Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אבל אתה אומר שלא משנה מי אשם ומאשים את הקהל. זה שהם עושים נזק זה לא רלוונטי לשאלה איך יוצאים מזה.
אז אני אומר שלא משנה מי אשם, המפתחות לפתור את זה הם לא בידי הקהל. הנעל רצינית צריכה ויכולה לפעול ולהשפיע.
אגב, גם האוהדים הפעילים מתחלפים ועם כמה שנים שכמה אנשים מעורבים במועדון זה לא עושה רושם של משהו זמני
או שיש לך בעיה בהבנה או שאתה בכוח רוצה לטמון את הראש בחול ולא תיתן לעובדות להפריע.
שום הנהלה לא יכולה לפתור את הבעיה בקהל שלנו. הנהלה שמורכבת באופן מסורתי מאנשי שער 5 לפחות בחצי ממנה (הכדורסל) לא יכולה אז בטח שהנהלה רגילה לא יכולה.
החלקים האלה בקהל הם היום המכשול הגדול ביותר של המועדון בפני התקדמות בשני הענפים, וזה בעדינות. אם הייתי נביא זעם הייתי אומר את זה בניסוח אחר.
Either way, מה שהיה לי להגיד אמרתי. מי שזה יגרום לו לפתוח עיניים - מה טוב. מי שנחמד לו שם בחול - תפדל, תשטוף פנים בדרך החוצה.
דעתך נשמעה ואפילו הבנתי אותה, השם ישמור. רק מה, אני חושב אחרת.
אני חושב שהנהלה צריכה ויכולה לחולל שינוי ויש לה כלים לפעול, אם רק היתה רוצה. נכון שההנהלה הנוכחית לא מסוגלת, כנראה, כמו שהיא לא מסוגלת לכמעט כלום. (או לא רוצה. זה לא משנה), וזה עוד סיבה לשהיא צריכה ללכת (לא שחסרות)
תהליך השפעה על המון חייב להיות מובל ע"י מנהיגות רצינית וחזקה. אם אתה רוצה רפרנסים, בכיף. אם יש גורמים בגרעין ההוא של האוהדים שרוצים ויכולים לקחת מושכות על לשנות את פני שער 4-5- אז קדימה. משום מה אני לא רואה את זה קורה. גם אחרי מיליוני מילים נוקר חכמות שנשפכו בנושא מכל כיוון אפשרי.
אם המקרה הזה יגרום להתעוררות ביציע ולשינוי- אני הראשון שאברך. לצערי זה לא נראה ככה.
ולסיום- הוויכוח בינינו הוא טקטי ולגיטימי. לא מבין למה העלבונות האלה כל הזמן.