Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
zink כתב:
לא יודע כמה הם היו רציניים אבל אין ספק שמה שהלך בדרבי יכול להרתיע גם רוכש רציני.
אם בגלל בן אדם אחד שאיבד את הצפון רוכש נרתע אז רציני הוא לא.
ואתה באמת חושב שאדם שרואה אוהד פורץ לדשא ומכה שחקן באמת מבין שזה רק אחד (וזה לא רק אחד)?
תמשיכו תמשיכו לעצום עיניים ולמחזר את התיאוריה שרמון לא רוצה למכור. בנתיים "אוהדים" מתוך הקהל שלנו דואגים למחוק כל סיכוי שעוד קיים למכירה, העיקר שהם ימשיכו להיות מושא להערצה
לא שאני חושב שהאוהדים האלה עושים טוב ויש לי המון ביקורת נגדם ואני גם לא בא בטענות לרוכש אם הוא רציני או לא, אבל אדם שנכנס לכדורגל צריך להבין למה הוא נכנס.
אי אפשר שיבוא אדם שרוצה לרכוש את המועדון ולהיות בלחץ על כל פעולה שעושה אוהד.
בוא נחשוב יחד, למה רוכש רוצה לבוא? כסף הוא כנראה לא ירוויח. הוא רוצה פרסום אולי, מינוף העסקים שלו באמצעות הכדורגל ואולי גם קצת פילנטרופיה. אתה רוצה לעזור, לשנות? בוא תעשה את זה איתנו יחד. אוהדי מכבי התנהגו יותר טוב מאוהדי הפועל בדרבי האחרון? אתה שומע את גולדהאר מאיים כל היום בעזיבה? (ברור שלעזוב זה לא קל כמו לא לרכוש)
אני מסכים לגמרי שהאוהדים צריכים לעזור לרוכש להגיע וזה לא מה שקורה בפועל, בטח לא ב-100%, אבל כל העסקה הזו יותר מדי מתוסבכת. בסוף, אדם שרוצה לקנות מוצא את הדרך. אדם כזה, שלפי הפירסומים הכל תלוי אצלו על חוט השערה, השבת, האוהדים, לא רואה איך הוא נכנס לתחום הזה בכלל. כל הספיניולוגיה הזו מצד הפועל, פעם העסקה נופלת, שבועיים אח"כ מתעוררת עם הערת אגב שהוא שוקל לרכוש בלי מחלקת הנוער (בגלל השבת? בגלל שלא רוצים למכור לו אותה?) ושוב נופלת. אי אפשר באמת לדעת מה קורה ו"בגלל הדרבי" נשמע יותר מדי כמו רצון של רמון להאשים שוב את הקהל. למה לו לצאת נגד האוהדים ככה ולהדגיש שהם מפילים כל עסקה אם הוא רוצה שמישהו יקנה בסוף את הקבוצה?
ובלי קשר למה שכתבתי, כן, לקהל שלנו יש דרך לעשות אם הוא רוצה לשפר את הסיכויים שלקבוצה הזו יהיה טוב יותר ורוכש זו אחת התקוות האלה.