mbracha כתב:
הטענה של שיחק או לא שיחק לא תמיד תופסת, וזה בטח לא חוק. את ערן זהבי מכבי החזירה אחרי תקופה ארוכה שבה לא שיחק וכולם רואים איך זה נגמר. למאור בוזגלו הייתה את אותה כמות הופעות כמו של עטר בצרפת, רק בבלגיה (סביב ה- 25 משחקים כל אחד מהם), ואף אחד לא נלחם עליו בשיניים כשהוא חזר לארץ בדיוק בגלל זה וגם שם כולנו יודעים איפה זה נגמר. לגבי הטענות המגוחכות של עומרי קנדה המשתמש - טוטו תמוז זה בדיוק מה שהפועל לא צריכה במצבה הנוכחי, וסהר הוא דוגמה לשחקן שלא שיחק כמה שנים ועכשיו כן משחק בקבוצת תחתית אחרי שהספיק לבקר ב- 12 קבוצות שונות ב- 25 שנות חייו. איתי שכטר בדרך לחיפה, אבל גם אם לא היה בדרך לשם, את הקאמבק שלו בהפועל הוא ניסה וראינו מה יצא מזה. קשה לי להאמין שמאמן העל דומב יוציא ממנו יותר מרב"ש.
אלירן עטר חלוץ ענק, שגדל בבני יהודה ובשלוש עונות שלו במכבי ת"א הבקיע יותר מ- 50 שערי ליגה ובעונת השיא גם סחב את הקבוצה שלהם לבד על הגב וכמובן סיים כמלך שערי הליגה. נכון, הוא לא השתלב בריימס, אבל הוא התאמן באופן סדיר וכן שיחק בעונה שעברה יותר מ- 20 משחקים. ומהצד השני, הפועל משוועת לחלוץ ואם היה לנו כזה המיקום שלנו בטבלה היה במקום הרביעי לכל הפחות. מבחינה מקצועית אני חושב שאין ספק שזה מה שאנחנו צריכים.
הסימן שאלה היחיד הוא כמובן הכסף, אבל ממה שהצלחתי להבין עטר יגיע שלא על חשבון קופת המועדון. אם הוא יביא לנו הישגים זה יהיה שווה לא מעט כסף לקופת המועדון. אם הוא יימכר בסכום נאה זה יכניס לא מעט כסף לקופת המועדון. איתו הערך של הפועל יהיה גבוה יותר מהיום ואולי יקדם אותנו בעוד מ"מ קטן בדרך לאיזה משקיע נורמאלי. ההחתמה הזאת חייבת לקרות, את העבר צריך להשאיר מאחורה ולפתוח דף חדש.
ברור שזה נכון וברור שהדבר הכי טוב שיכול לקרות זה שהוא יגיע. הזוי שיש פה אשכרה 50% שלא רוצה שהוא יגיע, זה הזוי לגמרי.
הקבוצה שלנו שבר כלי עם חלוצים ברמה של לאומית, ואנשים לא רוצים שחקן שיהיה פה החלוץ הכי טוב בארץ?
והכל בגלל כל מיני תיאוריות מטופשות ולא מבוססות? הרי אף אחד לא יודע איך באמת רכישה כזאת תשפיע על העתיד של המועדון (לדעתי אם כבר זה ישפיע לטובה וגם ירמז שכנראה יש משהו על הקנה, אבל זה רק אני). מה שבטוח זה שהקבוצה תשתפר בעשרות מונים. כל נבואות הזעם האחרות הן לא מבוססות ולא רציונליות.