תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
1. ברור שזה חשוב. אני דווקא הייתי מערב את אלדד בסיפור, תפור עליו ועל הטיקט שהוא רץ עליו.
2. אין מישהו אחר. ביבי וכל האלקינים,הדנונים והמתנחלים מול בוז'י והאנשים שציינתי קודם לכן. בחירה קלה בעיני.
3. וואו, עשתה סלפי עם החלאה. מעדיף להתמקד בדברים קונקרטיים - http://www.themarker.com/news/1.2525998
4. בוז'י לא היה ראש ממשלה, בטח לא עם הנבחרת שמאחוריו. דווקא בתור שר רווחה הוא הוסיף בארבע שנים למעלה ממיליארד שקל לתקציב הרווחה והיה מאוד פעיל בניגוד למי שהחליף אותו. אמרתי כבר שהמפלגות האחרות לא מעניינות אותי, הם חלקים בפאזל של הממשלה שתורכב. אני לא מצביע לפיד ולא כחלון ולא ליברמן ואת ש"ס אני משאיר לאחי. אם יש לך אנשים אחרים שיכולים להיות שרים אתה מוזמן להציע אותם. זו המפה הפוליטית ואלו הקלפים שצריך לשחק איתם.
5. כשזו תהיה ממשלה שלי הם ישפטו לפי העמידה שלהם במטרות שאני אציב להם. לא הייתי ממהר לנחש שממשלה כזו תתפרק תוך שנה וחצי, דווקא הניסיון הכואב מהממשלה האחרונה והידיעה שבחירות שוב תוך שנה וחצי ימוטטו לגמרי את האמון של האזרחים בפוליטיקאים יעזרו לממשלה הזו להאריך חיים.
6. אגב, בפרשת העמותות הוא לא היה איש ציבור ולא נשא באף תפקיד בממשלה (ולכן גם לא היה מחויב לענות), בלי קשר הוא טעה בהתנהלות והודה בזה בערך בכל מקום אפשרי.

1. שאלתי אותו (ועוד מאות אחרים) כמה פעמים, הוא מתחמק כל פעם. מתאים למפא"י. סליחה, מערך. סליחה, העבודה. סליחה, אמת. סליחה, המחנה הציוני (זה נוראי, אגב).
2. "אין מישהו אחר". אחד הטיעונים האהובים עליי.
3. היא יותר מעשתה סלפי. היא ספציפית, עוד מימי המחאה עולה לי על העצבים. (אגב, בניגוד לדפני ליף שהיא אחלה של בן אדם)
4. שוב, "אני לא אחראי", עוד טיעון אהוב. וגם מאוד מתאים למי שמתיימר להיות בשלטון.
5. הבנתי, נראה איך הם יהיה בעתיד, ההווה והעבר נמחקו. מקסים.
6. הא, הוא רק טעה. אז הכל בסדר. בעצם, זה גם היה בעבר, אז מסתבר שזה בכלל לא משנה.

אתה הדוגמא הקלאסית (והטרגית) למדרון חלקלק.
בשם המטרה, להעיף את ביבי (שאני בהחלט מבין), אתה מקדש כל אמצעי.
כל הכלים מוכנים, ד"ק, צביעות, זכרון סלקטיבי, קלישאות, התעלמות, הדחקה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אני חושב שאין מנוס מלהקים מדינת אוהדים באוקינוס השקט.

:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים מירי רגב במקום הרביעי.
מירי רגב!
ברביעי!
רגב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 08:24 
kobster כתב:

3. וואו, עשתה סלפי עם החלאה. מעדיף להתמקד בדברים קונקרטיים - http://www.themarker.com/news/1.2525998
י.

"עשתה סלפי עם החלאה". כאילו שבזה זה מסתכם.
סתיו שפיר, לפני המחאה החברתית שהיא רכבה עליה, הייתה כלום ושום דבר ואף אחד לא שמע עליה.
במחאה החברתית, היא ושותפיה, תקפו בעיקר את חולדאי.
אחרי שהתחילה להיכנס המשכורת של הח"כ ואחרי שהבינה מה הכוח של חולדאי, פתאום שכחה מבעיות הדיור בת"א וחולדאי לקח עליה חסות. זה לא רק סלפי, הוא גם היה אורח הכבוד שלה בפתיחת הקמפיין שלה "ברוטשילד 12" בת"א.
חזרה לרוטשילד, הפעם עם חולדאי.
באתר מבקר המדינה לא מפורסמים התורמים של סתיו שפיר (רשום 0 ש"ח). ביום שיפרסו, יהיה מעניין מאד לראות מי תורם לה ומה הקשר שלו לחולדאי.
לוחמת חברתית עלק. בובה של חולדאי.

אבל אוהד הפועל שמצביע למפלגת פושעי אוסישקין הזו, שבמו ידיה ניסתה לקבור ולחסל את הפועל, שיזדיין עם חולדאי, שלי יחמוביץ, סתיו שפיר, אלדד יניב, יורם מרציאנו ואופיר פינס.
עדיף אלף ביבי ומדינה מרוסקת, על המפלגה המתה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, אני מבין את ההקבלה שלך להפועל, ואת העבודה לרמון.
רק מה, לראות את הפועל מתפרקת זה נסבל. זה סיכון שאוהד מוכן לקחת.
לראות את ישראל מתפרקת יעלה להרבה אנשים בחייהם.
אין מצב אופטימלי. יש רע ויש פחות רע. ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, מבין שנינו אתה דווקא הישראלי הטיפוסי.
זה לא טוב וזה לא בסדר ומירי רגב מקום רביעי וכולם חארות ובלה בלה בלה, הרים של מילים שליליות מבלי להציע אף פתרון אחר למרות שהפצרתי בך לעשות את זה שוב ושוב.
לשבת ולהתבכיין כל היום ולקטול את כולם זה קל מאוד אבל מי שטיפה יותר בוגר ומציאותי מבין שאלו החוקים של המשחק, אלו השחקנים ושמסתמנות 2 אופציות:
1.קואליציה של ביבי-בנט-ליברמן-כחלון-חרדים
2. קואליציה של עבודה-לפיד-כחלון-ליברמן-מרצ-ש"ס

סליחה, יש לך עוד 2 אופציות :
1. לא להצביע, לחזק את מי שאתה סולד ממנו ואז להתבכיין עוד יותר על איך דופקים אותך.
2. לקבל אזרחות של מדינה אחרת ולהצביע שם.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס, היכולת להביא שינוי משמעותי של המצב במדינת ישראל ע"י הצבעה בבחירות הבאות היא קטנה עד לא קיימת.
זה לא אומר שלא כדאי להצביא למפלגה "הנכונה", אבל בסופו של יום, אם כל המעורבות הפוליטית שלך זה להצביע בבחירות פעם ב 3-4 שנים, אתה הרבה יותר קרוב לאלפקה מאשר למישהו שאשכרה מנסה לעשות משהו.

ומעבר לזה, לבקר את על הפוליטיקאים, אפילו אלו שאתה בסוף תצביע להם זה יותר מרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
בעניין כחלון לוחם יוקר המחייה ומפרק המונופולים...
https://m.facebook.com/j14live/photos/a.283402828354309.84294.274242409270351/1001835259844392/?type=1&source=46

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 09:41 
מצד אחד מסכן קובסטר.
אלפקה לא היה מצביע אפילו לעצמו.
מצד שני - קובסטר, למה אתה מעדיף קואליציה עם ליברמן וש"ס על קואליציה עם תמיכת המפלגות הערביות (בוז'י + מרצ + יאיר + רשימה ערבית + כחלון/ש"ס?
כי יותר ברור לי מה קואליציה כזו יכולה לנסות לעשות מדינית וחברתית, לעומת קואליציית שיתוק של 20 מנדטים לפחות של אנשי ימין.

לגבי ש"ס - למה שהם יילכו איתך? מה תציע להם שביבי לא יכול? כסף- ביבי יציע יותר? שינויים הלכתיים במדינה -לביבי יהיה יותר קל מלקואךיציית לפיד-מרצ-ליברמן
לגבי ליברמן - אני מבין. אתה תציע לו שר בטחון בזמן שלביבי זה יותר קשה . מינוי הזוי, אבל מילא.
לגבי כחלון - במצב המנדטים הנוכחי מה תציע לו שביבי לא? אפילו אוצר יהיה לך קצת יותר קשה.
הקובסטרים משוכנעים שכולם שונאים את ביבי כל כך שזה גובר על כל שיקול רציונלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 10:24 
קןאליציה כזאת תכשל ותקבור פה את השמאל לעוד 20 שנה
עדיף לתת לימין לדרדר אותנו עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
בתכלס, היכולת להביא שינוי משמעותי של המצב במדינת ישראל ע"י הצבעה בבחירות הבאות היא קטנה עד לא קיימת.
זה לא אומר שלא כדאי להצביא למפלגה "הנכונה", אבל בסופו של יום, אם כל המעורבות הפוליטית שלך זה להצביע בבחירות פעם ב 3-4 שנים, אתה הרבה יותר קרוב לאלפקה מאשר למישהו שאשכרה מנסה לעשות משהו.

ומעבר לזה, לבקר את על הפוליטיקאים, אפילו אלו שאתה בסוף תצביע להם זה יותר מרצוי.

המעורבות הפוליטית שלי היא הרבה יותר מלהצביע בבחירות אבל אני זה לא האישיו.
לקבור את הראש באדמה ולחכות שמשהו מתישהו ישתנה זה מתכון בטוח לכך ששום דבר לא ישתנה או ישתנה לרעה, לכן אני לא מבין את גישת ה"הכל חרא,כולם לא בסדר וההיא עשתה סלפי עם חולדאי אז עדיף לבחור את אלו שמחרבים את המדינה"
יש הזדמנות לנסות משהו אחר ממה שרץ כאן בשש השנים האחרונות. יכול להיות שזה יצליח ויכול להיות שלא אבל more of the same פשוט לא אמור לבוא בחשבון לאנשים רציונליים.

20 כתב:
מצד אחד מסכן קובסטר.
אלפקה לא היה מצביע אפילו לעצמו.
מצד שני - קובסטר, למה אתה מעדיף קואליציה עם ליברמן וש"ס על קואליציה עם תמיכת המפלגות הערביות (בוז'י + מרצ + יאיר + רשימה ערבית + כחלון/ש"ס?
כי יותר ברור לי מה קואליציה כזו יכולה לנסות לעשות מדינית וחברתית, לעומת קואליציית שיתוק של 20 מנדטים לפחות של אנשי ימין.

לגבי ש"ס - למה שהם יילכו איתך? מה תציע להם שביבי לא יכול? כסף- ביבי יציע יותר? שינויים הלכתיים במדינה -לביבי יהיה יותר קל מלקואךיציית לפיד-מרצ-ליברמן
לגבי ליברמן - אני מבין. אתה תציע לו שר בטחון בזמן שלביבי זה יותר קשה . מינוי הזוי, אבל מילא.
לגבי כחלון - במצב המנדטים הנוכחי מה תציע לו שביבי לא? אפילו אוצר יהיה לך קצת יותר קשה.
הקובסטרים משוכנעים שכולם שונאים את ביבי כל כך שזה גובר על כל שיקול רציונלי

מסכן אני לא, אלפקה זה עוד מסוג האנשים שמקשיבים למה שאתה אומר ולא חוזרים על מנטרת רק ביבי או בוז'י נראה לפלף מה הוא כבר יעשה....
לגבי הרכב הקואליציה:
1. לדעתי לא תהיה רשימה ערבית מאוחדת אלא שתי רשימות - חילונית עם חד"ש ורע"מ ודתית עם בל"ד,תע"ל והתנועה האיסלאמית. הלוואי ויהיה מצב שהרשימה החילונית תסכים להיכנס לקואליציה, זה יהיה אחד הדברים הכי טובים שיכולים לקרות במדינה, אבל אם נסתמך על תקדימי העבר מפלגות אלו העדיפו להישאר מחוץ לקואליציה גם אם היא הוקמה ע"י העבודה (רבין וברק). תהיה להן חשיבות מכרעת בכל מקרה ביצירת הגוש החוסם וככל שאחוז ההצבעה במגזר יהיה יותר גבוה הן יקבלו יותר מנדטים ויחלישו את המפלגות שבנויות על המצביעים האוטומטים (חרדים ומתנחלים).
2. ש"ס זו אחת הנקודות המעניינות במערכת הזו. לדעתי דרעי נוקט בטקטיקת "תחזיקו אותי" כדי לחזור עם גיבוי טוטאלי לכל מהלך שהוא ירצה להוביל, ודרעי הוא שמאלני עם כיפה שחורה וזקן. מספיק היה לראות השבוע איך הוא הכשיר את הסכמי אוסלו מתחת לאף של כל מועצת חכמי התורה ושל הרב יוסף. הוא לא יצהיר את זה אבל אם באמת יהיה גוש חוסם של מפלגות השמאל-מרכז-ערבים, הוא ירוץ לקואליציה של העבודה בלי להתבלבל.
3. לגבי כחלון זה הימור שנשען בעיקר על מה שביבי עשה ללפיד בממשלה האחרונה. אם כחלון ירצה לשים את הראש שלו באותה גיליוטינה שיהיה לו לבריאות, אני לא חושב שהוא כזה פראייר.
4. ליברמן זו בעיה אבל נראה לי שכולם מבינים לאן נושבים כל דיבורי הפרגמטיות שלו. בלונג ראן אני מאמין שהוא רוצה לגרום לביבי לעוף ואז לחזור ולהתמודד על ראשות הליכוד, והדרך הכי בטוחה לגרום לביבי לעוף זה להצטרף כשותף בכיר לקואליציה של העבודה ולהתחיל את הקמפיין שלו משם.

שוב, כל דיבורי הממשלה הם מוקדמים מאוד. המטרה הראשונה והחשובה יותר היא להרכיב גוש של למעלה מ 60 מנדטים שימליץ על בוז'י ולא על ביבי. לפי הסקר האחרון של ערוץ 2, עבודה+לפיד+מרצ+ערביות שווים 49. אם הם יגיעו לאזור ה 51-52 בקלפי, מספיק שכחלון לא ימליץ על ביבי והמטרה הראשונה הושגה. קשה,אבל לא מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אם אתה חושב שלפיד וכחלון ימליצו על העבודה בגלל שיש להם גוש יחד עם הערביות אתה צריך להוריד דחוף את מינון החומר שאתה מעשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
קןאליציה כזאת תכשל ותקבור פה את השמאל לעוד 20 שנה
עדיף לתת לימין לדרדר אותנו עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 11:25 
לפיד כן.
כחלון זה בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
kobster כתב:

י.

סתיו שפיר, לפני המחאה החברתית שהיא רכבה עליה, הייתה כלום ושום דבר ואף אחד לא שמע עליה.
אחרי שהתחילה להיכנס המשכורת של הח"כ ואחרי שהבינה מה הכוח של חולדאי, פתאום שכחה מבעיות הדיור בת"א וחולדאי לקח עליה חסות. זה לא רק סלפי, הוא גם היה אורח הכבוד שלה בפתיחת הקמפיין שלה "ברוטשילד 12" בת"א.
באתר מבקר המדינה לא מפורסמים התורמים של סתיו שפיר (רשום 0 ש"ח). ביום שיפרסו, יהיה מעניין מאד לראות מי תורם לה ומה הקשר שלו לחולדאי.

אבל אוהד הפועל שמצביע למפלגת פושעי אוסישקין הזו, שבמו ידיה ניסתה לקבור ולחסל את הפועל, שיזדיין עם חולדאי, שלי יחמוביץ, סתיו שפיר, אלדד יניב, יורם מרציאנו ואופיר פינס.

כל זה טוב ויפה אבל לשיטתך, בהנחת רשימה ערבית (או בשביל הבלונדיני עם הנעל האדומה לא ציונית) מאוחדת, איזו מפלגת שמאל יש שאין בה אנשים מרע"ם-תע"ל ושלא עברו בה פושעי אוסישקין בשלב כלשהו ואפשר להצביע לה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2015, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
villa crespo כתב:
kobster כתב:

י.

כל זה טוב ויפה אבל לשיטתך, בהנחת רשימה ערבית (או בשביל הבלונדיני עם הנעל האדומה לא ציונית) מאוחדת, איזו מפלגת שמאל יש שאין בה אנשים מרע"ם-תע"ל ושלא עברו בה פושעי אוסישקין בשלב כלשהו ואפשר להצביע לה?

בעקבות זה - http://www.themarker.com/news/1.2519557

קרה זה :
http://tinyurl.com/qy2prc9

אז בזכותה נעצרה העברה של 13 מיליון שקל מהכיס שלנו להקמת מתחם תיירות בברקן. ביג דיל, מה זה לעומת סלפי עם חולדאי.

אגב, רצוי להזכיר לקרספו שכנראה חי עדיין ב 2007 שמרציאנו ואופיר פינס כבר לא חלק מהמפלגה. לגבי המתה, עוד נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2015, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ItaiH6 כתב:
villa crespo כתב:
kobster כתב:

י.

בעקבות זה - http://www.themarker.com/news/1.2519557

קרה זה :
http://tinyurl.com/qy2prc9

אז בזכותה נעצרה העברה של 13 מיליון שקל מהכיס שלנו להקמת מתחם תיירות בברקן. ביג דיל, מה זה לעומת סלפי עם חולדאי.

אגב, רצוי להזכיר לקרספו שכנראה חי עדיין ב 2007 שמרציאנו ואופיר פינס כבר לא חלק מהמפלגה. לגבי המתה, עוד נראה.

אבל למה אתה עונה לי תשובה שלא קשורה לשאלה ששאלתי את המשתמש ויז'ה קרספו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
כי לא עניתי לך. חיזקתי את הנקודה שהשיקול למי להצביע לא צריך להיות קשור רק לחולדאי או לאוסישקין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אמנם בד"כ אני לא תומך בדעותיו של ביילין הפעם "באופן מפתיע" כן

http://www.israelhayom.co.il/article/247123
ציטוט:
צר לי עליך, אחי אברום
דעה: הצטרפותו של ח"כ לשעבר אברום בורג לחד"ש היא ויתור על ישראל יהודית-דמוקרטית

צטרפות למועצת חד"ש איננה פשע כמובן. זו מפלגה לגיטימית, עם אלמנטים דמוקרטיים, שיש לה היסטוריה מעניינת. למשל, תמיכה בהחלטת החלוקה מ־1947, וחלוציותה בנושא פתרון שתי המדינות. מצד שני, תמיכה בסטלין וראיית בריה"מ כמודל משטרי וחברתי ראוי.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אבל חד"ש אינה מפלגה ציונית, ואם תרצה - זו מפלגה אנטי ציונית , הרואה בציונות כפייה, כיבוש, התעמרות וגזל, ולא מפעל הצלה של עם שדוכא ונרדף כמעט בכל המדינות שבהן חי עד למאה שעברה. זה בהחלט לגיטימי לקיים בישראל מפלגה לא ציונית, ואפילו אנטי ציונית, כמו כל המפלגות החרדיות.
אבל המעבר שלך, כאדם שנולד בבית הכי ציוני שניתן להעלות על הדעת, שעמד בראש ההסתדרות הציונית (שעבר זמנה, ואשר ראויה להתחלף במוסד חדש ומייצג) ובראש הסוכנות היהודית (שמרגע הקמת המדינה אין לה הצדקת קיום), אל מפלגה השוללת את הציונות - הוא מעבר שקשה לי לשאת.
ציונות היא תמיכה בגישה האומרת כי העם היהודי ראוי להגדרה עצמית במדינה משלו, משום שהוא עונה על כל הקריטריונים להגדרתו של עם, ומשום שיש לו חבל ארץ, בעולם הזה, שעימו הוא מזוהה. גישה זו התחזקה, כמובן, בעקבות שואת יהודי אירופה.
הגישה של חד"ש מכילה הרבה אמירות מתקדמות שאנשים ליברלים יכולים להזדהות עימן, אבל אין היא מכילה הצדקה לדבר שהיה בעיניך החשוב ביותר: זכותם של היהודים לחיות כאן ולהביא לכאן כל יהודי הרוצה בכך, ולהעניק לו אזרחות. אתה מוותר היום על ישראל היהודית־דמוקרטית לטובת ישראל הבלתי מזוהה . מי אני שאנזוף בך? אני רשאי רק להתעצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
א. כנראה שיש לא פחות פנים לאנטי-ציונות מאשר לציונות. ובהמשך אפילו כתוב "שוללת את הציונות", וזה כבר רחוק מאוד מהאמת.
ינברו נא האדונים ביילין ואופטימי באתר הבא נבור וחזור וימצאו משפט, ביטוי, רעיון כלשהו שיש בו בכדי להפחית בצורה כלשהי מתוקפן של הצהרת בלפור/כתב המנדט/תוכנית החלוקה/מגילת העצמאות וכו'. אח"כ נדבר על ציונות....
http://hadash.org.il/matzahadash
ב. אני נותן לאברום בורג מספיק קרדיט בשביל להניח שהוא לא ישאר שם הרבה זמן אם הוא לא יצליח למשוך את היח"צ של המפלגה לכיוון שבו "ציונים קלאסיים" רבים יוכלו להזדהות עמו.
ג. ביילין, שפעם היתה לי הערכה רבה לפועלו, כותב בפאקינג ישראל היום.

ת. בסופו של דבר, זה שישראל היום נדרשים לכזה מסע דה-לגיטימיציה כלפי מפלגה כל כך קיקיונית, זה מעודד :)

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
שרון גל - שרון גל! - יהיה ח״כ בשותפתה הטבעית והסולידית והמבוקשת של ממשלת השמאל-מרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 20:18 
הוא כל כך יצור טיפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אמנם בד"כ אני לא תומך בדעותיו של ביילין הפעם "באופן מפתיע" כן

http://www.israelhayom.co.il/article/247123
ציטוט:
צר לי עליך, אחי אברום
דעה: הצטרפותו של ח"כ לשעבר אברום בורג לחד"ש היא ויתור על ישראל יהודית-דמוקרטית

צטרפות למועצת חד"ש איננה פשע כמובן. זו מפלגה לגיטימית, עם אלמנטים דמוקרטיים, שיש לה היסטוריה מעניינת. למשל, תמיכה בהחלטת החלוקה מ־1947, וחלוציותה בנושא פתרון שתי המדינות. מצד שני, תמיכה בסטלין וראיית בריה"מ כמודל משטרי וחברתי ראוי.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אבל חד"ש אינה מפלגה ציונית, ואם תרצה - זו מפלגה אנטי ציונית , הרואה בציונות כפייה, כיבוש, התעמרות וגזל, ולא מפעל הצלה של עם שדוכא ונרדף כמעט בכל המדינות שבהן חי עד למאה שעברה. זה בהחלט לגיטימי לקיים בישראל מפלגה לא ציונית, ואפילו אנטי ציונית, כמו כל המפלגות החרדיות.
אבל המעבר שלך, כאדם שנולד בבית הכי ציוני שניתן להעלות על הדעת, שעמד בראש ההסתדרות הציונית (שעבר זמנה, ואשר ראויה להתחלף במוסד חדש ומייצג) ובראש הסוכנות היהודית (שמרגע הקמת המדינה אין לה הצדקת קיום), אל מפלגה השוללת את הציונות - הוא מעבר שקשה לי לשאת.
ציונות היא תמיכה בגישה האומרת כי העם היהודי ראוי להגדרה עצמית במדינה משלו, משום שהוא עונה על כל הקריטריונים להגדרתו של עם, ומשום שיש לו חבל ארץ, בעולם הזה, שעימו הוא מזוהה. גישה זו התחזקה, כמובן, בעקבות שואת יהודי אירופה.
הגישה של חד"ש מכילה הרבה אמירות מתקדמות שאנשים ליברלים יכולים להזדהות עימן, אבל אין היא מכילה הצדקה לדבר שהיה בעיניך החשוב ביותר: זכותם של היהודים לחיות כאן ולהביא לכאן כל יהודי הרוצה בכך, ולהעניק לו אזרחות. אתה מוותר היום על ישראל היהודית־דמוקרטית לטובת ישראל הבלתי מזוהה . מי אני שאנזוף בך? אני רשאי רק להתעצב.

החתול של שרדינגר כתב:
אני חושב שאנשים שתומכים באג'נדה שלי תמיד צודקים אלא אם כן הם מתחילים להתבטא נגד האג'נדה שלי כי הם איבדו את זה, בעוד שאנשים שמתנגדים לאג'נדה שלי תמיד טועים אלא אם הם מתחילים להתבטא בעד האג'נדה שלי ואז הם מהווים הוכחה לכמה שהאג'נדה שלי נכונה וכמה אלה שעדיין מסרבים להתפכח ולהבין שהאג'נדה שלי נכונה הם הזויים אפילו בהשוואה להזויים שפעם התנגדו לאג'נדה שלי אבל עכשיו הם תומכים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:

ת. בסופו של דבר, זה שישראל היום נדרשים לכזה מסע דה-לגיטימיציה כלפי מפלגה כל כך קיקיונית, זה מעודד :)

מתוק,

ביילין כותב טורים בישראל היום כבר תקופה ארוכה. בד"כ הוא כותב שם טורים הקרובים יותר לדעותיך מאשר לדעותי.
ככל שאני יודע מערכת ישראל היום ,שיש לי ביקורת רבה על המגמתיות שלה , שולטת ועורכת כתבות אבל לא של טורים ובמיוחד לא של בעלי טורים מהסוג של יוסי ביילין.
הם גם לא קובעים ל"יוסי ביילינים" את נושדאי הטורים.

ד"א "בפאקינג" ישראל היום כותבים כמה מחבריך לייציע בבלומפילד ובהדר יוסף שככל שידוע לי דעותיהם יותר שמאלניות מאלה שלי ואולי הפילו מגרדות את אלה שלך.
גישה מאוד מקובלת ע"י לא מעט כותבים בפורום היא לנסות לייצר דלגיטימציה בכותב הטור/ההודעה או בפלטפורמה בה הוא כותב את ההודעה במקום להתייחס למה שכתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
roygordana כתב:

מתוק,

ביילין כותב טורים בישראל היום כבר תקופה ארוכה. בד"כ הוא כותב שם טורים הקרובים יותר לדעותיך מאשר לדעותי.
ככל שאני יודע מערכת ישראל היום ,שיש לי ביקורת רבה על המגמתיות שלה , שולטת ועורכת כתבות אבל לא של טורים ובמיוחד לא של בעלי טורים מהסוג של יוסי ביילין.
הם גם לא קובעים ל"יוסי ביילינים" את נושדאי הטורים.

ד"א "בפאקינג" ישראל היום כותבים כמה מחבריך לייציע בבלומפילד ובהדר יוסף שככל שידוע לי דעותיהם יותר שמאלניות מאלה שלי ואולי הפילו מגרדות את אלה שלך.
גישה מאוד מקובלת ע"י לא מעט כותבים בפורום היא לנסות לייצר דלגיטימציה בכותב הטור/ההודעה או בפלטפורמה בה הוא כותב את ההודעה במקום להתייחס למה שכתב.

רוב מה שהוא כתב (החלק שבטעות נשמט לך מהציטוט) דווקא התייחס ישירות למה שהוא כתב.
חבל (ויש שיאמרו שגם מוזר) שהחלק הזה לא רק נשמט מהציטוט שלך אלא גם נעלם מעיניך בזמן שקראת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 21:59 
מבחינתי התנגדות של אופטימי כמוה כתעודת איכות למהלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
המר"ן של בורג היה תמיד ישעיהו ליבוביץ, ודעותיו מאז שהגיע לכנסת היו הרבה יותר קרובות לחד"ש מאשר למפלגת העבודה.

לגבי שרון גל, מאחל לו בהצלחה. עדיף לשמוע את דברי הבלע והחשיבה הפשטנית שלו בתור חבר כנסת מאשר לשמוע אותם כ"עיתונאי".
הוא עבר כל גבול בשנה האחרונה. בושה למקצוע העיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מבחינתי התנגדות של אופטימי כמוה כתעודת איכות למהלך

יקירי,
אני לא מתנגד למהלך . כימדומני שגם לא יוסי ביילין.
הוא (בילין) עצוב על כך. אני לא מתנגד , לא כועס, ואפילו לא עצוב. אם הוריו היו בחיים אולי הייתי מרחם עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/stavshaffir/po ... 08?fref=nf
Stav Shaffir כתב:
תראו איזה צירוף מקרים. לפני פחות מחודש שרון גל תקף אותי בתכנית שלו על המאבק שלי למען שקיפות ונגד השחיתות שמתגלגלת בועדת הכספים, ועכשיו הוא בישראל ביתנו. אה, רגע

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
https://www.facebook.com/stavshaffir/po ... 08?fref=nf
Stav Shaffir כתב:
תראו איזה צירוף מקרים. לפני פחות מחודש שרון גל תקף אותי בתכנית שלו על המאבק שלי למען שקיפות ונגד השחיתות שמתגלגלת בועדת הכספים, ועכשיו הוא בישראל ביתנו. אה, רגע

חבל שזה נקרא ויקרא על ידי תומכיה וכנראה שלא יגיע לאן שזה אמור להגיע באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: