אנטיגונה כתב:
זה לא יעזור לכם, גם אם תביאו 800 דגלי ישראל כל משחק לא תצליחו לשנות את התדמית של הפועל בקרב שונאינו.
זה כמו ששלום עכשיו וגוש שלום של אורי אבנרי מקפידים ללכת בכל הפגנה עם דגלי ישראל, אבל לנצח הם יקוטלגו כשונאי המדינה ומשת"פים עם האוייב בקרב רוב הציבור בישראל.
יש לך הנחה בסיסית מוטעית .
אין למניפי דגלי ישראל ביציעי הפועל שום כוונה למצוא חן בעיני אוהדי קבוצות אחרות.
אני בכלל לא מבין מה מציק לאוהדים שלנו שמניפים דגלי ישראל או שלט קונטרה לשלט המפורסם.
אם לשמוע נאצות מבחילות בכל משחק על חולדאי ושמעון מזרחי זה בסדר, אז לראות דגלים שאין להם קשר להפועל - זה מה שמציק ?
ולפני שיגיבו פה כמה ילדים ציניקנים על כמה אני ״אוהב״ את שמעון מזרחי או חולדאי, או אולי כמה לאומני אני, אז רק לידיעה - אני אוהד הפועל יותר מ 35 שנה, במקרה גם איש שמאל מצביע מרצ, במקרה מתעב את רוב אוהדי בית״ר הבבונים, האלימים והגזעניים ובמקרה לא ממש מסמפט את שמעון מזרחי האיש, אופיו וכל ההתנהלות שלו במשך מספר עשורים ובמקרה אני גם רוצה שמכבי סל תפסיד בכל משחק שלה ובכל מסגרת.
ובכל זאת כל הרקע שלי וגישתי הפוליטית אינם רלוונטיים.
לטעמי: הנפת השלט - מייצגים את הפועל וגם את ישראל - הנה התרסה כנגד השלט המפורסם ולא רק. אלא התרסה על עוד תופעות שמבחינתי זה בלתי נסבל לשמוע אותן או לראות אותן: שלטים כמו לשלוח למשרפות, לשלוח לגז, לכנות יודנראט, לאחל סרטן, התאבדות ותאונת מטוס לאנשים. וממש לא מעניין אותי כמה אני ״מסמפט״ את אותם אנשים שקריאות הנאצה המבחילות הללו מופנות אליהם. וממש לא קשור שאצל אוהדי קבוצות יריבות, יש תופעות מבחילות לא פחות ואירועים אלימים הרבה יותר (ובראש ובראשונה מצד אוהדי בית״ר , שחלק ניכר מהם בכלל צריכים להיות מאחורי סורג ובריח ולא ביציעים).