גרזן אדום כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
לא כל כך מבין מה רוצים בהפועל למען האמת
נשמע כאילו שעמוס צודק במאה אחוז
צודק הוא בטח לא. אולי משפטית הוא מגובה (גם את זה צריכים להבהיר במקרה של סיכום בע"פ), אבל הוא חתיכת כלום. אני בד"כ לא מדבר על כבוד, אבל וואלה, אם יש לו כבוד שפשוט יילך.
זה שהוא כלום אין לי ויכוח איתך
אבל מזה שייך? מה מעניין פה אם לא משפטית?
יש לבן אדם חוזה. הוא הלך לחתום במקום אחר מבלי לוותר על החוזה שלו. לא חתם, החוזה בתוקף. בעיה של הפועל שלא החתימו אותו על על כתב ויתור. אני לא מכיר את כל הפרטים, אבל ממה שמפורסם נראה שהקייס של עמוס חזק יותר.
כן, אני מסכים. זה עדיין לא צודק מוסרית. הוא בא עם הצעה באמצע העונה, השאיר את הפועל בלי שוער לשבת בזמן שהפועל חייבים לסכם עם שוער אחר הכי מוקדם שאפשר. פתאום לא הסתדר לא שם, מה הוא מצפה?
כמו שכתבתי, אולי הוא
מגובה משפטית, אבל אם יש לו כבוד שיילך קיבינימאט. בוא נגיד שאם יש הצדקה לייבש שחקן ביציע אם יש לך את היכולת הכלכלית לכך, זה המקרה.[ /quote
אני לא מבין בכל מקום עבודה רגיל כאשר מבקשים שיחרור משמע , בעבודה רגילה נקרא היום להתפטר , בעבודה רגילה אתה נותן למעסיק 30 יום פה הוא לא נתן חצי דקה יכול להיות שבעולם הכדורגל זה אחרת ,אבל הבן אדם התפטר תקראו לזה איך שתרצו
מה זאת אומרת "יכול להיות שבעולם הכדורגל זה אחרת"? אתה חדש לתחום?
איפה בשוק העבודה יש לך חוזה על בסיס שנתי בלי נקודות יציאה?
"התפטר" אומר שצריכים להיות תנאים מסוימים. אם הם מולאו, אז הוא אכן "התפטר" (שזה אומר ויתר על החוזה). אם לא, אז כמה שזה עצוב, הוא עדיין שחקן הפועל.