תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 666 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (אוקטובר)
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
אם סיבוב המכירה הנוכחי הוא ספין, אז הסיבה לפיצוץ של המכירה היתה "ההתנהגות של הקהל בדרבי" כבר כשהספין יצא, כמה שעות לפני שהשחקנים עלו על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:16 
ההשערה שלי (שלא מבוססת על כלום) היא שרמון עשה באמת מאמצים להזיז את המשחקים משבתות כדי לקבל תמיכה כספית אפשרית (אם זה מיליון שקל, תרומה עתידית יותר גדולה או קניית הקבוצה אני לא יודע), והוציא את זה לפני הדרבי כדי שיתעסקו בזה ולא בהפסד (סטייל ספין מוטי מקסימוב), אחר כך יצאה ההודעה על ירידה מהעסקה כדי להשאיר את העסק בשקט (הרי כולם מתעסקים בזהבי), רמון יצא לארה"ב כדי לנהל מו"מ (אם זה על המיליון שקל או על דברים יותר רציניים, שוב, איני יודע), ואז יצא בשישי הטרום-ספין שכבר מכין את הקרקע להמשך, והיום פורסם ההמשך.
מה המצב איתם באמת אני לא יודע, יכול להיות שיש מו"מ קונקרטי, ויכול גם להיות שמאז שפוצצה העסקה לפני חודשיים לא באמת היה וזה הכל ספין ענק. הפתרונות נמצאים רק אצל מוישה וחיים.
מה שכן אני יודע, זה שאם רוצים לדעת מידע מכיוון האמריקאים ולא מכיוון רמון, צריך לחכות לצנציפר. יכול להיות שגם הם משחררים ספינים, בתיאום או שלא בתיאום עם רמון, אבל בכל מקרה זה מתנהל דרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:20 
אם לא רוכש, הפועל חייבת ספונסר, וזה מוזר לי שאף חברה בארץ לא מוכנה, או חברות חיצוניות, משהו פשוט לא עובד נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:29 
"משהו לא עובד נכון" זה עצום.
מה דעתך על כמעט הכל לא עובד נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:38 
אורן יוסיפוביץ' מוואלה מחזק את הטענה שלי בטוויטר

Oren Josipovich ‏@Josifoon 47m47 minutes ago
חיים רמון המריא לארצות הברית אחרי הדרבי כדי לשמוע ממיסטר גלבוט שהוא לא מעוניין לקנות את הקבוצה בגלל אירועי הדרבי? את זה אפשר לשמוע גם בסקייפ

או שלא היה כלום, או שיש ומסתירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:44 
או שהם באמת ניהלו משא ומתן, לא הגיעו להסכמות, ועכשיו למצוא תירוץ זה קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:44 
אוגוסטוס היל כתב:

אני חוזר לעניין הספונסר- אמרו פעם משהו על אחד הבעלים של אסם, שהוא אוהד הפועל, מה שלומו בימינו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני חוזר לעניין הספונסר- אמרו פעם משהו על אחד הבעלים של אסם, שהוא אוהד הפועל, מה שלומו בימינו??

נפטר לפני שנתיים, מה שלומך אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
משהו פה לא מסתדר לי.
נראה לי הסתת תשומת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:47 
Noam כתב:

חיים רמון המריא לארצות הברית אחרי הדרבי כדי לשמוע ממיסטר גלבוט שהוא לא מעוניין לקנות את הקבוצה בגלל אירועי הדרבי? את זה אפשר לשמוע גם בסקייפ

אחד מהם כבר היה פה בדרבי, יכול להיות שהם סגרו את עניין השבת קודם ואז תכננו להמשיך לדבר שם והם עשו צעד אחורה...
זה לא משולל כל היגיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:51 
IdanTheLittle כתב:
Redfan כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נפטר לפני שנתיים, מה שלומך אתה?

:SHOCK: :cry:

אני מתנצל באמת לא הייתי מודע לזה מספיק כנראה, חבל מאוד. :ROSE:

אין עוד כאלה בימינו בכל אופן???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 01:53 
Noam כתב:
ציטוט כמעט מילה במילה של הכתבה מוואלה.
לפי מה שהיה כתוב בוואלה בצירוף הכתבה הקודמת זה מסריח מספין.
מה מטרת הספין? סיכוי קטן שלהסתיר מו"מ, סיכוי יותר גדול שלהכין קיצוצים ומכירות, כנראה גם הכנה לועדת משמעת.
אולי הכל ביחד. מרוב ספינים לא רואים את הרמון.
מה שכן, ממה שלמדתי עד עכשיו כשיוצאים דיווחים אמיתיים על העניין הם בד"כ יוצאים דרך צנציפר. הוא וקאהן כנראה באמת מכירים טוב .

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 02:10 
שחר כתב:
Noam כתב:

אחד מהם כבר היה פה בדרבי, יכול להיות שהם סגרו את עניין השבת קודם ואז תכננו להמשיך לדבר שם והם עשו צעד אחורה...
זה לא משולל כל היגיון...

אם הוא היה אדם רגיל הייתי מסכים איתך, אבל הוא עיתונאי. ויותר מזה, שניהם עובדים בוואלה ספורט. עיתונאי לא יצייץ סתם ב1 בלילה על כתבה שקולגה שלו העלה, הוא כנראה יודע את הדברים. השאלה היא מה הדברים.

nati כתב:
Noam כתב:
מה מטרת הספין? סיכוי קטן שלהסתיר מו"מ, סיכוי יותר גדול שלהכין קיצוצים ומכירות, כנראה גם הכנה לועדת משמעת.
מה שכן, ממה שלמדתי עד עכשיו כשיוצאים דיווחים אמיתיים על העניין הם בד"כ יוצאים דרך צנציפר. הוא וקאהן כנראה באמת מכירים טוב .

מה אתה צוחק בדיוק? זה שהם מכירים אנחנו יודעים עוד מלפני חודשיים.
קאהן גדל בפרדס כץ ביחד עם צנציפר, משם הוא תמיד ידע ראשון על כל מה קורה, והוא גם זה שחשף את השמות מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 02:45 
Noam כתב:
שחר כתב:
Noam כתב:

זה לא משולל כל היגיון...

אם הוא היה אדם רגיל הייתי מסכים איתך, אבל הוא עיתונאי. ויותר מזה, שניהם עובדים בוואלה ספורט. עיתונאי לא יצייץ סתם ב1 בלילה על כתבה שקולגה שלו העלה, הוא כנראה יודע את הדברים. השאלה היא מה הדברים.

nati כתב:
Noam כתב:

קאהן גדל בפרדס כץ ביחד עם צנציפר, משם הוא תמיד ידע ראשון על כל מה קורה, והוא גם זה שחשף את השמות מההתחלה.

סתם שתדע,יש הפרש גיל ענק בינהם.צנציפר גדל בפרדס כץ,קאהן גדל בצד שני של פרדס כץ.
צנציפר בעצמו אמר שהוא לא מכיר ובחיים לא פגש בקאהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (אוקטובר)
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
אם לא רוכש, הפועל חייבת ספונסר, וזה מוזר לי שאף חברה בארץ לא מוכנה, או חברות חיצוניות, משהו פשוט לא עובד נכון.

השאלה היא מה כן עובד נכון.
הכל רקוב בהפועל,מלמטה עד למעלה.
זה ייגמר בפירוק,זה ברור לכולם,השאלה כמה חבורת הזבל תסחוט עד שתשחרר אותנו להשתקם מההריסות.
גלבוט וקהאן? הצחקתם אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 02:55 
nati כתב:
Noam כתב:
שחר כתב:
Noam כתב:

זה לא משולל כל היגיון...

nati כתב:
Noam כתב:

סתם שתדע,יש הפרש גיל ענק בינהם.צנציפר גדל בפרדס כץ,קאהן גדל בצד שני של פרדס כץ.
צנציפר בעצמו אמר שהוא לא מכיר ובחיים לא פגש בקאהן.

טוב, אז כנראה הוא נביא או שיש לו איזה קשר עם אלוהים (זה ידוע שאלוהים וסאני קהאן קרובים) והוא היה מפרסם ראשון את כל ההתפתחויות, ולפי החוק הראשון של ניוטון יש יסוד להאמין שזה אמור להימשך גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 02:59 
יש לו מקור בהפועל.
לדעתי המקור שלו זה שר לשעבר.

ד"א,הוא גם הביא את סמואל ניטקה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
רמון טס לשם לפני הדרבי. יום או יומיים לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 08:14 
1 אירועי הדרבי הותירו משקע. אם נעבור את ינואר בלי למכור שחקנים, לא נורא שהמו"מ ימשך עד שהאירועים יהיו לזכרון רחוק.

2 אנחנו במצב מיוחד כאשר ברקוביץ' עלול להיות נפגע מהרכישה ועוין אותה. ואופירה איתו.
לכן, לא רק שידיעות של וואן לא לענין. יש מצב שמסתירים מברקוביץ' מידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל הקלישאה השחוקה "בגלל התנהגות האוהדים" נתפסת בעייני כספין עלוב,
הפעם, בהתייחס ברצח האופי שהמועדון עובר בתקשורת מאז אותו לילה, אני חושב שזה יותר מנכון.
האוהד שהכה את זהבי לא רק הכה אותו, אלא נתן לכולנו אגרוף לפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 08:48 
dino כתב:
רמון טס לשם לפני הדרבי. יום או יומיים לפני

אחרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
לפני אחרי, לא יודע אם הוא בכלל טס. הבנתי שהוא כבר נראה מיום חמישי בארץ. איפה הם נפגשו? בסטארבקס בשדה?

בלי קשר, בגלל שלא הייתי פה בכל הפרשה,
האם עלתה השאלה הגדולה ביותר:
איך מי שקוראים לעצמם מכביסטים, מחזירים את הכדור מהחצי, מלכי המהפכים, הקבוצה בעלת 432 הנשמות, החליטו לפוצץ משחק כי הם קלטו שהם ב-10 שחקנים?
זה הדבר הכי עצום בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (אוקטובר)
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 09:09 
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
zink כתב:
לא יודע כמה הם היו רציניים אבל אין ספק שמה שהלך בדרבי יכול להרתיע גם רוכש רציני.

אם בגלל בן אדם אחד שאיבד את הצפון רוכש נרתע אז רציני הוא לא.

ואתה באמת חושב שאדם שרואה אוהד פורץ לדשא ומכה שחקן באמת מבין שזה רק אחד (וזה לא רק אחד)?
תמשיכו תמשיכו לעצום עיניים ולמחזר את התיאוריה שרמון לא רוצה למכור. בנתיים "אוהדים" מתוך הקהל שלנו דואגים למחוק כל סיכוי שעוד קיים למכירה, העיקר שהם ימשיכו להיות מושא להערצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 09:30 
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
zink כתב:
לא יודע כמה הם היו רציניים אבל אין ספק שמה שהלך בדרבי יכול להרתיע גם רוכש רציני.

ואתה באמת חושב שאדם שרואה אוהד פורץ לדשא ומכה שחקן באמת מבין שזה רק אחד (וזה לא רק אחד)?
תמשיכו תמשיכו לעצום עיניים ולמחזר את התיאוריה שרמון לא רוצה למכור. בנתיים "אוהדים" מתוך הקהל שלנו דואגים למחוק כל סיכוי שעוד קיים למכירה, העיקר שהם ימשיכו להיות מושא להערצה

לא שאני חושב שהאוהדים האלה עושים טוב ויש לי המון ביקורת נגדם ואני גם לא בא בטענות לרוכש אם הוא רציני או לא, אבל אדם שנכנס לכדורגל צריך להבין למה הוא נכנס.
אי אפשר שיבוא אדם שרוצה לרכוש את המועדון ולהיות בלחץ על כל פעולה שעושה אוהד.
בוא נחשוב יחד, למה רוכש רוצה לבוא? כסף הוא כנראה לא ירוויח. הוא רוצה פרסום אולי, מינוף העסקים שלו באמצעות הכדורגל ואולי גם קצת פילנטרופיה. אתה רוצה לעזור, לשנות? בוא תעשה את זה איתנו יחד. אוהדי מכבי התנהגו יותר טוב מאוהדי הפועל בדרבי האחרון? אתה שומע את גולדהאר מאיים כל היום בעזיבה? (ברור שלעזוב זה לא קל כמו לא לרכוש)
אני מסכים לגמרי שהאוהדים צריכים לעזור לרוכש להגיע וזה לא מה שקורה בפועל, בטח לא ב-100%, אבל כל העסקה הזו יותר מדי מתוסבכת. בסוף, אדם שרוצה לקנות מוצא את הדרך. אדם כזה, שלפי הפירסומים הכל תלוי אצלו על חוט השערה, השבת, האוהדים, לא רואה איך הוא נכנס לתחום הזה בכלל. כל הספיניולוגיה הזו מצד הפועל, פעם העסקה נופלת, שבועיים אח"כ מתעוררת עם הערת אגב שהוא שוקל לרכוש בלי מחלקת הנוער (בגלל השבת? בגלל שלא רוצים למכור לו אותה?) ושוב נופלת. אי אפשר באמת לדעת מה קורה ו"בגלל הדרבי" נשמע יותר מדי כמו רצון של רמון להאשים שוב את הקהל. למה לו לצאת נגד האוהדים ככה ולהדגיש שהם מפילים כל עסקה אם הוא רוצה שמישהו יקנה בסוף את הקבוצה?

ובלי קשר למה שכתבתי, כן, לקהל שלנו יש דרך לעשות אם הוא רוצה לשפר את הסיכויים שלקבוצה הזו יהיה טוב יותר ורוכש זו אחת התקוות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 09:58 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
zink כתב:

לא שאני חושב שהאוהדים האלה עושים טוב ויש לי המון ביקורת נגדם ואני גם לא בא בטענות לרוכש אם הוא רציני או לא, אבל אדם שנכנס לכדורגל צריך להבין למה הוא נכנס.
אי אפשר שיבוא אדם שרוצה לרכוש את המועדון ולהיות בלחץ על כל פעולה שעושה אוהד.
בוא נחשוב יחד, למה רוכש רוצה לבוא? כסף הוא כנראה לא ירוויח. הוא רוצה פרסום אולי, מינוף העסקים שלו באמצעות הכדורגל ואולי גם קצת פילנטרופיה. אתה רוצה לעזור, לשנות? בוא תעשה את זה איתנו יחד. אוהדי מכבי התנהגו יותר טוב מאוהדי הפועל בדרבי האחרון? אתה שומע את גולדהאר מאיים כל היום בעזיבה? (ברור שלעזוב זה לא קל כמו לא לרכוש)
אני מסכים לגמרי שהאוהדים צריכים לעזור לרוכש להגיע וזה לא מה שקורה בפועל, בטח לא ב-100%, אבל כל העסקה הזו יותר מדי מתוסבכת. בסוף, אדם שרוצה לקנות מוצא את הדרך. אדם כזה, שלפי הפירסומים הכל תלוי אצלו על חוט השערה, השבת, האוהדים, לא רואה איך הוא נכנס לתחום הזה בכלל. כל הספיניולוגיה הזו מצד הפועל, פעם העסקה נופלת, שבועיים אח"כ מתעוררת עם הערת אגב שהוא שוקל לרכוש בלי מחלקת הנוער (בגלל השבת? בגלל שלא רוצים למכור לו אותה?) ושוב נופלת. אי אפשר באמת לדעת מה קורה ו"בגלל הדרבי" נשמע יותר מדי כמו רצון של רמון להאשים שוב את הקהל. למה לו לצאת נגד האוהדים ככה ולהדגיש שהם מפילים כל עסקה אם הוא רוצה שמישהו יקנה בסוף את הקבוצה?

ובלי קשר למה שכתבתי, כן, לקהל שלנו יש דרך לעשות אם הוא רוצה לשפר את הסיכויים שלקבוצה הזו יהיה טוב יותר ורוכש זו אחת התקוות האלה.

כנראה שאתה צודק בכל מה שכתבת.
ועדיין, בוא נעמיד במבחן את הכוונות שלו אחרי שהוא כבר בפנים. לא לפני. אני ממש לא בטוח שגולדהאר היה נכנס למכבי אם בלב המו"מ אוהד מכבי היה נכנס ומכה שחקן הפועל בתוספת עם כל המסביב שהיה שם (זריקת חפצים מהיציע, פריצת אוהדים נוספים וכו'). עכשיו אחרי שהוא כבר פה ברור שהוא פה בשביל להישאר ולהרבה זמן.
שורה תחתונה- לא רואה מצב שמישהו קונה קבוצה במצב כזה. הפכנו לשם נרדף לאלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לזכור שיש הבדל בין רוכש שמשדלים אותו לרכוש לבין אחד שבה מיזומתו כי הוא מעוניין להחזיק בקבוצת ספורט.
רוכש, כמו גלבוט לצורך העניין, הוא אחד ששודל לקנות את הקבוצה. באו אליו, ו"מכרו" לו את הרעיון. אחד כזה שלא מגיע מהתחום, ומעוניין לרכוש רק לצורכי תרומה לקהילה יירתע הרבה יותר בקלות. מכרו לו רעיון מסוים, והמציאות מראה תמונה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 10:37 
״ספין״ הפכה פה למילת קסם, סוג של ג׳וקר שאפשר להשתמש בו תמיד כדי להצדיק את הנרטיב ההזוי שאף אחד לא רוצה למכור ושכולם רוצים לעשות לנו רק רע. כן, רמון הפך עולמות כדי לקבל אישור לא לשחק בשבתות וטס למו״מ בחו״ל כחלק מספין, כדי להסיח את דעתכם מהדרבי. יש פה אנשים שהם פשוט סכיזופרנים עם תעודות.

הפועל היתה קרובה מאוד למכירה והקהל דפק את זה. כהרגלו.
ולא, רוכש לא יבוא משוכנע במאה אחוז שהוא רוצה לקנות לא משנה מה וללכת עם הפועל עד הקבר. אין רוכש כזה במציאות. לרוכש פוטנציאלי תמיד יהיו ספקות ושיקולים לכאן ולכאן, בכל החלטה יש כף מאזניים ואירועים קיצוניים יכולים בקלות להטות את הכף לשלילה. זה לא אומר שהוא לא רצה באמת ולא אומר שהוא היה עוזב אותנו בכל מקרה אחרי יומיים. זו פשוט ראיה דיכוטומית של המציאות שמתעלמת מתהליך קבלת ההחלטות האנושי.
לא יודע אם אנחנו הקהל הכי אלים, אבל אין בכלל ספק שבשני הענפים אנחנו הקהל שבאופן קבוע גורם הכי הרבה נזק לקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 10:48 
Fez כתב:
״ספין״ הפכה פה למילת קסם, סוג של ג׳וקר שאפשר להשתמש בו תמיד כדי להצדיק את הנרטיב ההזוי שאף אחד לא רוצה למכור ושכולם רוצים לעשות לנו רק רע. כן, רמון הפך עולמות כדי לקבל אישור לא לשחק בשבתות וטס למו״מ בחו״ל כחלק מספין, כדי להסיח את דעתכם מהדרבי. יש פה אנשים שהם פשוט סכיזופרנים עם תעודות.

ולא, רוכש לא יבוא משוכנע במאה אחוז שהוא רוצה לקנות לא משנה מה וללכת עם הפועל עד הקבר. אין רוכש כזה במציאות. לרוכש פוטנציאלי תמיד יהיו ספקות ושיקולים לכאן ולכאן, בכל החלטה יש כף מאזניים ואירועים קיצוניים יכולים בקלות להטות את הכף לשלילה. זה לא אומר שהוא לא רצה באמת ולא אומר שהוא היה עוזב אותנו בכל מקרה אחרי יומיים. זו פשוט ראיה דיכוטומית של המציאות שמתעלמת מתהליך קבלת ההחלטות האנושי.
לא יודע אם אנחנו הקהל הכי אלים, אבל אין בכלל ספק שבשני הענפים אנחנו הקהל שבאופן קבוע גורם הכי הרבה נזק לקבוצה שלו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 11:04 
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 11:49 
purvis short כתב:
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 666 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: