תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תפטרו אותו.
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
צוק איתן זה גם בגלל העמותה, לא?
והעוני... והאבולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
אוהדים טינופות. זה מה שאתם.
זבלים וחארות מהזן הירוד ביותר.
מצאתם על מי להפיל את התיק? שרמוטות.

אתם האוהדים האגואיסטים והנרקסיסטים האשמים.
אתם שרציתם להיות בעלים של קבוצת כדורגל וחבורת ההרס עשיתם יד אחת.
איפה שהמועדון הזה נמצא עכשיו ולאן שהוא הולך להתדרדר בשנים הקרובות זה עליכם וחבורת ההרס ב 100%
ה"דם" של המועדון הזה על הידיים שלכם.

כמה גועל בהודעה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ומי ישלם דמי פיטורים לדומב?

מי שעוד רוצה להחזיר את ההשקעה שלו בקבוצה, וצריך לשמור עליה נושמת בשביל שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר את משפט הקאלט שלו "ראיתי דברים טובים ופחות טובים?"
כמו שאני מכיר את הבנת המקצוע של המנהלים שלנו כולל ברקוביץ, עד שהם יחליפו אותו, הם יצליחו להביא במקום משהו אדיוטי. שוב.

עריכה: עכשיו אני רואה שהוא אמר שזה אף פעם לא כיף להפסיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
האמת שקצת קשה לי לבקר אותו כשאני לא יודע אם המאמן בפועל זה הוא או ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 03:06 
חייבים להיות שחקנים טובים יותר מהנגרים שמשחקים כרגע בהפועל ויכולים לבוא בהעברה חופשית.
אולי צריך להעזר בגוטמן בתור סקאוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני בעד העמותה או בעד האינפנטילים ששמים בזה כסף, אבל מה זה לעזאזל קשור לדיון הנוכחי?
יש מאמן, הוא קיבל סגל בינוני ומטה, הוא הצליח להוציא 15 נק', הרוב במזל חלק ביכולת, בשלושת המשחקים האחרונים הוא עושה הכל לא נכון ומקבל שלישיות מקבוצות גרועות.
שילך מפה. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 08:52 
אייל ברקוביץ צריך להיות המאמן. חד וחלק.
רוצים לחסוך כסף? הנה לכם, תחסכו במשכורת אחת - דומב הביתה וברקוביץ' המאמן, תפור עליו.
גם ככה הוא זה שמחליט הכל, אז קדימה שיקח אחריות ויעמוד בפרונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אסי דומב יישאר מאמן הפועל ת"א עד לסיום העונה - לא משנה מה יהיו התוצאות. אני מאמין בו והוא ימשיך", כך הבהיר הבוקר (ב') איל ברקוביץ' ל-ynet ספורט, זאת לאחר שקבוצתו ספגה את הפסדה השלישי ברציפות בתוך שבוע, הפעם 3:1 בחוץ למ.ס. אשדוד.

"אחרי המשחק שמעתי כבר שיוסי מזרחי, מרקו בלבול ועוד כמה שמות מגיעים אלינו, אז אני מודיע חד משמעית - רק אסי דומב יאמן את הפועל ת"א, וזה יקרה עד לסיום העונה", הוסיף המנג'ר המקצועי של האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ממש מבין על מה התרעומת.
כולנו ידענו שהפועל קבוצה בינונית. אנשים כאן דיברו על ירידת ליגה, הריאליים יותר דיברו על פלייאוף עליון וסקאלה באיזורים 4-8.
הפתיחה הייתה טובה יותר מהצפוי, ועכשיו הדברים מתיישרים. הפועל קבוצה בינונית, עם מאמן חלש ומועדון גוסס. על מה הפליאה?

שלא יפטרו אף אחד, שלא יביאו אף אחד. אנחנו לא נרד ליגה ולא נגיע לאירופה. חבל על הכסף ועל הלוואות הבעלים שאח"כ יזיינו לנו איתן את המוח על מבנה הבעלות ועל אנשי העסקים. כשיבוא רוכש ותחזרו להתלונן על "המצב הכספי אליו חיים רמון הביא אותנו" תזכרו שזה ממשיך עכשיו. זה לפטר את דומב ולהביא מאמן שעולה כסף. זה להביא חלוץ בינואר. לא צריך את כל החרא הזה. רק להביא את הפועל כל יום למצב בו היא יותר נוחה לרוכש פוטנציאלי. זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תפטרו אותו.
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 09:51 
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
אסי דומב יישאר מאמן הפועל ת"א עד לסיום העונה - לא משנה מה יהיו התוצאות. אני מאמין בו והוא ימשיך", כך הבהיר הבוקר (ב') איל ברקוביץ' ל-ynet ספורט, זאת לאחר שקבוצתו ספגה את הפסדה השלישי ברציפות בתוך שבוע, הפעם 3:1 בחוץ למ.ס. אשדוד.

"אחרי המשחק שמעתי כבר שיוסי מזרחי, מרקו בלבול ועוד כמה שמות מגיעים אלינו, אז אני מודיע חד משמעית - רק אסי דומב יאמן את הפועל ת"א, וזה יקרה עד לסיום העונה", הוסיף המנג'ר המקצועי של האדומים.

מצוין זה אומר שימיו ספורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 09:54 
chimpfive כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:

מצוין זה אומר שימיו ספורים

ככה אתה מכיר את ברקוביץ?
ברקוביץ עושה מה שטוב לברקוביץ. הוא ייזכר כאחד שלא נכנע ללחצים ולא פיטר מאמן ונתן לו צ'אנס.
בוא נגיד שהתסריט הריאלי זה שהוא יביא לצידו של דומב את בלבול. דומב לא הולך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
כולנו ידענו שהפועל קבוצה בינונית. אנשים כאן דיברו על ירידת ליגה, הריאליים יותר דיברו על פלייאוף עליון וסקאלה באיזורים 4-8.
הפתיחה הייתה טובה יותר מהצפוי, ועכשיו הדברים מתיישרים. הפועל קבוצה בינונית, עם מאמן חלש ומועדון גוסס. על מה הפליאה?

שלא יפטרו אף אחד, שלא יביאו אף אחד. אנחנו לא נרד ליגה ולא נגיע לאירופה. חבל על הכסף ועל הלוואות הבעלים שאח"כ יזיינו לנו איתן את המוח על מבנה הבעלות ועל אנשי העסקים. כשיבוא רוכש ותחזרו להתלונן על "המצב הכספי אליו חיים רמון הביא אותנו" תזכרו שזה ממשיך עכשיו. זה לפטר את דומב ולהביא מאמן שעולה כסף. זה להביא חלוץ בינואר. לא צריך את כל החרא הזה. רק להביא את הפועל כל יום למצב בו היא יותר נוחה לרוכש פוטנציאלי. זהו

לפני שנה כשהיה רוכש מלונדון פורסם שרמון מבקש 8 מיליון דולר, ולפני חודש אחרי שכביכול חסכו כל הקיץ הכסף וקיצצו איפה שאפשר המחיר עלה ל40 מיליון שקל. אז גם את כל העניין של להביא את הפועל למצב שהיא יותר נוחה לרוכש אני לא רואה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:16 
Eros Ramazzotti כתב:

איך החלטת שלא נרד ליגה?
ב-2005 וב-2008 היה לך סגל לרדת ליגה?
אתה נכנס לסחרור לפני שאתה בכלל מבין את זה. הפועל לא אמורים לרדת ליגה, גם עם הסגל הזה, אבל זה בהחלט משהו ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

איך החלטת שלא נרד ליגה?
אתה נכנס לסחרור לפני שאתה בכלל מבין את זה. הפועל לא אמורים לרדת ליגה, גם עם הסגל הזה, אבל זה בהחלט משהו ריאלי.

זה ריאלי בדיוק כמו לסיים במקום 4. אני יכול לדבר איתך על זה באותה מידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:28 
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

איך החלטת שלא נרד ליגה?

זה ריאלי בדיוק כמו לסיים במקום 4. אני יכול לדבר איתך על זה באותה מידה

לא בצורה שהפועל נראים עכשיו, אבל בגדול, כן, אתה צודק. אני לא רוצה שזה יהיה ריאלי באותה מידה.
הפועל קבוצה שמאבדת את הבטחון, שחקנים מאוד בינוניים שבטח לא יודעים ומבינים מה זה קרבות תחתית. גילי במקרה עוזב בינואר ואתה בצרות צרורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

בוא נגיד שאתה צודק, אפילו ב-100 אחוז, אנחנו באמת לא שווים יותר מ4-8, גם בסגל הנוכחי.
כרגע, עד למחזור הנוכחי - שיחקנו 2 משחקים טובים (באר שבע והפועל חיפה).
בכל השאר היינו הקבוצה הפחות טובה על המגרש, וניצחנו משחקים עם הרבה מזל כמו : נתניה, פ"ת ורעננה שהגיעו להרבה יותר מצבים מולנו ובנס ניצחנו אותם 1-0.
אני מסכים שקצב צבירת הנקודות היה טוב מהצפוי, אבל היכולת לדעתי גרועה מהצפוי. לא ייתכן שנראה כך, לא ייתכן שנתבטל כך מול היריבות שלנו שבת אחרי שבת.
דיי עם הבלוף הזה, דיי למרוח. סטטיסטיקה וקלישאות זה נחמד, אבל את מה שאני ואתה ראינו בדשא אי אפשר לשנות. אנחנו משחקים ממש רע וזה דיי עקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לא שאני בעד העמותה או בעד האינפנטילים ששמים בזה כסף, אבל מה זה לעזאזל קשור לדיון הנוכחי?

הקשר פשוט וישיר, דומב לא מאמן מספיק טוב, השחקנים שיש לא מספיק טובים ורק 4 במקרה הטוב ראויים להיות שחקני הרכב של קבוצה כלשהי בליגת העל.
אבל הסיבה לזה היא אחת, והיא הבעלים של הקבוצה.
להפועל אין כסף, תבינו אין. גם השנה הפועל עם תקציב גרעוני של 9 מליון שקל וזה אחרי שמכרו שחקנים ב 7-8 מליון (דמארי 4, שכטר 2 וגורדנה 1 וקלימן).
הפועל התחילה את ההכנות לעונה בגרעון של 30 מליון עם 8 מליון הכנסות ו התחייבויות של 38 מליון.
להפועל אין כסף, ובמציאות אנחנו ונתניה (בגלל ששגב הפסיק להשקיע) הם הקבוצות העניות בליגה מבחינת נזילות פיננסית.
אז כן, מי שהוביל למצב הזה, וזאת רק העמותה, הוא האשם העיקרי.
רמון מנהל חרא, אנחנו יודעים את זה לא מהשנתיים האחרונות, ועדין בשם מגלומניה ואינפנטיליות העמותה החליטה להחזיר אותו למועדון כדי שנוכל להיות "בעלים".

חתול, וגם עבדך הנאמן, אמרו מהתחלה שזאת שטות, ללא קשר לרמון והאמירה התחדדה עם החיבור לדוחף הלשון.
זאת שטות כי האוהדים לא מצליחים להחזיק ללא גרעון קבוצת כדורסל עם תקציב של שמינית מזה שאנחנו רוצים בכדורגל.
זאת שטות כי אם בכדורסל העלויות של "תיקונים" נקודתיים קטנים, בכדורגל הם במיליונים ולא ניתנים לביצוע במסגרת הזאת.
זאת שטות כי זה היה נועד לכישלון מהרגע הראשון, לצערנו את הכישלון הזה אנחנו חווים ברגעים אלו ממש, וזה יהיה עוד יותר גרוע.

אז כן, העמותה, וכל מי שהחליט שהוא ממסוגל להיות "בעלים" של קבוצה במסגרת הזאת הוא מבחינתי האשם במצב המועדון,
וכן עד שלא תפנימו את זה, אני שומר לי את הזכות לקלל אותכם כל מתי שארצה כתור בעלים של 20%, כי במציאות זה יותר ממה שיש לרמון.
אז חבורת אפסים, קחו את דוחף הלשון שדחפתם לנו לטוסו לנו מהעיינים (ואני עדין כי חלקם חברים שלי).

האדס כתב:
יש מאמן, הוא קיבל סגל בינוני ומטה, הוא הצליח להוציא 15 נק', הרוב במזל חלק ביכולת, בשלושת המשחקים האחרונים הוא עושה הכל לא נכון ומקבל שלישיות מקבוצות גרועות.
שילך מפה. זהו.

יש מאמן שקיבל סגל בינוני ומטה עם מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לעשות משהו, וזגורי שאמור היה להיות מס' 2 חושך ולא בגלל דומב.
ועם כל זה, אנחנו מקום 7-8 די במרכז הטבלה, עם אותם נקודות כמו אלו שלפנינו ואלו שאחרינו, כלומר מקום טוב באמצע,
אז מה בדיוק אשמת המאמן?

נ.ב. שנה שעברה שיחקנו טוב ואמרתם שזה לא משנה ומה שחשוב זה נק' השנה אנחנו משחקים פח, אבל צוברים יחסית הרבה נק' אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:46 
אנטיגונה כתב:
ציטוט:

אני מעריך שאחרי הפסד למכבי פתח תקווה הקהל יתחיל להגיב סופסוף לאיך שהקבוצה הזאת,ובראשה דומב, נראית.
ברקוביץ עם האגו הנפוח והגחמות עוד עלול להוריד אותנו ליגה ואסור לנו לתת לזה לעבור לידינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:08 
לדומב אין רקורד של מאמן בליגת העל. ומלכתחילה הוא מאמן תחת זכוכית מגדלת וגם זה יותר מדי.

על המגרש רואים גם בתקופות טובות -
1 ששחקנים אינם בכושר וזגורי בולט (שישאר ויקבל הזדמנות אצל מאמן אחר) או שלא ממצים את הפוטנציאל המצופה כמו גוזלן. מבין כ-20 שחקנים, אף שחקן לא התקדם או התגלה.
2 שההגנה לא מאורגנת. ולהתקפה אין הנעת כדור מסוכנת פרט למקרים בודדים מדי.
עד לאחרונה היו תוצאות, חלקם בזכות כבוד משונה שרחשו ל"הנעת הכדור" שלנו שהתפוגג. עכשיו עלולים להיכנס למומנטום שלילי מסוכן.

בקיצור, חסכנו כמה שאפשר בשכר מאמן ועכשיו צריך מאמן.
בגלל ברקוביץ' יש בעיה להביא פיגורה רציני. הפסדנו את אלי כהן לסכנין ונשאר בלבול, אבל עדיף שתגיע פיגורה מיוסי מזרחי וצפונה.
אני הייתי מביא פיגורה רצינית שתחליף גם את ברקוביץ' וממנה את אנטבי כעוזר מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:09 
לדומב אין רקורד של מאמן בליגת העל. ומלכתחילה הוא מאמן תחת זכוכית מגדלת וגם זה יותר מדי.

על המגרש רואים גם בתקופות טובות -
1 ששחקנים אינם בכושר וזגורי בולט (שישאר ויקבל הזדמנות אצל מאמן אחר) או שלא ממצים את הפוטנציאל המצופה כמו גוזלן. מבין כ-20 שחקנים, אף שחקן לא התקדם או התגלה.
2 שההגנה לא מאורגנת. ולהתקפה אין הנעת כדור מסוכנת פרט למקרים בודדים מדי.
עד לאחרונה היו תוצאות, חלקם בזכות כבוד משונה שרחשו ל"הנעת הכדור" שלנו שהתפוגג. עכשיו עלולים להיכנס למומנטום שלילי מסוכן.

בקיצור, חסכנו כמה שאפשר בשכר מאמן ועכשיו צריך מאמן.
בגלל ברקוביץ' יש בעיה להביא פיגורה רציני. הפסדנו את אלי כהן לסכנין ונשאר בלבול, אבל עדיף שתגיע פיגורה מיוסי מזרחי וצפונה.
שמעתי שמליון ש"ח בדרך. אם אפשר (חג'ג'), אני הייתי מביא פיגורה רצינית שתחליף גם את ברקוביץ' וממנה את אנטבי כעוזר מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:31 
the worker כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:

אני מעריך שאחרי הפסד למכבי פתח תקווה הקהל יתחיל להגיב סופסוף לאיך שהקבוצה הזאת,ובראשה דומב, נראית.
ברקוביץ עם האגו הנפוח והגחמות עוד עלול להוריד אותנו ליגה ואסור לנו לתת לזה לעבור לידינו.

הקהל צריך להגיב בראש ובראשונה לחיים רמון. אחר כך לכל השאר.
ולעניין, נגיד ופיטרתם, את מי תביאו חוץ מלשים את ברקוביץ' כברירת מחדל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו איכשהו נישאר בליגה, וברקוביץ יעשה מזה פסטיבל גדול.
"אני השארתי את הקבוצה בליגה כנגד כל הסיכויים"
"אתם לא יודעים מה הלך פה ובאיזה תנאים נאלצנו להתמודד העונה"
"עם כל בן אדם אחר הקבוצה היתה יורדת ליגה עוד בינואר"
"הצלתי את המועדון החשוב הזה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אנחנו איכשהו נישאר בליגה, וברקוביץ יעשה מזה פסטיבל גדול.
"אני השארתי את הקבוצה בליגה כנגד כל הסיכויים"
"אתם לא יודעים מה הלך פה ובאיזה תנאים נאלצנו להתמודד העונה"
"עם כל בן אדם אחר הקבוצה היתה יורדת ליגה עוד בינואר"
"הצלתי את המועדון החשוב הזה"

זה אולי היה עובר אם הוא לא היה אומר יותר מפעם אחת שהפועל צריכה להיות בפלייאוף העליון (גם המאמן הסתום שלו אמר את זה לא פעם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תפטרו אותו.
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 18:24 
הטיפש בראיון ל-103fm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 18:40 
חחחחחחחחח , דיי כבר אני לא יכול, אני כל כך מסכים עם קופמן, כמה שהוא בהמה וגם נגוע באינטרסנטים-
10 מיליון דולר, יאללה כבר, שיבוא מישהו כמו אברמוביץ', וישים כבר את הכסף הזה, סעמק כמה מבלבלים לנו את המוח, אלוהים שישמור את הכדורגל הישראלי המגעיל הזה כבר.
10 מיליון דולר!!!!!
זה המחיר- זאת המציאות!!!!
שיבוא מישהו ופשוט ישים את הכסף הזה!!!! :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה אתה רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
רק אני קורא את הכותרת של האשכול וחושב "תרצח אותו!" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
ההההשריףףףףף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אלי שריף כהן יוכל בסגל הנוכחי לשחק במערך האהוב עליו בימיו בהפועל- 5-3-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: