הניס כתב:
red psycho כתב:
מעבר לדוראנד, שלאט לאט כמעט מצליח "להשכיח" את קרלון (אמרתי כמעט, כדי שלא יהרגו אותי פה) וליינסי שנמצא במגמת עלייה, אני לוקח מהמשחק אתמול את יונתן ואת יחזקאל.
יונתן נתן אתמול משחק טוב וממוקד, במעט (מדי) דקות שקיבל. שוב, לא מבין את הייבוש שלו (רק 15 דק' אאל"ט), במיוחד כשהוא טוב בשני צידי המגרש. איזו אגרסיביות בהגנה, אפילו חטיפה ומתפרצת שנגמרת בהטבעה. לא אהבתי שלא קיבל מספיק קרדיט.
יחזקאל, דווקא כשיש לו שורה סטטיסטית לא מדהימה מאתמול ("הסטטיסטיקה משקרת" וכו'), הוליך כדור וניהל את המשחק טוב מאוד, בניגוד לרביב (לא באשמת רביב, כבר דיברו על זה מלא). לדעתי, נמצא במגמת שיפור. כשמגיע, מגיע.
עוד משהו. גרייבס באמת שחקן מעולה ואני חושב שהרגע שהכי משקף את זה, היה כשהיינו פסע מלגמור את המשחק, כשכל הקהל שורק בוז בצורה רועשת וגרייבס תפר שלשה מטורפת (עוד אחת לסרייה), שברגע אחד הפכה את הבוז של הקהל ל-"יו.." שקט כזה. זה (גם) מה ששחקנים גדולים יודעים לעשות.
הייבוש שלו אתמול נבע מעובדה שלא הוא ולא סקוט הצליחו לעצור את גרייבס.
מתן היה היחיד שהצליח ועל כן ריבוי הדקות שלו אתמול על חשבון יונתן.
אני חייב להתעכב על הקטע הזה.
אתה צודק בכך שעודד רצה לשים את מתן על גרייבס ולכן הוא שיחק על חשבון יהונתן. אבל זה ממש לא היה חייב להיות על חשבון יהונתן. לא הייתה שום מניעה בעולם לשחק עם מתן ב-3 ויהונתן ב-4, במיוחד כששניהם היו טובים, יהונתן נכנס טוב למשחק גם הגנתית ובמקביל אובאנון במשחק פושר. אבל קטש כל כך התקבע על הרוטציה של מתן/יונתן בעמדה 4, גייטס/מיימון בעמדה 5 וארבעה שחקנים בלבד על שלוש עמדות החוץ (שלשום זה היה השיא כשהוא לא זז מהתבנית הזאת אפילו לשנייה אחת), שהוא לא ניסה ללכת בכיוון הזה אפילו פעם אחת כל המשחק ובמקום זה רק ניסה לתמרן בין ההגנה של מתן על גרייבס לבין יהונתן שהיה גם טוב בדקות שלו.
הצד השני של המטבע זה שמתן לא יכול לשחק בעמדה 3 יחד עם גייטס ומיימון כי זה הרכב תקוע התקפית. ואז זה גם יוצר בעיות של החוק הרוסי, אתה צריך לשחק עם סקוורר ורביב ויחד עם מיימון זה שוב הרכב בעייתי מאוד מבחינת קליעה. בגלל זה בדקות המועטות שגייטס ומיימון על המגרש ביחד קטש מעדיף אפילו את יהונתן בעמדה 3 מאשר את מתן. אין מה לעשות, החסרונות של מיימון ובעיקר חוסר היכולת שלו לשחק בעמדה 4 מגבילות אותנו יותר מדי. אם יהיה לנו זר שיכול לשחק בעמדה 4 ולתת שם תרומה בשני צידי המגרש, זה באופן טבעי ייתן יותר אפשרויות לשחק עם מתן בעמדה 3 ואופציות הרבה יותר מגוונות וגמישות בחמישייה.