Eros Ramazzotti כתב:
אז אתה אומר את מה שאני אומר - המחיר של הפועל מורכב מ:
1. הסכום ששולם לטביב (6)
2. הסכום שישולם לטביב עפ"י פסק בורר (11 - או כל סכום אחר שיקבע)
3. החובות של הפועל (בערך 25). אף אחד לא יוותר על שקל מהם.
איך זה יתחלק ומי יקבל מה פחות מעניין. כל הדבר הזה כרגע עולה בערך 35-40 מיליון שקל.
ועכשיו נשאלת השאלה: מה אתה מבקש מהם כשאתה מכריז על חרם מנויים אם אתה מכיר בעובדה שאת החובות האלה הם לא הולכים לסגור?
זה מה שאני אומר לגבי המחיר -
kobster כתב:
המחיר של המועדון לפי סאגת סאני וגלבוט הוא כ 40 מיליון שקל עבור 50% מהמועדון (11 לטביב+8 לדיסקונט+7 הלוואות בעלים+ 11 ערבויות שהן הפרש הכנסות/הוצאות לפי תקציב של 29 מיליון)
מה ששולם לטביב הוא לא באחריות של רמון והוא לא יכול לקבוע כמה כל בעל מניות יבקש על האחוזים שלו. יכול להיות שזה 6, יכול להיות שזה כלום, יכול להיות שזה 12. זה כבר עניין של הרוכש החדש מול בעלי המניות במידה והוא ירצה לקנות את החלק של כל אחד.
הרעיון הוא שרמון וויצמן יקבלו רק את הכסף של הגרעון, שהוא כולל גם חלק מהחובות, ולגבי השאר (טביב והלוואות בעלים) שיסתדרו לבד.
צריך להבין דבר אחד פשוט - רמון העביר לטביב 6 מיליון עבור 50% ממועדון עם נכסים ותארים (סגנית האלופה ומחזיקת הגביע). אין סרט בעולם שהוא מבקש על אותם אחוזים של מועדון נטול נכסים סכום דימיוני של 35-40 מיליון.
NARKOTIKA כתב:
הלוואת בעלים זה לא חוב
הלוואת בעלים זה חוב כי הם אמורים לקבל את הכסף בחזרה.
למעשה, הם היו אמורים לקבל את הכסף כבר בקיץ מהמכירה של דמארי (לפחות ה 2 מיליון של מאיר תושב שהוא שם בינואר כדי להשאיר את עומר) אבל הסכימו לדחות את התשלום.
redrony כתב:
קודם כל, הפועל בליגה לאומית מאוד מפחידה אותנו. היינו שם וחזרנו ונכנסנו בחזרה לעניינים אחרי 8 שנים. זה לא אומר שזה חייב להיות המקרה, אבל זה מאוד מפחיד. זה גם יכול לגרום לבריחה של קהל. גם ככה הקהל בורח ושנה בליגה הלאומית תעשה נזק עצום. אין לי את כמויות הקהל של מכבי, בית"ר וחיפה. תחשוב כמה שנים לקח למלא את שער 8.
בשורה התחתונה אתה בונה על אקטיביות של אוהדים שיגיעו למצב של אין ברירה יותר ובעצם גם לגיטימציה של התקשורת לעשות עוד מחאה. נראה לי יותר מדי ואריינטים שמסתכנים עליהם.
אין לי בעיה עם הגישה הזו. לטעמי עדיף הפועל בלאומית בלי חבורת הזבל מאשר הפועל בליגת העל בתור גוף חי-מת שנשלט על ידם ומתגלגל ממיליון פה מיליון שם. אז נמשוך עוד שנה ועוד שנתיים, נאבד עוד ועוד חלקים מהקהל ובסוף נקבל את המכה. עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר.
לגיטימציה לא תהיה לך מהתקשורת לשום דבר כי אתה הפועל. הבעיה זה עם האוהדים שאחרי המחאה מול טביב לא בטוח שיש להם את הכוח לעוד אחת ובגלל זה אני לא מציע מחאה אלא חרם עם הודעה מסודרת ומנומקת מטעם האולטראס ו/או העמותה.