תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 115, 116, 117, 118, 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
צודק במאה אחוז.
צריך לצאת משם, וחובה לעשות את זה בהסכם.
כמו שאמרת, צריך לתת לפלסטינאים כלים לשמור על השקט, ויש לצפות מהם לעשות כל מאמץ להשתמש בהם.
הם צריכים לקבל על עצמם את האחריות על מה שקורה אצלם, לטוב ולרע.
בגדול זה המוצא היחיד מהסבך, אם כי לא בטוח שזה בכלל אפשרי.

לגבי חוסר הפרופורציות, לטעמי זה מטומטם כי מבחינת היחס לישראל בעולם זה יחזיר אותך לימינו אם לא גרוע מכך (נתעלם לרגע מהקטע המוסרי וממה שהמעשים שלנו אומרים עלינו).

כבר ניסיתי להסביר לך,מטומטם או לא רק ככה מושג שקט
8 שנים מלבנון
חודשיים פלוס מעזה
לא בגלל השיטות שלך

ושמח שיש משהו שאנחנו מסכימים עליו בעמוד 118 :D

"חודשיים פלוס של שקט" זה הישג ששווה להשקיע בו חיים של כמה עשרות צעירים ועוד עשרה מיליארד ש"ח בעלות ישירה??? (שלא לדבר על עלויות עקיפות)
תבדוק כמה זמן נמשך השקט אחרי המבצע הקודם, ואחרי זה שלפניו. לפחות תוכל להעריך כמה ילדים בני 19 צריכים למות בשביל כל יום שקט וכמה מיליוני שקלים עולה לך כל שעה בלי טיל.
אחרי שתגמור את החשבון תנסה להעריך כמה זמן העסק הזה יוכל להחזיק מעמד, האם זה בכלל משתלם לך ואם אלה החיים שאתה רוצה לעצמך ולילדיך.

אבל אם להיצמד לנושא שדיברנו עליו:
* כבר הבנת בעצמך שהדרך היחידה לצאת מהמעגל המדמם הנוכחי היא בהסכם אמיתי. עכשיו אנחנו רק מתעסקים בפרטים קטנים.
* אם אתה באמת חושב שהצהרות (לא ממך אלא נניח מפני בכירי מדינאינו) כמו "צריך לזיין אותם בכל הכוח" יקדמו את ההסכם הזה, אז אולי יש איזה היגיון פנימי בעמדה שלך. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
צודק במאה אחוז.
צריך לצאת משם, וחובה לעשות את זה בהסכם.
כמו שאמרת, צריך לתת לפלסטינאים כלים לשמור על השקט, ויש לצפות מהם לעשות כל מאמץ להשתמש בהם.
הם צריכים לקבל על עצמם את האחריות על מה שקורה אצלם, לטוב ולרע.
בגדול זה המוצא היחיד מהסבך, אם כי לא בטוח שזה בכלל אפשרי.

לגבי חוסר הפרופורציות, לטעמי זה מטומטם כי מבחינת היחס לישראל בעולם זה יחזיר אותך לימינו אם לא גרוע מכך (נתעלם לרגע מהקטע המוסרי וממה שהמעשים שלנו אומרים עלינו).

כבר ניסיתי להסביר לך,מטומטם או לא רק ככה מושג שקט
8 שנים מלבנון
חודשיים פלוס מעזה
לא בגלל השיטות שלך

ושמח שיש משהו שאנחנו מסכימים עליו בעמוד 118 :D

"חודשיים פלוס של שקט" זה הישג ששווה להשקיע בו חיים של כמה עשרות צעירים ועוד עשרה מיליארד ש"ח בעלות ישירה??? (שלא לדבר על עלויות עקיפות)
תבדוק כמה זמן נמשך השקט אחרי המבצע הקודם, ואחרי זה שלפניו. לפחות תוכל להעריך כמה ילדים בני 19 צריכים למות בשביל כל יום שקט וכמה מיליוני שקלים עולה לך כל שעה בלי טיל.
אחרי שתגמור את החשבון תנסה להעריך כמה זמן העסק הזה יוכל להחזיק מעמד, האם זה בכלל משתלם לך ואם אלה החיים שאתה רוצה לעצמך ולילדיך.

אבל אם להיצמד לנושא שדיברנו עליו:
* כבר הבנת בעצמך שהדרך היחידה לצאת מהמעגל המדמם הנוכחי היא בהסכם אמיתי. עכשיו אנחנו רק מתעסקים בפרטים קטנים.
* אם אתה באמת חושב שהצהרות (לא ממך אלא נניח מפני בכירי מדינאינו) כמו "צריך לזיין אותם בכל הכוח" יקדמו את ההסכם הזה, אז אולי יש איזה היגיון פנימי בעמדה שלך. :ROSE:

אז מה האלטרנטיבה הייתה למבצע?תגיד לנו פעם
לאמר זה גשם של שלום?
לחשוב שהחמאס מעונין באמת בשלום?
באיזה סרט אתה חי?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אז תגיד שלא קראת את ההודעות הקודמות (או שאתה לא זוכר), כי כתבתי כמה פעמים איך אני רואה את הדרך לפתרון.
בקצרה, כתבתי שהדרך עוברת בהסדר שיושג אחרי מו"מ אמיתי וכנה, אליו שני הצדדים צריכים להגיע כשהם מוכנים לוותר על השנאה ההדדית ועל תפיסת הצד השני כשליחו של השטן עלי אדמות, שההסדר הזה צריך להתייחס לכל סוגיות הליבה של הסכסוך ולהציב לוחות זמנים ודרישות מפורטות משני הצדדים (מה שנקרא שלבי ביניים, צעדים בוני אמון וכדומה), וכו' וכו'.
בטח שכחתי מלא דברים חשובים מאוד, אבל זה העיקר.
אם זה נשמע לך שטחי אתה צודק, ואתה יכול לדפדף אחורה ולחפש את הדיון הקצר שהתפתח כשפירטתי יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
עונש מוות לרוצחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:
עונש מוות לרוצחים

ו..?
אגב, אני בטוח שאתה מתכוון לכל מי שהורשע ברצח, ולא רק ערבים.
נגיד, הרוצחים של אבו חדיר?
מה עם זדורוב? אם היו הורגים אותו לפני עשור, לא היה אשכול פה שמעלה תהיות לגבי האם הוא באמת אשם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:27 
עונש מוות לדוקר של ילדה בת 14?

לצינוק ולעינויים במשך 30 שנה. אחר כל שיצא לפנסיה בכלא.
מוות זה פרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
ונזכה למקום שהנפשות, הרוחות והנשמות נחצבות משם, וכאילו עשינו כל מה שמוטל עלינו להשיג בין בגלגול זה, בין בגלגולים אחרים, ולהיות מן העולם והזוכים לעולם הבא עם שאר צדיקים וחסידים. מעפר ענינו תקימנו, מאשפות דלותנו תרוממנו ותשיב שכינתך לעיר קדשך במהרה בימינו.

יהי זכרה ברוך :ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:50 
benaim כתב:
עונש מוות לרוצחים

אהרונביץ' כבר אמר שמבחינתו אף מחבל לא אמור לצאת חי מפיגוע.
לא רואה שזה עזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:54 
!!!!!!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לכבוש את המתלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
בהמשך לדיון בסוגיית חיסול דף מלפני כמה עמודים -
לפי רביב דרוקר, הערב בערוץ 10:
דף היה בבית (שהופצץ לבסוף) במשך שלושה ימים לפני ההפצצה.
ישראל נמנעה מלהפציץ את הבית בגלל הפסקת האש.
היו מי שתמכו בהפצצה למרות הפסקת האש אך ישראל, כאמור, לא עשתה זאת.
ההפצצה נעשתה רק אחרי הפרת הפסקת האש ע"י החמאס.

גם לפי תחקיר התכנית "עובדה" הערב בערוץ 2 - ישראל לא הפרה את הפסקת האש
אלא הפציצה את הבניין שבו שהה (כנראה) דף רק לאחר הפרת הפסקת האש ע"י החמאס.
עוד לפי התחקיר: שתי פצצות לא התפוצצו. סיכוי גדול שדף לא נפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
צריך צוק איתן בירושלים :
מבצע שיחלק את העיר הזו כבר לשתי ערים
אין לי מה לחפש בשופעט כמו שאין לי מה לחפש בבית חנון
כמו עזה
הם שם
אנחנו פה

אני האחרון שיתעקש על ריבונות ישראלית במזרח ירושליים או משהו כזה, אבל איך בדיוק אתה מביא את עזה כדוגמה להצלחה של מין התנתקות חד-צדדית שכזאת?
לא קראת את אלפי ההודעותה קודמות באשכול?

הדבר היחיד שהיה חסר זה הסכם
צריך לסכם עם אבו מאזן שיקח שליטה בצד המזרחי של העיר
לצאת משם : מהשכונות וממחנות הפליטים המלאים בשנאה יוקדת (ובתשלומי דמי אבטלה/ביטוח לאומי על חשבוננו)
אבל (ואבל גדול) אם יעזו להתקיף אותנו מהמקומות הללו,להשתולל עליהם ,להגיב בחוסר פרופורציות כמו בעזה
(ועכשיו תתפוס על חוסר פרופורציות ותלך לבית המשפט הבין לאומי בהאג?)

רק ככה יהיה שקט

וקראתי את אלפי ההודעות באשכול ולפעמים תהיתי אם אני בפורום של מדינת ישראל הציונית או מדינות אחרות

אתה מכיר פורום אחר שבו לאמר שמזרח ירושלים צריך להיות בריבונות לא-ישראלית יכול להיכנס תחת ההגדרה של ציונות ?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 23:34 
טקנו, מחמם את הלב לראות את התמימות שלך.

הסדר שיושג אחרי מו"מ אמיתי וכנה, אליו שני הצדדים צריכים להגיע כשהם מוכנים לוותר על השנאה ההדדית ועל תפיסת הצד השני כשליחו של השטן עלי אדמות, שההסדר הזה צריך להתייחס לכל סוגיות הליבה של הסכסוך ולהציב לוחות זמנים ודרישות מפורטות משני הצדדים (מה שנקרא שלבי ביניים, צעדים בוני אמון וכדומה), וכו' וכו'

אני חושב שאתה לא שואף רחוק מספיק. אני מציע להכניס את המנהיגים של שני הצדדים לריטריט טיבטי מסורתי של שלוש שנים, שלושה חודשים, שלושה שבועות ושלושה ימים, שבו יהרהרו בארבע באמיתות הבודהיסטיות ויחוו התעוררות פנימית. אפשר גם לעשות מדיטציית Loving Kindness שבה המנהיגים מרחיבים את יכולות האהבה הפנימיות שלהם. אלה ימדטו על הרוצחים השפלים עם דם על הידיים, אלה ימדטו על החיילים המשפילים במחסומים (או אלה עם דם על הידיים).

בסוף, הפתרון שלנו בשטח ייראה דומה. רק אתה מאמין שאפשר להגיע אליו בהסדר בהסכמה ובהבנה.

עכשיו בלי ציניות. אני מעריץ את יכולות האמונה שלך. אמנם המציאות לא מפריעה לך להחזיק בתזה שלך, אבל זה מה שמקסים בך. בכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
היה היום פיגוע קשה,
נוראי,
מחריד,
ביד אליהו.
ואתם מדברים איתי על שלום?

גיס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 23:48 
teknoboy כתב:
אז תגיד שלא קראת את ההודעות הקודמות (או שאתה לא זוכר), כי כתבתי כמה פעמים איך אני רואה את הדרך לפתרון.
בקצרה, כתבתי שהדרך עוברת בהסדר שיושג אחרי מו"מ אמיתי וכנה, אליו שני הצדדים צריכים להגיע כשהם מוכנים לוותר על השנאה ההדדית ועל תפיסת הצד השני כשליחו של השטן עלי אדמות

קראתי גם את ההודעה המורחבת שכתבת- כל עוד ביבי בשלטון אין שום סיכוי שמשהו שמזכיר "נסיגה" ממזרח ירושלים, זה יקרה רק אחרי שמישהו יואיל בטובו לפרק את הממשלה ואז יהיו חייבים להקים ממשלה רחבה יותר, או שיהיו שוב בחירות.

NARKOTIKA כתב:
עונש מוות לדוקר של ילדה בת 14?

לצינוק ולעינויים במשך 30 שנה. אחר כל שיצא לפנסיה בכלא.
מוות זה פרס.

מערכת בתי הסוהר שלנו לא מספיק מפותחת, זה אפילו לא מתקרב למה שיש לדוגמה בקפריסין או בטורקיה, מדינות לא הכי מפותחות.. הכל כאן מאוד רך.
לא מטפלים בכלל בעבריינים,אם זה היה אחרת, לא כל פינה במוסדות השלטוניים כאן היתה נגועה בהם.
אני לא כל כך מבין בזה, יש אגודה של משהו בסגנון "אנטי לוביזם"? ועוד "תנועות איכות" דומות?
צריך משהו בסגנון של הCIA והFBI של ארה"ב. השב"כ והמוסד לא מתפקדים בעניינים חוץ בטחוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
teknoboy כתב:
בקצרה, כתבתי שהדרך עוברת בהסדר שיושג אחרי מו"מ אמיתי וכנה, אליו שני הצדדים צריכים להגיע כשהם מוכנים לוותר על השנאה ההדדית ועל תפיסת הצד השני כשליחו של השטן עלי אדמות

קראתי גם את ההודעה המורחבת שכתבת- כל עוד ביבי בשלטון אין שום סיכוי שמשהו שמזכיר "נסיגה" ממזרח ירושלים, זה יקרה רק אחרי שמישהו יואיל בטובו לפרק את הממשלה ואז יהיו חייבים להקים ממשלה רחבה יותר, או שיהיו שוב בחירות.

סליחה, אבל מי אשם בזה שביבי ראש הממשלה אם לא אזרחי ישראל (כלומר אני ואתה, חברים שלי ושלך, הקרובי משפחה שלי ושלך, וכו' וכו')?
מה זה "כל עוד ביבי בשלטון"? התכוונת "כל עוד רובנו בוחרים בביבי".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
טקנו, מחמם את הלב לראות את התמימות שלך.

הסדר שיושג אחרי מו"מ אמיתי וכנה, אליו שני הצדדים צריכים להגיע כשהם מוכנים לוותר על השנאה ההדדית ועל תפיסת הצד השני כשליחו של השטן עלי אדמות, שההסדר הזה צריך להתייחס לכל סוגיות הליבה של הסכסוך ולהציב לוחות זמנים ודרישות מפורטות משני הצדדים (מה שנקרא שלבי ביניים, צעדים בוני אמון וכדומה), וכו' וכו'

אני חושב שאתה לא שואף רחוק מספיק. אני מציע להכניס את המנהיגים של שני הצדדים לריטריט טיבטי מסורתי של שלוש שנים, שלושה חודשים, שלושה שבועות ושלושה ימים, שבו יהרהרו בארבע באמיתות הבודהיסטיות ויחוו התעוררות פנימית. אפשר גם לעשות מדיטציית Loving Kindness שבה המנהיגים מרחיבים את יכולות האהבה הפנימיות שלהם. אלה ימדטו על הרוצחים השפלים עם דם על הידיים, אלה ימדטו על החיילים המשפילים במחסומים (או אלה עם דם על הידיים).

בסוף, הפתרון שלנו בשטח ייראה דומה. רק אתה מאמין שאפשר להגיע אליו בהסדר בהסכמה ובהבנה.

עכשיו בלי ציניות. אני מעריץ את יכולות האמונה שלך. אמנם המציאות לא מפריעה לך להחזיק בתזה שלך, אבל זה מה שמקסים בך. בכנות.

יכול להיות שאני אופטימי עד טמטום ונאיבי עד כאב, אבל אני מרגיש קצת פחות מטומטם ונאיבי ממי שוחושב שדווקא הפעם הוא יצליח בדיוק באותה דרך שבה הוא כבר נכשל בעשרים מתוך עשרים הפעמים הקודמות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:41 
אין תקווה עם האוכלוסיה פה.
השמאל צריך לעבור לסיסמא אחרת- לא שלום. הפרדה.

כי מה שהימין עושה כרגע זה אפילו השמאל הקיצוני לא העיז לחשוב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:48 
teknoboy כתב:
Redfan כתב:
teknoboy כתב:

סליחה, אבל מי אשם בזה שביבי ראש הממשלה אם לא אזרחי ישראל (כלומר אני ואתה, חברים שלי ושלך, הקרובי משפחה שלי ושלך, וכו' וכו')?
מה זה "כל עוד ביבי בשלטון"? התכוונת "כל עוד רובנו בוחרים בביבי".

אתה יודע טוב מאוד מיהם האנשים שבוחרים עדיין ליכוד.
חלק מ "פשוטי העם"- וסליחה שאני נותן אותו בתור דוגמה- אבל אנשים ברמה של פואד שכולנו מכירים- המנותקים בסגנון הזה, שחיים מהיד לפה, שאין להם אפילו פלאפון נייד(ידוע שיש גם כאלה שמאלנים- אבל לא מספיק), אלה האנשים שהולכים בדרך כלל לקלפי ופשוט זורקים "ליכוד", ויש את אלה עם "בשם פושעי אוסלו" כמובן, כולל עוד כל מיני עשירים שבא להם כנראה בטוב המצב הקיים- כולל עוד הרבה דתיים- יש שם הרבה אנשי ימין שחושבים שהליכוד זה עדיין ימין, בזכות אלה הליכוד עדיין חי וקיים. בבחירות האחרונות ביבי ניצח הרבה בזכות ליברמן.
אני רוצה לקוות שהעם קיבל את הסטירה שלו במבצע צוק איתן- פאקינג 70 חיילים הרוגים, בסוף היינו צריכים להתחנף לחמאס כדי שיסכים להפסקת אש, אני מאוד מאוד רוצה לקוות שכבודם של הליכודניקים שעוד נשארו נפגע קשות, שזוכרים לביבי את הדברים האלה שם, גם בליכוד עצמו, וכבר לא יעצמו עיניים בשם "פושעי אוסלו לדין", ועוד כל מיני סיסמאות בסגנון.

לגבי גוש השמאל- גם הוא אשם- ללא ספק. הוא ראה מהצד את המלחמה של יאיר לפיד ועם כל הכבוד- לא ראיתי יותר מדי פעילים של מפלגת העבודה/מר"צ, היה חלש מאוד לעומת יש עתיד כל תעמולת הבחירות שלהם. אני מקוה שבפעם הבאה יעשו את האחד ועוד אחדים כדי להביא עוד כמה מנדטים, צריך להלחם בדיוק על כל האנשים הפשוטים האלה שכן עדיין הולכים לקלפי, לא מוותרים על הזכות לבחור, אליהם צריך להגיע, לשבת לדבר איתם ולהסביר למה הליכוד כל כך גרוע. ברגע שיגיעו עוד מנדטים, יהיה על מה לדבר.
והאמת היא, שלא יזיק בלי קשר- להתמקד כרגע בבחירות הבאות ב"למען הקהילה היהודית בישראל" ולא יותר ב"למען הערבים ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
:WHOME:
+
:SHOCK3:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:13 
הקווים המנחים ברורים:
אנחנו התנועה הציונית - עוצרים את המדינה הדו-לאומית, מבטיחים רוב יהודי במדינת ישראל
ביבי, ליברמן ובנט - מביאים למדינה דו-לאומית
ביבי, ליברמן ובנט - אין בטחון, יש טרור, (ואפשר גם: אין צדק חברתי, יש יוקר מחיה משתולל)

טקטית:
צריך בעיקר להפחיד לגבי האופציה של מדינה דו-לאומית (להבנתי היא מוחשית הרבה יותר ממה שהציבור הישראלי חושב)
צריך כמה שפחות לדבר על משא-ומתן ("כנה" נוסח טקנובוי), כמה שפחות על שלום ותקווה, וכמה שפחות על אבו-מאזן. הוא לא מעניין אותנו ולא פרטנר שלנו, ודעתו לא חשובה.
התנועה הציונית היא למען הציונים ולא למען הערבים.
אנחנו פה ואנחנו צריכים להיות חזקים מאוד צבאית וערכית כדי להמשיך להיות פה וכל מיני הזיות שמעון פרס הן הזיות.

הפתרון:
הפתרון בסופו של דבר הוא קביעת הגבול במפת אולמרט / הסכם ז'נבה. בלי פליטים ובלי בטיח. למען היהודים, כדי לעצור את המדינה הדו-לאומית, ועל מנת להבטיח רוב יהודי נצחי במדינת ישראל
זה יכול לעבור בדרך בתור "הצעה אחרונה - טייק איט אור ליב איט" עם דדליין ברור.
ורצוי שזה יהיה מוסכם עם ארה"ב ואירופה, כולל גיבוי מלא לתגובה ישראלית אלימה במקרה של התקפה פלשתינית. אבל גם אם אין הסכמה, זה מה שצריך לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שאתה צודק, אבל שים לב שאתה מתעלם מכל המציאות הקיימת ומדבר רק על ססמאות ומלים ("ציונות", "להפחיד" וכו' וכו').
כמו כן ההצעה שלך לפתרון היא בעצם לשמר את המצב הקיים פחות או יותר, כלומר עושה רושם שמבחינתך הכול סבבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:32 
פספסתי אותך - איך בדיוק מה שכתבתי זה לשמר את המצב הקיים?

בקווים המנחים ובטקטיקה אכן יש ססמאות. אבל ססמאות נכונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

כי במתווה שאתה מציע אין סיכוי להגיע למה שנקרא "סיום הסכסוך". זה מה שקורה כשמתעלמים לחלוטין מכל מה שיש מסביב (לידיעתך, ישראל אינה נושאת מטוסים ששטה בים עויין, אלא מדינה שנמצאת בין מדינות).
כי בהגדרה אתה מציע לחיות על החרב כמו בספרטה ("להיות חזקים מאוד צבאית וערכית"), כלומר כמו היום רק להיות מוצלחים בזה (ואיך זה יקרה פתאום בדיוק?).
כי כבר ראינו מה קורה עם כל הפתרונות החד צדדיים למיניהם, ראה ערך עזה (וזה תופס גם אם משום מה אתה סבור שדבר כזה נחשב "שמאל" או חושב שמי שבעד שלום צריך להיות גם בעד זה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:40 
teknoboy כתב:
20 כתב:

כי במתווה שאתה מציע אין סיכוי להגיע למה שנקרא "סיום הסכסוך". זה מה שקורה כשמתעלמים לחלוטין מכל מה שיש מסביב (לידיעתך, ישראל אינה נושאת מטוסים ששטה בים עויין, אלא מדינה שנמצאת בין מדינות).
כי בהגדרה אתה מציע לחיות על החרב כמו בספרטה ("להיות חזקים מאוד צבאית וערכית"), כלומר כמו היום רק להיות מוצלחים בזה (ואיך זה יקרה פתאום בדיוק?).
כי כבר ראינו מה קורה עם כל הפתרונות החד צדדיים למיניהם, ראה ערך עזה (וזה תופס גם אם משום מה אתה סבור שדבר כזה נחשב "שמאל" או חושב שמי שבעד שלום צריך להיות גם בעד זה).

לא יהיה שלום. הפרדה בין 2 העמים שלא יכולים לחיות ביחד זה הסיכוי היחיד. מפה תיקח את זה לאן שאתה רוצה.
אם צד אחד לא רוצה הפרדה, צריך לכפות עליו הפרדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

לא יהיה שלום. הפרדה בין 2 העמים שלא יכולים לחיות ביחד זה הסיכוי היחיד. מפה תיקח את זה לאן שאתה רוצה.

לא התכוונתי להישמע אופטימי.
גם אני לא חושב שמחר יהיה שלום (או מחרתיים, לצורך העניין).
רק הדגשתי שהתוכנית שלו לא תביא לשלום, לא לשקט ולא לשלווה, ולכן גם לא לחיים טובים יותר במדינת ישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 13:04 
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

רק הדגשתי שהתוכנית שלו לא תביא לשלום, לא לשקט ולא לשלווה, ולכן גם לא לחיים טובים יותר במדינת ישראל.

שקר א: חיים טובים יותר במדינת ישראל תלויים בשקט ושלווה. לפי ההגדרה הזו, אף פעם לא היו פה חיים טובים. זה בדיוק התעמולה של כל מי שלא רוצה לשפר פה כלום, כאילו רק בגלל המצב המדיני אי השוויון גדל ויוקר המחיה מתפוצץ. שקר עלוב ובזוי.

סתירה פנימית א: טקנובוי מאמין שלא יהיה פה שלום מחר או מחרתיים. אבל בכל זאת מאמין שיהיה פה שקט ושלווה מתישהו. איך זה יקרה? לטקנובוי הפתרונים

סתירה פנימית ב: בעיני טקנובוי עדיף המשך הכיבוש על פני הפסקת הכיבוש כל עוד הוא לא מביא לשקט ושלווה. מעבר לכך, הפסקת הכיבוש בעיני טקנובוי היא "המשך המצב הקיים". פעלול לוגי מרשים.

אי הבנת הנקרא א: לא הבטחתי שקט ושלווה. בטח לא בטווח המיידי. אבל כן, אם יש סיכוי כלשהו לשקט ושלווה הוא עובר בהפסקת הכיבוש ועצירת המדינה הדו-לאומית. מייד. בטח יותר טוב מאשר המשך הכיבוש והפיגועים / מדינת אפרטהייד / מדינה דו-לאומית

אי הבנת הנקרא ב: טקנובוי יוצא נגד החד-צדדיות. היה גם בהודעה שלי משפט של "הצעה סופית". מה אתה חושב, שאם הפלסטינים יסכימו להצעה עם שינויים מינוריים (ונניח שאפשר להגיע להסכמה בין אבו-מאזן וחמאס שזה סיכוי קלוש), אז נלך עם הראש בקיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 14:04 
מספיק להיות מנותקים כבר. עם מי אפשר לעשות פה שלום?!
עם שרוצה שלום לא מפגין זאת באמצעות אלימות ופיגועים.
צריך להתנתק מהפלסטינים, חד וחלק, ואחרי סדרת הפיגועים שתבוא עלינו שוב לרעה לחסל את כל הטרוריסטים כולל את המנהיגים המהוללים שלא שונים מיאסר עראפת לדאבוני ואותם אנשי שמאל עדיין עדיין משום מה עוצמים שוב ושוב עיניים לגבם.
אולי עובדיה ודומיו כאן שלא היה אכפת להם שטבחו בפצמרים ישובים כמו זה של חרמש יתעוררו כשחס וחלילה יירצחו בני משפחותם ע"י אותם מוסלמים קיצוניים.
צריך פעם אחת שתקום פה מפלגת מרכז רצינית ולא גימיק כמו יש עתיד ושגם תשנה פה את השיטה שהכנסת עובדת איתה היום.
הליכוד צריך להימחק מהמפה הפוליטית, אם לא אחרי הבחירות הבאות אז באלה שאחריהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

1. שקר א: חיים טובים יותר במדינת ישראל תלויים בשקט ושלווה. לפי ההגדרה הזו, אף פעם לא היו פה חיים טובים. זה בדיוק התעמולה של כל מי שלא רוצה לשפר פה כלום, כאילו רק בגלל המצב המדיני אי השוויון גדל ויוקר המחיה מתפוצץ. שקר עלוב ובזוי.

2. סתירה פנימית א: טקנובוי מאמין שלא יהיה פה שלום מחר או מחרתיים. אבל בכל זאת מאמין שיהיה פה שקט ושלווה מתישהו. איך זה יקרה? לטקנובוי הפתרונים

3. סתירה פנימית ב: בעיני טקנובוי עדיף המשך הכיבוש על פני הפסקת הכיבוש כל עוד הוא לא מביא לשקט ושלווה. מעבר לכך, הפסקת הכיבוש בעיני טקנובוי היא "המשך המצב הקיים". פעלול לוגי מרשים.

4. אי הבנת הנקרא א: לא הבטחתי שקט ושלווה. בטח לא בטווח המיידי. אבל כן, אם יש סיכוי כלשהו לשקט ושלווה הוא עובר בהפסקת הכיבוש ועצירת המדינה הדו-לאומית. מייד. בטח יותר טוב מאשר המשך הכיבוש והפיגועים / מדינת אפרטהייד / מדינה דו-לאומית

5. אי הבנת הנקרא ב: טקנובוי יוצא נגד החד-צדדיות. היה גם בהודעה שלי משפט של "הצעה סופית". מה אתה חושב, שאם הפלסטינים יסכימו להצעה עם שינויים מינוריים (ונניח שאפשר להגיע להסכמה בין אבו-מאזן וחמאס שזה סיכוי קלוש), אז נלך עם הראש בקיר?

1. החיים הטובים לא תלויים רק בשלום החם עם שכנינו, אבל זה כמובן יעזור, ובעיקר ימנע את האפשרות לסנוור את עיני הציבור בססמאות כמו "זה הקרן החדשה האנטישמית שאוהבת ערבים!!!!".
2. איפה ראית שהתנבאתי שיהיו שקט ושלווה? כתבתי מה צריך לעשות כדי שזה יקרה, ובאותה נשימה כתבתי שלדעתי אין סיכוי שיקום בישראל מישהו שאשכרה יעשה את זה (ואם יהיה מהר מאוד יורידו אותו בדרך זו או אחרת).
3. התנתקות חד-צדדית במתכונת עזה, למשל, אינה סיום הכיבוש. אדרבא, זו היתה הקצנה של המצב שהיה קודם. אפילו הסכם אוסלו בסך הכול קיבע את הסטטוס קוו. יש מצב שמה שאתה קורא לו "סיום הכיבוש" זה לא מה שאני קורא לו באותו שם.
4. כתבתי שמה שאתה מציע לא יביא שקט ושלווה, וזה בדיוק מה שאתה אומר פה. איפה יצא שלא הבנתי מה אני קורא? :SMOKE:
מסכים איתך לגבי זה שפתרון שתי מדינות עדיף על פני המצב בקיים וגם על פני רוב האלרנטיבות (מנית את רובן).
5. יכול להיות שבאמת לא הבנתי, והכוונה שלך היתה להגיע להסדר במשא ומתן.
היה קצת קשה להבין את זה בתוך כל המחיקה של הצד השני, ההתעלמות ממנו וההתרכזות בחוסנה של מדינת ישראל.
על כך פנים, מי שבאמת רוצה להגיע להסדר ולסיים כך את הסכסוך ראוי לא שיימנע מאמירות כמו "לדבר כמה שפחות על משא ומתן".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 115, 116, 117, 118, 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: