תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו"ב האינתיפדה השלישית
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין באלימות, פשוט ציינתי עובדה. אתם תמשיכו להתבטא כמו אנטישמים והם ימשיכו להרביץ כמו פאשיסטים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 21 נובמבר 2014, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
הפעולה החיובית הכמעט יחידה של ממשלת נתניהו היתה שהיא שהפסיקה לשחרר מחבלים .
חבל שהיא בכלל הבטיחה לשחרר מחבלים וייצרה ציפיות.

בנט כמו התרנגול המרוט מכחיש השואה מאוסים ומסוכנים .
האחד מלבה את היצריים של הקיצוניים אצלינו (הציוניים) והשני אצל הפלשתינאים ("הר הבית בסכנה").
והשב"כ.... שיעצור סוף סוף את פעילי המחתרת היהודית שמציתה מסגדים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 18 נובמבר 2014, 17:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 17:45 
מקווה שיום יבוא וייתנו מדינה לאנשים כמו אופיסר ודומיו. הפרדות, אנחנו כאן, הם שם.

האופציה השנייה היא לא כזו נוראית למי שיש אזרחות מערבית אחרת, להשאיר אותם ואת הפלשתינאים להרוג אחד את השני ולהרגיש צודקים לנצח נצחים, או שאחד מהם יתחיל לבצע רצח עם בשני, ואז שני הזבלים אכלו אותה. אחד יספוג אבידות עצומות, והשני יישאר במדבר במדינה בלי משאבי טבע (אולי האחים עופר יסכימו להחזיר, לא הייתי בונה על זה) ומוקצה כמו מצורע.

מי שאין לו אזרחות... טוב, חבל. או שיהרגו אותוהדתיים בשקל וחצי אכולי השנאה שלהם, או הדתיים בשקל וחצי אכולי השנאה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הפעולה החיובית הכמעט יחידה של ממשלת נתניהו היתה שהיא שהפסיקה לשחרר מחבלים .
חבל שהיא בכלל הבטיחה לשחרר מחבלים וייצרה ציפיות .

להבטיח משהו כשאין כוונה לקיים זה לא "ליצור ציפיות" זה לשקר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
איפה הימים שערסים צעצוע היו מאיימים עליך באינטרנט שהם יביאו לך מכות.
היום הם מאיימים שיבואו ערסים צעצוע אחרים וירביצו לך?
תאמינו לי, כבר לא שווה להיות סמולני ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 18:08 
אגב, לפני 20 שנה באמת היה יותר כיף להיות שמאלני
כולה זרקו לך רימונים על הפגנות, שמו לשטרנהל מטען על הדלת
ובאופן כללי בהפגנות (שנכחתי בהן בשנות ה90, על שנות ה80 אני יודע מההורים שלי) זרקו סיגריות, אבנים, ופה ושם גם ניסו לתת קטנה עם האוטו.

זה הכל כי הם ידעו שמשתמש בפורום ידבר כמו אנטישמי עוד 20 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מתי אנשים במדינה הזאת יפסיקו להתעסק במיטה של המחבל, הראיון של בנט והציטוט של חנין זועבי, ויתחילו לשאול את עצמם את השאלות הקשות.
מי מעוניין באינתיפאדה? לאן היא מובילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 18:37 
Officer Barbrady כתב:
KID A כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
ביבי סוחר בדם.

אתה פשוט פח אשפה אנושי. אני מתבייש בהורים שלך ובכל מי שנותן לך להתקיים.

לפחות הוא אנושי.

הוא זבל אנושי, זה כן. הוא פשוט משתמש ברטוריקה אנטישמית נפוצה, רוקד על דם הקדושים ומנצל את הטבח לצורך פוליטי. אני יודע שזה משחק כיפי בשבילכם: ויכוחים של ימין ושמאל, כיבוש ולא כיבוש. פעם זה תפס, היום זה פשוט שפלות מוסרית שטרם הגיעו אליה בארץ. בגלל זה קמים לכם אנשים כמו הצל וחבריו שמפרקים לכם את הצורה, בגלל זה הרבה יותר קשה להיות שמאלני במדינה מאשר לפני 20 שנה. כשחושבים על אנשים כמו ליאור דן(שם משתמש), זה כמו לחשוב על פדופיל, על עכברוש, זה אדם שאין לו תקנה ואין לו מה לעשות בישראל. שימשיך להשתמש ברטוריקה אנטישמית ולרקוד על דם נרצחים, פשוט יבואו עוד ערסים להפגנות נגד של הימין וירביצו לו ולחבריו.

לא קראת את מה שכתבתי ולא היה מדובר במסה, כולה משפט אחד.
על העלבון האישי אני כמובן מוחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 19:33 
הקטע הזה שתמיד מנסים עוד יותר חזק את מה שלא הצליח , פשוט מוציא אותי מדעתי
תמיד בזמן ביבי ואחריו מגיע יותר גרוע ,אז מה עושים ??? עוד פעם בוחרים בו
עם של מפגרים שמכניס את עצמו ללימבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 19:44 
יש קונספירטור אחד בפייסבוק שטוען שכל ההתחממות (כולל המלחמה בעזה) היא יזומה על ידי הממשלה, ושברקע מתנהל מו"מ על הסכם אזורי מקיף הכולל הסכם גרעין בין ארה"ב לאיראן וחלוקת ישראל וירושלים על בסיס גבולות 67 (עסקת גרעין-פלסטין, אוזכרה כמה פעמים גם בעיתונות הכתובה).
הבחור מאוד מרחיק לכת עם הקונספירציות שלו, אבל הוא מפרסם מדי יום חדשות מהעיתונות הזרה שכן מדווחות על מו"מ שמתקיים. כל הפגישות של אבו מאזן, נתניהו ועבדאללה, או הפגישות הנסתרות של נתניהו עם בכירי חמאס במצרים שבתקשורת לא מדווחים עליהן. כנראה שמשהו כן קורה.
מדווח גם על עסקת אסירים-שבויים שאמורה להתקיים בקרוב, במסגרתה יוחזרו הגופות של שני החיילים שנהרגו בעזה (גולדין ואורון שאול) תמורת אסירי חמאס שיושבים בכלא בישראל.

אישית קשה לי להאמין שממשלת ישראל היא ששולחת את המפגעים בירושלים, אבל נראה שקצת מנסים שם להתסיס את העניינים במקום להרגיע. בניגוד לעם (ולחלק מהשרים בממשלה) ביבי נתניהו לא מטומטם, והוא מבין שעלייה להר הבית, בנייה במזרח ירושלים והפעילות של אלע"ד בסילוואן הם אקטים מתסיסים שגורמים להתנגדות, וששימוש ביתר כוח יוביל להתנגדות יותר חזקה.
בנוסף ההצהרות היום על אבו מאזן שאחראי כביכול על תושבים במזרח ירושלים (הרוצחים מהבוקר) בעלי תעודת זהות כחולה, תמוהות מאוד.
אני כמובן לא מתחייב על זה שמדובר באינתיפאדה יזומה או שאלה פעולות הכנה לקראת אובדן הריבונות בשטחים, אבל כן יש לי תחושה כאילו למישהו למעלה יש אינטרס בהבערת השטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
ביבי סוחר בדם.

אתה פשוט פח אשפה אנושי. אני מתבייש בהורים שלך ובכל מי שנותן לך להתקיים.

אולי לא סוחר בדם אבל כשבנט מנופף בתמונה של נרצח מהמקום בראיון ל bbc שתי דקות בערך אחרי האירוע ואז רץ להשוויץ בזה בפייסבוק, קשה שלא להיגעל מכל המנהיגים הדגולים שלנו שרצים לתקשורת ומיד מאשימים את כל העולם ואשתו ובמיוחד את אבו מאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 19:55 
נועם, זה הזוי פי 2 מההשתלטות של החמאס על הקירייה ביום כיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 20:21 
מה הזוי?
זה שמתנהל מו"מ בין ארה"ב ואיראן וכנגזרת מכך ישראל והפלסטינים אלה עובדות. בוינה מתנהל כבר חודשים מו"מ אינטסטיבי ביותר, כשהדד-ליין הוא בסוף החודש. זה מדווח באתרים בעולם על בסיס יום יומי, ובתקשורת הישראלית ברמיזות קלות. כל עניין האיגרות בין אובמה וחמינאי לא מפורסם סתם.לעסקת השבויים-אסירים אפילו יש אפילו שם ברחוב הפלסטיני, ע"ש 2 בכירי חמאס שמנהלים את המו"מ, ורק אצלנו לא מוציאים מילה (חוץ מראיונות ב7 ימים שההורים של אורון שאול מספרים כמה הם מתגעגעים אליו).
מכאן והלאה זה כבר נכנס לאלמנט הקונספירטיבי. לטענות שלו (אגב, למי שמתעניין - חפשו אסף אבן-חן בפייסבוק) אני מתייחס בערבון מוגבל, אבל כן נראה לי שיש כאן דברים שמעבר. כל ההסתרה של מה שקורה בעולם, הספינים והשקרים בלי סוף, כל מיני אירועים שקורים בטיימינג ממש מדויק וההתנהלות הפזיזה של הממשלה ששופכת דלק על השריפה די מעוררים חשד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
יש קונספירטור אחד בפייסבוק שטוען שכל ההתחממות (כולל המלחמה בעזה) היא יזומה על ידי הממשלה, ושברקע מתנהל מו"מ על הסכם אזורי מקיף הכולל הסכם גרעין בין ארה"ב לאיראן וחלוקת ישראל וירושלים על בסיס גבולות 67 (עסקת גרעין-פלסטין, אוזכרה כמה פעמים גם בעיתונות הכתובה).
הבחור מאוד מרחיק לכת עם הקונספירציות שלו, אבל הוא מפרסם מדי יום חדשות מהעיתונות הזרה שכן מדווחות על מו"מ שמתקיים. כל הפגישות של אבו מאזן, נתניהו ועבדאללה, או הפגישות הנסתרות של נתניהו עם בכירי חמאס במצרים שבתקשורת לא מדווחים עליהן. כנראה שמשהו כן קורה.
מדווח גם על עסקת אסירים-שבויים שאמורה להתקיים בקרוב, במסגרתה יוחזרו הגופות של שני החיילים שנהרגו בעזה (גולדין ואורון שאול) תמורת אסירי חמאס שיושבים בכלא בישראל.

אישית קשה לי להאמין שממשלת ישראל היא ששולחת את המפגעים בירושלים, אבל נראה שקצת מנסים שם להתסיס את העניינים במקום להרגיע. בניגוד לעם (ולחלק מהשרים בממשלה) ביבי נתניהו לא מטומטם, והוא מבין שעלייה להר הבית, בנייה במזרח ירושלים והפעילות של אלע"ד בסילוואן הם אקטים מתסיסים שגורמים להתנגדות, וששימוש ביתר כוח יוביל להתנגדות יותר חזקה.
בנוסף ההצהרות היום על אבו מאזן שאחראי כביכול על תושבים במזרח ירושלים (הרוצחים מהבוקר) בעלי תעודת זהות כחולה, תמוהות מאוד.
אני כמובן לא מתחייב על זה שמדובר באינתיפאדה יזומה או שאלה פעולות הכנה לקראת אובדן הריבונות בשטחים, אבל כן יש לי תחושה כאילו למישהו למעלה יש אינטרס בהבערת השטח.

https://www.facebook.com/assaf.evenchen

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
גם אם אני קונה את הסיפור הזה, לא הצלחתי להבין למה חימום האוירה כאקט יזום של הממשלה, תורם למצב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 20:44 
אדום נחמד כתב:
גם אם אני קונה את הסיפור הזה, לא הצלחתי להבין למה חימום האוירה כאקט יזום של הממשלה, תורם למצב..

אני מניח שההסבר הוא שידברו על איקס, כשבפועל מה שקורה, קורה רחוק מעין המצלמות.
זורקים לתקשורת עצם לנגוס בה.

נשמע לי מאד מאד לא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 21:17 
גם, אבל לא בהכרח.
הוא טוען שהכל הצגה של אובדן שליטה במזרח ירושלים כהכנה להעברת הריבונות שם לרשות. (הוא גם טוען דברים הרבה יותר קיצוניים ומופרכים, כמו שביבי הוא סוכן של האמריקאים, שדאע"ש זה פיקציה, שבנט וזהבה גלאון הם ת"פ נתניהו ועוד מיני קונספירציות)
להגיד שהכל מבויים זה מוגזם בעיניי. אבל כן נראה כאילו עושים מאמצים להגביר את הלהבות. כך היה נראה גם בעזה, כשסגרו על חמאס (מעברים, כסף, עסקת האסירים) וגררו אותו למלחמה (מילים של ראש אמ"ן, שלא נחשד בשמאלניות יתר), וככה גם נראה היום.
הסבר למה זה קורה אני לא יכול לתת, אבל ההסבר הזה, לאור הרקע של הדיווחים בעולם, מניח את הדעת באופן יחסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 21:19 
אסף אבן חן :LOL2:
האיש הזוי לגמריי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
הוא לקח את תאוריית הקונספירציה כמה צעדים קדימה מדי אבל לא בטוח שהוא טועה לחלוטין.
יש אינטרסנטים משני הצדדים שעדיף להם לחיות על החרב ובמצב מלחמה תמידי, ככה לאזרחים אין ראש לכל מיני זוטות כמו מצב כלכלי, יוקר המחיה, גזענות,חוקים אנטי דמוקרטים וכדומה. בכל פעם שהיה קצת שקט בטחוני צצו להם כל מיני מחאות כלכליות שמצריכות את השלטון אשכרה לתת תשובות. לא לכולם זה מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
הכי חשוב לזכור שהכל בגלל אוסלו.
לפני אוסלו בחיים לא היינו מגיעים למצב של אינתיפאדה אלימה, וקהילה בינ"ל שחמה על התחת שלנו וארה"ב שמאיימת לבטל את הסיוע. אה רגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 23:41 
אפרופו אסף אבן חן ההזוי
כמו שהוא כתב בתחילת השבוע שיקרה, הפרלמנט הספרדי הכיר במדינה פלסטינית.
הבאים בתור לדבריו הם צרפת, שיכירו שבוע הבא.
צריך לדעת להפריד בין עובדות וידיעות עיתונאיות, ובין קונספירציות.
אני באופן אישי מציע לליברמן שיחזיר את השגריר מספרד, ושיוציא איזו הצהרה על זה שהספרדים היו פעם פאשיסטיים, ושהנבחרת שלהם נהייתה עלובה. הקו המדיני הזה מקדם אותנו מאוד.
תכף גם יבוא בן דרור ימיני ויכתוב כמה ההכרזות האלה הם אנטישמיות וBDS ובצלם והיטלר ונאצים!!!11, וכמה הן מפריעות למו"מ. כאילו שעכשיו קאהן וגלבוט מנהלים מו"מ על קווי 67 ולא רוצים להפריע לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 23:48 
מת מפצעיו השוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני לא מאמין באלימות, פשוט ציינתי עובדה. אתם תמשיכו להתבטא כמו אנטישמים והם ימשיכו להרביץ כמו פאשיסטים.

אמת.
אתה לא מאמין באלימות, אלא מאמין רק בלהשתמש בה כדי לאיים על אנשים אחרים שלא ישמיעו את דעתם.

חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האינתיפדה השלישית
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בר קולמוסא כתב:
מישהו יודע לתת איזהשהוא מניין כרונולוגי של אירועים?

מתי התחלנו?

בדיוק לפני חצי שנה ישראל נסוגה בה מההתחייבות להשלים את הפעימה האחרונה בעסקת האסירים, והמו"מ פוצץ. מאז: חטיפת הנערים, אבו-חדיר, צוק איתן, הר הבית, פיגועי דריסה ודקירה, הרג מפגינים, הפיגוע היום.

באמצע גם היו שובו בנים(בסביבות 1000 עצורים מנהליים שחוץ מבודדים היה מדובר בענישה קולקטיבית, לפחות אחד שמת, ספק התאבדות ספק כתוצאה מהתעללות של העומרים והסוהרים), סיפוח גוש עציון, החלת טרנספר במזרח ירושליים("עיר דוד").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
והנה התחילו שוב להרוס בתי מחבלים, למרות שבאינתיפאדה הקודמת הפסיקו עם זה אחרי ששירותי הבטחון אמרו שזה רק גורם נזק. שלא לדבר על זה שהמשפחה של אבו-חדייר בטח תרוץ עם זה לבגצ, בדרישה להרוס את בתי החלאות שהרגו את מוחמד אבו חדייר.
זה כמו לחיות בפרק של איזור הדמדומים. נתראה עוד כמה שנים וכמה אלפי הרוגים מיותרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 21 נובמבר 2014, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 08:49 
בלתי אפשרי להבין מה קורה בנקודה המקוללת הזו על גבי הגלובוס. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אתה אשם. מאז שהגעת המצב מתדרדר בכל רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

ממש קל להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: