ברגר כתב:
אני לא יודע מה אתה יותר, דמגוג או מטומטם. כנראה שאתה לא שם לב עם מי אתה מתווכח, אלא עסוק בשחרור של סיסמאות נבובות מהז'רגון המכביסטי לחלל האוויר. תבין טמבל, אין יותר שירי שואה, השלט פניני לגז מפגר בערך כמו הנפת דגלי ישראל במשחק של הפועל, וכך גם הרצון שלך ושל דומיך לקבל הכרה מהקהלים של שאר קבוצות הליגה. אתה רוצה לייצג את ישראל? לך למשחקים של הנבחרת, תבלה, אבל אל תנסה לאחד אותנו תחת אותו דגל עם האויבים הכי מרים שלך, אלה שיעשו הכל כדי לפגוע בך, אלה ששרו לך אתמול בפנים "לא מייצגים אותנו, הם לא מישראל", ואלה שגם עוד 37829 שנים שנחזור לשחק באירופה - יעודדו את היריבות שלך.
עריכה: אני יושב ביציע עם מצביעי ליכוד, לפיד וזה מעניין לי את הקצה של הזין. החבר'ה שיושבים לידי בכדורסל הם משפחה דתית, שחלקם גרים בהתנחלות. אז מה? הם אוהדי הפועל בדיוק כמוני, אנשים נפלאים שכל מה שמעניין אותם כשמגיעים למגרש זו הקבוצה והצלחתה. בניגוד לך ולדומיך שמנסים להיות בכוח חלק מהעדר...
אני לא חושב שנכון להכליל ככה, אפשר להיות נגד בית"ר ומכבי באירופה וגם להיות בדעה שזה מעבר ליריבות ספורטיבית אבל מנגד לא לעשות 'דווקא' כדי להצטייר כאנטי-ישראלי. ואגב לצערי יש עדיין, אומנם במינון נמוך יותר, שירי שואה וגם יש לי תחושה שיהיו עוד שלטים מפגרים בנוושא הזה בהמשך הדרך....
בסופו של דבר בלי מדיניות ה'דווקא' של האולטראס אף אחד לא היה מגיע עם דגל ישראל, זו דעתי. זו בסך הכל קונטרה לאותה מדיניות מפגרת.