תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 11:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בתור אחד שישב באופן חד פעמי ביציע 4 היה נראה שיש חיבור טוב בין שני היציעים.
אני לא אגזים אם אומר שהקהל שלנו גמר את ירושלים בריצה שהפועל עשתה ברבע ה-3, כולל לחץ אדיר על השיפוט, בערך פי 203212 מאשר בבלומפילד.
יותר קרדיט מזה אני לא מכיר, אבל אולי בתור אוהד חדש בכדורסל, אני עוד לא מבין איך זה אמור להיות. בכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
אדום שרוף100 כתב:
red_o כתב:
bergkamp כתב:
מה שכתבת זו לא דעה, זה דמגוגיה במקרה הטוב, פרובוקציה במקרה הרע, או סתם טמטום במקרה הסביר. כנראה שלא היית באוסישקין ובליגות הנמוכות כי המשפט שלך כל כך מנותק מהמציאות שבאמת אין טעם להתייחס אליו. דפדף דפדף הלאה.

אוסישקין והארצית מספיק טוב לך ?

לא קשור למספיק טוב לו, הוא ואנחנו פשוט הבנו שהאופציה השלישית והסבירה שהוא הציע היא הנכונה. סע הביתה.

הוא ואנחנו. שמח שיצרתם קבוצה
אתם המנותקים
כנראה יש סיבה שאנשים שתמיד היו בחלק המעודד בכדורסל בין אם בהדר יוסף ובין אם בבית מכבי בחרו לעבור ל2 ולשתוק

במקום לגרום לאנשים לאהוב את העידוד ולהביא אותם למצב שיהיה כיף להם לעודד אתם יוצרים סלידה ואנטי. בין היתר בגלל התגובות פה והתגובות ביציע

אני לא בא לריב ולא בא לחפש בניגוד אליך ברגקמפ
וגם אין לי את העניין לחנך כאן מישהו
אבל קצת מודעות עצמית וקבלת ביקורת לא תזיק...

מי שאוהב את העידוד מעודד, גם אם הוא ב2 כמו לא מעט מאנשי שער 5.
מי שבחר לעבור ל2 ולשתוק, וגם לא אוהב את אנשי שער 5, כנראה לא אהב עידוד מלכתחילה.

לא צריך תוף ב2 (בשער 7 זה לא ממש עזר חוץ מלהוציא גם את המעט שרצו לעודד מקצב באופן מוחלט) ולא צריך שום דבר אחר.
צריך רק שב1 יתחילו לעודד ואז ב2 ישמעו אותם ויוכלו לעקוב אחריהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:14 
עמדתי בפינת יציע 2, צמוד לגוש המעודד.
א. אני חושב שמוקדם לקבוע אחרי משחק אחד עד כמה המצב טוב או רע.
ב. יציע הישיבה מולנו היה בית קברות אחד גדול, אולי למעט הרבע האחרון. אני לא זוכר שזה היה ככה באוסישקין, אבל אולי זה בגלל שהזכרון שלי לא משהו. באוסישקין היה מי שידפוק על הפרספקס מעל הספסלים. אתמול ישבו מעל הספסלים (במרחק יחסית מעליהם) אנשים רגועים למדי.
ג. צריך תוף ביציע שלנו, כי לא ממש שומעים את התוף ביציע שמאחורי הסל, וכך גם העידוד והקצב הולכים לאיבוד.
ד. העידוד ביציע שלנו היה מפוזר ולא אחיד, ויש עוד הרבה מה לשפר. ההשוואה לשער 7 אולי נכונה לשנה-שנתיים האחרונות של שער 7, אבל יש פוטנציאל עם תוף ורעל להפוך את יציע העמידה לאורך המגרש למשהו הרבה יותר משמעותי ממה שהוא היה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
red_o כתב:
אדום שרוף100 כתב:
red_o כתב:
bergkamp כתב:
מה שכתבת זו לא דעה, זה דמגוגיה במקרה הטוב, פרובוקציה במקרה הרע, או סתם טמטום במקרה הסביר. כנראה שלא היית באוסישקין ובליגות הנמוכות כי המשפט שלך כל כך מנותק מהמציאות שבאמת אין טעם להתייחס אליו. דפדף דפדף הלאה.

לא קשור למספיק טוב לו, הוא ואנחנו פשוט הבנו שהאופציה השלישית והסבירה שהוא הציע היא הנכונה. סע הביתה.

אתם המנותקים
כנראה יש סיבה שאנשים שתמיד היו בחלק המעודד בכדורסל בין אם בהדר יוסף ובין אם בבית מכבי בחרו לעבור ל2 ולשתוק

במקום לגרום לאנשים לאהוב את העידוד ולהביא אותם למצב שיהיה כיף להם לעודד אתם יוצרים סלידה ואנטי. בין היתר בגלל התגובות פה והתגובות ביציע

מי שבחר לעבור ל2 ולשתוק, וגם לא אוהב את אנשי שער 5, כנראה לא אהב עידוד מלכתחילה.

לא צריך תוף ב2 (בשער 7 זה לא ממש עזר חוץ מלהוציא גם את המעט שרצו לעודד מקצב באופן מוחלט) ולא צריך שום דבר אחר.

סתם גוררים את הדיון הזה למקומות מפגרים במקום לנסות ולהבין איך לשפר את העידוד.

עוד נקודה קטנה שחשבתי עליה, צריך להעיר קצת יותר את השלוש שורות שלמטה יותר בשער 1.
אולי אפילו למקם את הגוש שמה אבל צריך לשקול את זה.
כי ככה אנחנו מרחיקים את עצמנו עוד מהמגרש והיציע גם ככה יחסית רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:16 
ItaiH6 כתב:
red_o כתב:
אדום שרוף100 כתב:
red_o כתב:
bergkamp כתב:

אתם המנותקים

כן צריך תוף ב-2, ולו בשביל שירי השחקנים. חוץ מזה, מה קרה? יהיה אסון אם שער 2 יתחיל שיר פה ושם? ישיר נגד השופטים? יעודד שחקן שסיים עכשיו משחק שיא בקריירה עם 32 נקודות ויוצא החוצה מבלי שישירו לו?
שער 7 בבלומפילד רחוק מאוד מלב שער 5, בכדורסל זה לא המקרה. אם הגוש המעודד יהיה בצד ימין, קרוב לשער 1, אין סיבה שהתיפוף יהיה בקצב שונה ויהיה חוסר תיאום. לומר "צריך שיותר אנשים בשער 1 ישירו" זה נכון, אבל זה לא כל העניין. הרי בדיוק על זה התלוננתי כשהחליטו לשים את האולטרס בשער 1, שאני בתור אחד שרוצה לראות את המשחק וגם לעודד (כמו בהדר יוסף) יישאר ביציע עם אנשים שלא מעודדים, בלי תוף, בלי איש גדר. זה בזבוז מוחלט כי יש ים אנשים בשער 2 שרוצים לעודד, רק צריך קצת לארגן אותם ולהעמיד אותם יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:19 
אתמול היו כמה גושי עידוד קטנים ב2, ואף אחד עוד לא יודע בדיוק איפה לשבת. אנחנו ישבנו למעלה צמוד לקיר שליד 1 ובאיזור שלנו עודדו כמעט כל המשחק. מניח שבהמשך כל הגושים הקטנים יתמזגו לאחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אתמול היו כמה גושי עידוד קטנים ב2, ואף אחד עוד לא יודע בדיוק איפה לשבת. אנחנו ישבנו למעלה צמוד לקיר שליד 1 ובאיזור שלנו עודדו כמעט כל המשחק. מניח שבהמשך כל הגושים הקטנים יתמזגו לאחד גדול.

עדיף שהגוש יהיה במקום שבו רואים אתכם מ1 ואתם רואים את מובילי העידוד ב1.
באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:28 
אדום שרוף100 כתב:
19 כתב:

באמצע.

שער 2 באמצע זה לא המקום המתאים, זה רחוק מדי. אמרתי כבר - הגוש המעודד בשער 2 צריך להתרכז סביב הכניסה הימנית ליציע, הקרובה יותר לשער 1. שם גם אפשר לתלות תוף, משם גם יש קשר עין עם שער 1 וגם שומעים טוב יותר את התיפוף של שער 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:35 
לדעתי הייתה אווירה מצוינת ועידוד טוב מאוד
גם השחקנים אומרים שהם הרגישו את הקהל מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:48 
זה היה רחוק מלהיות מצוין. שלא תבינו לא נכון, הקהל אתמול ובכלל בכדורסל הוא התומך והרועש ביותר בליגה, רק שזו ליגה של קהלים עלובים עד לא קיימים. הפוטנציאל באולם הזה ובכמות הזו היא אדירה ואסור להסתפק בבינוניות - ואתמול זו היתה בינוניות ואם לא יוסקו המסקנות האווירה רק תידרדר כשההתלהבות מהאולם החדש תדעך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 13:00 
bergkamp כתב:
אדום שרוף100 כתב:
19 כתב:

באמצע.

שער 2 באמצע זה לא המקום המתאים, זה רחוק מדי. אמרתי כבר - הגוש המעודד בשער 2 צריך להתרכז סביב הכניסה הימנית ליציע, הקרובה יותר לשער 1. שם גם אפשר לתלות תוף, משם גם יש קשר עין עם שער 1 וגם שומעים טוב יותר את התיפוף של שער 1.

הבעיה היא הקוביה הזאת שמבודדת את שער 1. זה יכול ליצור מצב שאולי את מובילי העידוד יראו, אבל את כל השער לא. קצת מוזר וצריך זמן להבין מה הצורה הכי טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
ישבתי ממש מתחת לטריבונה של הטלוויזיה בשער 2 ("ישבתי") והיה ממש מטורף. כ ו ל ם עמדו כל המשחק, אווירה טובה מאוד. אחרי העבירה ההתקפית ברבע השני הקהל גמר את ירושלים ב12-0.
פחות מדי לחץ על השופטים לדעתי, בטח בשיפוט כזה.
שער 4 אכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 13:51 
משער 1 דווקא חשבתי ששער 2 היה לא רע בכלל וגם בשידור החוזר בטלוויזיה שמעו אותנו טוב
הגוש חייב להיות בעונה הבאה ב2, זה ברור והיה ברור גם מראש ואני מאמין שזה גם יקרה
אנשים היו קצת בהלם אתמול בהתחלה אבל בפאול סל של רביב בסוף המחצית הראשונה זה השתחרר
בשורה התחתונה, יש על מה לעבוד, אבל אפשר לעשות את האולם הזה מאוד מאוד ביתי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 15:02 
villa crespo כתב:
אני לא תמיד מסכים איתו, אבל פותח האשכול צודק בהכל.
מצב הקהל (כדורגל וכדורסל) הרבה יותר גרוע ממצב הקבוצה (כדורגל). ניתוק מוחלט.

אתה פשוט ענק
אין, אני לא מכיר ואני לא זוכר קבוצה ומועדון עם חיבור כ"כ חזק לקהל כמו הכדורסל
אין דברים כאלה, חוויה מדהימה היתה אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 15:07 
דני גולפיטק כתב:
villa crespo כתב:

אתה פשוט ענק

דני, אתה ייצור.
לא דיברתי על ניתוק בין הקהל לקבוצה. דיברתי על ניתוק בין הגוש המעודד ליתר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 15:27 
כש-2 ו-1 עודדו יחד היה עידוד משוגע, חבל שזה קרה מעט מדי.
מסכים שתוף יעשה טוב לשער 2 אבל גם חייב להיווצר שם גוש רציני,
המצב אתמול היה שהיו כל מיני גושים קטנים שהתפזרו ביציע ועודדו ובינהם קהל סטייל שער 2 של בלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 15:37 
אני חושב שהגוש המעודד חייב להתרכז בערך איפה שאני ישבתי, על היציאה שקרובה לאולטראס. צורש בטח יסכים איתי כי הוא היה באזור. גם תוף יעזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 15:42 
villa crespo כתב:
דני גולפיטק כתב:
villa crespo כתב:

אתה פשוט ענק

דני, אתה ייצור.
לא דיברתי על ניתוק בין הקהל לקבוצה. דיברתי על ניתוק בין הגוש המעודד ליתר הקהל.

זה לא משנה את זה שאתה עדיין חולה נפש וגם אם יהיה עידוד של פסיכים מטורפים אתה תמיד תתלונן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 17:38 
bergkamp כתב:
4. לא ברורות לי דקות הדומיה בהצגת השחקנים והעלייה למגרש. הבנו, כן, דגלים שחורים כרגיל, מתאבלים על אוסישקין, חולדאי בן זונה, אבל במשחק ראשון שכל כך קריטי לתת לשחקנים בו תחושה טובה, בוחרים בכוונה לשתוק במשך 10 דקות (טקס הנהלה, הצגת שחקנים, חימום אחרון). גם לבחור שתי דקות לסוף משחק היסטורי, כשכל האולם על הרגליים, בשיר ש-200 איש מכירים בינתיים (הפועל מה את עושה לי) זה דפוק, אבל כנראה שיש עיוותים שאי אפשר לתקן. כמו אותם בודדים שכשמתן נאור רוצה לעשות בסוף את הטקס המסורתי שלו, הם ינסו להתחיל "מזרחי תתאבד כבר" כי זו המנטליות - דווקא, אנטי, תמיד הפוך מהזרם ומי זה בכלל מתן נאור שיקבע מה עושים עכשיו.

כל כך נכון.
כמה מנותקים אפשר להיות, כמה. זה פשוט מדהים.

והאנשים האלה חושבים שהם "אנשי עקרונות".
עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
חוויות משער 4 - יצאתי מהאולם בהחלטה נחושה להתקשר בבוקר לעמותה ולבקש העברה לשער 2, אם זה אפשרי.
למעט הדקות האחרונות, ממש בית קברות.
הרבה משפחות, הרבה חדשים, באמצע - שערי הזהב, פלטינה, טיטאניום, פלוטוניום וראדיום - סלבריטיס למיניהם, ספונסרים, ובלתי מזוהים.
ישבתי על קצה הכסא, מזנק ומתיישב, מזנק ומתיישב. נורא.
בבית פתאום חשבתי שאולי יש לי "mission from God", והיא לעורר את המתים במשחקים הבאים, ואסור לי לעזוב.
אנא, חברים, עזרו לי בעצה: האם לעבור לשער 2 או להישאר?
(בעונה הבאה אני בשער 2, אין ספק בכלל. השאלה מתייחסת לעונה הנוכחית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
למה שלא פשוט תשב ב2 וזהו? אין בדיקה בכניסה לאיזה יציע המנוי שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
למה שלא פשוט תשב ב2 וזהו? אין בדיקה בכניסה לאיזה יציע המנוי שלך

תשמע, בכלל לא חשבתי על הרעיון. אני אשב לי בפינה ואתבייש :SHOCK3:
מצד שני, יש בו שני חסרונות:
א. מה אם במשחקים הבאים (ובדרבי בפרט) תתחיל בדיקה מסודרת בכניסה ליציעים?
ב. אני אותיר שני מקומות ביציע יקר יותר, אותם אולי העמותה יכולה למכור בכסף טוב לאחרים, שרוצים דווקא מקום ישיבה (עם דגש על ישיבה) ביציע מסומן...
אבל רעיון מופלא. תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
בשערים עם מקומות מסומנים יושבים.
לא עומדים, לא עושים לשבת-לקום, אלא רואים את המשחק בישיבה.
למעט חריגות, בעיקר בסופי משחקים צמודים, או כשהשופטים ממש עולים על העצבים.
כמו בשער 2 בבלומפילד.
זה צריך היה להיות ברור לכל מי שקנה מנוי לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
כמו בשער 2 בבלומפילד.

ומי קבע את זה?
חלק ממי שמה לשם מנוי הם משפחות שמגיעות ממש לפני תחילת המשחק או חייבות לשבת יחד. ממש לא ברור מי החליט שיושבים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:09 
yos כתב:
למעט הדקות האחרונות, ממש בית קברות.

זה נכון וזה מאוד מוזר אחרי שמתרגלים שנים להדר יוסף. אין לי בעיה עם לשבת מדי פעם ולא לעמוד כל המשחק (בשער 2 אין אופציה כזאת לשבת, גם אם אתה קטוע רגל. כלומר יש, לא תראה כלום), אבל הבאסה שלמעט מספר צדיקים אף אחד לא מעודד שם.
מצד שני, המקום שמור וזה לוקסוס שאין דברים כאלה. שער 2 היה די מלא שעה לפני המשחק, וכל משחקי השמירת מקום האלה מעצבנים. מזכיר לי את הדר יוסף למטה. שפתאום היו מופיעים פרצופים שלא ראית מעולם ושומרים לך אלף מקומות ואתה נדפק. וואלה לא בא לי כל משחק להגיע שעה וחצי לפני רק בשביל לשמור מקום כמו טירון. אם ארצה אגיע שעה וחצי לפני. ואם לא ייצא לי, אז גם רבע שעה לפני יהיה לי אותו מקום - וזה יתרון שקשה לוותר עליו, בטח מול מלחמת סימון הטריטוריות שתלך בשער 2. החיסרון הוא בעידוד כאמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אנטיגונה כתב:
כמו בשער 2 בבלומפילד.

ומי קבע את זה?
חלק ממי שמה לשם מנוי הם משפחות שמגיעות ממש לפני תחילת המשחק או חייבות לשבת יחד. ממש לא ברור מי החליט שיושבים שם.

http://www.leaan.co.il/%d7%94%d7%a4%d7% ... %99%d7%9d/

ההנהלה קבעה את זה, ששערים 1 ו-2 הם שערי עמידה, וב-4 "שני צידי היציע יהיו על תקן יציעים 2 ו-13 בבלומפילד – יציעים מסומנים עם מקומות קבועים".
הרי ברור שרוב האנשים שעשו לשם מנוי מבינים שזה יציע מסומן ויציע ישיבה (יציע משפחות קלאסי), ומי שיעמוד שם יפריע לרצון הרוב.
האמת אני די בהלם שיש כאלה שחשבו שזה לא יציע ישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שחשבו שלפחות חלק מיציע 4 יהיה כמו היציע שהיה מתחת לאולטראס בהדר יוסף, או זה מאחורי הסל שהיו מסומנים גם כן אבל עדיין כולם עמדו רוב הזמן ועודדו.

גם באוסישקין אגב יציע ב' ממש לא היה רדום כמו 4 אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:48 
מסכים עם yos. שער ארבע הרגיש בית קברות. אולי זה היה ככה בגלל שאני בשורה 12 וזה הסתבר בדיעבד כמקום רחוק מאד מהמגרש. רציתי מקום שבו אוכל לשבת חלק מהמשחק אבל הסתבר שזה יהיה כל המשחק כי אף אחד לא עומד לידנו. דיכאון אמיתי.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 05 ינואר 2015, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:58 
אולי כבר התרגלתי מהדר יוסף ואני גם יושב יותר למטה בשורה 7, אבל יציע 4 היה בדיוק מה שציפיתי שהוא יהיה, ולי באופן אישי לא מפריע להיות היחיד בסביבה שמוציא את הגרון וקופץ בכל הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הצעת יעול, שמן הסתם לא תתקבל, לקראת העונה הבאה:
להגדיר שער 4א' (המזרחי - הקרוב יותר ליציע האורחים) שיהיה יציע משפחות/ישיבה.
ושער 4ב' (המערבי - הקרוב יותר ליציע האולטראס) שיהיה יציע עמידה מסומן, בערך כמו היציע התחתון בהדר יוסף.
כך כולם יבואו על סיפוקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: