תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפגנות מול הבית של הבעלים
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:19 
המחשבה על האקזיט באה מקניה של 12 מיליון ש״ח שחצי מהם לעולם לא עברו, ודרישה של 50 מיליון על חצי קבוצה, וכן זכרונך בוגד בך. מאוד קל ופשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפגנות מול הבית של הבעלים
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:21 
אז בדקתי בגוגל ידידי ומצאתי את הכתבה הבאה:

ספורט 5 |
עודכן 23:19 04/10/2014

שירי אלג'ם
העמותה הסכימה לוותר על חצי מהמניות לגלבוט, שהבטיח חיזוק

הוועד המנהל של עמותת אוהדי הפועל ת"א, "האדומים", התכנס הערב (שבת) לישיבה שעיקרה היה לאשר את מתווה רכישת המועדון על ידי איל הנדל"ן האמריקאי, ראסל גלבוט. כזכור, "האדומים" מחזיקים ב-20 אחוזים ממניות הקבוצה ויש להם זכות וטו בעניין הרוכש.

כזכור, נציגיו של גלבוט וחיים רמון, מחזיק זכויות הניהול בהפועל, החליטו על מתווה הרכישה אם זו תצא לפועל, שעל פיו גלבוט ירכוש בשלב הראשוני 50 אחוזים ממניות הקבוצה ב-11 מיליון ש"ח, ולאחר תקופה מסוימת (ככל הנראה בחודש ינואר) יחליט האם לרכוש את 50 האחוזים הנוספים ולהיות בעל שליטה של 100 אחוזים במועדון האדום. עוד דובר על כיסוי חובות של 25 מיליון ש"ח.

עוד נודע לאתר ערוץ הספורט כי גלבוט הבטיח לחזק את הקבוצה בינואר בכמה מיליוני שקלים, אם ירכוש את המועדון.

מהעמותה נמסר: "הוועד המנהל של העמותה אישר הערב ללא מתנגדים את מתווה עסקת מכירת המועדון לאיש העסקים ראסל גלבוט. במסגרת השלב הראשון של העסקה הסכים הוועד לדילול אחזקותיו במועדון במחצית, בדומה לבקשה דומה שהוגשה ליתר בעלי המניות במועדון. אישור הוועד המנהל לעסקה ניתן על תנאי עד כינוס האסיפה הכללית בימים הקרובים".

עוד נמסר מהעמותה: "מועדון הכדורגל הפועל ת״א נמצא בצומת מכריע לעתידו. אנו משוכנעים כי העסקה שסוכמה תבטיח את יציבותו של המועדון ותסלול את דרכה של הקבוצה להצלחות ספורטיביות על המגרש ואת המשך קיומו כמועדון ערכי ומוביל דרך בציבור הישראלי".

כשאני מחשב את הסכונים אני מגיע במקרה הקיצוני ל22 מיליון (11+11) + 25 מיליון החזר חובות שזה 47 ציליון על קבוצה שלמה........

*** גם ממה שאני זוכר דובר שה50% הראשונים יהיו אלה של טביב (כך שחיים מאבד את זכויות הניהול הלכה למעשה) וה50% השניים בהמשך יהיו של העמותה ויתר השותפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:24 
לא מבין מה הקשר למפעלות חינוך?
זו עמותה נפרדת לגמרי ואין לה שום קשר או משמעות לא מקצועית ולא ניהולית למועדון.
מי שרוצה יכול לקנות את הפועל תל אביב , מי שרוצה יכול לקנות את מפעלות, למרות שלא נראה לי שמישהו מוכר את הפרוייקט הזה
אתם סתם מתפזרים בטיעונים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:26 
ידידי קרא שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:28 
בכל מקרה זה לא משנה, חיימקה השחיל למשקיעים 6 מיליון ש״ח, קיבל קבוצה נקיה והיום הוא מבקש 50 מיליון על קבוצה שלמה, חצי או שליש. אם זה לא אקזיט אני לא יודע מה זה אקזיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:37 
אקזיט זה אם הוא לוקח משהו איתו הביתה, ואני בספק אם זה מה שיקרה. (הרבה יותר נראה לי שהוא פשוט רוצה לברוח מבלי שחבריו ששמו ערבויות יצטרכו לממש את כספם בכיסוי החובות שהוא יצר)
הבן אדם אידיוט, הורס כל מה שהוא נוגע בו, לא מסוגל לנהל ושקרן גדול, אבל אני לא חושב שהוא גנב ובא לעשות קופה עלינו בסופו של דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:46 
שחר כתב:
מי שרוצה יכול לקנות את הפועל תל אביב , מי שרוצה יכול לקנות את מפעלות, למרות שלא נראה לי שמישהו מוכר את הפרוייקט הזה

שחר... כל מי שמעוניין לקנות את הקבוצה או מי שהציעו לו את הקבוצה מקבל מצגת שבה רמון והפועל מתפארים, מהללים ומשבחים את מפעלות חינוך, מי שמראים לו את זה מבין שזה חלק מהעסקה. ובוא נעזוב בצד שהמפעל היה שייך להפועל תל אביב ואורנשטיין דאג לנכס את זה לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:49 
pokara כתב:
אקזיט זה אם הוא לוקח משהו איתו הביתה, ואני בספק אם זה מה שיקרה. (הרבה יותר נראה לי שהוא פשוט רוצה לברוח מבלי שחבריו ששמו ערבויות יצטרכו לממש את כספם בכיסוי החובות שהוא יצר)
הבן אדם אידיוט, הורס כל מה שהוא נוגע בו, לא מסוגל לנהל ושקרן גדול, אבל אני לא חושב שהוא גנב ובא לעשות קופה עלינו בסופו של דבר

הבן אדם פוליטקאי שלעולם לא עשהו רווח ממה שהקים וטיפח, אלא מתוך להיות עלוקה על אנשים והכסף שלהם. אם אתה חושב שרמון לא יראה כסף מהמכירה אתה כנראה מאוד תמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:57 
pokara כתב:

ספורט 5 |

שירי אלג'ם

הוועד המנהל של עמותת אוהדי הפועל ת"א, "האדומים", התכנס הערב (שבת) לישיבה שעיקרה היה לאשר את מתווה רכישת המועדון על ידי איל הנדל"ן האמריקאי, ראסל גלבוט. כזכור, "האדומים" מחזיקים ב-20 אחוזים ממניות הקבוצה ויש להם זכות וטו בעניין הרוכש.

כזכור, נציגיו של גלבוט וחיים רמון, מחזיק זכויות הניהול בהפועל, החליטו על מתווה הרכישה אם זו תצא לפועל, שעל פיו גלבוט ירכוש בשלב הראשוני 50 אחוזים ממניות הקבוצה ב-11 מיליון ש"ח, ולאחר תקופה מסוימת (ככל הנראה בחודש ינואר) יחליט האם לרכוש את 50 האחוזים הנוספים ולהיות בעל שליטה של 100 אחוזים במועדון האדום. עוד דובר על כיסוי חובות של 25 מיליון ש"ח.

עוד נודע לאתר ערוץ הספורט כי גלבוט הבטיח לחזק את הקבוצה בינואר בכמה מיליוני שקלים, אם ירכוש את המועדון.

מהעמותה נמסר: "הוועד המנהל של העמותה אישר הערב ללא מתנגדים את מתווה עסקת מכירת המועדון לאיש העסקים ראסל גלבוט. במסגרת השלב הראשון של העסקה הסכים הוועד לדילול אחזקותיו במועדון במחצית, בדומה לבקשה דומה שהוגשה ליתר בעלי המניות במועדון. אישור הוועד המנהל לעסקה ניתן על תנאי עד כינוס האסיפה הכללית בימים הקרובים".

עוד נמסר מהעמותה: "מועדון הכדורגל הפועל ת״א נמצא בצומת מכריע לעתידו. אנו משוכנעים כי העסקה שסוכמה תבטיח את יציבותו של המועדון ותסלול את דרכה של הקבוצה להצלחות ספורטיביות על המגרש ואת המשך קיומו כמועדון ערכי ומוביל דרך בציבור הישראלי".

כשאני מחשב את הסכונים אני מגיע במקרה הקיצוני ל22 מיליון (11+11) + 25 מיליון החזר חובות שזה 47 ציליון על קבוצה שלמה........

*** גם ממה שאני זוכר דובר שה50% הראשונים יהיו אלה של טביב (כך שחיים מאבד את זכויות הניהול הלכה למעשה) וה50% השניים בהמשך יהיו של העמותה ויתר השותפים

א. 50% הראשונים שרצו למכור לו הם לא של טביב.
ב.לפי החישובים שלך הגעת ל-47 מיליון וזה רק שבמקרה והוא קונה חצי מהקבוצה. (אני אמרתי 50, גם 30 מיליון חובות זה כסף להשים וזה עוד בלי התנאי שהציבו לו להשים כל עונה 10 מיליון מהכיס).
ג. כל זה אחרי שהראו לו מצגת שווא של מפעלות חינוך שממקורות יודעי דבר שם נמצא המון כסף.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 16 דצמבר 2014, 13:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 13:57 
פואד כתב:
שחר כתב:

שחר... כל מי שמעוניין לקנות את הקבוצה או מי שהציעו לו את הקבוצה מקבל מצגת שבה רמון והפועל מתפארים, מהללים ומשבחים את מפעלות חינוך, מי שמראים לו את זה מבין שזה חלק מהעסקה. ובוא נעזוב בצד שהמפעל היה שייך להפועל תל אביב ואורנשטיין דאג לנכס את זה לעצמו.

או, תודה.
מה לגבי מוני הראל, איפה הוא בכל הסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 14:00 
Redfan כתב:
פואד כתב:
שחר כתב:

או, תודה.
מה לגבי מוני הראל, איפה הוא בכל הסיפור?

את האמת לא יודע, אבל המשותף לכולם (חוץ מסמי סגול) שכולם איכשהו באו לעשות קומבינה על הפועל ובאו להרוויח/לגנוב/להלבין כספים ולפאר את שמם על חשבון הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 14:02 
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כמעט כל מה שכתבת לא נכון.
והפועל מכרה זהב? נו באמת. הפועל קוץ בתחת

קל להגיד "לא נכון" אבל בוא תסביר לי מה לא נכון... אולי אני טועה.

לפי כל הפרסומים אף אחד לא דרש 50 מליון על חצי מועדון ואני גם משוכנע שהסיבה למכירת 50% בשלב הראשוני היא הבוררות בין טביב לרמון (ולא כי רמון כל כך להוט להישאר חלק מהמועדון). אני אישית גם לא שמעתי מאיש שמה שהפיל את העסקה אלו מפעלות החינוך. באותה מידה יכול להיות שמה שהפיל את העסקה הייתה השבת, האלימות בספורט וכו'.
ונוסיף שברור לכולם, ואין לי ספק שגם לחיים רמון, שרווח הוא לא יראה מהסיפור הזה. לכל היותר לא יפסיד את הסכומים שהוא חייב לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 14:40 
פואד כתב:
pokara כתב:

ספורט 5 |

שירי אלג'ם

א. 50% הראשונים שרצו למכור לו הם לא של טביב.
ב.לפי החישובים שלך הגעת ל-47 מיליון וזה רק שבמקרה והוא קונה חצי מהקבוצה. (אני אמרתי 50, גם 30 מיליון חובות זה כסף להשים וזה עוד בלי התנאי שהציבו לו להשים כל עונה 10 מיליון מהכיס).
ג. כל זה אחרי שהראו לו מצגת שווא של מפעלות חינוך שממקורות יודעי דבר שם נמצא המון כסף.

א. לפי תגובת הוער המנהל של העמותה בכתבה הוא היה רוכש 25% מהמניות (זכויות ניהול) של רמון וחצי מהאחזקות של כל אחד מבעלי המניות החארים מה שהיה הופך אותו לבעל השליטה ולמעשה משאיר את רמון עם 25% בלבד ולא יכולת השפעה דה פקטו
ב. החלק המודגש אומר שהוא יקנה חצי ב11 מיליון, אז כל הקבוצה כשתסתיים רכישת החלק השני תהיה 22 (ובתוספת כיסוי החובות יגיע ל47), והתנאי של ההשקעה העתידית בקבוצה דווקא אמור לפעול לטובת האוהדים אז איתו אין לי ממש בעיה
ג. כמו ששחר אומר, מפעלות זאת עמותה שלא קשורה להפועל, אז יכול להיות שישנה הונאה מסוימת בכך שבמצגת קושרים אותה להפועל אבל אם זה מה שמפיל את העיסקה בסופו של דבר אז אני לא בטוח שזה לא לטובתינו (כי אולי זה מראה שהרוכש שם עיינו הרבה יותר על הכסף שנמצא במפעלות (ולא שיש לי שמץ של מושג אם יש או אין שם כסף בכלל) מאשר על טובת הקבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 14:41 
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:
Oleg Neduda כתב:
פואד כמעט כל מה שכתבת לא נכון.
והפועל מכרה זהב? נו באמת. הפועל קוץ בתחת

קל להגיד "לא נכון" אבל בוא תסביר לי מה לא נכון... אולי אני טועה.

לפי כל הפרסומים אף אחד לא דרש 50 מליון על חצי מועדון ואני גם משוכנע שהסיבה למכירת 50% בשלב הראשוני היא הבוררות בין טביב לרמון (ולא כי רמון כל כך להוט להישאר חלק מהמועדון). אני אישית גם לא שמעתי מאיש שמה שהפיל את העסקה אלו מפעלות החינוך. באותה מידה יכול להיות שמה שהפיל את העסקה הייתה השבת, האלימות בספורט וכו'.
ונוסיף שברור לכולם, ואין לי ספק שגם לחיים רמון, שרווח הוא לא יראה מהסיפור הזה. לכל היותר לא יפסיד את הסכומים שהוא חייב לטביב.

תהיה בטוח שכל "בעלי" הפועל לדורותיהם הרוויחו משהו מהפועל ובגדול! כולל חיים רמון!
אתה יכול לחשוב מהיום עד מחר שהאלימות בספורט קשורה לזה באופן כלשהו.
ולפי הפרסומים שהביאו הגעת ל-47 מיליון כולל החובות וזה בלי 10 מיליון שדרשו ממנו להתחייב כל עונה, כבר הגענו ל-67 מיליון איך שהבנאדם קונה חצי קבוצה וזה בלי מפעלות חינוך שהציגו לו כמצגת שווא כאילו היא חלק מהעסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 14:55 
אם חיים רמון חושב, או מפנטז על גביע, הוא חייב מאמן נורמלי, זה קודם כל.
הנה חיים, שלא תגיד שלא עוזרים לך האוהדים המופרעים שלך במשהו.
זה שדומב נתן מחצית מה"סרטים" ב"חצי דרבי" ההוא על הקוים, ושטף את השחקנים, זה לא הרשים אותי ולא אחרים.
תביא מאמן, לפני שאתה בכלל מתחיל לחשוב שוב על כל הפנטזיות האלה סטייל מוני הראל, של "רבע גמר ליגת האלופות".... גם כן עוד נחסן המוני הראל הזה. מאותו רגע של הספין ההוא, התחיל כדור השלג.
מסקנה- לא להקשיב למאהבות ולקחת סמים קשים, פשוט לא לעשות את זה חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 17:48 
ולעניין עצמו:
לדעתי הכדורגל בישראל הוא ביצה מסריחה, כל אחד שיבוא לקנות קבוצה יודע את זה, ויודע מה המשמעות של להיות בעלים מבחינת הקהל. מי ששם עשרות מליוני שקלים אינו תמים.
באותה מידה אף אחד לא יוותר על ריצה לראשות הממשלה כי נגד כל ממשלה יש הפגנות.
אנשים יודעים למה הם הולכים.

אם זה יועיל, אפשר ורצוי לצאת להפגין.

וחתול אדום ידידי, איבדת את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
הקהל של הפועל הוא הקהל הכי סבלני וחסר ציפיות בעולם. 100% מהמאמנים שלנו מאז גוטמן היו שומעים קריאות "תתפטר" כבר במחזור השלישי או הרביעי בכל קבוצה אחרת מ-4 הגדולות, הנהלות כבר מזמן היו זונות אם היה מצב דומה בקבוצה אחרת.
המשוואה מאוד פשוטה; אם יבוא בעלים שיצליח למלא את הציפיות ההוגנות של הקהל, שחלקן הגדול אפילו לא קשור לכמה כסף יש בכיס - הוא ירגיש כמו מלך. אם יש בעלים שאפילו את זה לא מצליח לעשות, אזי שהוא לא צריך להיות בהפועל, ובכל מחיר. מי שנרתע מהפגנות כנראה יודע מראש שהוא לא מתאים לתפקיד, ולכן תוצאות ההפגנות האלה חיוביות לא רק לגבי ההנהלה הנוכחית, אם כי גם לגבי הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו באמת סבלניים יותר בד"כ, הבעיה של הקהל של הפועל, כמו שנאמר כאן עוד קודם, היא התדמית שנוצרה, גם ע"י הפגנות מול כל בעלים שהיה.
והתדמית הזו מלוה אותנו בכל מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 00:50 
אדום מטלי כתב:
ולעניין עצמו:
לדעתי הכדורגל בישראל הוא ביצה מסריחה, כל אחד שיבוא לקנות קבוצה יודע את זה, ויודע מה המשמעות של להיות בעלים מבחינת הקהל. מי ששם עשרות מליוני שקלים אינו תמים.
אנשים יודעים למה הם הולכים. אם זה יועיל, אפשר ורצוי לצאת להפגין.

מכבי תל אביב - גולדהאר (אוהדים 0%)
מכבי חיפה - שחר (אוהדים 0%)
ק"ש - שירצקי (אוהדים 0%)
ב"ש - אלונה (אוהדים 0%)
הפועל תל אביב - אתה ועוד כמה אוהדים (20%) + חיים רמון + עידו חג'ג' + סיימון כץ + מאיר תושב + בכור צבאן + שרון ואיציק ניסנוב. ועל הקצפת המשובחת הזאת עוד שני דובדבנים כתוספת, משה תאומים ולובין.

תקציבי השכר:
הפועל תל אביב - 13.5 מיליון שקל
קריית־שמונה - 11.5 מיליון שקל
בית"ר ירושלים - 11 מיליון שקל
מכבי פ"ת - 9 מיליון שקל
אשדוד - 8 מיליון שקל

אין ספק, אני איבדתי את זה לגמרי. לא אתם שנתתם 2.5 מיליון שקל לחיים רמון, תאומים ולובין העיקר שתהיו בעלים והיום המועדון בכאוס ניהולי, טירוף של אחוזי בעלות שזה כלום לעומת הסיפור של רפי עגיב, במצב כלכלי
הכי גרוע מאז 1999 כי אין מי שיכסה את החובות (ד"ש מסמי סגול שספג את החובות וברח בגלל החברים שלכם לקומבינת הבעלות) והלוואות בעלים שרק הולכות ותופחות.
20% יש לכם ומה ביקשתם? רק דבר אחד. זכות התנגדות לבעלים שחס וחלילה לא יגיע איזה גולדהאר ואתם תצטרכו לוותר על ה “My precious”.
אבל אין ספק, אני איבדתי את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 01:09 
חתול אדום כתב:
אדום מטלי כתב:
ולעניין עצמו:

ק"ש - שירצקי (אוהדים 0%)
ב"ש - אלונה (אוהדים 0%)
הפועל תל אביב - אתה ועוד כמה אוהדים (20%) + חיים רמון + עידו חג'ג' + סיימון כץ + מאיר תושב + בכור צבאן + שרון ואיציק ניסנוב. ועל הקצפת המשובחת הזאת עוד שני דובדבנים כתוספת, משה תאומים ולובין.

תקציבי השכר:
מכבי פ"ת - 9 מיליון שקל
אשדוד - 8 מיליון שקל

אין ספק, אני איבדתי את זה לגמרי. לא אתם שנתתם 2.5 מיליון שקל לחיים רמון, תאומים ולובין העיקר שתהיו בעלים והיום המועדון בכאוס ניהולי, טירוף של אחוזי בעלות שזה כלום לעומת הסיפור של רפי עגיב, במצב כלכלי
הכי גרוע מאז 1999 כי אין מי שיכסה את החובות (ד"ש מסמי סגול שספג את החובות וברח בגלל החברים שלכם לקומבינת הבעלות) והלוואות בעלים שרק הולכות ותופחות.
20% יש לכם ומה ביקשתם? רק דבר אחד. זכות התנגדות לבעלים שחס וחלילה לא יגיע איזה גולדהאר ואתם תצטרכו לוותר על ה “My precious”.

חבל על הפירוט התקציבי. אני את הכסף שלי נתתי כדי לעזור להוציא את הקבוצה מידי טביב. ככה ראיתי את זה אז וחשבתי שיהיה נכון לסלק את טביב בכל מחיר. אין לי שום שאיפות לנהל את הפועל או להיות בעלים. גם אם יש אנשים שחשבו שטוב יהיה אם לאוהדים תהיה מעורבות כלשהי בניהול זה לא רלוונטי, כי הם ניסו להשפיע לטובה ולא הצליחו. הם בודאי לא הזיקו.
בשביל לפשט לך את זה אציג זאת מכוון אחר: נניח שאוהדים לא היו מתגייסים ונותנים כסף לרמון, אלא אותו סכום היה ניתרם או מגויס מאחד החברים העשירים שלו. אני חושב שהמועדון היה היום בדיוק באותו מקום. אתה רואה תסריט אחר?
ככה פשוט.
לכן, במקרה הגרוע, לאוהדים שאתה מדמיין ש׳נדבקים׳ לבעלות אין שום השפעה לרעה. אני בכלל טוען שאין אוהדים כאלה, ואם יש מספרם זניח. אבל אתה מוזמן להמשיך לעסוק בזה, זה מאד מועיל להצלת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא יציל את המועדון, אבל הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 08:22 
חתול אתה חתיכת פחדן, במקום לכתוב ״אתם״ למה שלא תפנה את התלונות שלך לכתובת מדיוקת? הרי זה ברור על מי אתה יוצא בכל פעם שאתה כותב ״אתם״ גיבור מקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 13:25 
KingAlpaca כתב:

מי זה הוא? חתול??
לא הוא ממש לא צודק.
יש אצלנו כאלה אוהדים מפגרים, שגם אם נרד ונתפרק ונקים עצמנו מחדש 10 אלף פעמים, האסימון של האוהד הישראלי הממוצע(וכמה שתגידו שאתם "לא מייצגים את ישראל", יא חתיכת עב"מים מפגרים, זה לא יעזור לכם כי אתם אותו בשר ודם כמו כל שאר אוהדי הכדורגל בארץ כל עוד המצב הנוכחי לא משתנה- וגם לא 3-4 עונות שעודדתם טיפה יותר מהממוצע הארצישראלי לא ישנו זאת) המפגר עדיין לא יפול.

בגרמניה ובחלק מהקבוצות באי הבריטי אפילו, זה חילחל יופי, אבל לא, אתם הישראלים המזופתים, יודעים יותר טוב.
טפי כושילירבאק שלכם כבר, יא אוכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 13:42 
CULT :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 14:02 
Redfan כתב:
KingAlpaca כתב:

מי זה הוא? חתול??
לא הוא ממש לא צודק.
יש אצלנו כאלה אוהדים מפגרים, שגם אם נרד ונתפרק ונקים עצמנו מחדש 10 אלף פעמים, האסימון של האוהד הישראלי הממוצע(וכמה שתגידו שאתם "לא מייצגים את ישראל", יא חתיכת עב"מים מפגרים, זה לא יעזור לכם כי אתם אותו בשר ודם כמו כל שאר אוהדי הכדורגל בארץ כל עוד המצב הנוכחי לא משתנה- וגם לא 3-4 עונות שעודדתם טיפה יותר מהממוצע הארצישראלי לא ישנו זאת) המפגר עדיין לא יפול.

בגרמניה ובחלק מהקבוצות באי הבריטי אפילו, זה חילחל יופי, אבל לא, אתם הישראלים המזופתים, יודעים יותר טוב.
טפי כושילירבאק שלכם כבר, יא אוכלים.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 14:17 
חתול אדום כתב:
אדום מטלי כתב:
ולעניין עצמו:

ק"ש - שירצקי (אוהדים 0%)
ב"ש - אלונה (אוהדים 0%)

תקציבי השכר:
מכבי פ"ת - 9 מיליון שקל
אשדוד - 8 מיליון שקל

ואני אגיב לך שוב ישירות.
לאחר שתקרא את תגובתי, כמה תגובות למעלה, אני אומר לך-
אל תערבב נושאים, אדון נכבד, על "בעלים" כמו סמי סגול, עם כמה כסף שהוא תרם, עדיף שלא אדבר.
כל שאר הבובות(כולל הבדיחה שעוד עשתה עלינו פוזות טביבי שלך ושל חברים שלך) שבאו אחריו, אותו דבר.
בגרמניה, כש30,000 אנשים נמצאים בעמותה- שעם הזמן הופכת ליותר מעמותה, ומזרימים מיליוני יורו למועדון, זה בסדר.
רק פה, בארץ זבת חלב ודבש הזאת, שום דבר לא הגיוני בשבילכם.
שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 14:25 
בגרמניה יש תרבות שונה לגמרי, והאדם הממוצע משתייך במהלך חייו להמון מועדונים, התארגנויות וכו' וכו' (ועד השכונה, מועדון שחקני ברידג', קבוצת כדורגל חובבנית, תיאטרון שכונתי וכו'). זה נטוע שם עמוק בתרבות, פה, מה לעשות, זה לא.

להעתיק משהו ממקום אחד למקום שני, ולהתעלם מכל המסביב ולצפות שזה יעבוד אותו דבר, זה לא חכם במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 14:59 
וגם להשאיר את המצב הקיים ולהתאבד זה לא, אדון 19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 19:33 
תחזרו כבר ליציע!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: