תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:01 
מושקוביץ כתב:
הרומנים הבינו עם מי יש להם עסק. יכלו מקסימום להשאיל אותו לקרקס שיהיה שם ליצן.

זה לא היה ברור שזה יקרה?
אבל כמו בשש בש.נגעת נסעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:22 
אל תהיו בטוחים- החכמים בהנהלה לא החתימו אותו על ויתור. יהיה שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:16 
אפשר להפעיל את שיטת טביב - שחר, לא לשלם למרר לו את החיים ולחכות לתביעה וגם אז לא לשלם. שיחנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:24 
נגמרו המילים על השכונה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:30 
לא כל כך מבין מה רוצים בהפועל למען האמת
נשמע כאילו שעמוס צודק במאה אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:39 
Oleg Neduda כתב:

צודק הוא בטח לא. אולי משפטית הוא מגובה (גם את זה צריכים להבהיר במקרה של סיכום בע"פ), אבל הוא חתיכת כלום. אני בד"כ לא מדבר על כבוד, אבל וואלה, אם יש לו כבוד שפשוט יילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:41 
בטח צודק, עף לקבוצה אחרת קיבל שיחרור סובב את כל המערכת ועכשיו הוא רוצה לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:50 
Oleg Neduda כתב:

אני לא יודע מה זה אומר שהוא ביקש להפעיל את הסעיף, ואם זה לא אומר שהוא חד צדדית ביטל את החוזה.

בכל מקרה, לא הבנתי את הדרישה מהפועל שהוא יחתום על ויתור. למה שבן אדם עם טיפת איי קיו בראש יעשה כזה דבר? יש לו חוזה מובטח. ויש לו סעיף יציאה בחינם. הוא מכוסה גם אם הוא הולך וגם אם הוא נשאר. אין למועדון שום יכולת להפעיל עליו לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:53 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

צודק הוא בטח לא. אולי משפטית הוא מגובה (גם את זה צריכים להבהיר במקרה של סיכום בע"פ), אבל הוא חתיכת כלום. אני בד"כ לא מדבר על כבוד, אבל וואלה, אם יש לו כבוד שפשוט יילך.

זה שהוא כלום אין לי ויכוח איתך
אבל מזה שייך? מה מעניין פה אם לא משפטית?
יש לבן אדם חוזה. הוא הלך לחתום במקום אחר מבלי לוותר על החוזה שלו. לא חתם, החוזה בתוקף. בעיה של הפועל שלא החתימו אותו על על כתב ויתור. אני לא מכיר את כל הפרטים, אבל ממה שמפורסם נראה שהקייס של עמוס חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:54 
19 כתב:
Oleg Neduda כתב:

אני לא יודע מה זה אומר שהוא ביקש להפעיל את הסעיף, ואם זה לא אומר שהוא חד צדדית ביטל את החוזה.

בכל מקרה, לא הבנתי את הדרישה מהפועל שהוא יחתום על ויתור. למה שבן אדם עם טיפת איי קיו בראש יעשה כזה דבר? יש לו חוזה מובטח. ויש לו סעיף יציאה בחינם. הוא מכוסה גם אם הוא הולך וגם אם הוא נשאר. אין למועדון שום יכולת להפעיל עליו לחץ.

אבל ככה זה עובד.
זה כמו שמחר מישהו יתבע אותי, אנחנו נגיע לפשרה, אני אשלם לו ובתמורה יסוכם שהוא ימשוך את התביעה. בשביל שאני אהיה מכוסה אני אחתים אותו על כתב ויתור שעל פיו בתמורה לתשלום הוא מוותר על כל טענה. הפועל הייתה חייבת להחתים אותו על משהו. לא החתימו? בעיה
ישחקו פה על הציפייה שעמוס יצר, חוסר תו"ל, על ההפסדים הכספיים הצפויים מהזובור שהוא עשה. אולי זה יעבוד. אבל הפועל פה בברוך לא פשוט לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:56 
אבל למה שהוא יחתום? מה האינטרס שלו? הפועל לא יכולים לאיים שאם הוא לא חותם הוא לא ישוחרר, יש לו סעיף שמשחרר אותו בכל מקרה. הוא לא צריך להגיע לפשרה. הוא רוצה לצאת, הוא יכול לצאת בלי הסכמה מהפועל, וגם יש לו חוזה שמבטח אותו אם זה לא יוצא לפועל. למה שיחתום ואיזה אמצעי לחץ יש להפועל עליו בשביל לגרום לו לחתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
מקסימום אפשר לגרד את הסכום לאדל ולתת לעמוס להיות שוער שלישי ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:05 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

יש לבן אדם חוזה. הוא הלך לחתום במקום אחר מבלי לוותר על החוזה שלו. לא חתם, החוזה בתוקף. בעיה של הפועל שלא החתימו אותו על על כתב ויתור. אני לא מכיר את כל הפרטים, אבל ממה שמפורסם נראה שהקייס של עמוס חזק יותר.

כן, אני מסכים. זה עדיין לא צודק מוסרית. הוא בא עם הצעה באמצע העונה, השאיר את הפועל בלי שוער לשבת בזמן שהפועל חייבים לסכם עם שוער אחר הכי מוקדם שאפשר. פתאום לא הסתדר לא שם, מה הוא מצפה?
כמו שכתבתי, אולי הוא מגובה משפטית, אבל אם יש לו כבוד שיילך קיבינימאט. בוא נגיד שאם יש הצדקה לייבש שחקן ביציע אם יש לך את היכולת הכלכלית לכך, זה המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

כן, אני מסכים. זה עדיין לא צודק מוסרית. הוא בא עם הצעה באמצע העונה, השאיר את הפועל בלי שוער לשבת בזמן שהפועל חייבים לסכם עם שוער אחר הכי מוקדם שאפשר. פתאום לא הסתדר לא שם, מה הוא מצפה?
כמו שכתבתי, אולי הוא מגובה משפטית, אבל אם יש לו כבוד שיילך קיבינימאט. בוא נגיד שאם יש הצדקה לייבש שחקן ביציע אם יש לך את היכולת הכלכלית לכך, זה המקרה.[/quote

אני לא מבין בכל מקום עבודה רגיל כאשר מבקשים שיחרור משמע , בעבודה רגילה נקרא היום להתפטר , בעבודה רגילה אתה נותן למעסיק 30 יום פה הוא לא נתן חצי דקה יכול להיות שבעולם הכדורגל זה אחרת ,אבל הבן אדם התפטר תקראו לזה איך שתרצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:14 
גרזן אדום כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

כמו שכתבתי, אולי הוא מגובה משפטית, אבל אם יש לו כבוד שיילך קיבינימאט. בוא נגיד שאם יש הצדקה לייבש שחקן ביציע אם יש לך את היכולת הכלכלית לכך, זה המקרה.[ /quote

אני לא מבין בכל מקום עבודה רגיל כאשר מבקשים שיחרור משמע , בעבודה רגילה נקרא היום להתפטר , בעבודה רגילה אתה נותן למעסיק 30 יום פה הוא לא נתן חצי דקה יכול להיות שבעולם הכדורגל זה אחרת ,אבל הבן אדם התפטר תקראו לזה איך שתרצו

מה זאת אומרת "יכול להיות שבעולם הכדורגל זה אחרת"? אתה חדש לתחום?
איפה בשוק העבודה יש לך חוזה על בסיס שנתי בלי נקודות יציאה?
"התפטר" אומר שצריכים להיות תנאים מסוימים. אם הם מולאו, אז הוא אכן "התפטר" (שזה אומר ויתר על החוזה). אם לא, אז כמה שזה עצוב, הוא עדיין שחקן הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:22 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

כמו שכתבתי, אולי הוא מגובה משפטית, אבל אם יש לו כבוד שיילך קיבינימאט. בוא נגיד שאם יש הצדקה לייבש שחקן ביציע אם יש לך את היכולת הכלכלית לכך, זה המקרה.

לפי הפרסומים, היתה לו אופציית יציאה מהחוזה ללא תמורה.ברגע שהוא ביקש לממש אותה, מבחינת הפועל הוא משוחרר והם מחויבים למצוא לו מחליף. אני לא עורך דין, אבל נשמע לי סביר שמי שצריך לוודא שההצעה תקפה מבחינה משפטית , זה עמוס ולא הפועל תל אביב.
אבל כנראה שיש כל מיני סוגים של חוזים. בכל מקרה, אני לא רואה אותו ממשיך בהפועל, במקרה הגרוע סתם נגרר איתם לבוררות על כסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:25 
שחר כתב:

לפי הפרסומים, היתה לו אופציית יציאה מהחוזה ללא תמורה.ברגע שהוא ביקש לממש אותה, מבחינת הפועל הוא משוחרר והם מחויבים למצוא לו מחליף. אני לא עורך דין, אבל נשמע לי סביר שמי שצריך לוודא שההצעה תקפה מבחינה משפטית , זה עמוס ולא הפועל תל אביב.
אבל כנראה שיש כל מיני סוגים של חוזים. בכל מקרה, אני לא רואה אותו ממשיך בהפועל, במקרה הגרוע סתם נגרר איתם לבוררות על כסף...

נוף גם אני לא עו"ד ולכן כתבתי הכל מסויג. אם סיכום בע"פ תופס, אז אולי אתה צודק. אבל הוא תמיד יוכל לתטעון שהוא אמר שאם הכל יהיה בסדר אז הוא רוצה להשתחרר. בגלל זה אני לא זוכר מקרים שסיכומים בע"פ תפסו.
יכול להיות שהוא לא ימשיך, השאלה מה זה אומר כלכלית לגבי חלון ההעברות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:25 
19 כתב:
אבל למה שהוא יחתום? מה האינטרס שלו? הפועל לא יכולים לאיים שאם הוא לא חותם הוא לא ישוחרר, יש לו סעיף שמשחרר אותו בכל מקרה. הוא לא צריך להגיע לפשרה. הוא רוצה לצאת, הוא יכול לצאת בלי הסכמה מהפועל, וגם יש לו חוזה שמבטח אותו אם זה לא יוצא לפועל. למה שיחתום ואיזה אמצעי לחץ יש להפועל עליו בשביל לגרום לו לחתום?

אם אני מבין נכון אתה בעצם אומר שהפועל לא אשמה כי עמוס בכל מקרה לא היה חותם. אולי אתה צודק, אבל זה לא משנה את המצב שכרגע נראה שלעמוס יש חוזה במועדון.
חוץ מזה שהיה כתוב שלהפועל יש אפשרות לעכב את השחרור בשבועיים (כלומר עמוס חייב לתת הודעה מוקדמת של שבועיים). הפועל יכלה להתנות את השחרור המיידי בויתור על החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:30 
redrony כתב:
שחר כתב:

נוף גם אני לא עו"ד ולכן כתבתי הכל מסויג. אם סיכום בע"פ תופס, אז אולי אתה צודק. אבל הוא תמיד יוכל לתטעון שהוא אמר שאם הכל יהיה בסדר אז הוא רוצה להשתחרר. בגלל זה אני לא זוכר מקרים שסיכומים בע"פ תפסו.

הכל תלוי בפרטי החוזה שאף אחד מאיתנו לא מכיר, ולכן למרות שאני כן עורך דין אין לי מושג וגם אני רק משער. אבל אני כן יודע שעולם העבודה הוא לא שוק. כתוב בחוזה שעמוס ישוחרר ללא תמורה לקבוצה בחו"ל. הוא לא חתם בשום מועדון בחו"ל ולכן לדעתי החוזה תקף אלא אם העובד חתם על איזשהו משהו שאומר אחרת. כמו שעמוס אמר, נניח שהוא לא היה עובר בדיקות רפואיות? גם אז ההסכם עם הפועל היה מבוטל כי עמוס יצא לחתום בחו"ל? אני מניח שלא. ולכן גם בסיטואציה הזו אני מניח שהחוזה תקף. אבל להפועל יש יועץ משפטי מצויין ויש פה במה להיאחז. נקווה שזה יספיק, אבל אני בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:32 
אז בעצם שבוע הוא יכול לבקש מפ.ס.ז' שישלחו להפועל פקס שהם רוצים אותו, לצאת לטיול בצרפת בזמן שהפועל משחקת בטדי עם אלמדון, ואחרי יומיים לחזור ולומר שזה התפוצץ?
לא נשמע לי מי יודע מה הגיוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:34 
Noam כתב:
אז בעצם שבוע הוא יכול לבקש מפ.ס.ז' שישלחו להפועל פקס שהם רוצים אותו, לצאת לטיול בצרפת בזמן שהפועל משחקת בטדי עם אלמדון, ואחרי יומיים לחזור ולומר שזה התפוצץ?
לא נשמע לי מי יודע מה הגיוני...

במקרה כזה עמוס עצמו היה מפר את ההסכם מול הפועל. כך שזה לא דומה בשום צורה לסיטואציה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:37 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

הכל תלוי בפרטי החוזה שאף אחד מאיתנו לא מכיר, ולכן למרות שאני כן עורך דין אין לי מושג וגם אני רק משער. אבל אני כן יודע שעולם העבודה הוא לא שוק. כתוב בחוזה שעמוס ישוחרר ללא תמורה לקבוצה בחו"ל. הוא לא חתם בשום מועדון בחו"ל ולכן לדעתי החוזה תקף אלא אם העובד חתם על איזשהו משהו שאומר אחרת. כמו שעמוס אמר, נניח שהוא לא היה עובר בדיקות רפואיות? גם אז ההסכם עם הפועל היה מבוטל כי עמוס יצא לחתום בחו"ל? אני מניח שלא. ולכן גם בסיטואציה הזו אני מניח שהחוזה תקף. אבל להפועל יש יועץ משפטי מצויין ויש פה במה להיאחז. נקווה שזה יספיק, אבל אני בספק

כמו שכתבתי קודם, אני מניח שאתה צודק. יכול להיות שבורר שישמע את כל הסיפור מהתחלה עד הסוף יעניק את הפרשנות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:38 
מה שאותי באמת מעניין בכל הסיפור הזה, זה איך מלכתחילה התקבלה ההחלטה שהשור הראשון של הקבוצה יהיה דני עמוס, זה אחרי שבקיץ היה נדמה שהוא עם רגל וחצי בחוץ וקליימן הולך להיות השוער הראשון.

השחרור של קליימן היה פתאומי ולא היה לו שום הסבר הגיוני, ועמוס חזר להיות בן רגע משחקן שרוצים להפטר ממנו, לשוער הראשון. היה ברור שטוב לא יכול לצאת מזה.

כל הסיפור הזה הוא מחדל ניהולי ומקצועי מן המדרגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:39 
זה לא אמור לעבוד ככה. אם שוער עוזב, אז הוא עוזב.
ברגע שעמוס טס, הפסיד אימונים ומשחק, הוא כבר עשה נזק ממשי לקבוצה (ברמה התיאורטית, מעשית משחקים בלי עמוס זה תועלת ולא נזק).
בשביל לנהל מו"מ הוא יכול לשלוח מיילים, או מקסימום לטוס בבוקר באמצע שבוע ולחזור בערב או בבוקר שאחרי. זה לא ברזיל, זה 3 וחצי שעות טיסה.
לא שמעתי על דבר כזה ששחקן תחת חוזה מנהל מו"מ עם קבוצה אחרת, מפסיד משחקים, ועוד מצפה שישלמו לו עליהם ועל שארית החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:40 
נועם שחם כתב:
מה שאותי באמת מעניין בכל הסיפור הזה, זה איך מלכתחילה התקבלה ההחלטה שהשור הראשון של הקבוצה יהיה דני עמוס, זה אחרי שבקיץ היה נדמה שהוא עם רגל וחצי בחוץ וקליימן הולך להיות השוער הראשון.

השחרור של קליימן היה פתאומי ולא היה לו שום הסבר הגיוני, ועמוס חזר להיות בן רגע משחקן שרוצים להפטר ממנו, לשוער הראשון. היה ברור שטוב לא יכול לצאת מזה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:43 
אין לי ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:43 
נועם שחם כתב:

על קליימן מישהו הסכים לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה הוא משיג את המכופתרות האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה לדעת מי חתום על ההסכמים שמורים שהפועל תשלם לק"ש 700 אלף שקל על דני עמוס, והוא מצידו יכול לעזוב אותה מתי שבא לו בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 14:31 
החתול של שרדינגר כתב:
אני רוצה לדעת מי חתום על ההסכמים שמורים שהפועל תשלם לק"ש 700 אלף שקל על דני עמוס, והוא מצידו יכול לעזוב אותה מתי שבא לו בחינם.

כתב נאמר פה ונכתב בתקשורת שהחוזה המקורי של עמוס היה ללא סעיף יציאה. בפתיחת השנה, כשביקשו ממנו לקצץ, הוא התנה את הקיצוץ בסעיף הזה. האמת? זה לא סעיף כל כך רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: