעיה שלך. אתה לא מרכז היקום, רמון.
2. זה כן קשור, זה מה שמנסים להסביר לך שוב ושוב.
3. כשאני התנגדתי לרמון, שבוע לפני שהוא הגיע, אני לא זוכר אותך. אבל טוב שאתה פה להעיר אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:12 
redrony כתב:
פואד כתב:
redrony כתב:
פואד כתב:

קודם כל, אם השלט הזה עושה נזק להפועל (אם) אז צריך להוריד אותו. הפועל חשובה ממנו ועם כל הכבוד לשלט הזה, הוא לא מהות המועדון. כולה שלט טיפשי, לא יותר מזה.
"נהרוג את פואד"? מי שמע עליך בכלל חוץ מהפורום הזה ועוד כמה אוהדים לפני הדרבי? מישהו התעסק בך בכלל?
נכנסת למגרש, עשית מה שעשית. אז לא, לא אתה הפלת את המכירה. מבסוט? שיחקת לידיים של האדם שאתה לא סובל, זה שמחריב את הפועל דה-פקטו. אבל מה אכפת לך, אתה יודע שזה לא אתה, שימותו כולם. העיקר שהצדק העולמי איתך והפועל הולכת איתו לשאול. תמשיך להיות צודק, תגיע רחוק (ושלא תטעה, אין בי גרם הסכמה איתך ועם מה שעשית ואתה הכל חוץ מאשר צודק בכל מה שקשור למקרה הזה ולטענות נגדך פה בפורום).

אני מרגיש קצת קנאות וקצת עצבים מצדך... אולי תשתה מים ותדבר איתי יותר מאוחר? חוץ מהפורום ולפני הדרבי שמעו עלי המון אנשים (איזה כיף לי? ממש כוכב נולד)

אם לא הייתי פורץ למגרש הפועל הייתה נמכרת? זה היה משנה את סדר היום בה? התשובה לא, אז ככה שלא משנה אם אני צודק או לא במה שעשיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:14 
בהתחלה הייתה מלחמה על אוסישקין ועל קבוצת הכדורסל, אחרי זה טביב, ועכשיו רמון.
אנשים התעייפו מלהפגין ולהלחם על משהו שקבוצות אחרות מקבלות די בקלות.
המינימום שצריך לעשות בעונה הבאה הוא 0 מנויים 0 כרטיסים ולדחוף כמה שיותר לפרק את הקבוצה, להתחיל מ0 חובות ומינוס 9 נקודות.
ברגע שזה יהיה המצב רמון יעזוב לבד ולא יהיה צורך בשום הפגנה. הסיבה היחידה שהוא עדיין נשאר בהפועל ולא הולך לפירוק היא שהוא מאמין שעדיין אפשר לגזור קופון על הקבוצה הזאת.
המצב שלנו היום הוא מצב שלא היה לנו כבר הרבה מאוד שנים, אנחנו מתחילים עונה בלי שאיפות, כמו קבוצה בינונית שמבחינתה מרכז טבלה זה טוב. גם בעונות הכי קשות שלנו שנאבקנו בתחתית הייתה קבוצה שנבנתה להאבק על תארים.
גם אם לפירוק הזה יהיה מחיר של ירידת ליגה, אני מעדיף שנתיים של השתקמות מאשר שנים של בינוניות עד שמשהו(אם בכלל) יסכים לשלם לו את הסכום ההזוי שהוא מבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:14 
KingAlpaca כתב:
1. אתה לא תהיה מה שאתה רוצה, טביב. זאת בדיוק הבעיה שלך. אתה לא מרכז היקום, רמון.
2. זה כן קשור, זה מה שמנסים להסביר לך שוב ושוב.
3. כשאני התנגדתי לרמון, שבוע לפני שהוא הגיע, אני לא זוכר אותך. אבל טוב שאתה פה להעיר אותי.

1.ברור שאני יהיה מי שאני רוצה
2.תנסו להסביר עד מחר, יש עובדות בשטח ויש תחושות של אוהדים.
3.התנגדת לרמון בפורום? ואווווווו!!! איך התקשורת לא רשמה על זה כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:15 
והפריצה תרמה משהו למכירה עתידית? לשינוי סדר היום? להליכה של חיימקה?
מלבד פגיעה בקובצה ובעצמך בסופו של דבר ,היא לא הביאה שום דבר חיובי,
חבל שאתה לא מסוגל להגיד כן טעיתי בקטע הזה, ומנסה כמו חיימקה רק להראות כמה האחרים הם חארות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:17 
pokara כתב:
והפריצה תרמה משהו למכירה עתידית? לשינוי סדר היום? להליכה של חיימקה?
מלבד פגיעה בקובצה ובעצמך בסופו של דבר ,היא לא הביאה שום דבר חיובי,
חבל שאתה לא מסוגל להגיד כן טעיתי בקטע הזה, ומנסה כמו חיימקה רק להראות כמה האחרים הם חארות

לא תרמה כלום, לא גרעה. הפריצה לא נעשתה בגלל מצב המועדון.

אני לא מנסה להראות כמה אחרים חרא, יש רק אשם אחד וקוראים לו חיים רמון וככה זה יישאר. לעומת זה רמון תמיד מוצא (המון) אשמים אחרים.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 ינואר 2015, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:18 
פואד כתב:

אני מרגיש קצת קנאות וקצת עצבים מצדך... אולי תשתה מים ותדבר איתי יותר מאוחר? חוץ מהפורום ולפני הדרבי שמעו עלי המון אנשים (איזה כיף לי? ממש כוכב נולד)

אם לא הייתי פורץ למגרש הפועל הייתה נמכרת? זה היה משנה את סדר היום בה? התשובה לא, אז ככה שלא משנה אם אני צודק או לא במה שעשיתי.

קנאות ועצבים? נראה לי שאתה מפספס בגדול.
כמו שכתב לך מישהו אחר, הכוונה היא שאתה לא מרכז העולם. לא הכל זה פואד. ואם היית גם טורח להבין מה שכתבתי אולי היית מבין שאני לא חושב שהפריצה שלך למגרש הרגה את המכירה. אני כן חושב שמעשים כמו שלך נותנים לגיטמציה לאנשים כמו רמון לעמוד בפני ביקורת לגיטימית. כי כשהביקורת מופנית אליהם, למזלם הגדול צץ לו איזה שלט או איזה פואד בשביל לקחת מהם את האשמה. וכמו שאמרתי, פואד, אתה לא באמת מעניין יותר מדי אנשים וזה שהאשמה מתגלגלת עליך לא ממש עוזר להעיף את רמון מהפועל. ההיפך, זה עוזר להציג אותו כמסכן. הבנת? אתה, האנרכיסט הגדול, השיכור שפרץ לדרבי, שהרביץ לזהבי, לא הרסת את המכירה, עזרת לרמון עוד קצת להיאחז בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
Pumpkin כתב:
עכשיו תמשיכו...

אתה קיצוני יקירי ובאמת קיצוני
מישהו פה פתח תראש לערבי על הכיור בשירותים רק בגלל שהוא ערבי ???
לאן הגעת ???? פואד הוא פואד והגזענים מההר כבודם במקומם יונח
אין בינו לביניהם דבר מלבד אצל קורא של צנציפר ומאזין לאופירע ולא מבין תהליכים חברתיים שבכלל אין להם קשר לכדורגל

פואד אין עלייך
לא ! לא הרסת דבר , להיפך
נתת לחיימקה הזדמנות לעלוב ובזלזול בכל מי שעמל ותרם למה שנקרא הפועל אוסישקין , זה קצת כואב אבל אמור בעיקר בעיקר לרענן!
לרענן את המחשבה אצל כל מי שתרם להפועל בכדורסל מתחילת הדרך לפני 5-7 שנים שהנה, בא איזה שודד גופות עם חג'ג' ביד ועושה עליו פלאברות כאילו מה שקורה בדרייב אין לא ממש קורה ובטח שלא נחשב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:31 
פואד כתב:
redrony כתב:
פואד כתב:
redrony כתב:
פואד כתב:

לא יודע, יודע שעשית נזק, כמו שהסבירו לך 3 רדיוסים ונקודה אחת פחות ומתנה לרמון. ועוד פעם לא תבין מה רוצים ממך, כי אתה כרגיל לא רואה אף אחד ממטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:31 
redrony כתב:
פואד כתב:

קנאות ועצבים? נראה לי שאתה מפספס בגדול.
כמו שכתב לך מישהו אחר, הכוונה היא שאתה לא מרכז העולם. לא הכל זה פואד. ואם היית גם טורח להבין מה שכתבתי אולי היית מבין שאני לא חושב שהפריצה שלך למגרש הרגה את המכירה. אני כן חושב שמעשים כמו שלך נותנים לגיטמציה לאנשים כמו רמון לעמוד בפני ביקורת לגיטימית. כי כשהביקורת מופנית אליהם, למזלם הגדול צץ לו איזה שלט או איזה פואד בשביל לקחת מהם את האשמה. וכמו שאמרתי, פואד, אתה לא באמת מעניין יותר מדי אנשים וזה שהאשמה מתגלגלת עליך לא ממש עוזר להעיף את רמון מהפועל. ההיפך, זה עוזר להציג אותו כמסכן. הבנת? אתה, האנרכיסט הגדול, השיכור שפרץ לדרבי, שהרביץ לזהבי, לא הרסת את המכירה, עזרת לרמון עוד קצת להיאחז בהפועל.

אני לא מרכז העולם, אתה עושה עושה אותי ככזה.
הבנתי מה רשמת.
אף אחד לא יעמיד את רמון באמת תחת ביקורת ולא משנה מה היה קורה או לא קורה, לא העיתונאים ולא ההתאחדות, בדיוק כמו שנתנו לטביב לנהל קבוצת כדורגל. ועדיין נותנים לו ואף אחד לא שואל לאיפה הולך הכסף.
השלט לא צץ, הוא קיים 15 שנה.
פואד לא צץ, הוא אוהד 22 שנים.
אני לא עזרתי לרמון להיאחז בשום דבר, כי בחיים הוא לא ישחרר את הפועל (לא משנה מה יקרה) לפני שהוא יכניס כסף לכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:35 
רדיוסים זה נזק? רמון אומר דווקא סותר אותך, הוא אומר ששער 4-5 סגור זה תועלת, למי להאמין?
הנקודה זה נזק מזערי שבסוף לא תשפיע לכאן או לכאן.
והבעיה שלי שאני רואה יותר מידי, כנראה אתה לא מכיר אותי ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:38 
פואד אתה מיתמם. הנשק הכי חזק של איש כושל כמו רמון, הוא להסיט את האש למקומות אחרים. אתה מגיש את זה על מגש. זה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:46 
פואד כתב:

הבנתי מה רשמת.
אף אחד לא יעמיד את רמון באמת תחת ביקורת ולא משנה מה היה קורה או לא קורה, לא העיתונאים ולא ההתאחדות, בדיוק כמו שנתנו לטביב לנהל קבוצת כדורגל. ועדיין נותנים לו ואף אחד לא שואל לאיפה הולך הכסף.
אני לא עזרתי לרמון להיאחז בשום דבר, כי בחיים הוא לא ישחרר את הפועל (לא משנה מה יקרה) לפני שהוא יכניס כסף לכיס.

ממש לא. אני גם אגלה לך סוד, אני לא באמת מנסה לשכנע אותך. אני לא חושב שאני יכול. אני לא חושב שאתה אדם שאפשר לדבר אליו בצורה הגיונית כאשר הוא לא מסכים על דברים ועובדות פשוטות. אבל יש פה עוד אנשים שצריכים להגיע אליהם והם קוראים אותך.
דרך אגב, מה שכתבת בתחילת האשכול, אם היית מצליח לנסח בצורה יותר ברורה ובלי נאצות, ויש לך הוכחות לדברים, בבקשה, בוא תעשה עם זה משהו. זה כנראה יכול לעזור הרבה יותר מכל הדיון הזה. אבל מצד שני, אתה חייב להבין שאתה לא נתפס כאדם מהימן יותר מדי בעיני מי שהטענות האלה צריכות להגיע לעיניים ולאוזניים שלו. עוד בעיטה בדלי של עצמך (ושל כולנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:48 
פואד כתב:
רדיוסים זה נזק?

כן, גם הרדיוסים הקודמים שבאו בעקבות השלט של פניני, גם נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:01 
redrony כתב:
פואד כתב:

הבנתי מה רשמת.

ממש לא. אני גם אגלה לך סוד, אני לא באמת מנסה לשכנע אותך. אני לא חושב שאני יכול. אני לא חושב שאתה אדם שאפשר לדבר אליו בצורה הגיונית כאשר הוא לא מסכים על דברים ועובדות פשוטות. אבל יש פה עוד אנשים שצריכים להגיע אליהם והם קוראים אותך.
דרך אגב, מה שכתבת בתחילת האשכול, אם היית מצליח לנסח בצורה יותר ברורה ובלי נאצות, ויש לך הוכחות לדברים, בבקשה, בוא תעשה עם זה משהו. זה כנראה יכול לעזור הרבה יותר מכל הדיון הזה. אבל מצד שני, אתה חייב להבין שאתה לא נתפס כאדם מהימן יותר מדי בעיני מי שהטענות האלה צריכות להגיע לעיניים ולאוזניים שלו. עוד בעיטה בדלי של עצמך (ושל כולנו)

צודק אני לא אדם שקל לדבר איתו, במיוחד שהעובדות פשוטות כמו שאתה אומר.
אני לא צריך שיגיע כלום לאף אחד, אוהדים יודעים את מצב הקבוצה, אוהדים יודעים ש-99,9% רמון אשם במצב הזה.
אני לא רואה נאצות.
מה לא ברור במה שניסחתי?
אני נתפס מהימן אצל הרבה מאוד אנשים, אנשים יודעים שהם יכולים לסמוך עלי בעיניים עצומות, אנשים אחרים שלא מכירים אותי יחשבו דבר כזה, אבל זאת בעיה שלהם ושל הדעות הקדומות שלהם. אני יודע שמי שצריך להגיע אליו הדברים שלי מגיע ואני יודע שאותם אנשים יעבירו את זה הלאה בדרך שלהם והכל טוב.

ואם היית מדבר ככה מההתחלה היה יותר נעים לדבר איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:03 
chimpfive כתב:
פואד כתב:
רדיוסים זה נזק?

כן, גם הרדיוסים הקודמים שבאו בעקבות השלט של פניני, גם נזק.

גם השקית גרעינים, הטרופית, וכוס הקולה במשחקים שונים עשו נזק... גם "האולטראס"? או ארגון כזה או אחר? או שעכשיו זה נכנס להגדרה "כל שער5 עושים נזק וכולם חוליגנים" (היה גם זריקות חפצים משער 7).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:15 
פואד כתב:

אני לא צריך שיגיע כלום לאף אחד, אוהדים יודעים את מצב הקבוצה, אוהדים יודעים ש-99,9% רמון אשם במצב הזה.
אני לא רואה נאצות.
מה לא ברור במה שניסחתי?
אני נתפס מהימן אצל הרבה מאוד אנשים, אנשים יודעים שהם יכולים לסמוך עלי בעיניים עצומות, אנשים אחרים שלא מכירים אותי יחשבו דבר כזה, אבל זאת בעיה שלהם ושל הדעות הקדומות שלהם. אני יודע שמי שצריך להגיע אליו הדברים שלי מגיע ואני יודע שאותם אנשים יעבירו את זה הלאה בדרך שלהם והכל טוב.

שאני אומר לא ברור, כוונתי שצריך לנסח את זה בצורה יותר, איך נקרא לזה, מקצועית. ואולי להשמיט את "הבן זונה" שדחפת פה ושם.
אתה נתפס מהימן אולי אצל הרבה אנשים, אבל חוליגן אצל חצי מדינה ואני יודע שזה לא אכפת לך. אבל אם חלק מהחצי מדינה הזו תצטרך לשמוע אותך, יהיה להם קשה לקחת אותך ברצינות.
אם יש לך צינור אחר להעביר את הדברים, סבבה. אני דוחק באנשים שיודעים דברים לפרסם אותם מאז שאני שומע את כל השמועות לגבי מצב הקבוצה.
ורמון אכן אשם ב100% במצב הקבוצה. אין פה בכלל ספק. זה לא אומר שאין בעיתיות באוהדים של הפועל. כי גם שלא היה רמון היו רדיוסים ונקודות ושירים מגעילים והסתה (שברור שאצלנו היא לא נתפסת כהסתה, כי רק גזענות זו הסתה. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי). זה בכלל לא קשור. ואני מנחש (רק מנחש) שגם אם לא היה רמון אתה כנראה היית נכנס למגרש עם זהבי וגורם נזק לקבוצה. אין ק-ש-ר בין הדברים.
וכן, האוהדים לא גרמו למכירה הזו ליפול, אבל שאתה שואל את עצמך למה מישהו שהוא לא אוהד הפועל יבוא לקנות את הקבוצה, אז בתמונה הגדולה, התנהגות של אוהדים והתדמית שיצאה לאוהדי הפועל בשנים האחרונות לא תורמת לסיכוי שאנשים יבואו לקנות. גם השואה, גם השלט, גם פואד בדרבי, גם "שמעון מזרחי תתאבד". כל הדברים האלה עושים נזק. גם אם לא עשו את הנזק בעניין של קאהן.

ובוא נגיד שאני אחד המשתמשים פה שיותר נעים לדבר לדבר איתם, בטח בכל מה שקשור לשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:28 
redrony כתב:
פואד כתב:

אני לא רואה נאצות.
מה לא ברור במה שניסחתי?

שאני אומר לא ברור, כוונתי שצריך לנסח את זה בצורה יותר, איך נקרא לזה, מקצועית. ואולי להשמיט את "הבן זונה" שדחפת פה ושם.
אתה נתפס מהימן אולי אצל הרבה אנשים, אבל חוליגן אצל חצי מדינה ואני יודע שזה לא אכפת לך. אבל אם חלק מהחצי מדינה הזו תצטרך לשמוע אותך, יהיה להם קשה לקחת אותך ברצינות.
אם יש לך צינור אחר להעביר את הדברים, סבבה. אני דוחק באנשים שיודעים דברים לפרסם אותם מאז שאני שומע את כל השמועות לגבי מצב הקבוצה.
ורמון אכן אשם ב100% במצב הקבוצה. אין פה בכלל ספק. זה לא אומר שאין בעיתיות באוהדים של הפועל. כי גם שלא היה רמון היו רדיוסים ונקודות ושירים מגעילים והסתה (שברור שאצלנו היא לא נתפסת כהסתה, כי רק גזענות זו הסתה. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי). זה בכלל לא קשור. ואני מנחש (רק מנחש) שגם אם לא היה רמון אתה כנראה היית נכנס למגרש עם זהבי וגורם נזק לקבוצה. אין ק-ש-ר בין הדברים.
וכן, האוהדים לא גרמו למכירה הזו ליפול, אבל שאתה שואל את עצמך למה מישהו שהוא לא אוהד הפועל יבוא לקנות את הקבוצה, אז בתמונה הגדולה, התנהגות של אוהדים והתדמית שיצאה לאוהדי הפועל בשנים האחרונות לא תורמת לסיכוי שאנשים יבואו לקנות. גם השואה, גם השלט, גם פואד בדרבי, גם "שמעון מזרחי תתאבד". כל הדברים האלה עושים נזק. גם אם לא עשו את הנזק בעניין של קאהן.

ובוא נגיד שאני אחד המשתמשים פה שיותר נעים לדבר לדבר איתם, בטח בכל מה שקשור לשפה.

זו צורת הניסוח שלי לדברים, אותנטית.
לא מעניין אותי חצי מהאנשים במדינה ולא מעניין אותי אם הם יקשיבו או יאמינו. מי שצריך לדעת יודע, ומי שצריך להאמין מאמין ומי שצריך לעשות משהו בסופו של דבר יעשה.
בן זונה זו סתם קללה.
ההתנהגות של האוהדים לא קשורה לזה שאם יבוא מרוכש או לא, צאו מהסרט הזה! רוכש יבוא מאינטרסים של תרומה לקהילה, צעצוע, הלבנת הון, לגנוב, או להאדיר את שמו.
עכשיו גם אי אפשר לשיר נגד מזרחי? חחחחחחחחחח שזה בא מאוהדי הפועל זה ממש מפתיע. אתם מתנהגים בדיוק כמו שהתקשורת ורמון מכתיבים לכם.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 ינואר 2015, 18:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
רמון נכשל בכל מה שהוא נגע בחייו.
רמון לא היסס לשקר בעבר וגם לא מהסס לשקר היום.
מילא היה פותח את האשכול כותב אחר. אבל פואד ???

אף כותב בפורום לא גרם להורדת נקודה להפועל ת"א העונה .
אף כותב בפורום לא גרם במו ידיו ורגליו ל-3 משחקי רדיוס.
אלה הם נזקים ישירים שאתה במו ידך ורגלך גרמת.

בכל התקופה שבה היית עצור וניהלת את המלחמה בבית המשפט עד שהודת במה שהודת לא תקפתי אותך למעט העובדה שטענתי שצריך להרחיק אותך ממגרשי הספורט לפחות ל-10 שנים.

אבל, האחרון אחרון בכל הפורום הזה ובפער גדול מהשני בתור, שיכול לבוא בטענות לרמון זה אתה אדון פואד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
מי שמעוניין, אחרי הפרסומות ברדיו 102 ברקוביץ' עולה לשידור וידבר על המסיבת עיתונאים של חיים רמון ועל המצב בהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
el dudernio כתב:
פואד אתה איש יקר שעושה הרבה דברים למען אוהדי הפועל.
אני מאמין ובטוח שגם אתה עכשיו חושב שהפריצה למגרש הייתה "טעות", ואני מאוד מקווה שאתה מצר על כך.

תגיד אני מדבר עם מפגרים? נניח ורק נניח שאני מצטער ובלה בלה בלה, עכשיו מה זה קשור למצב שהפועל נמצאת בו? מה קשור לזה שהפועל מועמדת לרדת ליגה? מה זה קשור לגירעון של 30 מיליון? מה זה קשור לזה שאין שקיפות שהובטחה? מה זה קשור לזה שהרוכש ברח חודש לפני הדרבי?

לא אבל נראה שאתה חושב שכולם כאן כאלה.

פואד הקשר היחידי בין הפריצה שלך למצב הקבוצה הוא מינוס נקודה ודרבי שיכלנו להשיג בו נקודות וקיבלנו 0.
בנוסף נראה שנכנסו אחריו למערבולת של כישלונות אבל בזה לא נאשים אותך. עדין הפריצה הזיקה להפועל בצורה הכי ישירה שיש.

לגבי האשמה במצב של הפועל היא קודם כל על העמותה. ארור מי שחשב שנכון להכניס את רמון בדלת הראשית וכמו אלפקה גם אני וגם חתול אדום זעקנו בכל מקום אפשרי שזה יוביל אותנו לאבדון. עכשיו הקהל מבקש מאחרים להציל עצמן מהאסון שהוא הביא עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
ItaiH6 כתב:
רמון כן צודק.
האינטרסנטים שהמליכו אותו למרות כל האזהרות ולמרות שהיה בידיהם כל היידע לגבי עברו (גם על הרס כל דבר שאי פעם הוא נגע בו וגם על הייותו עבריין מין מורשע) היו חלק מהאנשים הקובעים בחבורה האנרכיסטית ולכן החבורה האנרכיסטית הזאת ככלל היא האחראית העיקרית למצבנו הנוכחי.
מן הראוי, בין אם מבחינה מוסרית ובין אם מבחינת הדאגה לקבוצה, שימצאו רוכש פוטנציאלי ראוי ויכפו על רמון למכור לו בדרכים שהם יודעים להפעיל כל כך טוב, ושעד אז יורידו ראש ויספגו את השקרים של העבד כי ימלוך שלהם.

דרך אגב, מצחיק אותי שפתאום כשזה מתאים אז נושא העבריין המורשע חוזר פתאום, כאילו לא ידעו את זה עליו כשהמליכו אותו עלינו.

איתי מה אתה מזיין את המוח? האולטראס הוא זה שהתחיל את המחאה בטביב? אז אולי אתה והעמותה אחראים למצב הזה? (לא שאני חושב ככה)

99% מהאוהדים רצו שטביב יעוף ולא היה משנה להם באותו רגע מי יבוא, על "המזל" החרא של כולנו בא רמון וקיבלנו אותו כולנו בזרועות פתוחות כי היינו שיכורים מזה שטביב הלך.

בדיוק על אותו מתווה היו שני מועמדים קודמים לעמוד בראשו (עו"ד מוזר המפורסם וחברים).
באורח פלא פתאום רמון הגיע וכל השאר התפנו.
באורח פלא מי שהביאו את המשיח רמון קיבלו רווח אישי מהמועדון, ופתאום התקבל אישור לקשט את קירות מתחם האימונים בכל מיני ציורים (יפים לכל הדעות כמו חודורוב מזנק בכניסה) דבר שלא היה קודם גם לא תחת ניהולו של מוני הראל.

יכול להיות שכל זה רק צירוף מקרים אבל במועדון הזה לא הייתי בונה על זה שמשהו שנראה לא תמים יתברר כן תמים.

ממה שזכור לי גם כשהוצג המתווה, גם בהדר יוסף וגם בשבת אחרי ביצורניר, היו לא מעט קולות שאמרו שלהביא את רמון זה לקבור את הקבוצה, וכשענו שזה או לקחת את רמון או לתת לטביב להביא את הקבוצה לפירוק אז הקולות האלה אמרו (ובדיעבד צדקו) שפירוק עדיף.
מי שהציל את הפועל על ידי הבאת רמון, שיציל אותה מרמון וידאג לא להישאר שם עם הבעלים הבא ועד אז שלפחות יחשוף את כל החרא שהולך שם בצורה ברורה ולא ברמזים, ואם לא אז שיישב בשקט ויחשוב טוב טוב מה הוא עשה לא בסדר.

ווי!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 19:12 
אדום אופטימי כתב:
רמון נכשל בכל מה שהוא נגע בחייו.
רמון לא היסס לשקר בעבר וגם לא מהסס לשקר היום.
מילא היה פותח את האשכול כותב אחר. אבל פואד ???

אף כותב בפורום לא גרם להורדת נקודה להפועל ת"א העונה .
אף כותב בפורום לא גרם במו ידיו ורגליו ל-3 משחקי רדיוס.
אלה הם נזקים ישירים שאתה במו ידך ורגלך גרמת.

בכל התקופה שבה היית עצור וניהלת את המלחמה בבית המשפט עד שהודת במה שהודת לא תקפתי אותך למעט העובדה שטענתי שצריך להרחיק אותך ממגרשי הספורט לפחות ל-10 שנים.

אבל, האחרון אחרון בכל הפורום הזה ובפער גדול מהשני בתור, שיכול לבוא בטענות לרמון זה אתה אדון פואד.

בסדר אדון צדק.
אתה יודע מה הסיבות שהודיתי? מה אתה מקשקש? מה קשור למה שעשיתי או לא לטענות שלי לרמון?
טוב תשמעו כולם... כל מי שעשה משהו פעם אסור לו להגיד מה הוא חושב או לספר מה שהוא יודע.
לא תקפת אותי? יואווו איזה פחד! יאללה תתחיל לתקוף.
ואתה יכול לטעון מהיום עד מחר מה שאתה רוצה כי אתה נהיית סמרטוט כמו הרבה אנשים אחרים, אתה חושב שאתה יותר טוב מבית המשפט ומהפרקליטות שאתה זה שתטען מה צריך לעשות איתי?
אני אבוא בטענות למי שבא לי מתי שבא לי ולא ואתה לא תוכל לעשות כלום נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: