תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 07:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלאח ואיקנדה
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 12:11 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ההימור שלי היה שאחד מהבלמים לא היה כשיר ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 12:11 
Eros Ramazzotti כתב:
יאללה חלאס, כל שנה אותו ריטואל. ״זה ה-x הכי חלש שראיתי! עדיף כבר מישהו מהנוער, לא משנה מי״.
אתם אוהדים של קבוצה עם תקציב סביר בליגה פח. זה החומר שתראו כאן בדר״כ. הבעיה היא שאנשים לא יודעים לעשות הפרדה בין המשחק של ריאל מדריד שהם ראו אתמול לבין הפועל.

אצל כמה קבוצות בליגה ראיתם בלמים טובים יותר? יש אולי 4-5 בלמים נורמליים בכל הליגה הזו, פלאח בכושר הוא אחד מהם. לגבי איקנדה - הוא עושה את העבודה שלו וגם אתמול היה מצוין. ביחס לשכר המגוחך שלו הוא הברקה. אתם פשוט תפתחו את האשכול הזה לא משנה מה ותרשמו את אותן תגובות מסריחות.

הברקה... :LOL2:

טוב אתה. כל משחק פנדל, משחק ראש מזעזע, מעיף כדורים למעלה כמו בלם ליגה ג'. ממש הברקה.

בוא, היו לנו נפילות גם בשנים האחרונות, אבל רוב הזמן הביאו לכאן בלמים עם רקורד מוכח בנבחרות אירופאיות (איליץ', שולר, פצ'אלקה, טופוזאקוב), שחקנים שאיקנדה לא מדגדג. איך אפשר להשוות בכלל? מה איקנדה עשה בקריירה שלו חוץ מלרדת ליגה עם אשקלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלאח ואיקנדה
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הוא עשה עד היום, אני יודע מה הוא עושה עכשיו. בדיוק כמו שלומי אזולאי של בית״ר או חן דילמוני של ק״ש.

כל משחק פנדל? אשמח לקבל פירוט.
לא משחק הראש שלו הוא הבעייתי, אלא הניסיון שלו בתפקיד הבלם. הוא לא יודע איך לסגור חלוץ כשיש הרמה לרחבה כי מה לעשות, הוא הונחת להיות בלם לפני חודש. זה יקח זמן וגם מאמן טוב לא יזיק.
״מעיף כדורים למעלה״ בפעם החמישית שאני מגיב לך בנושא איקנדה שאתה טורח לחסל כל משחק מחדש - זו לא בעיה של שחקן אלא של קבוצה. שחקן לא מעיף סתם ככה כדור למעלה כי בא לו, אלא כי אין לו אופציית מסירה טובה או כי זה מה שהמאמן הורה לו לעשות. כיום בהפועל יש קישור אחורי רע, שוער עם משחק רגל רע והבטחון להניע כדור ברצפה. כל אלו מביאים את איקנדה (ואת פלאח ועמוס) לבעוט כדורים למעלה כל פעם שהם מסתבכים, ואני מעדיף את זה מאשר שינסו להוכיח לך שהם ראמוס ופפה ויאבדו כדורים.

שכחת כמובן לציין שאיקנדה הבלם הכי מהיר שהיה לנו בשנים האחרונות יחד עם דגני. שוב, ביחס לשכר שלו הוא נותן תפוקה מפתיעה מאוד. קולין עשה הרבה בקריירה, שיחק בקבוצות מכובדות, יושב על חוזה (לפני הקיצוץ) של 150 אלף יורו ונראה הרבה יותר רע מאיקנדה.
נתפסת עליו סתם וגם אחרי אתמול אין לך את טיפת ההגינות לומר שהיה לו יופי של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 12:31 
הגינות? יש לי איזה חשבון אישי עם איקנדה?

עם כל הסימפטיה, אני חושב שהוא שחקן חלש מאד. הוא מהיר, ופיזית יכול להסתדר עם רוב החלוצים בליגה, וזה הפלוס העיקרי שלו. מעבר לכך, הוא שחקן חלש, שלא מתאים לרמות האלו.

אני לא מחסל אף אחד, אלא מביע דעה לגיטימית בקשר ליכולות שלו. לא קיללתי אותו, לא האשמתי אותו, אני פשוט חושב שהוא שחקן חלש. גם את זה אסור להגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
מחסל או לא, אתה זה שרשם אחרי עוד משחק טוב של איקנדה שהוא מתאים לתחתית הליגה הלאומית. או שאתה לא יודע איפה אתה חי, או שאתה נהנה לרדת עליו באופן קיצוני ולעשות צחוק מעצמך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה והמשך יום מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 13:23 
אוגוסטוס היל כתב:
נכון שהם חלשים אבל יש לי שאלה-
איך זה שיש לנו שוער פח, בלמים פח,מרכז שדה אפור ואיטי (חוץ מסאשה) ועדיין קיבלנו הכי מעט שערים אחרי ק"ש?

קבוצות עם חלוצים מחורבנים, רק נגד פ״ת היית צריך לקבל חמישייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יאללה חלאס, כל שנה אותו ריטואל. ״זה ה-x הכי חלש שראיתי! עדיף כבר מישהו מהנוער, לא משנה מי״.
אתם אוהדים של קבוצה עם תקציב סביר בליגה פח. זה החומר שתראו כאן בדר״כ. הבעיה היא שאנשים לא יודעים לעשות הפרדה בין המשחק של ריאל מדריד שהם ראו אתמול לבין הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 14:15 
Eros Ramazzotti כתב:
מחסל או לא, אתה זה שרשם אחרי עוד משחק טוב של איקנדה שהוא מתאים לתחתית הליגה הלאומית. או שאתה לא יודע איפה אתה חי, או שאתה נהנה לרדת עליו באופן קיצוני ולעשות צחוק מעצמך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה והמשך יום מצוין.

אני לא חושב שזה היה משחק טוב במיוחד של איקנדה. היה לו משחק סביר, מול קבוצה די חלשה שלא ממש יזמה רוב המשחק. ב-10 דקות שהם כן שיחקו כדורגל, הם בעיקר הביכו את ההגנה שלנו, עד שהורחק להם שחקן.

זה בטח לא משחק שיצדיק שאשנה את דעתי לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 14:50 
אגב, הכי מצחיק זה לשמוע תגובות כאלו ממי ששתה כאן את הדם של עבדורחימי שבוע אחרי שבוע. ואתה עוד מטיף לי? חתיכת ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
מה זה תגובות כאלה?
אני הגבתי לאנשים שדיברו על עבדורחימי כדבר הבא באירופה. כשהוא היה בהפועל החמאתי לו לפרקים והכרתי ביתרונות הפיזיים שלו, ובמקביל אמרתי שיש לו המון בעיות ככדורגלן. בדיוק כמו שאני עושה עם גוזלן עכשיו.
והכי חשוב, אחרי משחק שבו הוא שיחק טוב ידעתי להחמיא או לכל הפחות לשתוק. אצלך יש תגובה קבועה אחרי משחק ועושה רושם שהיא לא ממש קשורה למה שראית אלא יותר לדעה הקדומה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 15:04 
איקנדה לא פותח בשום קבוצה בליגה כבלם מלבד הפועל. זה לא מקרי שיש לו בערך 10 הופעות בקריירה בליגת העל בכמה שנים שהוא פה. וגם זה כקשר אחורי. הוא אילטור שלאורך זמן יעשה לנו רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:06 
Oleg Neduda כתב:
איקנדה לא פותח בשום קבוצה בליגה כבלם מלבד הפועל. זה לא מקרי שיש לו בערך 10 הופעות בקריירה בליגת העל בכמה שנים שהוא פה. וגם זה כקשר אחורי. הוא אילטור שלאורך זמן יעשה לנו רע.

בולשיט,בחצי הקבוצות הוא פותח בכיף כבלם או בקישור האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי פותח, אבל בטוח מוחלף אחרי כל כך הרבה טעויות.
לא יאומן שהוא פשוט באנקר בהרכב. כאילו עליו תקום ותיפול הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:28 
Yalla Hapoel כתב:
Oleg Neduda כתב:

בולשיט,בחצי הקבוצות הוא פותח בכיף כבלם או בקישור האחורי.

כן כן, ובגלל זה בשנתיים שלו בליגת העל בהפועל חיפה (אם אני לא טועה) ובית"ר אפשר לספור את המשחקים שלו בהרכב על יד אחת. אני בכלל לא בטוח שבהפועל אשקלון בשנה שעברה הוא היה שחקן הרכב. צודק שכנעת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
כששירקצי מביא את דילמוני מהליגה התשיעית והוא הופך לשחקן הרכב - הוא גאון.
כשקורצקי וטביב מביאים את שלומי אזולאי מראשל"צ והוא הופך לקשר הכי טוב בבית"ר - זו מציאה.
כשהפועל מביאה שחקן מהפועל אשקלון והוא הופך לבאנקר בהרכב ולבלם לגיטימי לגמרי בשכר מגוחך - זו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
שאתה מעוות את המציאות זה הבדיחה.
הוא לא לגיטימי, לא בלם ולא שום דבר שרשמת.
הוא בדיחה מהלכת, פצצת פנדלים מתקתקת ובעיקר מסכן.
אני לרגע לא מאשים את איקנדה, שיהיה ברור. אבל הוא פשוט לא בלם.
אין לו משחק גובה, הוא לא יודע לעמוד, לא שומר על קו הגנה, אין לו תיאום עם השיעור ושאר שחקני ההגנה.
הדבר היחידי שיאמר לזכותו שהוא אתלט ומהיר, אבל זה ממש לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:36 
Eros Ramazzotti כתב:
כששירקצי מביא את דילמוני מהליגה התשיעית והוא הופך לשחקן הרכב - הוא גאון.
כשקורצקי וטביב מביאים את שלומי אזולאי מראשל"צ והוא הופך לקשר הכי טוב בבית"ר - זו מציאה.
כשהפועל מביאה שחקן מהפועל אשקלון והוא הופך לבאנקר בהרכב ולבלם לגיטימי לגמרי בשכר מגוחך - זו בדיחה.

אתה צודק בכל מילה אם תוציא את הציניות מהפסקה הזאת. דלמוני ואזולאי אלו הברקות. איקנדה בלם חלש בשכר מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
איך אמר נועם שחם? שחקן תחתית בליגה הלאומית? אני בא לקראתכם. בוא נבדוק רק בליגת העל:

קאסיו פרננדס, שיר צדק, דין מימוני, גל מאיו;
איתן טיבי, קרלוס גרסיה, שרן ייני;
וויליאם סוארז, טומיסלאב פאיוביץ', דניאל אקסלינג;
סארי פלאח, יורגן קולין;
סזאר ארסו, זאב חיימוביץ', טל כחילה;
יקיר שינה, יניב לביא, יוגב לרמן;
דניאל דימוב, איבן הרצג, תומר אלבז;
דקל קינן, אדין צוצאליץ, אוראל דגני;
עודד גביש, כריסטיאן סארגי, עידו לוי;
ברנסילב יובאנוביץ', אדי גוטליב, משה מישאלוף;
קיאנסקס, גל כהן, אושרי רואש;
עלא אבו סלאח, אברהם פאס, איציק כהן;
יא יא פטי, ישראל ראש, מיקי סירושטיין;
מייקל טוקורה, סאקו קונדה, אורי פסו;

זוהי רשימת הבלמים של ליגת העל המפוארת. עם יד על הלב, אני חושב שאיקנדה במקום טוב באמצע, ואני קשה איתו. מעבר לזה, מבחינת שכר הוא איפשהו בתוך שני העשירונים התחתונים.
לדעתי מדובר בהחתמה טובה (ביחס לנסיבות). אחרים חושבים שהוא שחקן לתחתית הליגה הלאומית, ואלה שלא יודעים איך להגיב ליכולת הסבירה לגמרי שהוא מציג מפתיחת העונה אומרים שהוא שיחק בהפועל אשקלון לפני שנה, כאילו יש קשר. עכשיו תמשיכו להשוות אותו לאיתן טיבי ולהגיד שהוא פח. בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
שמע בן אדם, לא מבין מה יש לך, אומרים לך מה שהעיניים שלנו רואות.
לא שכר, לא ליגה, לא השוואה.
הוא לא בלם!!!!
אתה רוצה את זה בשיר? בשלט? שלט חוצות? מטוס ריסוס?
חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:54 
אם זו יכולת סבירה, אוי ואבוי מה יהיה כשהוא ישחק חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
גם אני יכול לכתוב הוא לא בלם!!#!$1$
יש להעביר ביקורת עניינית כשצריך ולהחמיא כשצריך, ויש את מה שעושים כאן.
בוא נאמר את זה ככה - איך שזה נראה מתחילת העונה, איקנדה בלם הרבה יותר מאשר זגורי קשר. מה זה מעניין איפה הוא שיחק שנה שעברה ובאיזה תפקיד?
בטח באתם לגווארדיולה ואמרתם לו "אבל הוא לא קשר אחורי!! הוא מגן ימני!" על פיליפ לאם. כמה קשקושים, אלוהים.

מה העיניים שלכם רואות? שחקן שהביאו כדי לסתום חורים בלירה וחצי ובינתיים נראה יותר טוב מכל שאר הבלמים שלנו. איך אפשר לבוא בטענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:57 
Eros Ramazzotti כתב:
איך אמר נועם שחם? שחקן תחתית בליגה הלאומית? אני בא לקראתכם. בוא נבדוק רק בליגת העל:

קאסיו פרננדס, שיר צדק, דין מימוני, גל מאיו;
איתן טיבי, קרלוס גרסיה, שרן ייני;
וויליאם סוארז, טומיסלאב פאיוביץ', דניאל אקסלינג;
סארי פלאח, יורגן קולין;
סזאר ארסו, זאב חיימוביץ', טל כחילה;
יקיר שינה, יניב לביא, יוגב לרמן;
דניאל דימוב, איבן הרצג, תומר אלבז;
דקל קינן, אדין צוצאליץ, אוראל דגני;
עודד גביש, כריסטיאן סארגי, עידו לוי;
ברנסילב יובאנוביץ', אדי גוטליב, משה מישאלוף;
קיאנסקס, גל כהן, אושרי רואש;
עלא אבו סלאח, אברהם פאס, איציק כהן;
יא יא פטי, ישראל ראש, מיקי סירושטיין;
מייקל טוקורה, סאקו קונדה, אורי פסו;

זוהי רשימת הבלמים של ליגת העל המפוארת. עם יד על הלב, אני חושב שאיקנדה במקום טוב באמצע, ואני קשה איתו. מעבר לזה, מבחינת שכר הוא איפשהו בתוך שני העשירונים התחתונים.
לדעתי מדובר בהחתמה טובה (ביחס לנסיבות). אחרים חושבים שהוא שחקן לתחתית הליגה הלאומית, ואלה שלא יודעים איך להגיב ליכולת הסבירה לגמרי שהוא מציג מפתיחת העונה אומרים שהוא שיחק בהפועל אשקלון לפני שנה, כאילו יש קשר. עכשיו תמשיכו להשוות אותו לאיתן טיבי ולהגיד שהוא פח. בהצלחה

אני לא כל כך מבין מה אתה מנסה להראות עם כל הדוגמאות האלה. מלבד הפועל פ"ת והפועל רעננה איקנדה כבלם בכלל לא אופציה עבור שום קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
מה לא מקצועי בזה?
רשמתי לך בדיוק מה היכולות שאני חושב שאין לו, אבל בגלל שאתה מתעקש, ובטוח שאני לא לרמת הדיון שלך, אני אצטט את עצמי:

האדס כתב:
היו יותר גרועים, אבל אין ספק שיש הרגשה שבכל שניה שורקים נגדנו פנדל, כשזה מגיע ל-1 על 1.
הם יהיו הרבה יותר מועילים אם הפועל תפסיק להניע כדור כל המשחק, אלא תשחק יותר בסגנון של נסיגה לאחור.

האדס כתב:
שאתה מעוות את המציאות זה הבדיחה.
הוא לא לגיטימי, לא בלם ולא שום דבר שרשמת.
הוא בדיחה מהלכת, פצצת פנדלים מתקתקת ובעיקר מסכן.
אני לרגע לא מאשים את איקנדה, שיהיה ברור. אבל הוא פשוט לא בלם.
אין לו משחק גובה, הוא לא יודע לעמוד, לא שומר על קו הגנה, אין לו תיאום עם השיעור ושאר שחקני ההגנה.
הדבר היחידי שיאמר לזכותו שהוא אתלט ומהיר, אבל זה ממש לא מספיק.

זה מקצועי נטו. אם כבר מי שהופך את הדיון ללא מקצועי, ומדבר על רמות שכר, ליגות והשוואה זה אתה.
תגיד לי מתי ראית ממנו משחק אחד טוב, קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אולג נדודה, אני באמת צריך ללכת ולצטט את ההודעות שלך מהשנה שעברה על זאב חיימוביץ' "הנוראי", אותו חיימוביץ' שאיקנדה אפילו לא בא בחשבון לעומתו?
זה פשוט מגוחך.

האדס, אם תחפש הודעות שלי שאומרות שאיקנדה הבלם הטוב ביותר שנחת כאן לא תמצא.
אני שוב אומר שהשחקן הזה הגיע בסוף חלון ההעברות, בשכר מגוחך ועם חוזה ליומיים, בקבוצה גרועה עם מאמן טיפש שמתעמר בו כי הוא העז לדבר עם שי, ולמרות הכל הוא מציג יכולת לגמרי בסדר. ספציפית אתמול הוא היה טוב. לא מבין איך אפשר להגיד אחרת. הוא משחק כבלם אמצע/ימין כשאלהיגא שנוראי הגנתית לידו, אתמול שיתק יחד איתו לגמרי את אחד השחקנים הכי טובים בליגה וגם את קנגאווה כשהיה צריך. נתן עוד כמה משחקים סולידיים לגמרי. כשמודדים שחקן אי אפשר להגיד אם הוא רונאלדו או לא ובזה לגמור סיפור. יש נסיבות. ביחס עלות תועלת איקנדה הוא החתמה מצוינת. יש לכם את יורגן קולין מול העיניים, אני חושב שזה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אני מבין את הנקודה שלך.
אני פשוט חושב שאתה טועה באיך שאתה קורא את המשחק שלו.
הוא עושה המון טעויות, בכל משחק, כולל אתמול. זה שאנחנו עוד לא נענשו על זה, יותר קשור למזל מאשר ליכולת.
כשאני חושב על תועלת ועלות ברמה כזו, עדיף כבר להמר על ילדים צעירים מהנוער, שאתה גידלת אותם ויודע מה הם שווים.
ובסוף, אחרי הכל, אני מעדיף בלם טבעי על קשר קדמי שהפך לבלם. בעיקר כי כדורגל זה לא משחק שמכל עמדה המטרה היא לשים סל, או להעביר כדור מעבר לרשת.
יש 11 שחקנים, וכל שחקן צריך קודם כל לדעת לעשות את התפקיד שלו הכי טוב שיש. ובזה הוא לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:09 
Eros Ramazzotti כתב:
אולג נדודה, אני באמת צריך ללכת ולצטט את ההודעות שלך מהשנה שעברה על זאב חיימוביץ' "הנוראי", אותו חיימוביץ' שאיקנדה אפילו לא בא בחשבון לעומתו?
זה פשוט מגוחך.

אני שוב אומר שהשחקן הזה הגיע בסוף חלון ההעברות, בשכר מגוחך ועם חוזה ליומיים, בקבוצה גרועה עם מאמן טיפש שמתעמר בו כי הוא העז לדבר עם שי, ולמרות הכל הוא מציג יכולת לגמרי בסדר. ספציפית אתמול הוא היה טוב. לא מבין איך אפשר להגיד אחרת. הוא משחק כבלם אמצע/ימין כשאלהיגא שנוראי הגנתית לידו, אתמול שיתק יחד איתו לגמרי את אחד השחקנים הכי טובים בליגה וגם את קנגאווה כשהיה צריך. נתן עוד כמה משחקים סולידיים לגמרי. כשמודדים שחקן אי אפשר להגיד אם הוא רונאלדו או לא ובזה לגמור סיפור. יש נסיבות. ביחס עלות תועלת איקנדה הוא החתמה מצוינת. יש לכם את יורגן קולין מול העיניים, אני חושב שזה אומר הכל.

שוב, אין לי מושג מה אתה רוצה
חיימוביץ נוראי. איקנדה נוראי עוד יותר (על שניהם הייתי שם 100 ש"ח במשחק שהם יעשו פנדל אז הם מקזזים אחד את השני).
מה שמצחיק זה שאתה רוקד על הנקודה שכל המבקרים פה לא מבקרים עניינית ומקצועית. אתה חושב שיש פה למישהו משהו נגד איקנדה? פשוט בלם לא ראוי. כמו גם חיימוביץ.
חוץ מזה שכתבתי במעלה האשכול שאני כן חושב שיש לו מקום על חשבון אבוטבול. אז עניינית ומקצועית כולם פה מגיבים. אתה פשוט סתם נעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אוקיי, אני מבין את הנקודה שלך.
אני פשוט חושב שאתה טועה באיך שאתה קורא את המשחק שלו.
הוא עושה המון טעויות, בכל משחק, כולל אתמול. זה שאנחנו עוד לא נענשו על זה, יותר קשור למזל מאשר ליכולת.
כשאני חושב על תועלת ועלות ברמה כזו, עדיף כבר להמר על ילדים צעירים מהנוער, שאתה גידלת אותם ויודע מה הם שווים.
ובסוף, אחרי הכל, אני מעדיף בלם טבעי על קשר קדמי שהפך לבלם. בעיקר כי כדורגל זה לא משחק שמכל עמדה המטרה היא לשים סל, או להעביר כדור מעבר לרשת.
יש 11 שחקנים, וכל שחקן צריך קודם כל לדעת לעשות את התפקיד שלו הכי טוב שיש. ובזה הוא לוקה.

ראיתי את מה שיצא מהנוער בשנים האחרונות. אני גם יודע מה הם שווים - כלום.
כל בלם עושה טעויות, בטח אחד שהפך לכזה לפני חודש בקבוצה גם ככה לא משהו, יחד עם שוער בתקופה חושך, בלם חדש נוסף, מגן מהנוער ועוד מגן ימני שמשחק בשמאל. אם זה לא מספיק, תוסיף קשר אחורי שהכלב שלי יותר מועיל ממנו בכדורגל. בלי טעויות של בלמים כנראה שלא היו גולים בכדורגל, אתה יודע. זה הרבה יותר מורכב מזה.
בליגה שלנו שחקן אתלטי ומהיר כמו איקנדה זה חצי עבודה. יש לו גם משחק רגל לא רע. פלאח לצורך הדוגמא (בלם שאני מחזיק ממנו מאוד) עשה הרבה יותר טעויות מאיקנדה העונה. טעויות שלא פעם איקנדה עצמו תיקן. מסכים שיש לו בעיה בהגבהות שמגיעות לרחבה שלנו, מה שבלט מאוד בסכנין, אבל אני כן רואה שיפור בנושא הזה ושוב - יש כאן גם בעיה של קבוצה ולא של שחקנים בודדים.
בנוסף לכל, קשה לי לראות שנטפלים אליו בצורה כזאת בזמן ששחקני מפתח סו קולד דוגמת זגורי זוכים לשקט.

עזוב אותך עמדה טבעית, רזומה ועניינים כאלה - כרגע הוא האופציה הכי טובה שלנו שם. נכון, זה מעיד הרבה על הקבוצה ובניית הסגל אבל בשורה התחתונה הוא עושה את העבודה שלו כרגע וזה מה שמעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
זה פשוט מגוחך.

שוב, אין לי מושג מה אתה רוצה
חיימוביץ נוראי. איקנדה נוראי עוד יותר (על שניהם הייתי שם 100 ש"ח במשחק שהם יעשו פנדל אז הם מקזזים אחד את השני).
מה שמצחיק זה שאתה רוקד על הנקודה שכל המבקרים פה לא מבקרים עניינית ומקצועית. אתה חושב שיש פה למישהו משהו נגד איקנדה? פשוט בלם לא ראוי. כמו גם חיימוביץ.
חוץ מזה שכתבתי במעלה האשכול שאני כן חושב שיש לו מקום על חשבון אבוטבול. אז עניינית ומקצועית כולם פה מגיבים. אתה פשוט סתם נעול

לא אמרתי שאתה מגיב לא עניינית. אני אומר שאתה (והרבה אחרים) מגזימים לגמרי. אבל לגמרי.
יוצאים עליו כאילו שילמנו עליו 50 מיליון יורו לריאל מדריד וציפינו לקבל את הבלם הכי טוב בעולם. תתעוררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיון מטומטם.
אינקדה הוא אפס. אפס לגמרי.
כל מי שנמא ברשימה, חוץ משיר צדק (ויש עוד איזה 7-8 שאני לא מכיר), הוא אפס. אפס לגמרי.

תפסיקו לנתח כל הזמן כדורגל במקום שאין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 22:51 
נועם שחם כתב:
צמד הבלמים הכי גרוע שאני זוכר בהפועל ב-20 השנים האחרונות.

ואיך זה מסתדר עם העובדה שההגנה של הפועל היא בין ההגנות שספגו הכי פחות שערים בליגה, למרות שהיא כבר שיחקה נגד כל קבוצות הצמרת חוץ מבאר שבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: