תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כתב האישום הסופי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:47 
על כוסות נחטוף סבבה. שים בצד. לא ממש מעניין.

לא דיברתי על העונש. לא מבין בזה כלום, אבל אם תסתכל על כל התמונה ועל ההתנהגות הכוללת של שני המועדונים + אוהדים- אין בכלל מה להשוות. מה שמכבי עשו זה פשוט בושה וחרפה. לא ברמת אוהד אחד, אלא שחקנים, אוהדים וחברי הנהלה (ובינינו, מה שחימם אותם היה בעיקר הכרטיס האדום)
האיזון בכתב האישום הוא ביזיון.
אמרתי שאם מכבי ישתמשו בסיטואציה שהיתה כניסיון להצדיק את ההתנהגות המחפירה שלהם, אנחנו צריכים להשתמש באותו קו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
KID A כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:

כל קבוצה מקבלת:
1. 2 משחקים ללא קהל + 2 משחקי רדיוס עם קהל.
2. קנס של 50 אלף ש"ח.
3. תוצאת המשחק 0:0 ללא נקודות.

קרלוס גרסיה בחוץ ל-5 משחקים.

עצוב שאנחנו מקבלים את זה בכזו שלוות נפש שתוצאת המשחק תהיה 0:0 ללא נקודות.
הם יכולים לתת לנו 100 רדיוסים על כל העבירות שלנו (פואד והשלכת החפצים), אבל כל האירועים האלה לא קשורים לפיצוץ המשחק.
כל העבירות שלנו אירעו לפני שזהבי נכנס לחדר ההלבשה ואח"כ המשיכו לשחק.
המשחק פוצץ אך ורק בגלל מכבי וזה צריך להיות הפסד טכני בלי שיקול דעת בכלל.

כן, אבל זה קרה בגלל שופט דביל. המשחק היה אמור להיפסק איך שנגמר האירוע עם זהבי והאוהד. השופט ומכבי די הצילו אותנו פה. לבוא ולדרוש נצחון טכני זה מגוחך.

אז אם אוהדי מכבי לא היו פורצים למגרש והמשחק היה מגיע לסיום והיינו מנצחים, היו מבטלים את הניצחון שלנו בגלל שהשופט דביל?
היו נותנים לנו עונש כבד על העבירות שלנו אבל תוצאת המשחק לא אמורה להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:53 
סימרוטיץ כתב:

הבנתי כשזה נגד הפועל התקנון מחייב אבל כשסוף כל סוף התקנון קובע חד משמעית משהו שיכול לעזור להפועל אז זה לא תופס
אני רוצה אחידות אם תהיה אחידות שיפוטית בענישה אני יהיה מרוצה
רק שתדע שבכל מצב אני חושב שצריך להגיע ניצחון טכני להפעול כי בתכלס על פי תקדמי עבר (דמארי,ידין,ותמוז) מי שאחראי לפיצוץ המשחק זה זהבי
בכל שרשרת האירועים הדבר היחיד שאם תשנה היה מונע את כל ההתרחשות זו ההתגרות שלו

זהבי אחראי לפיצוץ המשחק? במקרי דמארי ידין ותמוז המשחק פוצץ? מה הקשר?
הדבר היחידי שיתמוך בנצחון טכני להפועל זה שלמכבי היה מניע לפוצץ את המשחק. הם היו ב-10 שחקנים, טב״ח התחיל להשתולל ואנשים מהצוות שלהם סימנו לאוהדים להכנס למגרש. תבודד את זה, אין ספק, זה נצחון טכני.
אבל מה לעשות, לבודד את זה, זה להיתמם, גם אם בכיכול ההחלטה של השופט להמשיך את המשחק היא לצידנו. המשחק היה אמור להיות מופסק קודם לכן ומכבי היו אמורים לקבל נצחון טכני. זה כל דיין בית דין יבין לבד. מה שקרה בהמשך זה חבל ההצלה שקיבלנו וצריכים להיאחז בו, אבל צריך גם איזושהו אינטגריטי עם האירוע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:54 
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:

כל קבוצה מקבלת:
2. קנס של 50 אלף ש"ח.

הם יכולים לתת לנו 100 רדיוסים על כל העבירות שלנו (פואד והשלכת החפצים), אבל כל האירועים האלה לא קשורים לפיצוץ המשחק.

כן, אבל זה קרה בגלל שופט דביל. המשחק היה אמור להיפסק איך שנגמר האירוע עם זהבי והאוהד. השופט ומכבי די הצילו אותנו פה. לבוא ולדרוש נצחון טכני זה מגוחך.

אז אם אוהדי מכבי לא היו פורצים למגרש והמשחק היה מגיע לסיום והיינו מנצחים, היו מבטלים את הניצחון שלנו בגלל שהשופט דביל?

אני מודיע לך חגיגית שיש סיכוי גבוה שכן. בהחלט היו יכולים לפסוק על נצחון טכני למכבי, היו יכולים לפסוק על הורדת נקודות. לא היית יוצא מזה נקי ובצדק מוחלט. לא יכול להיות שאוהד יפגע בשחקן קבוצה והמשחק יימשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:55 
הם יתייחסו להכל כאירוע אחד ארוך שבעקבותיו פוצץ המשחק אני מניח, ובצדק.
לאף אחד לא מגיע להנות מההפקר ולגנוב 3 נקודות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:57 
אוגוסטוס היל כתב:
על כוסות נחטוף סבבה. שים בצד. לא ממש מעניין.

לא דיברתי על העונש. לא מבין בזה כלום, אבל אם תסתכל על כל התמונה ועל ההתנהגות הכוללת של שני המועדונים + אוהדים- אין בכלל מה להשוות. מה שמכבי עשו זה פשוט בושה וחרפה. לא ברמת אוהד אחד, אלא שחקנים, אוהדים וחברי הנהלה (ובינינו, מה שחימם אותם היה בעיקר הכרטיס האדום)
האיזון בכתב האישום הוא ביזיון.
אמרתי שאם מכבי ישתמשו בסיטואציה שהיתה כניסיון להצדיק את ההתנהגות המחפירה שלהם, אנחנו צריכים להשתמש באותו קו.

יכול להיות שזה מה שהם יעשו, בכל מה שגורמים רשמיים מטעמם דיברו עד עכשיו זה לא הקו שהם נוקטים בו. הם מדברים על זהבי (ולמה הוא לא צריך לעמוד לדין) ואני מניח שהפחד הגדול שלהם זה הורדת נקודות. הם ישר אמרו שהם ינקטו בסנקציות נגד האוהדים שלהם.
ואני שוב אומר לך, אין הקבלה בין שני הדברים. יש הבדל בין התגרות של שחקן בקהל לבין תקיפת שחקן ע״י אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:59 
19 כתב:

נכון. הפחד שלי הוא שבגלל ההתלהמות בתקשורת נגד הפועל העונשים לא יהיו שווים, אבל נחכה ונראה. למען האמת, השוויון בעונשים הוא בשביל העצבים. מה שחשוב הוא שלא יורידו לנו נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:00 
redrony כתב:
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:

כל קבוצה מקבלת:
2. קנס של 50 אלף ש"ח.

אני מודיע לך חגיגית שיש סיכוי גבוה שכן. בהחלט היו יכולים לפסוק על נצחון טכני למכבי, היו יכולים לפסוק על הורדת נקודות. לא היית יוצא מזה נקי ובצדק מוחלט. לא יכול להיות שאוהד יפגע בשחקן קבוצה והמשחק יימשך

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו ????
אתה יודע כמה משחקים היו שאוהד פרץ למגרש פגע בשחקן והמשיך ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:00 
סימרוטיץ כתב:

לא, אין לי מושג. כמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:01 
redrony כתב:
19 כתב:

נכון. הפחד שלי הוא שבגלל ההתלהמות בתקשורת נגד הפועל העונשים לא יהיו שווים, אבל נחכה ונראה. למען האמת, השוויון בעונשים הוא בשביל העצבים. מה שחשוב הוא שלא יורידו לנו נקודות

מהעצבים של מכבי אני מרגיש שהם חושבים שהם יחטפו יותר, אבל זה באמת לא משנה ולא כזה מדיד.
אין נק' על המשחק הזה, איקס רדיוס או בלי קהל בפועל, וכפול מזה על תנאי. וקנסות כמובן. זה הניחוש שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:02 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

מהעצבים של מכבי אני מרגיש שהם חושבים שהם יחטפו יותר, אבל זה באמת לא משנה ולא כזה מדיד.
אין נק' על המשחק הזה, איקס רדיוס או בלי קהל בפועל, וכפול מזה על תנאי. וקנסות כמובן. זה הניחוש שלי.

חותם עכשיו לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:03 
לא הבנת את ההקבלה.
ההקבלה היא שההתגרות של זהבי גרמה לפואד להתפרץ, כמו שהאירוע (ובעיקר האדום) גרם למכבי לאבד את זה.
ואם אתה שואל אותי מה יותר חמור - שאוהד בודד יורד מהיציע ומתנהג באלימות כלפי שחקן, או ששחקן ומאמן קוראים לאוהדים לרדת למגרש (ולא כדי לדבר על פילוספיה הודית), אז אני באמת לא יודע והנטייה שלי היא למקרה השני (אבל אני לא אובייקטיבי..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:08 
אוגוסטוס היל כתב:
לא הבנת את ההקבלה.
ההקבלה היא שההתגרות של זהבי גרמה לפואד להתפרץ, כמו שהאירוע (ובעיקר האדום) גרם למכבי לאבד את זה.
ואם אתה שואל אותי מה יותר חמור - שאוהד בודד יורד מהיציע ומתנהג באלימות כלפי שחקן, או ששחקן ומאמן קוראים לאוהדים לרדת למגרש (ולא כדי לדבר על פילוספיה הודית), אז אני באמת לא יודע והנטייה שלי היא למקרה השני (אבל אני לא אובייקטיבי..)

אני הבנתי אותך, אתה לא הבנת אותי.
ההקבלה היא לא נכונה בגלל שפריצת אוהד ותקיפת שחקן לא שווה להתגרות של שחקן בקהל.
ולגבי המשפט האחר שכתבת, אפשר להתווכח, למרות שאני נוטה להסכים, אבל זה לא משנה.
אה, ודבר נוסף שהפועל צריכים להדגיש היא שהאוהדים שפרצו למגרש גם איימו על שחקנים של הפועל. רואים בבירור שחקנים של הפועל בורחים הצידה ואת האוהדים רצים אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הקשקוש הזה שכולם חוזרים עליו שהמשחק היה חייב להיפסק? כשריברי הותקף על ידי אוהד המבורג המשחק הופסק?
היה צריך להמשיך את המשחק, בלי אדום (מצד שני, זהבי צריך היה לקבל אדום עוד קודם על ההתגרות). אחר כך מכבי פוצצו את המשחק בגלל האדום - הרי עד שזהבי קיבל אדום בכלל לא הייתה להם בעיה להמשיך לשחק, זאת אומרת שהם לא רצו לפוצץ את המשחק בגלל הפריצה של פואד, אלא בגלל האדום.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 06 נובמבר 2014, 01:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:11 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא, אין לי מושג. כמה?

המון , מעליך הביאו את המקרה של סאדייב , אם אני לא טועה שבוע שעבר מישהו הרביץ לריברי ואני חושב שגם בהולנד המשחק המשיך לאחר שהשוער קיבל והחזיר מכות
האירועים האלו הם מגעילים ומעצבנים אבל ברוב המקרים הם לא עילה לפיצוץ המשחק ,רק אם השחקן נפגע הוא יש סכנה שהארוע יתלקח אז מפוצצים משחק , כל עוד האירוע מוכל המשחק ממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:12 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא הבנת את ההקבלה.

אני הבנתי אותך, אתה לא הבנת אותי.
ההקבלה היא לא נכונה בגלל שפריצת אוהד ותקיפת שחקן לא שווה להתגרות של שחקן בקהל.

ההקבלה שהתכוונתי אליה היא לא במעשים אלא בקשר סיבה - תוצאה:
התגרות של זהבי שמובילה לפריצת האוהד מקביל ל ---
פריצת האוהד + האדום מובילים להתנהגות של מכבי.
אם הם יגידו שהם התנהגו ככה כי בלה בלה בלה אז על אותו משקל פואד פרץ כי בלה בלה בלה (ואם אני העו"ד אני מרחיב את ההתנהגות שלו הרבה מעבר למשחק ומראה את המכתב שנכתב לפני שנה בנושא ואת הסרטון הפועל זונה, אבלך אני ממש ממש לא עו"ד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:

כל קבוצה מקבלת:
2. קנס של 50 אלף ש"ח.

אני אמרתי שאנחנו אמורים לצאת נקיים? ברור לי שנענש, אבל כל העבירות שלנו לא קשורות לפיצוץ המשחק.
ברור שיכולים להוריד לנו גם 10 נקודות, אבל אין שום סיבה לבטל את תוצאת המשחק אם הוא הגיע לסיום,
והמשחק לא הגיע לסיום אך ורק בגלל מכבי. ע"פ החוק היבש גם אם האוהדים היו מפוצצים את המשחק על דעת עצמם זה הפסד טכני בלי שיקול דעת,
אבל במקרה הזה, כשהמנג'ר והשחקנים רבע שעה מאיימים לפוצץ את המשחק ואז כשהם מבינים שככה רק הם יפסידו אז הם מסיתים את הקהל?
פרסונלית ברור שמי שצריך להיענש בחומרה רבה יותר זה אוהד אחד שלנו, אבל איך שלא תהפוך את זה העונש של מכבי אמור להיות חמור בהרבה משלנו.

ולדעתי לא היה צריך להפסיק את המשחק בגלל אוהד אחד שפרץ למגרש ובסופו של דבר לא קרה כלום.
לא זכור לי שהפסיקו את המשחק בו אבוקסיס נפגע הרבה יותר מזהבי מרימון הלם. אף אחד לא מת ואין סיבה לא להמשיך לשחק.
אבל בסופו של דבר זה לא משנה מה דעתי. השופט חשב אחרת ממך, ומי שהביא לפיצוץ המשחק היו אך ורק אוהדי מכבי בעידוד ההנהלה והשחקנים.

ואם אתה אומר שבצדק מוחלט לא היינו יוצאים מזה נקי אז עצוב לי שגרמו לך להאמין שבכדורגל ענישה קולקטיבית היא הגיונית.
אני מקווה שאתה לא תומך בלהעניש את כל הכפר ממנו יצא מחבל מסוים, למרות שרוב תושביו תומכים במחבל כמו שרוב שער 5 תומכים בפואד.
אבל אם מה שאתה אומר יתקבל זה יכול להיות מגניב. מישהו פה יכול לזרום עם הרעיון שלך ומשחק הבא לשבת ביציע של מכבי,
לרדת למגרש ולהביא לאבוטבול סתירה, וככה הוא גם יסדר ניצחון טכני קל להפועל ואולי גם יעיר את הקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כתב האישום הסופי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:22 
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
[quote="אדום-עולה בבלומפילד"] כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:

כל קבוצה מקבלת:
2. קנס של 50 אלף ש"ח.

אני אמרתי שאנחנו אמורים לצאת נקיים? ברור לי שנענש, אבל כל העבירות שלנו לא קשורות לפיצוץ המשחק.
ברור שיכולים להוריד לנו גם 10 נקודות, אבל אין שום סיבה לבטל את תוצאת המשחק אם הוא הגיע לסיום,
והמשחק לא הגיע לסיום אך ורק בגלל מכבי. ע"פ החוק היבש גם אם האוהדים היו מפוצצים את המשחק על דעת עצמם זה הפסד טכני בלי שיקול דעת,
אבל במקרה הזה, כשהמנג'ר והשחקנים רבע שעה מאיימים לפוצץ את המשחק ואז כשהם מבינים שככה רק הם יפסידו אז הם מסיתים את הקהל?
פרסונלית ברור שמי שצריך להיענש בחומרה רבה יותר זה אוהד אחד שלנו, אבל איך שלא תהפוך את זה העונש של מכבי אמור להיות חמור בהרבה משלנו.

ולדעתי לא היה צריך להפסיק את המשחק בגלל אוהד אחד שפרץ למגרש ובסופו של דבר לא קרה כלום.
לא זכור לי שהפסיקו את המשחק בו אבוקסיס נפגע הרבה יותר מזהבי מרימון הלם. אף אחד לא מת ואין סיבה לא להמשיך לשחק.
אבל בסופו של דבר זה לא משנה מה דעתי. השופט חשב אחרת ממך, ומי שהביא לפיצוץ המשחק היו אך ורק אוהדי מכבי בעידוד ההנהלה והשחקנים.

ואם אתה אומר שבצדק מוחלט לא היינו יוצאים מזה נקי אז עצוב לי שגרמו לך להאמין שבכדורגל ענישה קולקטיבית היא הגיונית.
אני מקווה שאתה לא תומך בלהעניש את כל הכפר ממנו יצא מחבל מסוים, למרות שרוב תושביו תומכים במחבל כמו שרוב שער 5 תומכים בפואד.
אבל אם מה שאתה אומר יתקבל זה יכול להיות מגניב. מישהו פה יכול לזרום עם הרעיון שלך ומשחק הבא לשבת ביציע של מכבי,
לרדת למגרש ולהביא לאבוטבול סתירה, וככה הוא גם יסדר ניצחון טכני קל להפועל ואולי גם יעיר את הקפטן.[/quote]

אתה צודק, אבל זה לא משנה. אתם מנהלים פה דיון בלוול אחר ממה שקורה בשטח.
הם צריכים לסיים את העסק מהר, בלי ערעורים ובלי שאף צד ירגיש שזיינו אותו לגמרי.
אני מאד אופתע אם העונשים לא יהיו מאד דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 01:47 
יובל כתב:
מה זה הקשקוש הזה שכולם חוזרים עליו שהמשחק היה חייב להיפסק? כשריברי הותקף על ידי אוהד המבורג המשחק הופסק?
היה צריך להמשיך את המשחק, בלי אדום (מצד שני, זהבי צריך היה לקבל אדום עוד קודם על ההתגרות). אחר כך מכבי פוצצו את המשחק בגלל האדום - הרי עד שזהבי קיבל אדום בכלל לא הייתה להם בעיה להמשיך לשחק, זאת אומרת הם לא רצו לפוצץ את המשחק בלי הפריצה של פואד, אלא בגלל האדום.

כל מילה.
כל פסיקה חוץ מנצחון טכני היא ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 02:03 
לא רק שהמשחק לא היה חייב להיפסק, הוא חודש בכדור קרן של מכבי.
הרי ברור לכולם שאם מהקרן הזו הם היו מבקיעים שער האוהדים שלהם בחיים לא היו פורצים לדשא.

האשמה היחידה שיש על הפועל סיפור הזה היא האוהד שפרץ לדשא (וגם זה יותר מחדל של האבטחה, מדובר באוהד בודד) והכוסות שהושלכו לדשא.

אצל מכבי לעומת זאת:
שחקן ואיש צוות שמסיתים את הקהל לפרוץ לדשא ומביאים בעקיפין לזה שמאבטח מאבד את ההכרה (הנפגע פיזית היחיד בכל האירוע הזה).
משהו כמו 7-10 אוהדים שפורצים לדשא.
שחקן מקבל אדום ומנסה כתגובה לגרום לפיצוץ המשחק במקום לרדת לחדר ההלבשה.
מנג'ר שמסתובב חופשי על הדשא וזורק לעיתונאי את המקרופון.

וגם זהבי לא כזה נקי באותן 15 שניות.
אם הוא כזה חשש שתישלף שם איזו סכין הוא היה בורח(כמו כולם אני מניח), אבל הוא העדיף לעמוד שם ולהתעמת עם אותו אוהד רק כי האגו המנופח שלו לא יכול היה לשאת את זה שהיו צוחקים עליו אחר כך שהוא ברח. לכן לדעתי האדום מוצדק.
שלא יזיין את השכל ש"חשש לחייו" וכאלה. הוא היה יכול להתחמק מהעימות הזה, היה לו מספיק זמן. הוא נשאר שם ללכת מכות עם האוהד מבחירה אישית שלו ולא מתוך "הגנה עצמית". ויעל ארד בת זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
לא מפסיקים משחק אוטומטית אחרי שמותקף שחקן.
גם לגבי קוון למשל, אם מישהו זרק עליו טרופית והוא לא נפצע ממש, אפשר וצריך להמשיך את המשחק.
אם למשל זהבי היה מותקף בצורה רצינית ומופל לדשא (ולצורך העניין, לגיטימי מבחינתו גם היה לעשות הצגה וליפול, כמו ששחקני כדורגל מתורגלים היטב בהצגות האלה), חובה היה להפסיק את המשחק, והתוצאה של זה היתה הפסד טכני להפועל.
אבל לא זה היה המקרה.
במקרה שלנו השופט מצא לנכון להמשיך את המשחק (ובצדק גמור לדעתי, אחרי שלא היתה פגיעה משמעותית והאוהד השיכור נעצר), החליט להוציא אדום לזהבי, ומה שהתרחש מהרגע הזה, מההשתוללות של זהבי, קריאה לרדת מהמגרש וסירוב לצאת החוצה, ועד הסתה של בעלי תפקידים של מכבי לקהל אוהדיה לפרוץ למגרש ולפוצץ את המשחק, מה שאכן נעשה בפועל לאחר חידוש המשחק, מחייב ניצחון טכני להפועל.
אבל לא שיש לי ציפיות שזה יקרה, כי אני יודע איפה אני חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 08:32 
לא ברור לי איך יכול להיות שזהבי הפח אשפה הזה לא מועמד לדין.
פשוט הזוי!
נגיד והאדום לא מוצדק, אני חושב שהיו עוד כמה אדומים לא מוצדקים בהיסטוריה של הכדורגל.
אם טוטו תמוז היה מגיב לאדום בטדי כמו שזהבי הגיב הוא היה חוטף לפחות 4 משחקים בחוץ.
זהבי הכלב זוכה להיות קורבן כשהוא ההפך הגמור, בן אדם שגרם לכל הסיטואציה הזאת ובמשך שנתיים רק מוסיף לאש למדורה שנקראת דרבי.
כמה שאני שונא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה, אני לא מסכים עם הנחרצות שלך. אני חושב שאוהד שתוקף שחקן זה קו אדום בלי קשר לרמת הפגיעה בו.
גם קוון שחוטף טרופית זה קו אדום, פשוט הורדנו את הסטנדרטים כי אי אפשר לסמוך על הקהל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 11:05 
אולי, אבח ברגע שנמשך המשחק האירוע הסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:41 
מערכת היח״צ של מכבי מרשימה, ילד מניאק מבקש רק לשחק, can't we all just get along?

הרבה לפני שהפך לאהוב באדום ושנוא בצהוב ואחר כך לשנוא באדום ואהוב בצהוב, זהבי היה ילד תמים שניצב בסיטואציה שבה לא התירו לו בהפועל להתאמן. הקטע מ-1998 מזכיר לנו: הוא בסך הכל רוצה לשחק

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 78572.html

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
גם אבא שלו בסה"כ רצה רק להביא ילד, אבל הוא לא היה יכול לדעת שייצא לו ילד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:47 
עכשיו זה כל כך ברור למה הוא לא היסס לעבור למכבי!
נו באמת... הנהלת הפועל ת"א ב1998 והשטויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני מבין למה הוא עושה לנו פיו פיו, טראומת ילדות...
היה ילד בכיין ונשאר ילד בכיין "ההתאחדות לא מגבה אותי לא נוח לי לשחק בנבחרת בוהו", אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:57 
נועלים, פשוט נועלים אותנו הרמטית.
ואתם עדיין תשתקו ותגידו שאני בן אדם הזוי בזה שאני רוצה להתלונן לאופ"א ופיפ"א על מה שקורה עם הכדורגל בארץ ,לחלק מאנשי העמותה כנראה זה לא בא בטוב, אחרת עוד בימי מוני הראל זה היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כתב האישום הסופי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 17:50 
ערן זהבי כל כל בן אדם מטומטם שזה לא נתפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: