תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החילוף השלישי
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אני מאלה שלא החזיקו בדיעה מי יודע מה דרמטית על אסי דומב, בעיקר בגלל שלדעתי הבעיה הגדולה של הפועל היא הסגל החלש בצורה קיצונית.
אבל רבאק, וגם חלאס.
הפועל בשיא המומנטום, תוקפת עם הרבה שחקנים, ספורי נכנס ומצליח לשנות את המשחק, זגורי מסתדר במרכז המגרש לצד סאשה ואפילו מצטרף מהחלק האחורי.
מה עושה האידיוט? מכניס חלוץ חלש ומגושם ומוריד את ספורי המסוכן אחורה. ספורי נמוג, שרם כצפוי לא עשה כלום, והפועל איבדה את השליטה, נגמר המומנטום וחוסל הסיכוי שלנו לנצח.
כל ילד ביציע קלט את זה עוד ברגע החילוף. בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החילוף השלישי
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
כל ילד ביציע קלט שאסי דומב לא מאמן כבר לפני שלושה חודשים.
הדעה הלא כל כך דרמטית שלך, והעיסוק שלך בחילוף כזה או אחר, זה אסון הרבה יותר גדול מתיקו עם סכנין.
תתעוררו כבר ראבק, לא הולכים לים בקרוב. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:45 
האדס כתב:
כל ילד ביציע קלט שאסי דומב לא מאמן כבר לפני שלושה חודשים.
הדעה הלא כל כך דרמטית שלך, והעיסוק שלך בחילוף כזה או אחר, זה אסון הרבה יותר גדול מתיקו עם סכנין.
תתעוררו כבר ראבק, לא הולכים לים בקרוב. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
עד שעשה חילוף טוב .. עם ספורי במקום שובל .. שקצת העיר את החבר'ה (אפילו ששי היה בהרכב )
חילוף שני של אוחיון במקום שי היה מסדר לנו את המשחק הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:14 
אבירמוס כתב:
עד שעשה חילוף טוב .. עם ספורי במקום שובל .. שקצת העיר את החבר'ה (אפילו ששי היה בהרכב )

מי שהעיר את החבר׳ה זה המאמן של סכנין שנבהל מעצמו אחרי השער שהבקיעו והלך אחורה
אם נישאר העונה בליגה עם הסגל המצחיק והמאמן הליצן זה יהיה רק בגלל העובדה שקבוצות עדיין, באופן לא ברור, נרתעות מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אבירמוס כתב:

אם נישאר העונה בליגה עם הסגל המצחיק והמאמן הליצן זה יהיה רק בגלל העובדה שקבוצות עדיין, באופן לא ברור, נרתעות מאיתנו.

לא מסכים. הפועל הייתה במומנטום והשער שלהם היה במתפרצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:32 
אבירמוס כתב:
pogi כתב:
אבירמוס כתב:

לא מסכים. הפועל הייתה במומנטום והשער שלהם היה במתפרצת

נכון
ונשאלת השאלה למה קבוצות משחקות מולנו על מתפרצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
סכנין ספציפית ממה שאני ראיתי השנה משחקת נגד כולם על מתפרצות.

וחוץ מזה, דיי הוכח שאחת השיטות שעובדת הכי טוב על ההגנה של הפועל היא מתפרצות,.

Sent from my Nexus 5 using Forum Fiend v1.3.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:20 
חילוף מאוד תמוה ומוזר
לא תמיד כשמחליפים חלוץ בקשר זה עוזר התקפית. החילוף הזה היה שגיאה ולכו תדעו איך היה נגמר אם היינו נשארים עם 2 חילופים עד הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי היה צריך להכנס, אבל זגורי היה חייב לצאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:49 
אדום נחמד כתב:

לא מסכים. נכון שהוא עיצבן ונכון שאין לו גרם מח, אבל לפעמים עצם זה ששחקן נמצא על המגרש במשבצת מסויימת, עדיף מאשר הןא לא יהיה שם אם אין מישהו שיהיה במקומו. אני מזכיר שבמשחק הספציפי הזה אינייסטה היה פצוע, אז לא באמת היה מישהו שיחליף אותו. מהחילוף הפועל היו עם שחקן פחות בהתקפה מה שגם גרם לפיחות ביכולת שלהם ללחוץ ושכבר היה כדור אצלנו לא היה מה לעשות איתו.
זגורי חייב פסיכולוג צמוד. אני כן מאמין שלשחקן הזה יש יכולות, אבל כמו שאני כותב על כל שחקן, בלי שכל זה לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:10 
ומשהו נוסף עוד לפני החילוף של זגורי - כשספורי עלה בתחילת המחצית הוא שיחק מאחורי החלוץ בעמדה קדמית, ניסוי שלא זכור לי שנעשה איתו עד כה ומהר מאוד היה נראה שמדובר בחתיכת סטרטאפ מוצלח ששינה את המשחק לטובתנו.
אממה מהר מאוד הגאון החליט שזה כנראה חילוף יותר מדי מוצלח עבורנו (או סתם הגול שחטפנו בלבל אותו), אז מהר מאוד הוא שוב זרק אותו לאגף. זה אמנם לא נורא כמו לתקוע אותו קשר אחורי, אבל עדיין חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
המשחקים הכי טובים שלנו העונה היו עם ספורי על הדשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

לא מסכים. נכון שהוא עיצבן ונכון שאין לו גרם מח, אבל לפעמים עצם זה ששחקן נמצא על המגרש במשבצת מסויימת, עדיף מאשר הןא לא יהיה שם אם אין מישהו שיהיה במקומו. אני מזכיר שבמשחק הספציפי הזה אינייסטה היה פצוע, אז לא באמת היה מישהו שיחליף אותו. מהחילוף הפועל היו עם שחקן פחות בהתקפה מה שגם גרם לפיחות ביכולת שלהם ללחוץ ושכבר היה כדור אצלנו לא היה מה לעשות איתו.
זגורי חייב פסיכולוג צמוד. אני כן מאמין שלשחקן הזה יש יכולות, אבל כמו שאני כותב על כל שחקן, בלי שכל זה לא שווה.

טוב, זה נכון שבלי אינייסטה קשה לנו יותר, אבל ספציפית אתמול, כל פעולה של זגורי היתה נזק ישיר לקבוצה. אז במקרה הכי הכי גרוע, המצב לא משתפר.
אני חושב שקצת מפריזים באיכות הקבוצה מאז הכניסה של ספורי ועד הכניסה של שרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:05 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב, זה נכון שבלי אינייסטה קשה לנו יותר, אבל ספציפית אתמול, כל פעולה של זגורי היתה נזק ישיר לקבוצה. אז במקרה הכי הכי גרוע, המצב לא משתפר.
אני חושב שקצת מפריזים באיכות הקבוצה מאז הכניסה של ספורי ועד הכניסה של שרם.

בוא נגיד שאיכות זו לא המילה, אבל המשחק השתנה. לא רק בגלל ספורי, גם בגלל החילוף של מלכה על שי (אני מקווה שמהגמה של מלכה להחזיק פחות בכדור תימשך). אבל ספורי היה טוב מהשנייה שהוא נכנס, ממש שיחק כמו פליימייקר באמצע, עם בטחון (בטח לא כמו שהאדיוט הזה אבינועם פורת כתב בעיתון הבוקר). הפועל עשו לחץ עם שישה וחצי שחקנים (שהחצי זה כל פעם מגן אחר, לרב אבו אל היגא ששווה אשכול בפני עצמו ולא לחיוב).
זגורי, כמו זגורי. רץ, מנפנף עם הידיים, עושה המון שטויות, אבל הוא לוחץ את הכדור. זה נכון שבהתקפה הוא מאבד המון כדורים והנזק שאתה מדבר עליו היה בעיקר בפעולה האחרונה שלו, אבל צריך להבין שזה מה יש לנו, אין משהו יותר טוב. גם גילי דרך אגב חוץ מהפס לגול עשה המון שטויות אתמול. במקום זגורי אין קשר התקפי להכניס, אז הוא הכניס חלוץ, לקח את ספורי אחורה והפועל היו עם שחקן התקפי אחד פחות.
אין מה לעשות, זגורי הוא המראה של הפועל העונה. גם שמשחקים יחסית סביר, הבינוניות צועקת והיכולת לעשות פעולות של גולים כמעט לא קיימת. גם אתמול עם כל הלחץ חוץ מהגול הפועל לא באמת עשו מצבים (2 הנגיחות הן רבעי מצבים כאלה, לא באמת היו מסוכנות). זה מה יש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:45 
Eros Ramazzotti כתב:
המשחקים הכי טובים שלנו העונה היו עם ספורי על הדשא

למה שניתן באמת דקות לשחקן בית צעיר כשאפשר לשפשף את גוזלן לחיפה, לתת לקפטן הגרוטאה לשחק או להריץ את לזמי כדי לפאר את המנג'ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:50 
רק מה נסגר עם הבעיטות של ספורי מ30 מטר? הוא אי פעם בנוער כבש משם? כי הוא לוקח 10 בעיטות כאלה כל פעם שהוא על הדשא. כאחד שחשב וחושב שספורי שחקן טוב ושהבעיה היחידה שלו שהוא נורא צעיר, הייתי שמח לראות שחקני בית או כאלה שישארו כאן אחרי הזוועות של דומב - פסיכופת - שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 11:03 
שונא שמאמן דוחף עוד חלוץ בשביל להגיד הלכתי על כל הקופה
כוסעמק, ומי יתן לאותו חלוץ כדור לגול???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 11:17 
chimpfive כתב:
רק מה נסגר עם הבעיטות של ספורי מ30 מטר? הוא אי פעם בנוער כבש משם? כי הוא לוקח 10 בעיטות כאלה כל פעם שהוא על הדשא. כאחד שחשב וחושב שספורי שחקן טוב ושהבעיה היחידה שלו שהוא נורא צעיר, הייתי שמח לראות שחקני בית או כאלה שישארו כאן אחרי הזוועות של דומב - פסיכופת - שי.

כן, זה קשור למח ולבגרות שלו כשחקן. זו דרך אגב מחלה שיש להרה שחקנים, הוא לא המציא פה כלום. קבלת החלטות לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: