חתול אדום כתב:
אדום מטלי כתב:
ולעניין עצמו:
לדעתי הכדורגל בישראל הוא ביצה מסריחה, כל אחד שיבוא לקנות קבוצה יודע את זה, ויודע מה המשמעות של להיות בעלים מבחינת הקהל. מי ששם עשרות מליוני שקלים אינו תמים.
באותה מידה אף אחד לא יוותר על ריצה לראשות הממשלה כי נגד כל ממשלה יש הפגנות.
אנשים יודעים למה הם הולכים. אם זה יועיל, אפשר ורצוי לצאת להפגין.
וחתול אדום ידידי, איבדת את זה לגמרי.
מכבי תל אביב - גולדהאר (אוהדים 0%)
מכבי חיפה - שחר (אוהדים 0%)
ק"ש - שירצקי (אוהדים 0%)
ב"ש - אלונה (אוהדים 0%)
הפועל תל אביב - אתה ועוד כמה אוהדים (20%) + חיים רמון + עידו חג'ג' + סיימון כץ + מאיר תושב + בכור צבאן + שרון ואיציק ניסנוב. ועל הקצפת המשובחת הזאת עוד שני דובדבנים כתוספת, משה תאומים ולובין.
תקציבי השכר:
הפועל תל אביב - 13.5 מיליון שקל
קריית־שמונה - 11.5 מיליון שקל
בית"ר ירושלים - 11 מיליון שקל
מכבי פ"ת - 9 מיליון שקל
אשדוד - 8 מיליון שקל
אין ספק, אני איבדתי את זה לגמרי. לא אתם שנתתם 2.5 מיליון שקל לחיים רמון, תאומים ולובין העיקר שתהיו בעלים והיום המועדון בכאוס ניהולי, טירוף של אחוזי בעלות שזה כלום לעומת הסיפור של רפי עגיב, במצב כלכלי
הכי גרוע מאז 1999 כי אין מי שיכסה את החובות (ד"ש מסמי סגול שספג את החובות וברח בגלל החברים שלכם לקומבינת הבעלות) והלוואות בעלים שרק הולכות ותופחות.
20% יש לכם ומה ביקשתם? רק דבר אחד. זכות התנגדות לבעלים שחס וחלילה לא יגיע איזה גולדהאר ואתם תצטרכו לוותר על ה “My precious”.
אבל אין ספק, אני איבדתי את זה לגמרי.
ואני אגיב לך שוב ישירות.
לאחר שתקרא את תגובתי, כמה תגובות למעלה, אני אומר לך-
אל תערבב נושאים, אדון נכבד, על "בעלים" כמו סמי סגול, עם כמה כסף שהוא תרם, עדיף שלא אדבר.
כל שאר הבובות(כולל הבדיחה שעוד עשתה עלינו פוזות טביבי שלך ושל חברים שלך) שבאו אחריו, אותו דבר.
בגרמניה, כש30,000 אנשים נמצאים בעמותה- שעם הזמן הופכת ליותר מעמותה, ומזרימים מיליוני יורו למועדון, זה בסדר.
רק פה, בארץ זבת חלב ודבש הזאת, שום דבר לא הגיוני בשבילכם.
שבת שלום.