KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
redrony כתב:
KID A כתב:
[quote="אדום-עולה בבלומפילד"] כתב האישום מאוזן.
הימור שלי לגבי העונש:
כל קבוצה מקבלת:
1. 2 משחקים ללא קהל + 2 משחקי רדיוס עם קהל.
2. קנס של 50 אלף ש"ח.
3. תוצאת המשחק 0:0 ללא נקודות.
קרלוס גרסיה בחוץ ל-5 משחקים.
עצוב שאנחנו מקבלים את זה בכזו שלוות נפש שתוצאת המשחק תהיה 0:0 ללא נקודות.
הם יכולים לתת לנו 100 רדיוסים על כל העבירות שלנו (פואד והשלכת החפצים), אבל כל האירועים האלה לא קשורים לפיצוץ המשחק.
כל העבירות שלנו אירעו לפני שזהבי נכנס לחדר ההלבשה ואח"כ המשיכו לשחק.
המשחק פוצץ אך ורק בגלל מכבי וזה צריך להיות הפסד טכני בלי שיקול דעת בכלל.
כן, אבל זה קרה בגלל שופט דביל. המשחק היה אמור להיפסק איך שנגמר האירוע עם זהבי והאוהד. השופט ומכבי די הצילו אותנו פה. לבוא ולדרוש נצחון טכני זה מגוחך.
אז אם אוהדי מכבי לא היו פורצים למגרש והמשחק היה מגיע לסיום והיינו מנצחים, היו מבטלים את הניצחון שלנו בגלל שהשופט דביל?
היו נותנים לנו עונש כבד על העבירות שלנו אבל תוצאת המשחק לא אמורה להשתנות.
אני מודיע לך חגיגית שיש סיכוי גבוה שכן. בהחלט היו יכולים לפסוק על נצחון טכני למכבי, היו יכולים לפסוק על הורדת נקודות. לא היית יוצא מזה נקי ובצדק מוחלט. לא יכול להיות שאוהד יפגע בשחקן קבוצה והמשחק יימשך
אני אמרתי שאנחנו אמורים לצאת נקיים? ברור לי שנענש, אבל כל העבירות שלנו לא קשורות לפיצוץ המשחק.
ברור שיכולים להוריד לנו גם 10 נקודות, אבל אין שום סיבה לבטל את תוצאת המשחק אם הוא הגיע לסיום,
והמשחק לא הגיע לסיום אך ורק בגלל מכבי. ע"פ החוק היבש גם אם האוהדים היו מפוצצים את המשחק על דעת עצמם זה הפסד טכני בלי שיקול דעת,
אבל במקרה הזה, כשהמנג'ר והשחקנים רבע שעה מאיימים לפוצץ את המשחק ואז כשהם מבינים שככה רק הם יפסידו אז הם מסיתים את הקהל?
פרסונלית ברור שמי שצריך להיענש בחומרה רבה יותר זה אוהד אחד שלנו, אבל איך שלא תהפוך את זה העונש של מכבי אמור להיות חמור בהרבה משלנו.
ולדעתי לא היה צריך להפסיק את המשחק בגלל אוהד אחד שפרץ למגרש ובסופו של דבר לא קרה כלום.
לא זכור לי שהפסיקו את המשחק בו אבוקסיס נפגע הרבה יותר מזהבי מרימון הלם. אף אחד לא מת ואין סיבה לא להמשיך לשחק.
אבל בסופו של דבר זה לא משנה מה דעתי. השופט חשב אחרת ממך, ומי שהביא לפיצוץ המשחק היו אך ורק אוהדי מכבי בעידוד ההנהלה והשחקנים.
ואם אתה אומר שבצדק מוחלט לא היינו יוצאים מזה נקי אז עצוב לי שגרמו לך להאמין שבכדורגל ענישה קולקטיבית היא הגיונית.
אני מקווה שאתה לא תומך בלהעניש את כל הכפר ממנו יצא מחבל מסוים, למרות שרוב תושביו תומכים במחבל כמו שרוב שער 5 תומכים בפואד.
אבל אם מה שאתה אומר יתקבל זה יכול להיות מגניב. מישהו פה יכול לזרום עם הרעיון שלך ומשחק הבא לשבת ביציע של מכבי,
לרדת למגרש ולהביא לאבוטבול סתירה, וככה הוא גם יסדר ניצחון טכני קל להפועל ואולי גם יעיר את הקפטן.[/quote]
אתה צודק, אבל זה לא משנה. אתם מנהלים פה דיון בלוול אחר ממה שקורה בשטח.
הם צריכים לסיים את העסק מהר, בלי ערעורים ובלי שאף צד ירגיש שזיינו אותו לגמרי.
אני מאד אופתע אם העונשים לא יהיו מאד דומים.