יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר או שאתה סתם דמגוג. לא כתבתי בשום מקום שהשאיפה שלי היא 0:0 נגד בית"ר או שום דבר שקרוב לזה. 0:0 זה גרוע, אבל זה הרבה יותר טוב מלהפסיד. ואם לא היה לנו שוער זבל ברמה של ליגה א' אז הסיכויים שלנו לא להפסיד היו הרבה יותר גבוהים. תחבר את שני התנאים הלוגיים המאוד פשוטים האלה ותקבל שאם היה לנו שוער נורמלי המצב שלנו היה הרבה יותר טוב.
חבל שכרגיל את מוריד את הדיונים ביננו לאיזה התנצחות ברמה האישית, אבל זה כנראה אתה. בסדר, המצב היה
הרבה יותר טוב, היו לנו היום אולי 8 נקודות במקום 7
אין לך את היכולת להתמודד עם טענה פשוטה אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי ומתווכח עם אותן המצאות, ואני זה שמוריד את רמת הדיון. אין רמת דיון יותר נמוכה מלסלף ולהמציא דברים שהצד השני אומר רק כדי להיות מסוגל להתמודד עם הטענות.
איזה דברים אני ממציא בדיוק, שכתבתי שה"שאיפה" שלך היא 0:0? אני מבין שזו לא השאיפה שלך, אבל הכוונה שלי היתה להדגיש גם אם בשער היה עומד שמייכל בשיאו, הקבוצה לא היתה משחקת טוב יותר והמקסימום זה באמת להוציא 0:0 (שגם לא היה מובטח, כי אתה יודע, לפעמים גם מקבלים גולים לא באשמת השוער) וזה לא היה מנחם אותי בשיט. 0:0 ברמת כדורגל כזו זה גרוע בעיניי בדיוק כמו להפסיד, לפעמים אפילו יותר כי זה נותן תחושה שהכל בסדר, בטח לדביל כמו אסי דומב.
עכשיו לדיון עצמו: כמה שעמוס מעצבן וחלש, תראה לי שוער ליגה ממוצע שלא חוטף את הגולים שלו. קליימן ב-10 משחקים שהוא שיחק בעונה הקודמת חטף גולים מצחיקים (דרבי, סכנין בדיוק כמו הגול של עמוס נגד בית"ר), הרוש, קנדיל, מי לא?
אפילו אניימה, השם יקום דמו בעונת גיא לוזון היה חוטף גולים בדיחה.
אז אני לא אומר, גם אותי הוא מטריף, בעיקר בגישה שלו ובאדישות, אבל תן לי קבוצה שממצה 80% מהפוטנציאל שלה עם מאמן כדורגל שיודע להעמיד אותה נכון ולהעלות הרכבים נכונים, וגם עם עמוס המצב יהיה טוב.
ערן, אני לא יודע איזה נזק גדול הוא ייצר לנו בעונה שעברה. אם אתה מתכוון להדחה מאירופה, נו אז בחיאת. חוץ מהגולים שהוא חטף להפועל הגיע לעלות? היא היתה קבוצה טובה יותר מהרומנים?