האדס כתב:
אוקיי, אני מבין את הנקודה שלך.
אני פשוט חושב שאתה טועה באיך שאתה קורא את המשחק שלו.
הוא עושה המון טעויות, בכל משחק, כולל אתמול. זה שאנחנו עוד לא נענשו על זה, יותר קשור למזל מאשר ליכולת.
כשאני חושב על תועלת ועלות ברמה כזו, עדיף כבר להמר על ילדים צעירים מהנוער, שאתה גידלת אותם ויודע מה הם שווים.
ובסוף, אחרי הכל, אני מעדיף בלם טבעי על קשר קדמי שהפך לבלם. בעיקר כי כדורגל זה לא משחק שמכל עמדה המטרה היא לשים סל, או להעביר כדור מעבר לרשת.
יש 11 שחקנים, וכל שחקן צריך קודם כל לדעת לעשות את התפקיד שלו הכי טוב שיש. ובזה הוא לוקה.
ראיתי את מה שיצא מהנוער בשנים האחרונות. אני גם יודע מה הם שווים - כלום.
כל בלם עושה טעויות, בטח אחד שהפך לכזה לפני חודש בקבוצה גם ככה לא משהו, יחד עם שוער בתקופה חושך, בלם חדש נוסף, מגן מהנוער ועוד מגן ימני שמשחק בשמאל. אם זה לא מספיק, תוסיף קשר אחורי שהכלב שלי יותר מועיל ממנו בכדורגל. בלי טעויות של בלמים כנראה שלא היו גולים בכדורגל, אתה יודע. זה הרבה יותר מורכב מזה.
בליגה שלנו שחקן אתלטי ומהיר כמו איקנדה זה חצי עבודה. יש לו גם משחק רגל לא רע. פלאח לצורך הדוגמא (בלם שאני מחזיק ממנו מאוד) עשה הרבה יותר טעויות מאיקנדה העונה. טעויות שלא פעם איקנדה עצמו תיקן. מסכים שיש לו בעיה בהגבהות שמגיעות לרחבה שלנו, מה שבלט מאוד בסכנין, אבל אני כן רואה שיפור בנושא הזה ושוב - יש כאן גם בעיה של קבוצה ולא של שחקנים בודדים.
בנוסף לכל, קשה לי לראות שנטפלים אליו בצורה כזאת בזמן ששחקני מפתח סו קולד דוגמת זגורי זוכים לשקט.
עזוב אותך עמדה טבעית, רזומה ועניינים כאלה - כרגע הוא האופציה הכי טובה שלנו שם. נכון, זה מעיד הרבה על הקבוצה ובניית הסגל אבל בשורה התחתונה הוא עושה את העבודה שלו כרגע וזה מה שמעניין אותי.