תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 21:30 
נו ו...
מה זה לא תשתוק? מה תעשה? תוריד להם את הדגלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 21:37 
ירדתם מהפסים, כולכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 21:47 
נועם שחם כתב:
yoavbp כתב:
אחד האדומים כתב:
היה עצוב אתמול בשער 7 במחצית

היה בעיקר מביך. מבחינתי שהפועל משחקים באירופה, מי שירצה שיניף דגלי ישראל ומי שרוצה שיניף דגל הגאווה ודגל שמחת תורה.
אבל להפוך את העניין הזה לאיזשהוא נושא מרכזי ולהתחיל להניף דגלי ישראל במשחק ליגה בארץ נראה לי פשוט לא קשור. מה אנחנו אייאקס ?! מה זה משחק באירופה ?! כולה הפועל נגד בית"ר. אולי גם נתחיל לשיר את ההמנון לפני כל משחק ?
השיא היה כמובן שהתחילו לשיר אל אל ישראל בהפסקה כהתרסה זה פשוט היה פתטי. ממש אוטוטו נבחרת בוסניה יוצאת מהמנהרה.

:ROSE:

אחרי 25 שנים בבלומפילד, חשבת שכבר ראית הכל. מסתבר שלא. אחד הרגעים המביכים בתולדות שער 7.

אנשים עמדו במרכז שער 7 עם דגל מתוח כאילו הם בטקס יום העצמאות
פתטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
הקצינים הצדיעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אל תתווכחו איתם,הם יעלמו כמו שהופיעו. לכל הפחות הדגלים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

אמרו את זה גם עליך :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שקורה עם הדגלים והאישו שנהיה מזה יותר צפוי מהמוות כבר שנים
בתיאבון ובהצלחה ל2 הצדדים
הלחמו על עקרונותיכם למען תולדות המועדון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
עומרי קנדה כתב:

אמרו את זה גם עליך :(

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:26 
JustZiv כתב:
ירדתם מהפסים, כולכם

ואתם תמשיכו עם השירי נאצות שלכם ואח"כ תמשיכו גם לפרוס שלטים שהפועל היא "אנטי פשיסטית" אנטי גזענית?

אני לא יושב בשער 7, למען גילוי הנאות, ולא אוהב את חלק ממה ש2 הצדדים עושים, כמוני יש עוד מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
דיון מיותר, כל עניין הדגלים הזה, מי שרוצה לתלות דגל ישראל שיתלה, זה לא אמור להפריע לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
דיון מיותר, כל עניין הדגלים הזה, מי שרוצה לתלות דגל ישראל שיתלה, זה לא אמור להפריע לאף אחד.

אם זה היה מסתכם רק בתליית דגלים כי בא למישהו, ניחא, כשזה הופך למעין מלחמה כדי לעשות דווקא, זה כבר טמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:59 
משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 00:48 
יש פה פשוט חבורה של זבלים אנרכיסטיים מגיעילים שלא מבינים שלרוב הקהל פשוט נמאס מההתנהגות שלהם!!!
החלטתם לתלות את השלט ״לא מייצגים את ישראל״ ולמרות שאני נגדו, אף פעם לא ביקשו להוריד אותו. אח״כ עברתם את כל הגבולות עם כל שירי השואה המבחילים שלכם וההתנהגות המסריחה רק כדי להיות השונים ובכותרות (גרפיטי על קברים של אנשים) פשוט מבחילה.
מה לעשות שרוב האוהדים המתונים של הפועל מחוברים למה שקורה במדינה הזו ולא כמוכם מנותקים. להזכירכם, היתה כאן מלחמה עד לא מזמן שבה בהגנה על המדינה שלנו נהרגו 72 אנשים מתוכם 4 אוהדים שלנו. הכבוד אליהם הוא לא רק בשלט בגביע הטוטו, אלא בהבנה על מה ולמה הם נהרגו. שכל אחד יניף איזה דגל שהוא רוצה. אם תשאל את הרוב המכריע של הקהל, הוא יעדיף דגל של ישראל על זה של צ׳ה גווארה או ״לא מייצגים את ישראל״. לא זוכר שהיה כזה דיון כאן על דגל פלסטין שהונף ע״י אוהד שקר כלשהוא...
ושאנשים יפסיקו לזיין את המוח על השיוך של הפועל לשמאל- הוא מזמן לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שדחפת את הגרפיטי על הקבר של חולדאי הפך את כל מה שכתבת ללא רלוונטי
מה הקשר בין הגרפיטי לדגל המסכן הזה? מי זה האתם שעשו גרפיטי? כל שער 5 היה שם?
נראה שיש כאן כמה שהתאהבו "במלחמה" הזו שנוצרה בין שני מחנות, כביכול.
תמשיכו לירות חיצים, בסוף נצליח להפוך לקהל של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה סלט וגיבוב של דברים.
כל כך ישראל ישראלי מצדך להתלהם ולערבב מליון טיעונים לא קשורים בתוספת קורט לאומנות.
המדינה הזאת בדרך לאבדן
שכחת להוסיף שאם לא טוב למישהו שילך לעזה או לסוריה בטח שם ירשו לו להגיד שהוא לא מייצג את המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:04 
אין מקום ללאומנות במגרש כדורגל, ללא כל קשר לשיוך פוליטי כזה או אחר. אני לא הייתי בתכנון אז, אבל מעריך שגם אחרי מלחמת יום כיפור או לבנון הראשונה לא היו דגלים, בטח ובטח שאחרי מלחמת לבנון השנייה. רוצה לכבד את החיילים? אחלה, מבורך, למה במשחק כדורגל? אני עושה מילואים, גם במהלך צוק איתן, לא שר שירי שואה ובעיקר לא מכליל כמו חבורת הדמגוגים העלובה בשער שבע. אגב, דגל פלסטין הונף במשחק בסכנין, על ידי אוהדי סכנין שהסתננו ליציע וגם להם הורידו את הדגלים. אבל מה לדמגוגים ולעובדות? כנראה כמו הקשר בינם לבין עידוד במהלך משחק - כלום ושום דבר. אם פעם אחת יקשיבו האפסים ויבינו מה עומד מאחורי השלט, אז אולי הם יפסיקו עם המחאה המטופשת הזו. אבל לא, הם התאהבו במחאה, התאהבו בתשומת הלב שקיבלו, התאהבו בסלפי במחצית עם הדגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:09 
Asafas כתב:
יש פה פשוט חבורה של זבלים אנרכיסטיים מגיעילים שלא מבינים שלרוב הקהל פשוט נמאס מההתנהגות שלהם!!!
החלטתם לתלות את השלט ״לא מייצגים את ישראל״ ולמרות שאני נגדו, אף פעם לא ביקשו להוריד אותו. אח״כ עברתם את כל הגבולות עם כל שירי השואה המבחילים שלכם וההתנהגות המסריחה רק כדי להיות השונים ובכותרות (גרפיטי על קברים של אנשים) פשוט מבחילה.
מה לעשות שרוב האוהדים המתונים של הפועל מחוברים למה שקורה במדינה הזו ולא כמוכם מנותקים. להזכירכם, היתה כאן מלחמה עד לא מזמן שבה בהגנה על המדינה שלנו נהרגו 72 אנשים מתוכם 4 אוהדים שלנו. הכבוד אליהם הוא לא רק בשלט בגביע הטוטו, אלא בהבנה על מה ולמה הם נהרגו. שכל אחד יניף איזה דגל שהוא רוצה. אם תשאל את הרוב המכריע של הקהל, הוא יעדיף דגל של ישראל על זה של צ׳ה גווארה או ״לא מייצגים את ישראל״. לא זוכר שהיה כזה דיון כאן על דגל פלסטין שהונף ע״י אוהד שקר כלשהוא...

איזה בן אדם הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:25 
אני בטוח שרוב האוהדים בשער השערים ״הזויים״ כמוני.
אני נישארתי עד סוף המשחק בשער 7. חבל שלא צילמתי את הנוטשים בשער 4-5 לפני הסוף.
פשוט מת על האנשים כאן שמנותקים מהעולם ומהמדינה שבה הם חיים.
מעדיף תצלום של סלפי עם דגל מאשר אוהד שעושה תנועה של צלב קרס ( תתחילו עם התירוצים ש״זה לא באמת אוהד הפועל״ ו״התקשורת נגנדנו״ וכו׳). אני הייתי באותו משחק עם דגל פלסטין- אף אחד לא עשה כלום!
מתי כבר תבינו שזאת אחת הדרכים של רוב הקהל להגיד לחלק מאנשי שער 5 שפשוט נמאס מההתנהגות שלהם?
אני עוד מעט 30 שנה במגרשים ומעולם לא נתקלתי בקהל שהוא כ״כ נגד המדינה שלו ועושה הכל בשביל להיות שונה.

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 29 אוקטובר 2014, 01:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:

אבל למה לעצור בבלומפילד?
קח איתך דגל גם כשתלך להופעה בבארבי או להצגה בקאמרי
או לקניון, מה לא תניף את הדגל בקניון?
בכל זאת, היתה כאן מלחמה עד לא מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:37 
אני בטוח שיש קשר בין הופעת הדגלים לעובדה שהשלט ״לא מייצגים את ישראל״ עדיין קיים.
למה אתה לא לוקח את השלט ״פניני לגז״ ודומיו לקניון? הרי השינאה שלך אליו היא תמידית.
אני מעולם לא באתי עם דגל למגרש כדורגל, אבל אוירת האנטי נגדו פשוט מגעילה אותי.
תמשיכו להרים שלטים לזכר ההרוגים ובאותה נשימה תכעסו על אלה שהחליטו לתלות את הדגל שבשבילו הם נלחמו.

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 29 אוקטובר 2014, 01:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:38 
טמטום.
כאילו ניסיון למצוא חן בעיני המקובלים של הכיתה.
הרי ה"תדמית" הזו (לא שיש לי בעיה איתה) לא תיעלם אם יונפו אצלינו ביציע דגלי ישראל, אבל יש כמה אנשים שנורא חשוב להם כנראה שאוהדי הפועל לא יתויגו כ"סמולנים עוכרי ישראל" בעיני ההמון.

עוד רגע של שפל בחברה הישראלית.
לימין הקיצוני פה מותר לשיר בגאווה "הקבוצה הגזענית של המדינה" (אגב, לפחות אוהדי ביתר שמים זין על אלה שמבקרים אותם), אבל הצד השני צריך למצוא חן בעיני אותו אספסוף מתלהם וברברי.
מותר פה להיות גזען וימני קיצוני, אבל אם אתה חושב אחרת כדאי שתספק הסברים ותוכיח שאתה אוהב את המדינה.
המשך ישיר של מה שהיה פה לפני חודשיים במבצע המבצעים כאשר כל הבעת חמלה כלפי תושבי עזה לוותה בשלל קללות ומיד היית צריך "להוכיח" לאלה שקוראים לך "בוגד" שאיכפת לך לא פחות מהם.

לא רואה הסבר אחר לזה שיש אוהדי הפועל שכזה דחוף להם להראות ש"היי, אנחנו גם אוהבים את המדינה".
עצוב שיש בכלל אוהדי הפועל שכאילו חשוב להם מה יגידו עלינו אוהדי בית"ר.
למה מי אלה בכלל אוהדי ביתר והמפגרים של הצל שמישהו בשער 7 צריך לספור אותם בכלל?
מדינה זבל.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 29 אוקטובר 2014, 01:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:40 
ותפסיקו לעשות שיוך בין הקאמרי לשמאל, הוא מזמן לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:44 
הטמטום הוא אצלך. אני מתעב את בית״ר יותר ממך וחושב שהם חייבים להיענש על השיר המטומטם שלהם.
חלק מהקהל שלנו מרוויח את התדמית שלו ביושר רב. מי האוהדים שבאופן קבוע מתקוטטים עם המשטרה ביציע? רמז, זה לא הבבונים. אני ממש רחוק מלהיות ימני קיצוני, פשוט קשה לכם להבין שככה רוב הקהל של הפועל מתנהג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:46 
NARKOTIKA כתב:
ותפסיקו לעשות שיוך בין הקאמרי לשמאל, הוא מזמן לא קיים.

לך תבדוק את עצמך.
בעבר הרחוק הפועל היתה מזוהה עם השמאל, היום, אני ממש לא בטוח שרוב הקהל שלנו הצביע למפלגות השמאל ואם אני לא טועה, רוב השחקנים בקבוצה שלנו בחרו ביבי בבחירות האחרונות, לפי סקר שהיה בידיעות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 01:51 
אני לא יודע מה אתה יותר, דמגוג או מטומטם. כנראה שאתה לא שם לב עם מי אתה מתווכח, אלא עסוק בשחרור של סיסמאות נבובות מהז'רגון המכביסטי לחלל האוויר. תבין טמבל, אין יותר שירי שואה, השלט פניני לגז מפגר בערך כמו הנפת דגלי ישראל במשחק של הפועל, וכך גם הרצון שלך ושל דומיך לקבל הכרה מהקהלים של שאר קבוצות הליגה. אתה רוצה לייצג את ישראל? לך למשחקים של הנבחרת, תבלה, אבל אל תנסה לאחד אותנו תחת אותו דגל עם האויבים הכי מרים שלך, אלה שיעשו הכל כדי לפגוע בך, אלה ששרו לך אתמול בפנים "לא מייצגים אותנו, הם לא מישראל", ואלה שגם עוד 37829 שנים שנחזור לשחק באירופה - יעודדו את היריבות שלך.

עריכה: אני יושב ביציע עם מצביעי ליכוד, לפיד וזה מעניין לי את הקצה של הזין. החבר'ה שיושבים לידי בכדורסל הם משפחה דתית, שחלקם גרים בהתנחלות. אז מה? הם אוהדי הפועל בדיוק כמוני, אנשים נפלאים שכל מה שמעניין אותם כשמגיעים למגרש זו הקבוצה והצלחתה. בניגוד לך ולדומיך שמנסים להיות בכוח חלק מהעדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:01 
זה מה שקשה לך ולסתומים כמוך לקבל- מדובר ביריבות ספורטיבית. נקודה. בוא נתלה דגלי סוריה כי ״האויבים״ המרים שלנו תולים דגלי ישראל אתה מקשיב לעצמך?אין שירי שואה? היית בדרבי בגביע הטוטו? שכחת את השלט סופר יודנראט? להזכיר לך עוד כמה פנינים כאלה?
את מי אתה מייצג באירופה חוץ מהפועל? בית״ר ומכבי ממש לא מעניינים אותי ואם תרצה או לא מה שמקשר אותך ואותם היא העובדה שאתם חיים באותה מדינה. מעניין איך פתאום צצו גם דגלי ישראל בשערים 2,4,13...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:07 
Asafas כתב:
הטמטום הוא אצלך. אני מתעב את בית״ר יותר ממך

...
Asafas כתב:
זה מה שקשה לך ולסתומים כמוך לקבל- מדובר ביריבות ספורטיבית.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:08 
אני לא לוקח חלק פעיל באף אחד מן הצדדים, אבל להרבה אוהדים כבר נמאס מההתנהגות המסתורית-אלימה של האולטראס שבעיניי חלק גדול מהאוהדים(כך אני חושב) מרגיש שהוא עושה 'דווקא' על מנת להרגיז ולעשות את עצמו שונה מהאחרים.
גם בקבוצה של דגלי ישראל בפייסבוק,אם תשימו לב, רוב האנשים בה אומרים שהבעיה שלהם היא בעצם עם המדיניות הבדלנית של האולטראס שמתבטאת באנטי-ישראליות ושירי נאצה ציניים ולא נגד האופי הסובלני והמכבד של הפועל כלפי אנשים מכל המגזרים ומכל הדתות. כלומר זה שלא שמדובר באוהדי בית"ר גזענים או משהו בסגנון אלא פשוט באוהדים(כן,אוהדי הפועל) שמתנערים באופן אקטיבי ממה שהאולטראס עושה ולא נוח להם עם התדמית שהוא מקנה לנו.

בסך הכל, אני יכול להבין אנשים שמתנגדים לתופעות שמשוייכות לאולטראס וזה אף מתבקש. בכל מקרה אין לאנשים ממה להיות מופתעים כאשר קמה קבוצה של אנשים וגם מגיבה באופן פעיל למדיניות ה'דווקא' של האולטראס.

ולאלו שמציינים תופעות פסולות אצל קבוצות אחרות-אצלנו מתמקדים יותר בזבל שקיים כי יש שנאה טבעית נגדנו ולכן גם מובן שאנשים רוצים להתנער מהתדמית הזאת.
זה נכון שיש תופעות בזויות אף יותר בקבוצות אחרות אבל שם ההתמקדות קטנה יותר, ובכל מקרה אני לא חושב שאנחנו צריכים להשוות את עצמנו אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:24 
הודעה כפולה.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 29 אוקטובר 2014, 03:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 02:24 
ברגר כתב:
אני לא יודע מה אתה יותר, דמגוג או מטומטם. כנראה שאתה לא שם לב עם מי אתה מתווכח, אלא עסוק בשחרור של סיסמאות נבובות מהז'רגון המכביסטי לחלל האוויר. תבין טמבל, אין יותר שירי שואה, השלט פניני לגז מפגר בערך כמו הנפת דגלי ישראל במשחק של הפועל, וכך גם הרצון שלך ושל דומיך לקבל הכרה מהקהלים של שאר קבוצות הליגה. אתה רוצה לייצג את ישראל? לך למשחקים של הנבחרת, תבלה, אבל אל תנסה לאחד אותנו תחת אותו דגל עם האויבים הכי מרים שלך, אלה שיעשו הכל כדי לפגוע בך, אלה ששרו לך אתמול בפנים "לא מייצגים אותנו, הם לא מישראל", ואלה שגם עוד 37829 שנים שנחזור לשחק באירופה - יעודדו את היריבות שלך.

עריכה: אני יושב ביציע עם מצביעי ליכוד, לפיד וזה מעניין לי את הקצה של הזין. החבר'ה שיושבים לידי בכדורסל הם משפחה דתית, שחלקם גרים בהתנחלות. אז מה? הם אוהדי הפועל בדיוק כמוני, אנשים נפלאים שכל מה שמעניין אותם כשמגיעים למגרש זו הקבוצה והצלחתה. בניגוד לך ולדומיך שמנסים להיות בכוח חלק מהעדר...

אני לא חושב שנכון להכליל ככה, אפשר להיות נגד בית"ר ומכבי באירופה וגם להיות בדעה שזה מעבר ליריבות ספורטיבית אבל מנגד לא לעשות 'דווקא' כדי להצטייר כאנטי-ישראלי. ואגב לצערי יש עדיין, אומנם במינון נמוך יותר, שירי שואה וגם יש לי תחושה שיהיו עוד שלטים מפגרים בנוושא הזה בהמשך הדרך....
בסופו של דבר בלי מדיניות ה'דווקא' של האולטראס אף אחד לא היה מגיע עם דגל ישראל, זו דעתי. זו בסך הכל קונטרה לאותה מדיניות מפגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: