ItaiH6 כתב:
red_o כתב:
אדום שרוף100 כתב:
red_o כתב:
bergkamp כתב:
מה שכתבת זו לא דעה, זה דמגוגיה במקרה הטוב, פרובוקציה במקרה הרע, או סתם טמטום במקרה הסביר. כנראה שלא היית באוסישקין ובליגות הנמוכות כי המשפט שלך כל כך מנותק מהמציאות שבאמת אין טעם להתייחס אליו. דפדף דפדף הלאה.
אוסישקין והארצית מספיק טוב לך ?
לא קשור למספיק טוב לו, הוא ואנחנו פשוט הבנו שהאופציה השלישית והסבירה שהוא הציע היא הנכונה. סע הביתה.
הוא ואנחנו. שמח שיצרתם קבוצה
אתם המנותקים
כנראה יש סיבה שאנשים שתמיד היו בחלק המעודד בכדורסל בין אם בהדר יוסף ובין אם בבית מכבי בחרו לעבור ל2 ולשתוק
במקום לגרום לאנשים לאהוב את העידוד ולהביא אותם למצב שיהיה כיף להם לעודד אתם יוצרים סלידה ואנטי. בין היתר בגלל התגובות פה והתגובות ביציע
אני לא בא לריב ולא בא לחפש בניגוד אליך ברגקמפ
וגם אין לי את העניין לחנך כאן מישהו
אבל קצת מודעות עצמית וקבלת ביקורת לא תזיק...
מי שאוהב את העידוד מעודד, גם אם הוא ב2 כמו לא מעט מאנשי שער 5.
מי שבחר לעבור ל2 ולשתוק, וגם לא אוהב את אנשי שער 5, כנראה לא אהב עידוד מלכתחילה.
לא צריך תוף ב2 (בשער 7 זה לא ממש עזר חוץ מלהוציא גם את המעט שרצו לעודד מקצב באופן מוחלט) ולא צריך שום דבר אחר.
צריך רק שב1 יתחילו לעודד ואז ב2 ישמעו אותם ויוכלו לעקוב אחריהם.
כן צריך תוף ב-2, ולו בשביל שירי השחקנים. חוץ מזה, מה קרה? יהיה אסון אם שער 2 יתחיל שיר פה ושם? ישיר נגד השופטים? יעודד שחקן שסיים עכשיו משחק שיא בקריירה עם 32 נקודות ויוצא החוצה מבלי שישירו לו?
שער 7 בבלומפילד רחוק מאוד מלב שער 5, בכדורסל זה לא המקרה. אם הגוש המעודד יהיה בצד ימין, קרוב לשער 1, אין סיבה שהתיפוף יהיה בקצב שונה ויהיה חוסר תיאום. לומר "צריך שיותר אנשים בשער 1 ישירו" זה נכון, אבל זה לא כל העניין. הרי בדיוק על זה התלוננתי כשהחליטו לשים את האולטרס בשער 1, שאני בתור אחד שרוצה לראות את המשחק וגם לעודד (כמו בהדר יוסף) יישאר ביציע עם אנשים שלא מעודדים, בלי תוף, בלי איש גדר. זה בזבוז מוחלט כי יש ים אנשים בשער 2 שרוצים לעודד, רק צריך קצת לארגן אותם ולהעמיד אותם יחד.