תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עד מתי דני עמוס?
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 09:39 
אדום מטלי כתב:
אנשים כאן אשכרה שונאים שחקנים מהקבוצה ומקללים אותם.
גועל נפש.

אני לא בעד לשנוא ולקלל, אבל ההרגשה היא שיש שחקנים ששמים עליך זין. כמה שאני לא חושב שעמוס הוא הבעיה, הטעות הזו היתה רשומה על הקיר מדקה 5, בכל ההתנהלות האיטית והמסריחה שלו בכל כדור שוער, האדישות שלו במשחק רגל. אתה פשוט מרגיש שהמון חלקים במועדון הזה, החל בהנהלה, דרך הצוות המקצועי וכלה בשחקנים פשוט שם עליך זין והקבוצה זה הדבר האחרון שמעניין אותו. אבל בשביל זה לא צריך לפתוח אשכול על עמוס, אלא על הריקבון של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 09:39 
מה שהכי מתסכל, זה שעמוס עושה טעויות כאלו הרבה מאד פעמים, רק שברוב המקרים הן לא נגמרות באותה צורה. כמות הפעמים שעמוס הרחיק כדורים בצורה גרועה, מסר לשחקן הגנה תחת לחץ, שחרר כדור בצורה שלומיאלית וגרם לנו לאבד כדורים 20 מטר מהשער, היא הרבה הרבה מעבר למה שאפשר לצפות משוער בקבוצת בוגרים. יש שם משהו משובש לגמרי בקבלת ההחלטות ובמשחק הרגל. זה שלא חטפנו עד היום 5-6 שערים כאלו זה רק מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 09:40 
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
מה הקשר בין חיים רמון וברקוביץ' ודומב לדני עמוס?
אי אפשר שיהיה חיים רמון וברקוביץ' ודומב ושלא יהיה דני עמוס?
המצב לא יהיה יותר טוב ככה?
אז מה הקשר? למה לדחוף את אותה אג'נדה (שכולם מסכימים עליה, אז גם ככה אין פה שום דיון) לכל נושא אפשרי?

זו בדיוק הנקודה, לא יהיה טוב יותר. גם אם בשער יעמוד השוער הכי טוב בעולם לא יהיה טוב יותר. כי שוער טוב יותר לא גורם לקבוצה לשחק כדורגל טוב יותר ולא מונע מהבעלים של הקבוצה שלו למכור את האוהדים. אז כן דני עמוס זו זוועת עולם, אבל הוא אפילו לא 10% מהבעיה המקצועית בקבוצה הזו

לא, מה פתאום יותר טוב. אם המשחק היה נגמר ב-0:0 (וכמו שכתבו פה המשחק היה בדרך הבטוחה לשם) ולא ב-2:0 לבית"ר זה לא היה יותר טוב. בכלל לא. אפילו יותר גרוע.

קודם כל אתה לא יודע אם הוא היה נגמר ב 0:0. שנית, אם 0:0 נגד בית"ר בבית זו השאיפה שלך, שיבושם לך. דני עמוס שוער באמת גרוע ובעיקר מעצבן באדישות שלו, אין ויכוח. אבל אם המשחק הזה היה נגמר ב0:0 היית צריך להיות מודאג כמו שאתה מודאג עכשיו מזה שהקבוצה הזו לא משחקת כדורגל וזה לא קשור לעמוס. אפשר לפתוח על עמוס אשכול כל שבוע, סבבה. אם זה מה שעושה לכם טוב. כל עוד המאמן לא יודע מה זה להעמיד קבוצה על המגרש ולפחות לפי מה שהוא אומר אחרי המשחקים שהוא בגדול מרוצה ו "אנחנו נהיה קבוצה מצוינת, אני בטוח", אז וואלה, דני עמוס הכי פחות מטריד אותי. אתה מבין, "הטעות של עמוס היתה קריטית". זה שהפועל 60 דקות משחקים רוחב שנגמר בלהעיף כדור על 80 זו לא טעות קריטית, זו השגרה

לא מבין איך דני עמוס "הכי פחות מטריד" אותך. שוער כמו דני עמוס הוא ההבדל בין עונה פיננסית למלחמה בתחתית, ודווקא כשאין להפועל כמעט שום דבר אחר להציע, הפועל חייבת שוער שלא נותן משחקים מתנה ליריבה.
לא רואה איך זה קשור לדומב או להנהלה או ל-1001 דברים רעים אחרים שיש בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
מה גם שיש מספיק אשכולות שעוסקים בנושאים הללו. זה אשכול על דני עמוס. שמפסיד לנו כמעט כל משחק חשוב בשנתיים האחרונות בלי קשר למי המאמן ומה שיטת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לשוער היריבה מאתמול ששיחק במשחק אחד חשוב בשנים שלו בהפועל והפסיד אותו.

אולי תבינו שהבעיה היא לא פרסונלית והלחץ והרעש שאתם עושים לא מועילים הם רק מזיקים כי הבעיה היא ב"עמותת האוהדים" וכל מה שנלווה אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:48 
Gili כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
אז מה הקשר? למה לדחוף את אותה אג'נדה (שכולם מסכימים עליה, אז גם ככה אין פה שום דיון) לכל נושא אפשרי?

זו בדיוק הנקודה, לא יהיה טוב יותר. גם אם בשער יעמוד השוער הכי טוב בעולם לא יהיה טוב יותר. כי שוער טוב יותר לא גורם לקבוצה לשחק כדורגל טוב יותר ולא מונע מהבעלים של הקבוצה שלו למכור את האוהדים. אז כן דני עמוס זו זוועת עולם, אבל הוא אפילו לא 10% מהבעיה המקצועית בקבוצה הזו

לא, מה פתאום יותר טוב. אם המשחק היה נגמר ב-0:0 (וכמו שכתבו פה המשחק היה בדרך הבטוחה לשם) ולא ב-2:0 לבית"ר זה לא היה יותר טוב. בכלל לא. אפילו יותר גרוע.

קודם כל אתה לא יודע אם הוא היה נגמר ב 0:0. שנית, אם 0:0 נגד בית"ר בבית זו השאיפה שלך, שיבושם לך. דני עמוס שוער באמת גרוע ובעיקר מעצבן באדישות שלו, אין ויכוח. אבל אם המשחק הזה היה נגמר ב0:0 היית צריך להיות מודאג כמו שאתה מודאג עכשיו מזה שהקבוצה הזו לא משחקת כדורגל וזה לא קשור לעמוס. אפשר לפתוח על עמוס אשכול כל שבוע, סבבה. אם זה מה שעושה לכם טוב. כל עוד המאמן לא יודע מה זה להעמיד קבוצה על המגרש ולפחות לפי מה שהוא אומר אחרי המשחקים שהוא בגדול מרוצה ו "אנחנו נהיה קבוצה מצוינת, אני בטוח", אז וואלה, דני עמוס הכי פחות מטריד אותי. אתה מבין, "הטעות של עמוס היתה קריטית". זה שהפועל 60 דקות משחקים רוחב שנגמר בלהעיף כדור על 80 זו לא טעות קריטית, זו השגרה

לא מבין איך דני עמוס "הכי פחות מטריד" אותך. שוער כמו דני עמוס הוא ההבדל בין עונה פיננסית למלחמה בתחתית, ודווקא כשאין להפועל כמעט שום דבר אחר להציע, הפועל חייבת שוער שלא נותן משחקים מתנה ליריבה.
לא רואה איך זה קשור לדומב או להנהלה או ל-1001 דברים רעים אחרים שיש בהפועל.

קודם כל, הוא מטריד אותי וברור שצריך שוער טוב והאמת, אם לעונת תחתית אנחנו הולכים, אז זה באמת יכול להיות קריטי.
אבל אני עדיין טוען שהסגל של הפועל הוא סגל שלא אמור להתקרב בכלל לקרבות תחתית ושוער, כמה שהוא טוב, לא מבקיע גולים ולא מניע כדור. הפועל משחקים כדורגל זוועתי וזה על המאמן ועל מי שמינה אותו.
גם עמוס דרך אגב הוא כנראה לא החלטה מקצועית, אלא איזו פשרה כלכלית, בדיוק כמו קולין.
אם היה נגמר אתמול 0:0 היית מרוצה? הקבוצה הזו צריכה קודם כל להתחיל לשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
מה קרה לו שם ? הוא התבלבל ברגליים ?
חוסר קורידאנציה ברגליים שמתאים אולי לשחקן כדורסל
יכל לבעוט עם שמאל או לתת פס קדימה והשחקן גם לא היה כזה קרוב . פשוט טעות ביזיונית ושטותית !

ובצד השני קליימן משתעשע מקפיץ בימין ובועט בשמאל ישר לידיים של מביא הכדורים מתחת לשער חמש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בניגוד לשוער היריבה מאתמול ששיחק במשחק אחד חשוב בשנים שלו בהפועל והפסיד אותו.

אולי תבינו שהבעיה היא לא פרסונלית והלחץ והרעש שאתם עושים לא מועילים הם רק מזיקים כי הבעיה היא ב"עמותת האוהדים" וכל מה שנלווה אליה.

הבעיה היא מאוד פרסונלית: דני עמוס הוא השוער הכי גרוע שהיה בהפועל מזה המון, המון, שנים. עם או בלי קשר לבוריס קליימן, זה לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא טועה את פתחת בזמנו את האשכול האיש שלא היה שם....

האשכול הזה כל יום הופך ליותר רלוונטי ומשום מה אתה מתעסק באיש שבין הקורות.
זה לא מענין ולא הפיתרון לכלום ואתה יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מתקשה להבין את הקשר. ברור שהבעיה הכי גדולה במועדון היא היעדרו של בעלים בעל יכולות כלכליות מוכחות. במקביל, ברור שאחת משתי הבעיות הכי גדולות של הפועל תל אביב על הדשא, מלבד 18 לב אדום, הוא השוער שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
לגבי השורה התחתונה אני לא מסכים.

זה לא שדני עמוס טוב עכשיו הוא רחוק מזה, אבל כל הקבוצה כולל כולם רחוקים שנות אור מלמצות את הפוטנציאל כולל ורמוט.
הסיבה שאף אחד לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הוא האיש שלא היה שם.

כתבתי את זה במקום אחר, אבל הקבוצה מצהירה שאין לה כסף, שהיא לא בגרעון השנה, והיא כן, רק בגלל שחג'ג' ושות הסכימו לשים כסף,
אבל את זה הם הסכימו גם בנים שעברו אבל משכו את הצ'ק ברגע שיכלו כדי שלא יפרע, השחקנים יודעים, כולם מלבד ורמוט ואולי זגורי וסאשה,
שהם בהפועל כברירת מחדל וכי זה היה הכי זול לקבוצה.
השחקנים מודעים לזה שהם שיחקנו משחק נגד בית"ר בבלומפילד מול 4000 ביתרים כי זה היה יותר זול לרמון.

לא ניתן לשחק ככה ולא ניתן למקסם את היכולת.

עכשיו אפשר להמשיך לדון על כמה כולם גרועים עוד 5 שנים + כי אולי רק אז תבינו איפה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
דני עמוס כבר מזמן מזמן עבר את השלב שבו מעניקים לו איזשהן הנחות בגין מצב המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
השנה הוא כבר נתן לך נק' גם מול סכנין (עצר פנדל) וגם מול נתניה.

זה נחמד לצעוק וצרוח רק שזה מתאים אבל תהיו קנים עם עצמכם.
דני עמוס הוא לא הבעיה ולא מאית מהבעיה של הפועל, והוא כרגע בהחלט שוער לא מספיק טוב לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:32 
el dudernio כתב:
השנה הוא כבר נתן לך נק' גם מול סכנין (עצר פנדל) וגם מול נתניה.

זה נחמד לצעוק וצרוח רק שזה מתאים אבל תהיו קנים עם עצמכם.
דני עמוס הוא לא הבעיה ולא מאית מהבעיה של הפועל, והוא כרגע בהחלט שוער לא מספיק טוב לליגה.

והוא היה אשם בהפסד לק"ש אחרי ששני שערים היו באשמתו, שני שערים בקזחסטן, והוא עשה את אותה טעות מול הפועל חיפה ורק בנס זה לא הסתיים שם בגול.
ואפשר לחשוב איזה עצירות גדולות כבר היו לו, מרוב שהוא גרוע הצלות סבירות פתאום הצלות גדולות שלו.
ופנדל כל שוער כבר יכול לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:40 
האם דומב צעק עליו זמן קצר לפני בטעות ?

גם אם כן, זה לא מנקה את עמוס.
גם אם כן, זה לא מלכלכך את דומב כי כמאמן מקצועי הוא מלוכלך ממילא.
גם אם לא, באמצע משחק לא צועקים בצורה שמקטינה את השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
טעות במקצוע . באמת אני אומר. קיבוצניק עם זקן שכזה לא שייך למגרש כדורגל, אלא ליציע במקרה הטוב ולזולה אצלי בבית במקרה הרע (האמת שסהכ גם טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:05 
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
גועל נפש.

הקהל של הפועל הוא באמת האחרון (מהגדולות לפחות) שאפשר לבוא אליו בטענות בעניין הזה, השחקנים מטופלים בכפפות של משי.
דני עמוס הוא השחקן הכי מאוס שאני זוכר בהפועל. ההפסד אתמול עליו ורק עליו. רק שילך כבר בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:07 
100%anti beitar כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
גועל נפש.

הקהל של הפועל הוא באמת האחרון (מהגדולות לפחות) שאפשר לבוא אליו בטענות בעניין הזה, השחקנים מטופלים בכפפות של משי.
דני עמוס הוא השחקן הכי מאוס שאני זוכר בהפועל. ההפסד אתמול עליו ורק עליו. רק שילך כבר בבקשה.

!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר או שאתה סתם דמגוג. לא כתבתי בשום מקום שהשאיפה שלי היא 0:0 נגד בית"ר או שום דבר שקרוב לזה. 0:0 זה גרוע, אבל זה הרבה יותר טוב מלהפסיד. ואם לא היה לנו שוער זבל ברמה של ליגה א' אז הסיכויים שלנו לא להפסיד היו הרבה יותר גבוהים. תחבר את שני התנאים הלוגיים המאוד פשוטים האלה ותקבל שאם היה לנו שוער נורמלי המצב שלנו היה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 07:38 
יש לו חלק גדול במצב שלנו היום.אם לא הטעויות שלו בעונה שעברה באירופה.היינו מגיעים לשלב הבתים ולא נכנסים לגרעון הכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 08:06 
יובל כתב:

הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר או שאתה סתם דמגוג. לא כתבתי בשום מקום שהשאיפה שלי היא 0:0 נגד בית"ר או שום דבר שקרוב לזה. 0:0 זה גרוע, אבל זה הרבה יותר טוב מלהפסיד. ואם לא היה לנו שוער זבל ברמה של ליגה א' אז הסיכויים שלנו לא להפסיד היו הרבה יותר גבוהים. תחבר את שני התנאים הלוגיים המאוד פשוטים האלה ותקבל שאם היה לנו שוער נורמלי המצב שלנו היה הרבה יותר טוב.

חבל שכרגיל את מוריד את הדיונים ביננו לאיזה התנצחות ברמה האישית, אבל זה כנראה אתה. בסדר, המצב היה הרבה יותר טוב, היו לנו היום אולי 8 נקודות במקום 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony, אתה לא יכול לנתק את הנזק הקטן שהוא הספיק לעשות השנה מהנזק הגדול שהוא ייצר לנו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

חבל שכרגיל את מוריד את הדיונים ביננו לאיזה התנצחות ברמה האישית, אבל זה כנראה אתה. בסדר, המצב היה הרבה יותר טוב, היו לנו היום אולי 8 נקודות במקום 7

אין לך את היכולת להתמודד עם טענה פשוטה אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי ומתווכח עם אותן המצאות, ואני זה שמוריד את רמת הדיון. אין רמת דיון יותר נמוכה מלסלף ולהמציא דברים שהצד השני אומר רק כדי להיות מסוגל להתמודד עם הטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
redrony, אתה לא יכול לנתק את הנזק הקטן שהוא הספיק לעשות השנה מהנזק הגדול שהוא ייצר לנו בעונה שעברה.

הי הי הי! בוא לא ניקח לו את הקרדיט על הנזק שהוא הספיק לעשות כבר העונה. בכל זאת הבן אדם תרם רבות לזה שעפנו מאירופה כבר בסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 09:31 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

אין לך את היכולת להתמודד עם טענה פשוטה אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי ומתווכח עם אותן המצאות, ואני זה שמוריד את רמת הדיון. אין רמת דיון יותר נמוכה מלסלף ולהמציא דברים שהצד השני אומר רק כדי להיות מסוגל להתמודד עם הטענות.

איזה דברים אני ממציא בדיוק, שכתבתי שה"שאיפה" שלך היא 0:0? אני מבין שזו לא השאיפה שלך, אבל הכוונה שלי היתה להדגיש גם אם בשער היה עומד שמייכל בשיאו, הקבוצה לא היתה משחקת טוב יותר והמקסימום זה באמת להוציא 0:0 (שגם לא היה מובטח, כי אתה יודע, לפעמים גם מקבלים גולים לא באשמת השוער) וזה לא היה מנחם אותי בשיט. 0:0 ברמת כדורגל כזו זה גרוע בעיניי בדיוק כמו להפסיד, לפעמים אפילו יותר כי זה נותן תחושה שהכל בסדר, בטח לדביל כמו אסי דומב.
עכשיו לדיון עצמו: כמה שעמוס מעצבן וחלש, תראה לי שוער ליגה ממוצע שלא חוטף את הגולים שלו. קליימן ב-10 משחקים שהוא שיחק בעונה הקודמת חטף גולים מצחיקים (דרבי, סכנין בדיוק כמו הגול של עמוס נגד בית"ר), הרוש, קנדיל, מי לא?
אפילו אניימה, השם יקום דמו בעונת גיא לוזון היה חוטף גולים בדיחה.
אז אני לא אומר, גם אותי הוא מטריף, בעיקר בגישה שלו ובאדישות, אבל תן לי קבוצה שממצה 80% מהפוטנציאל שלה עם מאמן כדורגל שיודע להעמיד אותה נכון ולהעלות הרכבים נכונים, וגם עם עמוס המצב יהיה טוב.
ערן, אני לא יודע איזה נזק גדול הוא ייצר לנו בעונה שעברה. אם אתה מתכוון להדחה מאירופה, נו אז בחיאת. חוץ מהגולים שהוא חטף להפועל הגיע לעלות? היא היתה קבוצה טובה יותר מהרומנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 09:56 
אריק ינקו מושאל או נמכר? נמכר נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אריק ינקו מושאל או נמכר? נמכר נכון?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 10:57 
התנהלות מקצועית פשוט מחרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עד מתי דני עמוס?
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 13:42 
אדום מטלי כתב:
גועל נפש.

די כבר להיות יפה נפש
שחקן שפעם אחרי פעם מזיין אותך ושורף לך יותר נקודות מאשר מה שהוא צריך להביא והרוב זה בגלל אדישות וחוסר עירנות זה שחקן שמגיע לו לחטוף מהקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
אדום מטלי כתב:
גועל נפש.

די כבר להיות יפה נפש
שחקן שפעם אחרי פעם מזיין אותך ושורף לך יותר נקודות מאשר מה שהוא צריך להביא והרוב זה בגלל אדישות וחוסר עירנות זה שחקן שמגיע לו לחטוף מהקהל

סכנין,
נתניה.
היום.

נקודות שעמוס הביא לך.

עכשיו זה נחמד שאתה תגיד שזאת העבודה שלו,
אבל העבודה של גוזלן זגורי וכו' היא להפקיע שערים, ועם עושים אותה הרבה פחות טוב מעמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: