טוב, אז זה הגיע.
אחד הקרבות הכי מדוברים בהיסטוריה של הארגון יתקיים ב UFC 182 בלילה שבין שבת לראשון בלאס וגאס.
ג'ון ג'ונס, האלוף במשקל LHW והמדורג ראשון בדירוג ה P4P יפגוש את דניאל קורמייה ,המתאבק האולימפי לשעבר שמדורג שני בקטגוריה ומחזיק במאזן של 15-0 ב MMA.
אין טעם להרחיב על כל היריבות הפסיכית שנבנתה ביניהם בחצי השנה האחרונה ועל ערימת הטראש טוק ההדדית אז נתמקד בצד המקצועי - אחרי 7 הגנות מוצלחות על התואר, אפשר לדעת די בבירור מה ג'ונס הולך לעשות. בגובה של 1.93 ועם מוטת ידיים של 2.15 הוא יעדיף כמובן לשמור את הקרב בעמידה ולכן הוא הולך לתקוע את האצבעות שלו בתוך הפרצוף של קורמייה כדי להרחיק אותו ממנו, לבעוט בו מכל כיוון ומכל זווית ולנסות למשוך את הקרב כמה שיותר, מאחר ו
קורמייה מעולם לא נלחם מעבר לשלושה סיבובים ויש ספק גדול אם הוא יצליח לעמוד באינטנסיביות הזו. זה הצליח לג'ונס מול גוס, הוא הולך לנסות לעשות את זה שוב.
השאלה הגדולה היא מה קורמייה יצליח לעשות. ברור שהוא ינסה לגרור את ג'ונס לקרב האבקות בדומה למה שהוא עשה מול הנדרסון ב 173 אבל נגד ג'ונס זה לא יספיק. הוא יצטרך לתקוף גם בעמידה, לבעוט בחזרה ולצמצם את המרחק בינו לבין ג'ונס ואז ברגע המתאים לנסות לקחת אותו לקרקע ולרכב עליו כמו שהוא יודע, אם זה יקרה קשה לי לראות את ג'ונס מצליח להעיף את קורמייה מעליו ולעמוד בחזרה.
קרב קשה מאוד לניבוי, אני הולך על אלוף חדש.
מעבר לקרב הזה אין יותר מדי על מה להרחיב באירוע. בקרב המרכזי השני קאובוי סרונה ינסה להמשיך את הרצף שלו שעמוד על 5 ניצחונות רצופים מאז נובמבר 2013 מול מיילס ג'ורי הבלתי מנוצח (15-0) שמגיע גם הוא עם מומנטום חזק מאוד אך הוא טרם נתקל ביריב ברמה של קאובוי שכרגע נמצא בטופ של הקטגוריה המעולה הזו. אני הולך על ניצחון נוסף לסרונה מה שאומר כנראה שהוא יפגוש את חביב נורמגומדוב בקרב הבא שיקבע מי יהיה המועמד מס' 1, בהנחה ופטיס אכן ילחם קודם מול רפאל דוס אניוס על החגורה.
רשימת הקרבות במיין קארד (ליד השם מופיע הדירוג של כל אחד בקטגוריה) :
Light Heavyweight C Jon Jones vs. #2 Daniel Cormier
Lightweight #4 Donald Cerrone vs. #8 Myles Jury
Middleweight #15 Brad Tavares vs. Nate Marquardt
Flyweight #11 Kyoji Horiguchi vs. Louis Gaudinot
Welterweight #6 Hector Lombard vs. Josh Burkman
* שידור ישיר של המיין קארד ברקנאטי פלוס לייב ביום ראשון ב 5 לפנות בוקר.
* כל האירוע, כולל הקרבות המוקדמים ישודר בלינק הרגיל -
http://www.turbostreams.com/livestream/ * למיטיבי לכת ולמי שרוצה לצפות בפייס אוף של ג'ונס וקורמייה - שידור ישיר של השקילה הלילה בשעה 2 בבוקר בלינק הבא -
https://www.youtube.com/watch?v=AGzk8cT15VA תהנו

DC נלחם נגד בארנט 5 סיבובים.