תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עזרה במציאת
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:29 
אכן אטיאס. גם זכרוני בוגד בי...
אטיאס איפשר את ניידות המספרים - לא מעט שנים אחרי שהיא הפכה לדבר מקובל באירופה. זה חשוב, אבל ההשפעה על השוק היתה מזערית.
במקרה הייתי באיזור של מקבלי ההחלטות בעניין באותה תקופה. לא היתה שום תכנית לפני כחלון. גרוע מזה, במשרד התקשורת בכלל לא חשבו שיש בעיה בתחום הסלולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:48 
teknoboy כתב:
גלנט מוכר בזכות שני דברים: העובדה שניקיון כפיים אינו נר לרגליו ("נעשו טעויות" וכו') והעובדה שהוא מפקד צבאי מצוין.
אני מניח שאין ויכוח על כך שהיעדר ניקיון כפיים הוא בעיה מרהיבה בחומרתה עבור מחוקק.
מה שנשגב מבינתי זה למה שמישהו יחשוב שאדם שעשה קריירה שלמה מיכולתו לקבל פקודות ולבצען על הצד הטוב ביותר ראוי להיות בפרלמנט, שהרי זה בדיוק ההיפך ממה שצריך בשביל להיות פרלמנטר ראוי.

אתה הרבה יותר אופטימי ממני :) , אני לא חושב שאפשר לעשות פה שינוי מהפכני כמוך, רק שינויים קטנים. בגלל זה, הייתי בוחר את הביצועיסטים הכי טובים לעמדות הקבועות(אוצר,ביטחון). לגבי ניקיון הכפיים, מדובר באדם כוחני שמגיע מהצבא, העבירות שהוא עשה נבעו בהחלט ממחשבה שמגיע לו הכל (או חמור מכך, שלא היה לו איכפת) אבל יש לי הרגשה שהוא הבין הרבה יותר טוב מאחרים, את הטעות שלו, וגם לדעתי יש בכנסת הזו (לא במקום אידאלי, כאן בישראל) הרבה חוטאים גדולים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
גלנט מוכר בזכות שני דברים: העובדה שניקיון כפיים אינו נר לרגליו ("נעשו טעויות" וכו') והעובדה שהוא מפקד צבאי מצוין.
אני מניח שאין ויכוח על כך שהיעדר ניקיון כפיים הוא בעיה מרהיבה בחומרתה עבור מחוקק.
מה שנשגב מבינתי זה למה שמישהו יחשוב שאדם שעשה קריירה שלמה מיכולתו לקבל פקודות ולבצען על הצד הטוב ביותר ראוי להיות בפרלמנט, שהרי זה בדיוק ההיפך ממה שצריך בשביל להיות פרלמנטר ראוי.

אתה הרבה יותר אופטימי ממני :) , אני לא חושב שאפשר לעשות פה שינוי מהפכני כמוך, רק שינויים קטנים. בגלל זה, הייתי בוחר את הביצועיסטים הכי טובים לעמדות הקבועות(אוצר,ביטחון). לגבי ניקיון הכפיים, מדובר באדם כוחני שמגיע מהצבא, העבירות שהוא עשה נבעו בהחלט ממחשבה שמגיע לו הכל (או חמור מכך, שלא היה לו איכפת) אבל יש לי הרגשה שהוא הבין הרבה יותר טוב מאחרים, את הטעות שלו, וגם לדעתי יש בכנסת הזו (לא במקום אידאלי, כאן בישראל) הרבה חוטאים גדולים יותר.

ביצועיסטים צריכים לבצע, לא לקבל החלטות הרות גורל ברמה הלאומית. בשביל זה צריך מקבלי החלטות. אלה לא תמיד אלה אותם אנשים, או יותר נכון, רק לעתים נדירות יש אנשים שהם גם וגם (למרבה המזל ביצועיסטים יש לפי קילו, אז תמיד אפשר למנות איזה מנכ"ל חרוץ ומפולפל שיעזור למקבל החלטות אנמי להגשים את הרעיונות שבשמם הוא נבחר).

אבל כן, אני אופטימי במובן זה שעדיין יש לי תקווה* שישראל תתנהל כמו מקום נורמלי, ואפילו כמו דמוקרטיה תקינה.

* תקווה קלושה מאוד, אני לא ממש חושב שזה מציאותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
תקומה לא עשו מה שהם אמרו. ממש לא לפיד וליברמן הכריחו אותם להצביע לחוק שויון בנטל. והממשלה כמעט נפלה על זה כי זה היה סוג של קו אדום.
בסופו של דבר בפוליטיקה אתה לא יכול להשיג הכל. אתה צריך לדעת על מה להילחם ועם מה ללכת לאבדון. כל הדברים שלפיד הצהיר שילך עליהם הוא הלך. הרבה בזכות ברית האחים, שעזרה מאוד גם לבנט ושות' ועדין ביבי בזמני משבר פנה יותר לצד של לפיד מאשר לזה של בנט (ולכן גם בנט התחזק על חשבון הליכוד בסקרים).

לגבי מפלגות השמאל.
נכון לערב הבחירות ללפיד, עבודה, ליבני קדימה ומרץ היו 48 מנדטים. כולל הערבים זה גוש 59 כרגע הם "רק" עם 51. כלומר גוש השמאל "איבד" 8 מנדטים לקראת הבחירות.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 10 ינואר 2015, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:47 
19 כתב:
לא שאני מליץ יושר שלהם, אבל לדעתי הם התנגדו לאחת ובו זמנית קידמו אחת אחרת משלהם. אני לא יודע מה ההבדלים בין השתיים ולמה אחת עדיפה על השנייה.

שלא יצא ממנו כלום. זה הכל רוח וצלצולים. הם חתומים על הסכם קואליציוני עם האח שלא מאפשר שינויים בענייני דת ומדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
ברית האחים זה הדבר הכי גרוע שקרה לממשלה הכי גרועה שהיתה כאן.
מצחיק עד הזוי שלפיד אומר שהו הולך להיאבק בשחיתות כשהשחיתויות הכי גדולות קרו בועדת הכספים שתפקדה תחתיו כשר אוצר ובזכות ברית האחים היו"ר שלה היה סלומינסקי. כל החלטה שהוא רצה ליישם עברה דרך ועדת הכספים ושם נוטרלה, אחר כך הדביל לא מבין למה הוא התחיל מלאנתלפים דברים אבל לא סיים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:58 
עבודה + מרצ- 30
כחלון + לפיד- 20
ערבים- 11
סה"כ- 61

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:09 
עבודה+מרץ בחיים לא יהיה 30, העבודה יקחו הרבה קולות ממרץ ויגיעו ל24 אבל ישאירו את מרץ עם פחות מ 5.........הלוואי ואתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
מה זה בחיים לא יהיה 30, ברוב הסקרים האחרונים הם באזור 29-30 והעבודה אם תיקח קולות זה לא ממרץ אלא ממאוכזבי לפיד ומאלו שהצביעו לבני. העבודה והתנועה שווים 21 מנדטים בכנסת הנוכחית והסקרים נעים סביב ה 24.
אני מסכים עם הניתוח של עידן, גוש חוסם (אם יוקם) יהיה תלוי בכחלון ויהיה מאוד גבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
מופעים כאן כל מיני הערכות של מנדטים ונעשים כאן כל מיני ניתוחים שכבודם במקומם מונח.

האם כבר הוחלט על השם החדש של האיחוד בין העבודה לתנועה ? בזמנו הם הישתמשו בשם "המחנה הציוני" האם לא זה שם הרשימה החדשה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
איזה אינטרס יש לכחלון להצטרף לגוש חוסם?
לכל היותר זה מגדיל את יכולת המיקוח שלו מול מי שירכיב את ממשלת הימין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:43 
אתה חושב שהעבודה תיקח קולות מלפיד ואני חושב שיקחו קולות ממרץ (אני למשל). אם אתה צודק יש מקום לאופטימיות זהירה, רק שאני חושב שלפיד ומצביעיו בבסיסם ימניים,וילכו שוב לביבי.............וגם עם החשבון של עידן מדויק,אז 61? אוי ואבוי להיות תלויים ב 20 מנדטים של לפיד וכחלון,זה אסון ומסחטה מהיום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
אתה חושב שהעבודה תיקח קולות מלפיד ואני חושב שיקחו קולות ממרץ (אני למשל). אם אתה צודק יש מקום לאופטימיות זהירה, רק שאני חושב שלפיד ומצביעיו בבסיסם ימניים,וילכו שוב לביבי.............וגם עם החשבון של עידן מדויק,אז 61? אוי ואבוי להיות תלויים ב 20 מנדטים של לפיד וכחלון,זה אסון ומסחטה מהיום הראשון.

איזה מסחטה? אתה באמת חושב ש-61 ח"כים כולל 20 של לפיד+כחלון ו-11 של מפלגות ערביות זה קואליציה? במקסימום זה גוש חוסם, וגם זה רק אם אתה אופטימי עד כדי עיוורון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:53 
לא הבנתי על מה אתה מתווכח איתי???? אני כתבתי מה שאתה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

איזה מסחטה? אתה באמת חושב ש-61 ח"כים כולל 20 של לפיד+כחלון ו-11 של מפלגות ערביות זה קואליציה? במקסימום זה גוש חוסם, וגם זה רק אם אתה אופטימי עד כדי עיוורון.

זה אכן גוש חוסם ולא קואליציה, אלא אם כן חד"ש ירוצו בנפרד ואברום יתברר כסוכן חשאי של העבודה בחד"ש ויגרום להם להצטרף לקואליציה...
קשה לי לראות את העבודה לוקחים קולות מהליכוד אבל צריך לזכור שממש לא מזמן היתה כאן מפלגת מרכז שלקחה 28 מנדטים, בבחירות הקודמות הם הלכו ברובם ליאיר ואין סיבה שחלק גדול מהם לא יגיעו לעבודה.
טקנו, זה פחות מופרך ממה שנדמה לך. כחלון ראה מה קרה ללפיד תחת ביבי, למה שהוא יחשוב שהגורל שלו יהיה שונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה, פשוט לא הבנתי שגוש חוסם יכול להוות "מסחטה" (אתוודה שאני עדיין לא מבין איך בדיוק זה קורה, אבל אני משער שיש דרך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:53 
זה גוש חוסם לא יציב, אפילו כגוש חוסם. כחלון בסיטואציה שכזאת ימליץ על ביבי, ואם לא אז חלקים מסיעתו יעשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
כנראה כי לגוש חוסם אין שום משמעות אם לא תקום קואליציה מחלקים ממנו, ושמפלגות מרכז יכולות לפזול לשני הצדדים ככה שיהיו להן דרישות ליצירת הגוש החוסם בין אם הן יהיו חלק מהקואליציה ובין אם לא.
אל תתווכח אתי על זה שזה בחיים לא יקרה כי זה ברור לכל אחד שלא בוחש במידה זו או אחרת במפלגת העבודה ולא מאמין שהאמריקאים כבר קבעו שבוז'י הוא ראש הממשלה הבא וסוכן הCIA בנג'מין ניתאי צריך לטוס לוירג'יניה לקבל תדרוך מחודש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
נתרגם את זה למספרים:
עבודה,לפיד,כחלון ומרצ שווים ביחד 50 מנדטים. יחד עם הערביות זה גוש חוסם של 61.
הקואליציה תתבסס על ה 50 הראשונים ויצטרפו אליהם עוד 2-3 מפלגות מבין ליברמן,ש"ס,יהדות התורה ואולי (הלוואי) חד"ש.
אם נחזור לנושא האשכול, נראה לי שלפיד לא ימליץ על ביבי כחלק מהסקת המסקנות שלו וההבטחות שהוא מחלק בכנסים ברחבי הארץ.
נשאר רק את כחלון. נקווה שיקבל את ההחלטה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:15 
גם בתרחיש הבלתי סביר שזה יקרה, מדובר על קואליציה שתחזיק 10 דקות פלוס מינוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נתרגם את זה למספרים:
הקואליציה תתבסס על ה 50 הראשונים ויצטרפו אליהם עוד 2-3 מפלגות מבין ליברמן,ש"ס,יהדות התורה ואולי (הלוואי) חד"ש.
אם נחזור לנושא האשכול, נראה לי שלפיד לא ימליץ על ביבי כחלק מהסקת המסקנות שלו וההבטחות שהוא מחלק בכנסים ברחבי הארץ.

בטוח שהח"כים הערבים יתמכו מבחוץ בממשלה שיושב בה אדון אין-נאמנות-אין-אזרחות?
וכו' וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:22 
ואדון זועביז, ואדון כדורים סגולים שבשקט בשקט הפך את לימודי הערבית בתיכון ללימודי רשות ולא חובה, ואת איש הימין משה כחלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
לימודי ערבית בתיכון מעולם לא היו חובה.
גם ברוב בתי הספר הקדם תיכוניים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:31 
teknoboy כתב:
kobster כתב:
נתרגם את זה למספרים:

וכו' וכו' וכו'.

לא יצטרכו אותם. לפי התרחיש הזה ליברמן וש"ס יצטרפו לקואליציה שתכלול 62-68 ח"כים. עם המפלגות הערביות הקואליציה אולי תזכה לתמיכה של 70+ ח"כים ובלעדיהם לא, אבל לא צריך אותם בתרחיש הזה.
תרחיש קלוש לטעמי. כחלון ימליץ על ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
kobster כתב:
נתרגם את זה למספרים:

וכו' וכו' וכו'.

לא יצטרכו אותם. לפי התרחיש הזה ליברמן וש"ס יצטרפו לקואליציה שתכלול 62-68 ח"כים. עם המפלגות הערביות הקואליציה אולי תזכה לתמיכה של 70+ ח"כים ובלעדיהם לא, אבל לא צריך אותם בתרחיש הזה.
תרחיש קלוש לטעמי. כחלון ימליץ על ביבי.

נשמע לי גם קלוש, גם לא אפקטיבי בשום צורה (ממשלה תקועה בלי יכולת לעשות כלום), ובמיוחד אני לא מבין למה זה אמור להיראות למישהו מהשמאל כמו משהו מבטיח.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עזרה במציאת "פגמים" במפלגת יש עתיד
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קלוש כי זו החלטה בודדת של איש אחד (אהבתי שמישהו רשם משהו על חלקים מהסיעה של כחלון שימליצו על ביבי, אין כזה דבר במפלגות יש מאין) וזה תלוי בכמה מנדטים הוא יקבל ובהצעה שהוא יקבל מכל צד.
לגבי הקואליציה, מאוד מוקדם לקבוע איך היא תראה וכמה זמן היא תחזיק.
אני מאוד מקווה שההצטרפות של בורג לחד"ש תשפיע על מקבלי ההחלטות שם להיכנס לקואליציה אם תהיה הזדמנות כזו ואז אמורה להספיק הצטרפות של מפלגה אחת, נגיד ש"ס, כדי להרכיב ממשלה.
שוב, מוקדם מאוד. קודם כל גוש חוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:03 
ItaiH6 כתב:
לימודי ערבית בתיכון מעולם לא היו חובה.
גם ברוב בתי הספר הקדם תיכוניים.

www.haaretz.co.il/news/education/1.2225290

היתה חובה בתאוריה שלא אכפו אותה.
במקום להרחיב את לימודי השפה השניה המדינה הוא נמרחיב את אי הלמידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 01:07 
kobster כתב:
זה לא קלוש כי זו החלטה בודדת של איש אחד (אהבתי שמישהו רשם משהו על חלקים מהסיעה של כחלון שימליצו על ביבי, אין כזה דבר במפלגות יש מאין) וזה תלוי בכמה מנדטים הוא יקבל ובהצעה שהוא יקבל מכל צד.
אני מאוד מקווה שההצטרפות של בורג לחד"ש תשפיע על מקבלי ההחלטות שם להיכנס לקואליציה אם תהיה הזדמנות כזו ואז אמורה להספיק הצטרפות של מפלגה אחת, נגיד ש"ס, כדי להרכיב ממשלה.

מפלגות "יש מאין" לא התפצלו בעבר? קדימה? שינוי? צומת? הרשימה נמשכת. קלאסי למפלגות שכאלו להתפצל בין הגושים.
ואשר לחד"ש, הבעיה הקטנה בצרוף חד"ש לקואליציה זה שהם אולי לא רוצים בכך. הבעייה הגדולה היא שלא רוצים אותם. מפלגות מרכז (ואולי גם העבודה-תנועה) לא ישבו איתם בקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
kobster כתב:

מפלגות "יש מאין" לא התפצלו בעבר? קדימה? שינוי? צומת? הרשימה נמשכת. קלאסי למפלגות שכאלו להתפצל בין הגושים.
ואשר לחד"ש, הבעיה הקטנה בצרוף חד"ש לקואליציה זה שהם אולי לא רוצים בכך. הבעייה הגדולה היא שלא רוצים אותם. מפלגות מרכז (ואולי גם העבודה-תנועה) לא ישבו איתם בקואליציה.

קדימה לא התפצלה, שינוי לא התפצלה, היחידה שעשתה את זה זו צומת עם אלכס גולדפרב לב לב שהחזיק לבד את ההצבעות על אוסלו... אתה רואה אנשים מיש עתיד מתפצלים ? האנשים האלה לא היו בכנסת לולא יאיר, מי בכלל הכיר את פנינה תמנו שאטה ויפעת קריב ורות קלדרון ובועז טופורובסקי ? אז אולי גלנט ומייקל אורן יותר מוכרים לציבור אבל בוא נחכה לרשימה המלאה של כחלון השבוע ונראה את מי הוא מביא איתו, את החוקה של המפלגה ומה הסמכויות שלו בתור ראש הרשימה.בהסתמך על מקרה יש עתיד, אם כחלון יחליט שהם נכנסים לקואליציה בראשות העבודה, כולם יכנסו כמו גדולים.
לגבי חד"ש, לדעתי זה מעולם לא עמד למבחן כי הם לא רצו להיכנס. אני מקווה גם בשבילם וגם בשבילנו שזה יקרה וזו תהיה התשובה הכי גדולה לכל החלאות שהעלו את אחוז החסימה כדי שהערבים לא יהיו בכנסת ועכשיו הם יקבלו אותם בתוך הממשלה.
תקרא את הראיון עם בורג במוסף של ידיעות מהסופ"ש, לא הייתי פוסל את מה שהוא אמר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: