אליהו הנביא כתב:
ofer23 כתב:
האחרונים שבכלל יכולים לבוא ולהטיף מוסר לאוהדים אחרים מה לעודד ומה לשיר ואיזה דגל להניף, הם אוהדים שהשתתפו או משתתפים בשירי נאצה כמו לאחל לאדם מסויים סרטן, או לאדם אחר להתאבד, או לאדם אחר להתרסק בתאונה אווירית. שלא לדבר על דגלים שהונפו בעבר עם קריאה לשלוח למשרפות, או לגז ועוד כל מיני פנינים מבחילים. וזה ממש לא מעניין אותי כלפי מי שרו את אותם שירים וקראו את אותן קריאות. אנשים כמו שמעון מזרחי וגיא פניני אני מתעב לא פחות מאותם אוהדים שקראו אותן קריאות עלובות והניפו אותם דגלים מבחילים. אז לפחות שלו שהשתתפו באותן קריאות נאצה, יואילו בטובם לא להטיף מוסר לאוהדים אחרים על מעשים שלא לרוחם.
ואם אני לא שר שירי שואה אז אני כן יכול להעביר ביקורת ?
ואם אני קורא לשימעון להתאבד (שדרך אגב אין בזה שום דבר מסית לאלימות ) אז אני לא יכול להעביר ביקורת ?
כמו שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו ואני לעולם לא אגיב באלימות אם הוא לא מבצע מעשה אלים, כך כל בן אדם יכול לבקר איזה התנהגות שמפריעה לו .
לי מפריע שבכל יציע כדורגל בארץ יש דגל ישראל , ושאוהדים שאני שמחתי איתם בהרבה ניצחונות מפקירים את הקבוצה שלהם במגרש הביתי מול חבורה של בבונים פשיסטים רק כי לא שיחקנו מספיק טוב .
תשתדל לקרוא מה שרשמתי לפני שאתה מגיב.
ציינתי שיש כאן סוג של הטפת מוסר כלפי אוהדים אחרים וקביעת מדרג של אהדה, וזה הרבה יותר מביקורת.
והנה גם אתה קובע שאותם אוהדים "הפקירו את הקבוצה שלהם במגרש הביתי שלהם" .
אז עכשיו אתה במעמד של לקבוע מי מפקיר ומי לא ?
כי אני ראיתי רק שחקנים , צוות מקצועי והנהלה שהפקירו את המועדון בכלל ואת האוהדים אתמול בפרט החל מהדקה הראשונה של המשחק.
אני הייתי במשחקים של הפועל כבר מעל 35 שנה. וחוויתי הפסדים ותבוסות גם בכדורגל ובוודאי בכדורסל. איזו זכות יש לאוהד אחר לקבוע אם אני מפקיר או אם אני נחשב מספיק אוהד או לא.
מה שנרשם באשכול הזה בפרט ולא אחת בפורום בכלל, זה הרבה מעבר ל"השמעת ביקורת".