תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2014, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
אהההההההההההה.
פאקינג יה. יש צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2014, 19:09 
IdanTheLittle כתב:
CM Punk, אלוף WWE לשעבר, חתם בUFC.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אהההההההההההה.
פאקינג יה. יש צדק.

הנדריקס נשדד. חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:
אהההההההההההה.
פאקינג יה. יש צדק.

הנדריקס נשדד. חד וחלק.

מה ? ממש לא.
סיבוב ראשון של לולר בוודאות, סיבוב רביעי די שקול ובסיבוב החמישי הרב דין היה חייב להוריד להנדריקס ניקוד אחרי שעצר אותו 3 פעמים על חוסר יוזמה.
ככה לא נראה אלוף, זה לא מה שה ufc רוצה לקדם וטוב עשו השופטים שנתנו ללולר את הניצחון שנתן פיניש אדיר.
בכל מקרה הקרבות הבאים של שלושת המנצחים הגדולים די סגורים -
טרוויס בראון מול המנצח בין דוס סנטוס למיוצ'יץ' בשבת הקרובה.
פטיס מול חביב, כנראה ב 187 שיהיה ב 23/5.
לולר מול מקדונלד, אולי אפילו באותו אירוע,
ושהנדריקס יקבל את המנצח בין וודלי לגסטלום לפני שהוא מקבל שוב קרב מול לולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
1 ו-5 של לולר, 2 ו-3 של ג'וני, 4 שקול.
(תזכיר לי מתי פעם אחרונה הורידו ניקוד על סעיף כזה. עם הפאקינג נעיצות אצבע של ג'ונס לא עושים כלום)

אם הולכים לפי הכלל הבלתי רשום שכדאי להדיח אלוף מכהן אתה צריך לנצח בצורה משכנעת -> הניצחון הגיע לג'וני.

אני מסכים שלולר לוחם יותר מרגש אבל על פי שיטת הניקוד הקיימת אין ספק שהגיע לג'וני הניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר הויכוח הוא על הסיבוב הרביעי ושניים מתוך שלושת השופטים נתנו אותו ללולר (האחרון גם נתן לו את השלישי).
זה קרב על חגורה ואתה אלוף מכהן שזכה בחגורה בהחלטה גבולית, לא מתקבל על הדעת שבמשך שני סיבובים אתה תקוע עם הראש שלך בתוך היריב בשביל למשוך זמן, טוב מאוד שנתנו את הניצחון ללולר ואני מקווה שזה יהיה סימן לעתיד לקרבות על החגורה ולאלופים שמחפשים לצבור ניקוד במקום לנצח (אהמ gsp).

אגב פטיס כרגע בחוץ לחצי שנה עם חשד לשבר ביד שמאל. פאקינג אלוף מזכוכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בסופו של דבר הויכוח הוא על הסיבוב הרביעי ושניים מתוך שלושת השופטים נתנו אותו ללולר (האחרון גם נתן לו את השלישי).
זה קרב על חגורה ואתה אלוף מכהן שזכה בחגורה בהחלטה גבולית, לא מתקבל על הדעת שבמשך שני סיבובים אתה תקוע עם הראש שלך בתוך היריב בשביל למשוך זמן, טוב מאוד שנתנו את הניצחון ללולר ואני מקווה שזה יהיה סימן לעתיד לקרבות על החגורה ולאלופים שמחפשים לצבור ניקוד במקום לנצח (אהמ gsp).

אגב פטיס כרגע בחוץ לחצי שנה עם חשד לשבר ביד שמאל. פאקינג אלוף מזכוכית.

מסכים מאוד עם המודגש.

מאחל בהחלמה לפטיס ושיחזור מהר כדי שחביב יקרע אותו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2014, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
החלק השלישי
http://sports.walla.co.il/item/2809400
המיקרופון כבר לא יציל את CM פאנק

אז עכשיו אין תירוצים ואין מבוים. פאנק חתם השבוע על חוזה ב-UFC, וזה, כידוע, אמיתי לגמרי וכואב הרבה יותר. לפי ההערכות, ברוקס יילחם במשקל בינוני והקרב הראשון שלו יהיה ב-2015. המעבר קורץ לפאנק, שהודה שזו כנראה ההזדמנות האחרונה לעשות משהו בתחום הזה, אך גם לארגון. ה-UFC חווה תקופה קשה מבחינת מזומנים ורייטינג. ההיעדרויות של כוכבים כאנדרסון סילבה וג'ורג' סנט פייר גם לא מוסיפות, והשמועות דיברו על טאלנט חדש שיערוק מ-WWE.
אותו באזז שפאנק ידע למשוך יעזור למקום העבודה החדש שלו, אבל לא יעזור לו. באוקטגון אין הצגות - ופאנק יגלה זאת על בשרו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2014, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
הלילה בפניקס, אריזונה:

Heavyweight Junior dos Santos vs. Stipe Miocic
Catchweight (160.6 lbs) Rafael dos Anjos vs. Nate Diaz
Heavyweight Alistair Overeem vs. Stefan Struve
Heavyweight Gabriel Gonzaga vs. Matt Mitrione

כבר הרבה זמן לא זוכר שלושה קרבות בHW.
נייט דיאז פספס בשקילה 5.6 פאונדס ונקנס ב-20% משכרו שעברו ל-RDA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
דוס סנטוס פשוט אדיר, הבן אדם מסוגל לספוג כ"כ הרבה מכות ועדיין ללכת קדימה, בטח אחרי שסטיפה התעלל בו בשני הסיבובים הראשונים.
כמו כל אירוע של פוקס, הולכות להיות השלכות רציניות בעקבות התוצאות :
דיינה אמר שדוס אניוס הוא כנראה הבא בתור לקרב על החגורה מול פטיס, בעיקר מכיוון שחביב עדיין פצוע, וזה למרות שחביב ניצח כזכור את דוס אניוס באפריל האחרון.
הנרי קאחודו נתן הופעה מעולה ובמסיבת העיתונאים הוא כבר דיבר על לרדת קטגוריה ולחזור למשקל שהיה בו כשזכה במדלית הזהב בבייג'ינג (אופציה שהעליתי בסקירה האחרונה של הקטגוריות). אם זה יקרה, הוא הולך להיות יריב מאוד קשה לדמטריוס ג'ונסון.
לגבי קטגורית המשקל הכבד, הכל עדיין תלוי במצב של קיין. הוא אמור להילחם ביוני מול ורדום על איחוד החגורות ובמקרה כזה ההגיון אומר שדוס סנטוס וטרוויס בראון ילחמו אחד מול השני, אבל אם קיין לא יהיה כשיר אני מניח שיתנו לורדום את החגורה הקבועה והוא ילחם מול דוס סנטוס.

אגב,היה אירוע גם ביום שישי ויש אלופה חדשה בקטגורית Strawweight (עד 52 ק"ג) - קרלה אספרזה. יש כבר שתי מועמדות רציניות לקרב הבא שלה, פייג' ואן זנט שאמורה להיות רונדה הבאה וג'ואנה ידרזייצ'יק הפולניה שניצחה באירוע של פוקס ומחזיקה במאזן של 8-0.

האירוע בסופ"ש הקרוב יהיה האירוע האחרון השנה, אין כמו מצ'ידה בשביל הפינאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
משהו שכתב מכר שלי ואני מצטט אותו בהסכמה מלאה:

מה הקטע עם "מתאגרפי הMMA"?
אף פעם לא הצלחתי להבין את הלוחמים שמחפשים רק להתאגרף.
אני מבין שהידיים יותר זריזות מהרגליים ושבעיטות עלולות להוביל לTD אבל מידי פעם לסיים קומבינציה בבעיטה זה א,ב של סטרייקינג!
JDS בקרב עם מיוצ'יץ כל הקרב לא זרק בעיטה ולא חיפש TD.
זה הגיע למצב שJDS זורק שמאל ימין, מיוצ'יץ לוקח חצי צעד אחורה, מגן ומייד מוריד את ההגנה. אני פשוט צרחתי על המחשב "תרים כבר הייקיק!!!"
בפעם היחידה שJDS ניסה TD זה היה אחד המהלכים היפים והמשמעותיים בכל הקרב! למה הוא לא ניסה גם איזו בעיטה?!
אותו הדבר היה לו בקרב עם האנט שרק ממש בסוף הקרב הוא זרק בעיטה מסובבת וגמר את הקרב בKO.
אין ספק שJDS יודע לבעוט ויודע להטיל ואם הוא יכניס את 2 האלמנטים האילו בצורה אפקטיבית בקרב זה מה שיכול לשדרג לו את המשחק השבלוני והתקוע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 17:00 
אני לא מת על דוס סנטוס, אבל יש לו לב ענק, זה בטוח. קיין טחן אותו במטחנת בשר בשני הקרבות ביניהם, דוס סנטוס יצא מהם מנופח ומדמם מכל כיוון בערך, אבל בקרב הראשון נשאר על הרגליים עד הסוף ובקרב השני הוכנע רק בסיבוב החמישי. אני לא מתפלא שמיוצ'יץ לא הצליח איתו, כי מיוצ'יץ' טכני מספיק בשביל לפגוע בדוס סאנטוס, אבל אין לו מספיק עוצמה כדי להכריע את הקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם יש מישהו חוץ מקיין שיכול להכניע את דוס סנטוס, וגם לו זה לקח 9 וחצי סיבובים...
בכלל, השבועיים האחרונים העירו את הקטגוריה הכבויה הזו. טרוויס בראון נראה מצוין, אוברים ומיטיריון ניצחו ואני מקווה שילכו ראש בראש בקרב הבא ודוס סנטוס נתן מלחמה כרגיל. רק חסר שקיין יחזור מהפציעה ואולי גם איזה קאמבק של לסנר להשלמת הסיפור.
בינתיים העניינים בקטגורית ה lw מתחממים וחביב כצפוי משתולל על האפשרות שדוס אניוס יקבל קרב על החגורה מול פטיס לפניו. וכל זה כשעוד שבועיים וחצי סרונה ומיילס ג'ורי הולכים ראש בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 12:15 
לקח לו תשעה וחצי סיבובים לגמור את דוס סנטוס בנוקאאוט, אבל תכל'ס, דוס סנטוס לא ממש דגדג את קיין בקרבות האלו. הקרב הראשון היה חד צדדי לחלוטין וקיין פשוט הכה בדוס סנטוס חמישה סיבובים ללא הפסקה ובלי שדוס סנטוס מסכן אותו לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
הארוע הקרוב, מחר בברזיל:

Middleweight Lyoto Machida vs. C.B. Dollaway
Bantamweight Renan Barão vs. Mitch Gagnon
Light Heavyweight Antônio Carlos Júnior vs. Patrick Cummins
Lightweight Elias Silvério vs. Rashid Magomedov
Welterweight Erick Silva vs. Mike Rhodes
Middleweight Daniel Sarafian vs. Antônio dos Santos Jr.

מצ'ידה חוזר לזירה אחרי ההפסד מול ויידמן.
בראו שהחמיץ את קרב האליפות חוזר אף הוא. גם הוא וגם קרוז לוטשים עינים לחגורה.
קרב מעניין נוסף הוא פטריק "פה גדול" קאמינס שכבר יש לו שני נצחונות אחרי שהובס בידי קורמיה. יתמודד מול אלוף עולם ב-BJJ.
גם הקרב של אריק סילבה צפוי להיות מעניין שכבר 8 קרבות הוא מנצח אחד ואח"כ מפסיד אחד. הפעם הוא אמור לנצח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 19:25 
לא הבנתי איך התחילה כל היריבות בין CORMIER לג'ון ג'ונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 11:06 
תחפש קצת ביוטיוב ותראה את שניהם מתראיינים בענין.

קודם כל היריבות מתחילה מזה ששניהם מתחרים על אותה חגורה, ושניהם חבר'ה עם פה גדול.

קורמייה טען באחד הראיונות שג'ונס דיבר איתו בחוסר כבוד, ומשם הוא הפך את זה לענין, אבל לדעתי זה פשוט משחק. הוא מפעיל לחץ פסיכולוגי על ג'ונס וזה חלק מהענין. עושה עבודה טובה מאד לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
לא מדויק.
לפני כ-4 שנים DC הגיע לאירוע של ה-UFC (טרם שהיה חתום שם) כדי לתמוך בחברו קיין ולסקז.
ג'ונס ראה אותו וזרק לו כמה מילים מזלזלות, אאל"ט על כך שהוא "רק" מתאבק.

אגב, באותה תקופה DC נלחם בקטגורית HW.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2014, 12:23 
אז מה לא מדוייק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
התכוונתי בעיקר לזה:

ציטוט:
קודם כל היריבות מתחילה מזה ששניהם מתחרים על אותה חגורה

אבל בעצם מה שכתבת היה די נכון.

ניצחון יפה של הדרקון.
כנראה הקרב הבא שלו יהיה מול רוקהולד.
עוד לפני כן יהיה רומרו-ג'אקרה על ה-N1C מול המנצח בין ווידמן לבלפורט.

דומיניק קרוז קרע רצועה בברך ושוב יכול לשכוח מטייטל שוט.

רמפייג' ג'קסון בדרך חזרה ל-UFC. נשאר עוד את העניין הקטן של החוזה שיש לו בבלאטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 10:05 
ראיתי אתמול בלילה.

ארוע די מוצלח סה"כ. רוב הקרבות סיפקו את הסחורה.

בראו היה קצת מהוסס ולא ממש הסתדר עם הלחץ של גנגון, עד שפתאום בסיבוב השלישי הוא נזכר שצריך קצת להרביץ כדי לנצח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC182 - DC VS JONES
הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז זה הגיע.
אחד הקרבות הכי מדוברים בהיסטוריה של הארגון יתקיים ב UFC 182 בלילה שבין שבת לראשון בלאס וגאס.
ג'ון ג'ונס, האלוף במשקל LHW והמדורג ראשון בדירוג ה P4P יפגוש את דניאל קורמייה ,המתאבק האולימפי לשעבר שמדורג שני בקטגוריה ומחזיק במאזן של 15-0 ב MMA.
אין טעם להרחיב על כל היריבות הפסיכית שנבנתה ביניהם בחצי השנה האחרונה ועל ערימת הטראש טוק ההדדית אז נתמקד בצד המקצועי - אחרי 7 הגנות מוצלחות על התואר, אפשר לדעת די בבירור מה ג'ונס הולך לעשות. בגובה של 1.93 ועם מוטת ידיים של 2.15 הוא יעדיף כמובן לשמור את הקרב בעמידה ולכן הוא הולך לתקוע את האצבעות שלו בתוך הפרצוף של קורמייה כדי להרחיק אותו ממנו, לבעוט בו מכל כיוון ומכל זווית ולנסות למשוך את הקרב כמה שיותר, מאחר וקורמייה מעולם לא נלחם מעבר לשלושה סיבובים ויש ספק גדול אם הוא יצליח לעמוד באינטנסיביות הזו. זה הצליח לג'ונס מול גוס, הוא הולך לנסות לעשות את זה שוב.
השאלה הגדולה היא מה קורמייה יצליח לעשות. ברור שהוא ינסה לגרור את ג'ונס לקרב האבקות בדומה למה שהוא עשה מול הנדרסון ב 173 אבל נגד ג'ונס זה לא יספיק. הוא יצטרך לתקוף גם בעמידה, לבעוט בחזרה ולצמצם את המרחק בינו לבין ג'ונס ואז ברגע המתאים לנסות לקחת אותו לקרקע ולרכב עליו כמו שהוא יודע, אם זה יקרה קשה לי לראות את ג'ונס מצליח להעיף את קורמייה מעליו ולעמוד בחזרה.
קרב קשה מאוד לניבוי, אני הולך על אלוף חדש.

מעבר לקרב הזה אין יותר מדי על מה להרחיב באירוע. בקרב המרכזי השני קאובוי סרונה ינסה להמשיך את הרצף שלו שעמוד על 5 ניצחונות רצופים מאז נובמבר 2013 מול מיילס ג'ורי הבלתי מנוצח (15-0) שמגיע גם הוא עם מומנטום חזק מאוד אך הוא טרם נתקל ביריב ברמה של קאובוי שכרגע נמצא בטופ של הקטגוריה המעולה הזו. אני הולך על ניצחון נוסף לסרונה מה שאומר כנראה שהוא יפגוש את חביב נורמגומדוב בקרב הבא שיקבע מי יהיה המועמד מס' 1, בהנחה ופטיס אכן ילחם קודם מול רפאל דוס אניוס על החגורה.

רשימת הקרבות במיין קארד (ליד השם מופיע הדירוג של כל אחד בקטגוריה) :
Light Heavyweight C Jon Jones vs. #2 Daniel Cormier
Lightweight #4 Donald Cerrone vs. #8 Myles Jury
Middleweight #15 Brad Tavares vs. Nate Marquardt
Flyweight #11 Kyoji Horiguchi vs. Louis Gaudinot
Welterweight #6 Hector Lombard vs. Josh Burkman

* שידור ישיר של המיין קארד ברקנאטי פלוס לייב ביום ראשון ב 5 לפנות בוקר.

* כל האירוע, כולל הקרבות המוקדמים ישודר בלינק הרגיל - http://www.turbostreams.com/livestream/

* למיטיבי לכת ולמי שרוצה לצפות בפייס אוף של ג'ונס וקורמייה - שידור ישיר של השקילה הלילה בשעה 2 בבוקר בלינק הבא - https://www.youtube.com/watch?v=AGzk8cT15VA

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
טוב, אז זה הגיע.
אחד הקרבות הכי מדוברים בהיסטוריה של הארגון יתקיים ב UFC 182 בלילה שבין שבת לראשון בלאס וגאס.
ג'ון ג'ונס, האלוף במשקל LHW והמדורג ראשון בדירוג ה P4P יפגוש את דניאל קורמייה ,המתאבק האולימפי לשעבר שמדורג שני בקטגוריה ומחזיק במאזן של 15-0 ב MMA.
אין טעם להרחיב על כל היריבות הפסיכית שנבנתה ביניהם בחצי השנה האחרונה ועל ערימת הטראש טוק ההדדית אז נתמקד בצד המקצועי - אחרי 7 הגנות מוצלחות על התואר, אפשר לדעת די בבירור מה ג'ונס הולך לעשות. בגובה של 1.93 ועם מוטת ידיים של 2.15 הוא יעדיף כמובן לשמור את הקרב בעמידה ולכן הוא הולך לתקוע את האצבעות שלו בתוך הפרצוף של קורמייה כדי להרחיק אותו ממנו, לבעוט בו מכל כיוון ומכל זווית ולנסות למשוך את הקרב כמה שיותר, מאחר ו קורמייה מעולם לא נלחם מעבר לשלושה סיבובים ויש ספק גדול אם הוא יצליח לעמוד באינטנסיביות הזו. זה הצליח לג'ונס מול גוס, הוא הולך לנסות לעשות את זה שוב.
השאלה הגדולה היא מה קורמייה יצליח לעשות. ברור שהוא ינסה לגרור את ג'ונס לקרב האבקות בדומה למה שהוא עשה מול הנדרסון ב 173 אבל נגד ג'ונס זה לא יספיק. הוא יצטרך לתקוף גם בעמידה, לבעוט בחזרה ולצמצם את המרחק בינו לבין ג'ונס ואז ברגע המתאים לנסות לקחת אותו לקרקע ולרכב עליו כמו שהוא יודע, אם זה יקרה קשה לי לראות את ג'ונס מצליח להעיף את קורמייה מעליו ולעמוד בחזרה.
קרב קשה מאוד לניבוי, אני הולך על אלוף חדש.

מעבר לקרב הזה אין יותר מדי על מה להרחיב באירוע. בקרב המרכזי השני קאובוי סרונה ינסה להמשיך את הרצף שלו שעמוד על 5 ניצחונות רצופים מאז נובמבר 2013 מול מיילס ג'ורי הבלתי מנוצח (15-0) שמגיע גם הוא עם מומנטום חזק מאוד אך הוא טרם נתקל ביריב ברמה של קאובוי שכרגע נמצא בטופ של הקטגוריה המעולה הזו. אני הולך על ניצחון נוסף לסרונה מה שאומר כנראה שהוא יפגוש את חביב נורמגומדוב בקרב הבא שיקבע מי יהיה המועמד מס' 1, בהנחה ופטיס אכן ילחם קודם מול רפאל דוס אניוס על החגורה.

רשימת הקרבות במיין קארד (ליד השם מופיע הדירוג של כל אחד בקטגוריה) :
Light Heavyweight C Jon Jones vs. #2 Daniel Cormier
Lightweight #4 Donald Cerrone vs. #8 Myles Jury
Middleweight #15 Brad Tavares vs. Nate Marquardt
Flyweight #11 Kyoji Horiguchi vs. Louis Gaudinot
Welterweight #6 Hector Lombard vs. Josh Burkman

* שידור ישיר של המיין קארד ברקנאטי פלוס לייב ביום ראשון ב 5 לפנות בוקר.

* כל האירוע, כולל הקרבות המוקדמים ישודר בלינק הרגיל - http://www.turbostreams.com/livestream/

* למיטיבי לכת ולמי שרוצה לצפות בפייס אוף של ג'ונס וקורמייה - שידור ישיר של השקילה הלילה בשעה 2 בבוקר בלינק הבא - https://www.youtube.com/watch?v=AGzk8cT15VA

תהנו :ROSE:

DC נלחם נגד בארנט 5 סיבובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
צודק, הכוונה היתה לא ברמה הזו. עם כל הכבוד לבארנט, הוא כבר היה על האדים האחרונים של הקריירה שלו ולא ממש היווה איום לקורמייה. ראינו מה קרה לגוס ולטישירה בשני הסיבובים האחרונים, אם קורמייה איכשהו יסיים 5 סיבובים מול ג'ונס, קשה לי לראות אותו מנצח בהכרעת שופטים. זה יצטרך להיות בנוקאאוט,חניקה או בריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
צודק, הכוונה היתה לא ברמה הזו. עם כל הכבוד לבארנט, הוא כבר היה על האדים האחרונים של הקריירה שלו ולא ממש היווה איום לקורמייה. ראינו מה קרה לגוס ולטישירה בשני הסיבובים האחרונים, אם קורמייה איכשהו יסיים 5 סיבובים מול ג'ונס, קשה לי לראות אותו מנצח בהכרעת שופטים. זה יצטרך להיות בנוקאאוט,חניקה או בריח.

אדים אחרונים? הוא הגיע לקרב הזה כשהוא בריצה של 0:8.
חוץ מזה זה היה טורניר שהתהדר בשמות כמו פדור, ביגפוט סילבה, ורדום, ארלובסקי ועוד.
הישג יפה מאוד של DC.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
שמות מעולים, כולם היו בצד של קורמייה...
בארנט ניצח את ברט רוג'רס וסרגיי חריטונוב, לא מהטופ של הענף בלשון המעטה ואתה גם יכול להסתכל על מי הוא ניצח ברצף הזה, כל מיני כלום ושום דבר. אז הוא אפילו הצליח לנצח את פרנק מיר בשנה שעברה, ראינו מה טרוויס בראון עשה לו ב 168.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
עדיין אני חושב שבארנט לא פראייר.
DC התעלל בו כמו שבחיים לא עשו לו כולל ההטלה שהעיפה אותו באוויר.

לגבי ההפסד לבראון - אכן, הפסד אומלל, עד עכשיו אני לא מבין מה הוא נצמד לו ככה לרגל ואכל מרפקים עד שהשופט הפריד (גיים פלאן מחורבן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

לגבי ההפסד לבראון - אכן, הפסד אומלל, עד עכשיו אני לא מבין מה הוא נצמד לו ככה לרגל ואכל מרפקים עד שהשופט הפריד (גיים פלאן מחורבן)

לגמרי, במיוחד אחרי שגונזאגה אכל בדיוק את אותו הדבר 8 חודשים קודם לכן.
בארנט לא פראייר אבל אני לא יודע איך הוא עדיין מקום 6 בקטגוריה ב UFC, לא מאמין שזה ישאר ככה בקרוב.
תודה שאתה מת לראות את DC זורק ככה את ג'ונס מחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dr.avi כתב:

לגמרי, במיוחד אחרי שגונזאגה אכל בדיוק את אותו הדבר 8 חודשים קודם לכן.
בארנט לא פראייר אבל אני לא יודע איך הוא עדיין מקום 6 בקטגוריה ב UFC, לא מאמין שזה ישאר ככה בקרוב.
תודה שאתה מת לראות את DC זורק ככה את ג'ונס מחר...

ברור...

כבר הרבה זמן לא זוכר שחיכיתי ככה לקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: