תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:24 
אתה זה שהולך אנטי. אני מציע לתלות רק דגלים של הפועל, איך אני איתך? בשבילך זו יריבות ספורטיבית, בשבילי זה החיים. לא הייתי בדרבי טוטו, מצד שני זה המשחק היחיד (רגל, סל, אימון או רסמי) שפיספסתי השנה. בשירי שואה אגב, אני שורק בוז. סופר יודנראט, שלט גדול, דבילי, אבל גדול. רק שאתה וחבריך כאלה אטומים שאתם לא מסוגלים להבין ומקשרים כל דבר ללאומנות וגזענות ונאצים ושואה (בוז). אני מייצג את הפועל, בלבד, ואם הייתי יכול לחיות במדינת ישראל בלי מכבי או בית"ר הייתי עושה את זה, נראה לי שהיה מיטיב עם כולנו. אגב, אני לא שייך לאולטראס, לא מזוהה איתו ולא בטיח, אלא סתם עוד אוהד שאוהב את הקבוצה שלו. רק שאתה לא מסוגל לנהל דיון, כי אתה פשוט לא מתוכנת לקבל שהצד שמולך מתנגד לאזכורי שואה - בדיוק כמו הנפת דגלי ישראל בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שער 7
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:24 
למה אתה הולך רחוק?
היו במשחקים האחרונים רגעים מתים ופתאום כולם התעוררו ב"אומרים מכבי נאצים".
אני רק לא מבין, מה חסרים שירים שיטריפו את הקהל???
למה אתם מתעקשים לעשות דווקא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:38 
מי זה אתם לעזאזל? שרו השנה "אדום עולה בבלומפילד" בדיוק פעמיים, אם תנסו ליצור דיאלוג ולא תענו תשובות אוטומטיות, יתייחסו אליכם ברצינות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 03:15 
אל תערבב ביני ובינו. אני כרגע לא מדבר איתך על דגלי ישראל אלא על השירי נאצה, לא קשור אליו. עניתי לך כמו שצריך, תפסיקו(אתה וחבר'ה כמוך שיושבים כנראה בשער 5 בגוש) כבר להתנער מאחריות.
אל תשירו כל מיני שירים מטומטמים תשירו דברים שכל הקהל יתחבר אליהם, מספיק לעשות דווקא.
תסתכלו איזה עידוד היה בעונת 2004-2005. דווקא מהעונה ההיא התחילה 'מסורת' לא רעה של עידוד וחיבור גם עם השערים האחרים, ככה עם עליות ומורדות פחות או יותר עד הכמה שנים האחרונות, אין ספק שטביב ושאר הנבלות הוציאו הרבה אנרגיות, אבל עוד פעם אני חוזר לתקופה ההיא שההתחלה והאמצע שלה(גם עונת 07-08) היו תקופות קשות ביותר ודווקא אז היה יופי של עידוד. תלמדו מזה במקום רק לנסות להתחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
גיס חמישי ובגידה בערכי המולדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יעזור לכם, גם אם תביאו 800 דגלי ישראל כל משחק לא תצליחו לשנות את התדמית של הפועל בקרב שונאינו.
זה כמו ששלום עכשיו וגוש שלום של אורי אבנרי מקפידים ללכת בכל הפגנה עם דגלי ישראל, אבל לנצח הם יקוטלגו כשונאי המדינה ומשת"פים עם האוייב בקרב רוב הציבור בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 7
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:08 
Redfan כתב:
JustZiv כתב:
ירדתם מהפסים, כולכם

ואתם תמשיכו עם השירי נאצות שלכם ואח"כ תמשיכו גם לפרוס שלטים שהפועל היא "אנטי פשיסטית" אנטי גזענית?

אני לא יושב בשער 7, למען גילוי הנאות, ולא אוהב את חלק ממה ש2 הצדדים עושים, כמוני יש עוד מספיק.

כולכם הכוונה, המאוננים משער 5 שכואב לך בעין שמישהו, אוי ואבוי הביא דגל ישראל ושורקים על זה בוז. וחסרי החיים משער 7 שמביאים דגל של ישראל סתם כי הם לא מספיק אינטיליגנטים להבין את ״לא מייצגים את ישראל״

בקיצור חבורה של מפגרים שרבים על דגלים ושלטים.
הקהל הזה הופך להיות מטומטם יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 7
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:31 
אנטיגונה כתב:
זה לא יעזור לכם, גם אם תביאו 800 דגלי ישראל כל משחק לא תצליחו לשנות את התדמית של הפועל בקרב שונאינו.
זה כמו ששלום עכשיו וגוש שלום של אורי אבנרי מקפידים ללכת בכל הפגנה עם דגלי ישראל, אבל לנצח הם יקוטלגו כשונאי המדינה ומשת"פים עם האוייב בקרב רוב הציבור בישראל.

יש לך הנחה בסיסית מוטעית .
אין למניפי דגלי ישראל ביציעי הפועל שום כוונה למצוא חן בעיני אוהדי קבוצות אחרות.
אני בכלל לא מבין מה מציק לאוהדים שלנו שמניפים דגלי ישראל או שלט קונטרה לשלט המפורסם.
אם לשמוע נאצות מבחילות בכל משחק על חולדאי ושמעון מזרחי זה בסדר, אז לראות דגלים שאין להם קשר להפועל - זה מה שמציק ?
ולפני שיגיבו פה כמה ילדים ציניקנים על כמה אני ״אוהב״ את שמעון מזרחי או חולדאי, או אולי כמה לאומני אני, אז רק לידיעה - אני אוהד הפועל יותר מ 35 שנה, במקרה גם איש שמאל מצביע מרצ, במקרה מתעב את רוב אוהדי בית״ר הבבונים, האלימים והגזעניים ובמקרה לא ממש מסמפט את שמעון מזרחי האיש, אופיו וכל ההתנהלות שלו במשך מספר עשורים ובמקרה אני גם רוצה שמכבי סל תפסיד בכל משחק שלה ובכל מסגרת.
ובכל זאת כל הרקע שלי וגישתי הפוליטית אינם רלוונטיים.
לטעמי: הנפת השלט - מייצגים את הפועל וגם את ישראל - הנה התרסה כנגד השלט המפורסם ולא רק. אלא התרסה על עוד תופעות שמבחינתי זה בלתי נסבל לשמוע אותן או לראות אותן: שלטים כמו לשלוח למשרפות, לשלוח לגז, לכנות יודנראט, לאחל סרטן, התאבדות ותאונת מטוס לאנשים. וממש לא מעניין אותי כמה אני ״מסמפט״ את אותם אנשים שקריאות הנאצה המבחילות הללו מופנות אליהם. וממש לא קשור שאצל אוהדי קבוצות יריבות, יש תופעות מבחילות לא פחות ואירועים אלימים הרבה יותר (ובראש ובראשונה מצד אוהדי בית״ר , שחלק ניכר מהם בכלל צריכים להיות מאחורי סורג ובריח ולא ביציעים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:34 
ברגר כתב:
אין מקום ללאומנות במגרש כדורגל, ללא כל קשר לשיוך פוליטי כזה או אחר. אני לא הייתי בתכנון אז, אבל מעריך שגם אחרי מלחמת יום כיפור או לבנון הראשונה לא היו דגלים, בטח ובטח שאחרי מלחמת לבנון השנייה. רוצה לכבד את החיילים? אחלה, מבורך, למה במשחק כדורגל? אני עושה מילואים, גם במהלך צוק איתן, לא שר שירי שואה ובעיקר לא מכליל כמו חבורת הדמגוגים העלובה בשער שבע. אגב, דגל פלסטין הונף במשחק בסכנין, על ידי אוהדי סכנין שהסתננו ליציע וגם להם הורידו את הדגלים. אבל מה לדמגוגים ולעובדות? כנראה כמו הקשר בינם לבין עידוד במהלך משחק - כלום ושום דבר. אם פעם אחת יקשיבו האפסים ויבינו מה עומד מאחורי השלט, אז אולי הם יפסיקו עם המחאה המטופשת הזו. אבל לא, הם התאהבו במחאה, התאהבו בתשומת הלב שקיבלו, התאהבו בסלפי במחצית עם הדגל...

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:37 
אני מתערב איתך שמניפי השלט בשער 7 הם לא בדיוק מאלו שנלחמים נגד "שירי השואה", או קללות נגד מזרחי ומכבי. אבל אל תתן לזה לקלקל לך את התאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ברגר כתב:
אין מקום ללאומנות במגרש כדורגל, ללא כל קשר לשיוך פוליטי כזה או אחר. אני לא הייתי בתכנון אז, אבל מעריך שגם אחרי מלחמת יום כיפור או לבנון הראשונה לא היו דגלים, בטח ובטח שאחרי מלחמת לבנון השנייה. רוצה לכבד את החיילים? אחלה, מבורך, למה במשחק כדורגל? אני עושה מילואים, גם במהלך צוק איתן, לא שר שירי שואה ובעיקר לא מכליל כמו חבורת הדמגוגים העלובה בשער שבע. אגב, דגל פלסטין הונף במשחק בסכנין, על ידי אוהדי סכנין שהסתננו ליציע וגם להם הורידו את הדגלים. אבל מה לדמגוגים ולעובדות? כנראה כמו הקשר בינם לבין עידוד במהלך משחק - כלום ושום דבר. אם פעם אחת יקשיבו האפסים ויבינו מה עומד מאחורי השלט, אז אולי הם יפסיקו עם המחאה המטופשת הזו. אבל לא, הם התאהבו במחאה, התאהבו בתשומת הלב שקיבלו, התאהבו בסלפי במחצית עם הדגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 07:59 
Asafas כתב:
אני הייתי באותו משחק עם דגל פלסטין- אף אחד לא עשה כלום!
.

אתה בעיקר מזיין את השכל.
אם היית במשחק בסכנין שנה שעברה, היית יודע שמי שהרים את הדגל היה ילד מסכנין שנכנס ליציע כדי לחלק בקלאוות ואז רץ לאמצע היציע, הרים דגל פלסטין והורידו לו אותו בדיוק אחרי 20 שניות, אז מה אתה מזיין ת'שכל?

הדגל "לא מייצגים את ישראל" קיים הרבה שנים ואומר רק דבר אחד "אנחנו נהיה נגד מכבי באירופה ואנחנו לא רוצים שאף אחד יהיה בעדנו כשאנחנו באירופה ושלא ירכב על ההצלחות שלנו". לא יותר ולא פחות. כל מי שרוצה לייחס לזה משמעות אחרת, שיהיה לו לבריאות ושיביא 1,000 דגלי ישראל ושיפתח את סניף אולטראס ישראל בשער 7.

והכי חשוב, וזה מופנה לא רק לאנשים המסכנים שחושבים משום מה שהמדינה הזו מתקרבת בחשיבותה למאית מהחשיבות של הפועל בעולם הזה. הפילוג בקהל זה רע מאד ובשער 5 נעשו ונעשות עדיין המון טעויות, אבל שיושבי שער 2 ובעיקר שער 7 יסתכלו פעם אחת על עצמם וישאלו איך זה שהם נתנו לבלומפילד להפוך ממבצר לבית-קברות ומה הם נותנים מעצמם כדי לעזור להפועל.
בושה וחרפה איך ששער 7 נראה וכן, מי שלא מוכן לתת מעצמו ולדחוף את הפועל, פוגע בה פי מיליון מכל שלט מסכן שנתלה בשער 5, גם אם הוא מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 08:21 
פוגע יותר מהחברים שלך שחושבים שבלומפילד ( או יציע חוץ ) שייך להם? כי זו הבעיה העיקרית כל השנים, וזה מה שהוליד את הדגלים האלה. ביצה, תרנגולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:06 
Redfan כתב:
אל תערבב ביני ובינו. אני כרגע לא מדבר איתך על דגלי ישראל אלא על השירי נאצה, לא קשור אליו. עניתי לך כמו שצריך, תפסיקו(אתה וחבר'ה כמוך שיושבים כנראה בשער 5 בגוש) כבר להתנער מאחריות.
אל תשירו כל מיני שירים מטומטמים תשירו דברים שכל הקהל יתחבר אליהם, מספיק לעשות דווקא.
תסתכלו איזה עידוד היה בעונת 2004-2005. דווקא מהעונה ההיא התחילה 'מסורת' לא רעה של עידוד וחיבור גם עם השערים האחרים, ככה עם עליות ומורדות פחות או יותר עד הכמה שנים האחרונות, אין ספק שטביב ושאר הנבלות הוציאו הרבה אנרגיות, אבל עוד פעם אני חוזר לתקופה ההיא שההתחלה והאמצע שלה(גם עונת 07-08) היו תקופות קשות ביותר ודווקא אז היה יופי של עידוד. תלמדו מזה במקום רק לנסות להתחכם.

אם היית טורח לקרוא את ההודעות שלי ולא לירות על אוטומט, היית מבין שאני לא ממנהיגי הגוש, לא יושב שם ומעולם לא הייתי מנוי לשער חמש. אולי במקום לבוא בטענות לשירים, פשוט תשיר? כנראה שלא, זה פתרון מסובך מדי. עדיף להניף דגלי ישראל. עדיף לעשות כל דבר חוץ מלעודד, כל דבר שיסית את הקהל מהעיקר - עידוד הקבוצה. הצעקות הרמות ביותר שנשמעו ביום שני נגד בית"ר היו "אל אל ישראל", פה מתחילה (ואולי נמשכת, עוד לא החלטתי) הבעיה שלי עם אותם סמרטוטי רצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:11 
ברגר, כל הכבוד על הסבלנות שאתה מגלה פה בדיון ועונה עניינית.
צר לי אח יקר לשער 7, שום טיעון כרגע לא ישכנע את מי שלא השתכנע ב-14 השנים האחרונות שבשלט הזה אין דבר או חצי דבר שקשור בשנאת הארץ.
אנחנו נמצאים בנק' בה המצב במועדון כ"כ רע, שאנשים (בדרך טבעית דרך אגב), מחפשים לתלות את זה במשהו, אף אחד לא הסתכל נכוחה וישאל את עצמו את השאלות הרצויות כמו מה אני אני יכול לעשות בשביל הפועל, גם אם זה אומר שאין ביכולתו לעשות משהו (זאת המסקנה שלי), יכול להיות שזאת גם המסקנה של רבים אחרים, בגלל זה נוצר המשבר הזה, בסופו של דבר זה תסכול, כי כשלא מתרכזים בכדורגל, המטרה לשמה אנו באים לכל משחק, אז מתרכזים בדגלים ושלטים, ועד שלא יהיה משהו שקשור בכדורגל זה ימשך.
אני גם יושב שער 7, אני מתריע במשך 3 שנים בפני חברי שיושבים איתי שלשם אנחנו הולכים, אין ספור פעמים ניסיתי לשכנע אותם לעבור ל-5 בגלל התופעה הזאת, ולא בגלל דגל או שלט, פשוט השער הזה כבוי, והוא ימשיך להיות כבוי כל עוד המועדון יהיה במגמה של התרסקות, הדבר היחידי שמדהים אותי וגם מעודד אותי זה שלפחות אנשים עדיין באים, ככה שהם לא יכולים להתעלם ממה שקורה על הדשא או להסתתר מאחורי שלט או דגל.

אני לא אומר את זה כי אני מייחל לזה חלילה, אבל זה בלתי נמנע, שבו תמשיכו לזיין את השכל על דגלים ושלטים ותנו לקבוצה לגסוס בשקט, כי שום דגל או שלט לא ייצר שער או ימנע אותו במועדון הפועל תל-אביב עונת 2014/5.

בהצלחה לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:16 
נועם שחם כתב:
ברגר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
מאז השחרור (עונה שישית) אני בשער 7. כל שנה עוד כמה מהמעטים שמעודדים עוברים ל 5.
נהיה רע משנה לשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:20 
ואני שומע ומכיר תופעה הפוכה של כאלה שעוברים מ5 ל7.
כל עוד הקבוצה מדשדשת בחרא, יתעסקו בחרא וככל שתמשיכו להתעסק בחרא הוא רק יצוף למעלה.

אין שכל, אין דאגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 09:46 
ברגר כתב:
Redfan כתב:

אם היית טורח לקרוא את ההודעות שלי ולא לירות על אוטומט, היית מבין שאני לא ממנהיגי הגוש, לא יושב שם ומעולם לא הייתי מנוי לשער חמש. אולי במקום לבוא בטענות לשירים, פשוט תשיר? כנראה שלא, זה פתרון מסובך מדי. עדיף להניף דגלי ישראל. עדיף לעשות כל דבר חוץ מלעודד, כל דבר שיסית את הקהל מהעיקר - עידוד הקבוצה. הצעקות הרמות ביותר שנשמעו ביום שני נגד בית"ר היו "אל אל ישראל", פה מתחילה (ואולי נמשכת, עוד לא החלטתי) הבעיה שלי עם אותם סמרטוטי רצפה.

אני גם לא מאלה ומעולם לא הייתי.
לגבי אלה שיושבים בשערים האלה כולל 8 בעונות קודמות ולא מעודדים- אכן בעיה.
רק מעצבן שמזה נהיה כל הציניות שבכוונה עונים לכל העולם ואשתו עם שירי נאצות וכו', יש דרכים אחרות להעיר קהלים גדולים, אתם העדפתם להתחכם בכמה וכמה עונות האחרונות.
אני מסכים לגבי שאר העידוד לגמרי, גם לגבי דברים מסויימים בשערים 7/2, אני לא שייך ל"מחנה" הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אם אני אשמע שוב תלונה על "שירי נאצות" אני כנראה אתאבד בתלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
השלט "לא מייצגים את ישראל" נולד, למיטב זכרוני, בתקופת המסע האירופי של 2001, כשכל מדינת ישראל רכבה על גבינו, ותאומים התפאר בכך שאנו הקבוצה של המדינה, מכבי של הכדורגל.
כדרכם של שלטי תגובה, הוא היה צריך להיות מונף במשך משחק אחד או שניים ולא יותר.
לא ברור לי איך מאז הוא מלווה אותנו בכל משחק, כדורסל, כדורגל ואולי גם כדוריד, במשך יותר מעשר שנים.
והוא בכלל לא רלבנטי למשחקים המקומיים, כי אף אחד לא טוען שהפועל מייצגת את ישראל כשהיא מתמודדת מול הפועל עכו או מכבי פ"ת.
לכן, אני מציע הצעה פשוטה:
להפסיק לתלות את "לא מייצגים את ישראל" (כפי שכבר קרה במהלך 'צוק איתן'), ובמקביל - להוציא את דגלי ישראל מהיציעים במשחקי הליגה המקומית.
ואם אי-פעם נגיע למסגרת אירופית, נפתח מחדש את הדיון. יש מספיק זמן עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:27 
yos כתב:
השלט "לא מייצגים את ישראל" נולד, למיטב זכרוני, בתקופת המסע האירופי של 2001, כשכל מדינת ישראל רכבה על גבינו, ותאומים התפאר בכך שאנו הקבוצה של המדינה, מכבי של הכדורגל.
כדרכם של שלטי תגובה, הוא היה צריך להיות מונף במשך משחק אחד או שניים ולא יותר.
לא ברור לי איך מאז הוא מלווה אותנו בכל משחק, כדורסל, כדורגל ואולי גם כדוריד, במשך יותר מעשר שנים.
והוא בכלל לא רלבנטי למשחקים המקומיים, כי אף אחד לא טוען שהפועל מייצגת את ישראל כשהיא מתמודדת מול הפועל עכו או מכבי פ"ת.
לכן, אני מציע הצעה פשוטה:
להפסיק לתלות את "לא מייצגים את ישראל" (כפי שכבר קרה במהלך 'צוק איתן') , ובמקביל - להוציא את דגלי ישראל מהיציעים במשחקי הליגה המקומית.
ואם אי-פעם נגיע למסגרת אירופית, נפתח מחדש את הדיון. יש מספיק זמן עד אז.

אתה אמיתי? שיחקנו שני משחקים במהלך צוק איתן, ולדעתי כן תלו את השלט בקזחסטן או איפה שלא שיחקנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:31 
מה הבעיה בשלט הזה אני עדיין לא מבין שמישהו יסביר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:11 
כבר כמה שנים שאוהבי הדגל "לא מייצגים את ישראל" לא מבינים מה כל העולם רוצה מהם ומתעקשים להסביר טיעונים מטומטמים על כך שהשלט אינו קשור לשנאת ארצנו ואנחנו כל כך מחוברים למדינה אבל בלה בלה בלה.
אז חברים אם כל העולם אומר שאתם שיכורים כנראה שאתם שיכורים.
היוזמה הזאת של דגלי ישראל חשובה ונחוצה כדי לשנות את התדמית הרעה שאתם התעקשתם לייצר לנו.
אני לא רואה פתרון לסוגיה כי אוהבי הדגל הם חבורה של אטומים שמאוהבים בעצמם. אז כנראה שנתחיל להזכיר את הצד השני של הכביש עם מחנות בין אוהדים וריבים בתוך הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:18 
shlomi1100 כתב:
כבר כמה שנים שאוהבי הדגל "לא מייצגים את ישראל" לא מבינים מה כל העולם רוצה מהם ומתעקשים להסביר טיעונים מטומטמים על כך שהשלט אינו קשור לשנאת ארצנו ואנחנו כל כך מחוברים למדינה אבל בלה בלה בלה.
היוזמה הזאת של דגלי ישראל חשובה ונחוצה כדי לשנות את התדמית הרעה שאתם התעקשתם לייצר לנו.
אני לא רואה פתרון לסוגיה כי אוהבי הדגל הם חבורה של אטומים שמאוהבים בעצמם. אז כנראה שנתחיל להזכיר את הצד השני של הכביש עם מחנות בין אוהדים וריבים בתוך הבית.

שנאת ארצנו. תגיד לי מאיפה הקריצו אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
shlomi1100 כתב:

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:23 
alachover כתב:
shlomi1100 כתב:

יש לכל הלאומנים טאבו על איך אוהבים את הארץ ואיך צריך להראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
alachover כתב:
shlomi1100 כתב:

יש לכל הלאומנים טאבו על איך אוהבים את הארץ ואיך צריך להראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:26 
אגב ההתעסקות הדבילית (כפול מיליון) בשלט הזה התחילה לראשונה ביוזמתו של מר טביב עוד כשהיה פה... עד אז זה לא עניין אף אחד. מה המסקנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:38 
השלט בסדר גמור.
מכיוון שבכל מקרה לא נזכה להזדמנות לייצג באירופה את ישראל (או את הפועל) בעתיד הנראה לעין, אז הוא בסך הכל מעורר נוסטלגיה חמימה לימים טובים שכבר לא יבואו עוד.

הטיעון שמדובר במחאה לא נגד השלט עצמו אלא נגד הגז, משרפות, שואה וכדומה - הוא טיעון ענק.
אני צופה שבדרבי המתקרב אלינו לטובה יונף שלט 100% Pro Maccabi ואז יסבירו לנו שזה בכלל שלט מחאה נגד הגז, המשרפות, השואה וכדומה

(נ"ב - הנ"ל צועק בוז בשירי שואה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: