תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אייל ברקוביץ' ממשיך לזלזל במועדון
הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:30 
"במקום גילי ורמוט הייתי עוזב לקבוצת צמרת"
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אייל ברקוביץ' ממשיך לזלזל במועדון
הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:31 
היה חייב לעוף אחרי ההתבטאויות שלו בדרבי.
שייקח איתו את אסי ושיעוף מהקבוצה.
אנגליה אעלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:37 
בן אלף זונות,על האמירה הזאת הוא יצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:42 
כוס אמק ערס בן זונה שיעוף כבר הטינופת הזה!!! איפה האינטרס של המועדון איפה כוס אמק ערס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
הכלבים שמנהלים אותנו ידעו את מי לשים בפרונט.
אייל ברקוביץ הוא בסך הכל טמבל שלא שולט על מה שיוצא לו מהפה וככזה הוא לאורך זמן ובסופו של עניין ימשוך את האש של הקהל ויסיט את תשומת הלב מהבעיה האמיתית שהיא הכלבים שמנהלים אותנו.

ובלי קשר שיזדיין לנו מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 19:47 
זה לא ברקוביץ שאמר שישתוק עד סוף השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
איפה זה נאמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שהוא מנסה לדחוף ככה את גילי לחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מה הסיכוי שהוא מנסה לדחוף ככה את גילי לחיפה?

לא רע. לאט לאט ומראיון לראיון שלו ובצירוף המהלכים שלו, יש חשד גדול שהוא פועל לטובת חיפה לא רק על דעת עצמו. נראה שמנהלי הפועל מחזיקים עובד של מכמבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/14-15/1,1,5,0/245045.html
אייל ברקוביץ': בעתיד אני רוצה לאמן באנגליה
מנג'ר הפועל ת"א ל-102FM בשיתוף ONE: "כשגילי ורמוט רוצה, הוא טוב יותר מערן זהבי. הכישלון של מכבי חיפה גדול יותר מהכישלון של הפועל ת"א" (59 תגובות)

הפועל תל-אביב נאבקת בימים אלה במרכז הטבלה הצפוף של ליגת-העל. לאחרונה היא נפרדה במפתיע מהשוער דני עמוס, אך מנגד פרצופים חדשים וישנים הגיעו למועדון האדום, כמו השוער אפולה אדל והחלוץ אמידו בלאדה.
מנג'ר הפועל, אייל ברקוביץ', התראיין לתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM בשיתוף ONE, ודיבר על השאיפות לעתיד עם הפועל ובכלל, על חיפה ויוסי בניון וכמובן על גילי ורמוט.
אייל, במקרה של הפסד לבית"ר ירושלים, אסי דומב יפוטר?
"לא מאמין בפיטורים. אני נמצא באימונים והוא יותר מבסדר גמור. כל אלה שיגיעו במקומו פוטרו לפני חודשיים אז פתאום הם קוסמים. ניתן צ'אנס ואחרי שנה נבדוק".
מה נחשב להישג טוב?
"פלייאוף עליון".

אתה חושב שדומב יכול היה להוציא יותר?
"אנחנו נקודה מפלייאוף עליון. צריך לזכור שחודשיים לא היינו בבלומפילד".

מאיפה הכסף לשחקנים?
"יש כסף מעזיבתו של דני עמוס. הוא ויתר על החוזה שלו בהפועל ת"א. אני מהבודדים שהחזיקו מדני עמוס, הוא שוער ליגה מצוין. ברגע שהוא נכנס למשרד שלי והיה נחוש לעזוב את הפועל אמרתי לו 'שלח לי את ההצעה ותוך דקה לא תהיה פה'. זה מה שקרה".

אחרי סוף העונה, מה יקרה איתך?
"לא יודע כרגע, נראה איך העונה תסתיים. הייתי רוצה לאמן באנגליה, צריך למצוא את העיתוי הנכון. כרגע אני בהפועל ונותן עבורה 200 אחוז".

אתה בדך לעזוב את הארץ?
"ממש לא. יש לי ילדה בצבא וזה לא פשוט. בדקתי ויכול להיות שבעתיד זה יתאים".

והילדים?
"רוצים לשחק באנגליה. חוץ מטלי כולם רוצים לעבור. הם היו לפני שנה במבחנים אצל מנצ'סטר יונייטד והם התקבלו אבל חזרנו בגלל הילדה".

הבטחת בתחילת העונה כדורגל שמח
"כשהגעתי להפועל ת"א ההצהרה הייתה שאני רוצה לנצח דרבים ולסיים במקום השני. שלושה שבועות אח"כ חג'ג' עזב עם עשרה מיליון שקלים ועומר דמארי. אם הוא משחק היום בהפועל, אני במקום השני ולא מפסיד את הדרבי".

העזיבה של דמארי הובילה לריסוק?
"לא ריסק, אבל אם היה לי חלוץ של 20 שערים בעונה זה היה עוזר. להביא שחקן כזה זה הרבה מאוד כסף ואין לנו את הכסף הזה".

לא בא לך לעזוב?
"ממש לא, אני אוהב כדורגל. אנחנו מועדון גדול בליגת-העל שנמצא בקשיים כלכליים, אנחנו ניצחון ממקום רביעי. אל תשכחו ששבעה משחקים לא שיחקנו בבלומפילד ושהורידו לנו נקודה. הפועל ת"א מכרה 6,500 מנויים במחיר מלא למרות המצב. הכישלון של מכבי חיפה גדול יותר בגלל התקציב שלה והמטרות. תספרו בסופו של דבר את הכסף במדרגות".

מה יהיה עם גילי ורמוט?
"נשאר כי הפועל ת"א צריכה אותו. מבחינתי הוא הכישרון הגדול ביותר בארץ. ברגע שהוא יבין שהוא שחקן הפועל ת"א עד סוף העונה, אז נראה את גילי של תחילת העונה. הוא הודיע לי שהוא נשאר ושעד סוף העונה הוא נותן את כולו. במקומו גם אני הייתי רוצה לעזוב לקבוצת צמרת".

תהיה מוכן למכור את ורמוט למכבי ת"א?
"ממש לא. הוא יוכל לעזוב לקבוצה אחרת בסוף העונה אם הוא ירצה כמובן, רק לא למכבי".

אתה יכול להסביר איך אף אחד לא בא וקונה את המועדון? הרבה יהודים עמידים אוהדים את הקבוצה.
"בשביל לקחת את המועדון צריך להיות מיליארדרים. לא כל אחד רוצה להיחשף. ברגע שאתה בעלים ישר כל העולם מסתכל עליך. אנשים רוצים פרטיות, יש בודדים שלא וצריך למצוא את האחד שמוכן להיחשף. אני לא מיואש אבל אם הפועל רוצה להיות קבוצה אימתנית היא חייבת רוכש".

ואם לא יגיע רוכש?
"היא תהיה קבוצת אמצע טבלה".

היית רוצה להיות מנהל מקצועי במכבי חיפה?
"כשיציעו לי אני אענה. כרגע זה לא רלוונטי".

אם בקיץ יעקב שחר יציע?
"לא אענה על זה".

אמרת שיוסי בניון לא צריך לחזור, האם אתה עדיין חושב ככה?
"אמרתי את זה כי הוא הגשים את כל החלומות ואין לו מה להגשים פה וצדקתי. ברגע שאתה לא יכול להגיע לגבהים חדשים אז אין טעם לעשות דברים מסויימים. אני וחיים רביבו עשינו טעות ולא רציתי שיעשה אותה".

המינוי של מרקו בלבול ראוי?
"כן, הוא עבר דרך ארוכה. הוא מאמן טוב ויש לו דרך וניסיון. הוא רגוע והוא יכול להביא את מכבי חיפה לאן שהיא צריכה".

לא חושש מהתחתית?
"אני מאמין שנגיע לפלייאוף העליון. ורמוט, כשהוא רוצה, הוא מעל הליגה וטוב יותר מערן זהבי. אני לא מוותר לשחקנים ועד הרגע האחרון הם יילחמו על הגעה לפלייאוף העליון".

מי תזכה באליפות?
"מכבי ת"א פייבוריטית".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
1. :LOL2: :LOL2: :LOL2:
2. סחטיין שהוא ממשיך בשתיקה.
3. מילה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
מי אתה בכלל שתקבל החלטות בהפועל יא אפס???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 23:51 
פסיכופת, מילה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 00:16 
כל האפשרויות לגביו גרועה.
אם אינו דביל מוחלט, אז הוא מתגרה כדי שיפטרו אותו שזה טוב. אבל עם כל השכר השנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 00:18 
Adom Bdam כתב:

its-sick כתב:
״במקומו גם אני הייתי רוצה לעזוב לקבוצת צמרת״

ההשמטה של ״גם אני״ ושל ״רוצה״ משמעותיות בעיני.

אני מסכים שעדיף שברקוביץ׳ יימנע מלהתראיין ועושה רושם שהוא עושה רק נזק בראיונות האלו, אבל אם מצטטים אותו פה אז צריך לצטט במדויק (בהנחה הלא מובנת מאליה שהציטוט המקורי של ONE הוא מדויק, אני מניח שאפשר לשמוע את תוכנית הרדיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
OM כתב:
Adom Bdam כתב:

its-sick כתב:

אני מסכים שעדיף שברקוביץ׳ יימנע מלהתראיין ועושה רושם שהוא עושה רק נזק בראיונות האלו, אבל אם מצטטים אותו פה אז צריך לצטט במדויק (בהנחה הלא מובנת מאליה שהציטוט המקורי של ONE הוא מדויק, אני מניח שאפשר לשמוע את תוכנית הרדיו)

עושה לך רושם שהוא עושה נזק בראיונות? רק בראיונות? רק עושה לך רושם?
כנראה שגם אתה כמוהו צריך להתחבר למציאות.
לאייל ברקוביץ' יש מזל שחיים רמון הוא בעיה יותר גדולה, כי אחרת הוא היה סובל לפחות כמוהו.

אם הייתי אדמין הייתי מרחיק אותך רק על ההמלצה לשמוע את תוכנית הרדיו הזבלית הזאת ולחשוף עוד אנשים לקולה של זונת התקשורת הגולצ'ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
OM כתב:
Adom Bdam כתב:

its-sick כתב:

עושה לך רושם שהוא עושה נזק בראיונות? רק בראיונות? רק עושה לך רושם?
כנראה שגם אתה כמוהו צריך להתחבר למציאות.
לאייל ברקוביץ' יש מזל שחיים רמון הוא בעיה יותר גדולה, כי אחרת הוא היה סובל לפחות כמוהו.

אם הייתי אדמין הייתי מרחיק אותך רק על ההמלצה לשמוע את תוכנית הרדיו הזבלית הזאת ולחשוף עוד אנשים לקולה של זונת התקשורת הגולצ'ת.

אם הייתי אדמין אני הייתי מעיף אותך ממזמן.
רק שאני לא, וגם לא רוצה להיות כזה, ולכן לא מעיף מפה אנשים כי הם חושבים אחרת ממני או ממליצים על דברים שונים.
אייל ברקוביץ הוא הסיבה היחידה שיש לך קבוצה השנה, כי כל אחד אחר לא היה מוכן לחטוף את כל הרפש שלנו בשביל לצאת האדם הרע.
אבל כנראה שכמו שאתה לא מבין הרבה דברים אתה גם לא מבין ממש מה מצב הקבוצה.

ולא אייל ברקובית הוא כנראה לא המנהל המקצועי הטוב ביותר שיש אבל מבחינתי לפחות עד עכשיו הוא הצליח בפעמים שמינו אותו לתפקיד.
בנתניה של יאמר (בנה יחד עם גוטמן את הקבוצה ההיא), ובהפועל (הצליח להעמיד קבוצה ראויה ליגת העל עם מינוס 30 מליון שקל וחובות לכל נותן שרות אפשרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 09:20 
מאיפה השקר הזה שבזכות ברקוביץ יש לנו קבוצה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 09:54 
איך הפסיכופת הצליח להעמיד ״קבוצה ראויה לליגת על״ ? מה ראוי באיקנדה, עמוס, לוי, אבוטבול, גוזלן, אזולאי, זגורי, פאלח, קולין, והשחקני ליגה א? והתקציב שהוא קיבל יותר גבוה מחצי מקבוצות בליגה, סכנין העמידה קבוצה ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:04 
ברית ערים עם קליבלנד ?
שפל בענין ספורטיבי. אבל, פרק חשוב במחקר האנתרופולוגי של תקופתנו בנושא (אי) הבנת חשיבות המנהל / מאמן. ובחירתו המגושמת. ופיטוריו המגושמים.
אומרים שהיונייטד טרחה והקדישה עם מויס מאות מליונים רבים, כולל השלכות על העונה הנוכחית, למחקר מרתק ומפתיע זה.
מחקר מרתק ונוגד כל שכל ישר (מי היה מעלה על דעתו שהרקורד רלבנטי ?) בשורה אחת עם הרבולוציה בפיזיקה לפני כמאה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:14 
ואי אל-דוד, "ברקוביץ הוא הסיבה היחידה שיש לך קבוצה העונה"? תאמין לי שלא. הוא איש מקצוע חלש, לא מכיר את המאטריה, חושב שהוא יודע הכל. לא באמת מבין את המשחק ברמה של להיות מנהל מקצועי ומדבר שטויות בכמויות. אחרי ב"ש אם היה לו את דמארי הוא היה "מצהיר אליפות" עכשיו הוא אומר שאם היה דמארי הוא היה מקום שני ו"לא מפסיד את הדרבי". באמת שאדיוט כזה לא היה פה הרבה זמן, אני חוזר על עצמי.
ברקוביץ הוא יצור. לפעמים עם רגעי חסד. אדם שטחי ורדוד והכי גרוע, עם אינטרסים. ההחלטות שלו בהפועל לא חפות מהם. שיילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:33 
האמת? מה יש בכלל לבוא בטענות לברקוביץ? הוא היה ונשאר אותו אדם שמדבר שטויות ומתנהג כמו בסטיונר. בושה מי שהעסיק אותו ובושה עוד יותר גדולה מי שנותן להמשיך לעשות נזקים. הרי כולם ידעו מה הם מקבלים כשהוא הגיע. כל יום שהדבר הזה במועדון זה מחדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
האמת? מה יש בכלל לבוא בטענות לברקוביץ? הוא היה ונשאר אותו אדם שמדבר שטויות ומתנהג כמו בסטיונר. בושה מי שהעסיק אותו ובושה עוד יותר גדולה מי שנותן להמשיך לעשות נזקים. הרי כולם ידעו מה הם מקבלים כשהוא הגיע. כל יום שהדבר הזה במועדון זה מחדל

הם לא מטומטמים. הכל היה מתוכנן והם חיפשו מישהו שימשוך מהם את האש.
הליצן הזה מתיישב להם בדיוק על מה שהם רצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:49 
Oleg Neduda כתב:

ברב המקרים יש מישהו "אחר" לבוא אליו בטענות.
לא צריך לבוא בטענות לדני עמוס, כי דומב מרכיב אותו. לא צריך לבוא בטענות לדומב כי ברקוביץ נותן לו קרדיט. לא צריך לבוא בטענות לברקוביץ כי חג'ג' ורמון מינו אותו.
ברור שרמון הוא האחראי הבלעדי על מצב המועדון. זה לא אומר שהאנשים מתחתיו לא יכולים לעשות את העבודה שלהם טוב יותר. אני מסכים שבמקרה של ברקוביץ' התוצאה היתה ידועה מראש. בדיוק כמו במקרה של דומב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 11:03 
כל דקה שברקוביץ נשאר בהפועל זה בושה למועדון.הזבל הזה מקבל כסף משחר ועובד אצלנו.איפה הימים שעל פחות מי זה הפכנו לטביב את הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 11:22 
ran1982 כתב:
כל דקה שברקוביץ נשאר בהפועל זה בושה למועדון.הזבל הזה מקבל כסף משחר ועובד אצלנו.איפה הימים שעל פחות מי זה הפכנו לטביב את הבית.

אולי תהיה ענייני, אתה יודע שהוא מקבל כסף משחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 11:51 
בזכות ברקוביץ' יש לנו מדינה!!11!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 11:51 
דומב הוא הדוגמא המובהקת, אבל גם ברקוביץ' לא מתאים. ובודאי שנושא באחריות לדומב למרותצ שזה מינוי פוליטי של חג'ג'.
ובעיקר יקר. בכסף עבורו ועבור דומב אפשר וצריך היה להביא מנג'ר רציני ולחזק אתל הסגל.
חוץ מזה, איך לא נמאס להפועל שהוא משתין על כולם מהמקפצה. ומייד בהתחלה עם הקייטנה הידועה שלו שבעטיה הגענו לליגה האירופית פחות מוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 11:52 
גבעתיים כתב:
דומב הוא הדוגמא המובהקת, אבל גם ברקוביץ' לא מתאים. ובודאי שנושא באחריות לדומב למרותצ שזה מינוי פוליטי של חג'ג'.
ובעיקר יקר. בכסף עבורו ועבור דומב אפשר וצריך היה להביא מנג'ר רציני ולחזק אתל הסגל.
חוץ מזה, איך לא נמאס להפועל שהוא משתין על כולם מהמקפצה. ומייד בהתחלה עם הקייטנה הידועה שלו שבעטיה הגענו לליגה האירופית פחות מוכנים.

נמאס למי בדיוק בהפועל, רמון? חג'ג'? עוד לא הבנת שלא מעניין שם אף אחד המצב של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: