האדס כתב:
לא שאני בעד העמותה או בעד האינפנטילים ששמים בזה כסף, אבל מה זה לעזאזל קשור לדיון הנוכחי?
הקשר פשוט וישיר, דומב לא מאמן מספיק טוב, השחקנים שיש לא מספיק טובים ורק 4 במקרה הטוב ראויים להיות שחקני הרכב של קבוצה כלשהי בליגת העל.
אבל הסיבה לזה היא אחת, והיא הבעלים של הקבוצה.
להפועל אין כסף, תבינו אין. גם השנה הפועל עם תקציב גרעוני של 9 מליון שקל וזה אחרי שמכרו שחקנים ב 7-8 מליון (דמארי 4, שכטר 2 וגורדנה 1 וקלימן).
הפועל התחילה את ההכנות לעונה בגרעון של 30 מליון עם 8 מליון הכנסות ו התחייבויות של 38 מליון.
להפועל אין כסף, ובמציאות אנחנו ונתניה (בגלל ששגב הפסיק להשקיע) הם הקבוצות העניות בליגה מבחינת נזילות פיננסית.
אז כן, מי שהוביל למצב הזה, וזאת רק העמותה, הוא האשם העיקרי.
רמון מנהל חרא, אנחנו יודעים את זה לא מהשנתיים האחרונות, ועדין בשם מגלומניה ואינפנטיליות העמותה החליטה להחזיר אותו למועדון כדי שנוכל להיות "בעלים".
חתול, וגם עבדך הנאמן, אמרו מהתחלה שזאת שטות, ללא קשר לרמון והאמירה התחדדה עם החיבור לדוחף הלשון.
זאת שטות כי האוהדים לא מצליחים להחזיק ללא גרעון קבוצת כדורסל עם תקציב של שמינית מזה שאנחנו רוצים בכדורגל.
זאת שטות כי אם בכדורסל העלויות של "תיקונים" נקודתיים קטנים, בכדורגל הם במיליונים ולא ניתנים לביצוע במסגרת הזאת.
זאת שטות כי זה היה נועד לכישלון מהרגע הראשון, לצערנו את הכישלון הזה אנחנו חווים ברגעים אלו ממש, וזה יהיה עוד יותר גרוע.
אז כן, העמותה, וכל מי שהחליט שהוא ממסוגל להיות "בעלים" של קבוצה במסגרת הזאת הוא מבחינתי האשם במצב המועדון,
וכן עד שלא תפנימו את זה, אני שומר לי את הזכות לקלל אותכם כל מתי שארצה כתור בעלים של 20%, כי במציאות זה יותר ממה שיש לרמון.
אז חבורת אפסים, קחו את דוחף הלשון שדחפתם לנו לטוסו לנו מהעיינים (ואני עדין כי חלקם חברים שלי).
האדס כתב:
יש מאמן, הוא קיבל סגל בינוני ומטה, הוא הצליח להוציא 15 נק', הרוב במזל חלק ביכולת, בשלושת המשחקים האחרונים הוא עושה הכל לא נכון ומקבל שלישיות מקבוצות גרועות.
שילך מפה. זהו.
יש מאמן שקיבל סגל בינוני ומטה עם מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לעשות משהו, וזגורי שאמור היה להיות מס' 2 חושך ולא בגלל דומב.
ועם כל זה, אנחנו מקום 7-8 די במרכז הטבלה, עם אותם נקודות כמו אלו שלפנינו ואלו שאחרינו, כלומר מקום טוב באמצע,
אז מה בדיוק אשמת המאמן?
נ.ב. שנה שעברה שיחקנו טוב ואמרתם שזה לא משנה ומה שחשוב זה נק' השנה אנחנו משחקים פח, אבל צוברים יחסית הרבה נק' אז מה הבעיה?