אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
לא יודע מי היה צריך להכנס, אבל זגורי היה חייב לצאת.
לא מסכים. נכון שהוא עיצבן ונכון שאין לו גרם מח, אבל לפעמים עצם זה ששחקן נמצא על המגרש במשבצת מסויימת, עדיף מאשר הןא לא יהיה שם אם אין מישהו שיהיה במקומו. אני מזכיר שבמשחק הספציפי הזה אינייסטה היה פצוע, אז לא באמת היה מישהו שיחליף אותו. מהחילוף הפועל היו עם שחקן פחות בהתקפה מה שגם גרם לפיחות ביכולת שלהם ללחוץ ושכבר היה כדור אצלנו לא היה מה לעשות איתו.
זגורי חייב פסיכולוג צמוד. אני כן מאמין שלשחקן הזה יש יכולות, אבל כמו שאני כותב על כל שחקן, בלי שכל זה לא שווה.
טוב, זה נכון שבלי אינייסטה קשה לנו יותר, אבל ספציפית אתמול, כל פעולה של זגורי היתה נזק ישיר לקבוצה. אז במקרה הכי הכי גרוע, המצב לא משתפר.
אני חושב שקצת מפריזים באיכות הקבוצה מאז הכניסה של ספורי ועד הכניסה של שרם.
בוא נגיד שאיכות זו לא המילה, אבל המשחק השתנה. לא רק בגלל ספורי, גם בגלל החילוף של מלכה על שי (אני מקווה שמהגמה של מלכה להחזיק פחות בכדור תימשך). אבל ספורי היה טוב מהשנייה שהוא נכנס, ממש שיחק כמו פליימייקר באמצע, עם בטחון (בטח לא כמו שהאדיוט הזה אבינועם פורת כתב בעיתון הבוקר). הפועל עשו לחץ עם שישה וחצי שחקנים (שהחצי זה כל פעם מגן אחר, לרב אבו אל היגא ששווה אשכול בפני עצמו ולא לחיוב).
זגורי, כמו זגורי. רץ, מנפנף עם הידיים, עושה המון שטויות, אבל הוא לוחץ את הכדור. זה נכון שבהתקפה הוא מאבד המון כדורים והנזק שאתה מדבר עליו היה בעיקר בפעולה האחרונה שלו, אבל צריך להבין שזה מה יש לנו, אין משהו יותר טוב. גם גילי דרך אגב חוץ מהפס לגול עשה המון שטויות אתמול. במקום זגורי אין קשר התקפי להכניס, אז הוא הכניס חלוץ, לקח את ספורי אחורה והפועל היו עם שחקן התקפי אחד פחות.
אין מה לעשות, זגורי הוא המראה של הפועל העונה. גם שמשחקים יחסית סביר, הבינוניות צועקת והיכולת לעשות פעולות של גולים כמעט לא קיימת. גם אתמול עם כל הלחץ חוץ מהגול הפועל לא באמת עשו מצבים (2 הנגיחות הן רבעי מצבים כאלה, לא באמת היו מסוכנות). זה מה יש...