תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:19 
אליהו הנביא כתב:
ofer23 כתב:
האחרונים שבכלל יכולים לבוא ולהטיף מוסר לאוהדים אחרים מה לעודד ומה לשיר ואיזה דגל להניף, הם אוהדים שהשתתפו או משתתפים בשירי נאצה כמו לאחל לאדם מסויים סרטן, או לאדם אחר להתאבד, או לאדם אחר להתרסק בתאונה אווירית. שלא לדבר על דגלים שהונפו בעבר עם קריאה לשלוח למשרפות, או לגז ועוד כל מיני פנינים מבחילים. וזה ממש לא מעניין אותי כלפי מי שרו את אותם שירים וקראו את אותן קריאות. אנשים כמו שמעון מזרחי וגיא פניני אני מתעב לא פחות מאותם אוהדים שקראו אותן קריאות עלובות והניפו אותם דגלים מבחילים. אז לפחות שלו שהשתתפו באותן קריאות נאצה, יואילו בטובם לא להטיף מוסר לאוהדים אחרים על מעשים שלא לרוחם.

ואם אני לא שר שירי שואה אז אני כן יכול להעביר ביקורת ?
ואם אני קורא לשימעון להתאבד (שדרך אגב אין בזה שום דבר מסית לאלימות ) אז אני לא יכול להעביר ביקורת ?
כמו שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו ואני לעולם לא אגיב באלימות אם הוא לא מבצע מעשה אלים, כך כל בן אדם יכול לבקר איזה התנהגות שמפריעה לו .
לי מפריע שבכל יציע כדורגל בארץ יש דגל ישראל , ושאוהדים שאני שמחתי איתם בהרבה ניצחונות מפקירים את הקבוצה שלהם במגרש הביתי מול חבורה של בבונים פשיסטים רק כי לא שיחקנו מספיק טוב .

תשתדל לקרוא מה שרשמתי לפני שאתה מגיב.
ציינתי שיש כאן סוג של הטפת מוסר כלפי אוהדים אחרים וקביעת מדרג של אהדה, וזה הרבה יותר מביקורת.
והנה גם אתה קובע שאותם אוהדים "הפקירו את הקבוצה שלהם במגרש הביתי שלהם" .
אז עכשיו אתה במעמד של לקבוע מי מפקיר ומי לא ?
כי אני ראיתי רק שחקנים , צוות מקצועי והנהלה שהפקירו את המועדון בכלל ואת האוהדים אתמול בפרט החל מהדקה הראשונה של המשחק.
אני הייתי במשחקים של הפועל כבר מעל 35 שנה. וחוויתי הפסדים ותבוסות גם בכדורגל ובוודאי בכדורסל. איזו זכות יש לאוהד אחר לקבוע אם אני מפקיר או אם אני נחשב מספיק אוהד או לא.
מה שנרשם באשכול הזה בפרט ולא אחת בפורום בכלל, זה הרבה מעבר ל"השמעת ביקורת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:19 
אין כדורגל אז מתעסקים בשטויות.
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, שירים איזה שלט שהוא רוצה וישיר מה שבא לו.
אם לא הייתה לדגלי ישראל האלה כל כך הרבה התייחסות האנשים שמרימים אותם מזמן היו מבינים שזה לא קשור לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:22 
מי שמעביר "ביקורת" בסגנון להוריד את השלט, איבד את הזכות של לומר "זכותי לעשות מה שבא לי". הוא יקבל "ביקורת" בחזרה, גם אם זה לא נעים לו.

מי שלא מחנך את כל העולם, באמת זכותו לעשות מה שנראה לו. זה הכל.

בלי ועם קשר, זה הקהל הכי טיפש בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה דיון מביך.

כל עונה עלילת המשנה הופכת ליותר ויותר מביכה.

ועדיין, הקבוצה מביכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
הקהל בשער 7 לא פחות טיפש מ5,13, או 2..
בכל השערים יש אנשים בעד/נגד שירי שואה/ישראל/לא מייצגים וכו׳...

סתם כותרת מעצבנת בתור מנוי לשער 7 (לראשונה.. אין לי שום זיקה או סנטימנט לשער כזה או אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
גם שער 5 וגם שער 7 זה היה פשוט מביך לראות ששער 7 שר להם מייצגים את ישראל וגם את הפועל ושער 5 שר בחזרה
מייצגים את הפועל ולא את ישראל גם שער 5 וגם 7 יצאו פשוט יצורים ובאמת היה פאדיחה לראות את זה מהצד במה אתם מתעסקים ה' ישמור?!
זה יותר עיצבן אותי משלומי אזולאי
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:39 
ofer23 כתב:
אליהו הנביא כתב:
ofer23 כתב:
האחרונים שבכלל יכולים לבוא ולהטיף מוסר לאוהדים אחרים מה לעודד ומה לשיר ואיזה דגל להניף, הם אוהדים שהשתתפו או משתתפים בשירי נאצה כמו לאחל לאדם מסויים סרטן, או לאדם אחר להתאבד, או לאדם אחר להתרסק בתאונה אווירית. שלא לדבר על דגלים שהונפו בעבר עם קריאה לשלוח למשרפות, או לגז ועוד כל מיני פנינים מבחילים. וזה ממש לא מעניין אותי כלפי מי שרו את אותם שירים וקראו את אותן קריאות. אנשים כמו שמעון מזרחי וגיא פניני אני מתעב לא פחות מאותם אוהדים שקראו אותן קריאות עלובות והניפו אותם דגלים מבחילים. אז לפחות שלו שהשתתפו באותן קריאות נאצה, יואילו בטובם לא להטיף מוסר לאוהדים אחרים על מעשים שלא לרוחם.

ואם אני לא שר שירי שואה אז אני כן יכול להעביר ביקורת ?
ואם אני קורא לשימעון להתאבד (שדרך אגב אין בזה שום דבר מסית לאלימות ) אז אני לא יכול להעביר ביקורת ?
כמו שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו ואני לעולם לא אגיב באלימות אם הוא לא מבצע מעשה אלים, כך כל בן אדם יכול לבקר איזה התנהגות שמפריעה לו .
לי מפריע שבכל יציע כדורגל בארץ יש דגל ישראל , ושאוהדים שאני שמחתי איתם בהרבה ניצחונות מפקירים את הקבוצה שלהם במגרש הביתי מול חבורה של בבונים פשיסטים רק כי לא שיחקנו מספיק טוב .

תשתדל לקרוא מה שרשמתי לפני שאתה מגיב.
ציינתי שיש כאן סוג של הטפת מוסר כלפי אוהדים אחרים וקביעת מדרג של אהדה, וזה הרבה יותר מביקורת.
והנה גם אתה קובע שאותם אוהדים "הפקירו את הקבוצה שלהם במגרש הביתי שלהם" .
אז עכשיו אתה במעמד של לקבוע מי מפקיר ומי לא ?
כי אני ראיתי רק שחקנים , צוות מקצועי והנהלה שהפקירו את המועדון בכלל ואת האוהדים אתמול בפרט החל מהדקה הראשונה של המשחק.
אני הייתי במשחקים של הפועל כבר מעל 35 שנה. וחוויתי הפסדים ותבוסות גם בכדורגל ובוודאי בכדורסל. איזו זכות יש לאוהד אחר לקבוע אם אני מפקיר או אם אני נחשב מספיק אוהד או לא.
מה שנרשם באשכול הזה בפרט ולא אחת בפורום בכלל, זה הרבה מעבר ל"השמעת ביקורת".

קשה לי להאמין שאם בדרבי הקבוצה תשאיר הכול על המגרש ונחטוף רביעייה ( כי כמה שלא ייתאמצו שחקנינו אלה פערי הרמות ) אז אותם אנשים שעזבו דקה 80 לא ייעשו זאת שוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:43 
איך חיכיתי לאשכול המאוננים על שער 7/13/2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
קשה לי להאמין שאם בדרבי הקבוצה תשאיר הכול על המגרש ונחטוף רביעייה ( כי כמה שלא ייתאמצו שחקנינו אלה פערי הרמות ) אז אותם אנשים שעזבו דקה 80 לא ייעשו זאת שוב .

יהיה קשה לשכנע אנשים, ב4-0 דקה 80, שהקבוצה נתנה הכל...
אתה יודע, "נתנה הכל" זה לא בדיוק דבר מדיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:04 
אדום נחמד כתב:
אליהו הנביא כתב:

נו נכון , בגלל זה אני אומר שלפני שמדברים על מידת המחויבות של השחקנים צריך להפנים שפשוט אין רמה . גם אם הם ייתאמצו - זה ייראה רע מאוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:07 
אדום נחמד כתב:

ועדיין, הקבוצה מביכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:12 
אליהו הנביא כתב:
אדום נחמד כתב:
אליהו הנביא כתב:

נו נכון , בגלל זה אני אומר שלפני שמדברים על מידת המחויבות של השחקנים צריך להפנים שפשוט אין רמה . גם אם הם ייתאמצו - זה ייראה רע מאוד .

עם סגל שחקנים קצת יותר רציני ופחות אפאטי, כשהיינו בפיגור 0:3 מול נתניה, עשינו קאמבק מדהים.
ובמשחקים בבית נגד ליון ואתלתיקו מדריד, כשהיינו כבר בפיגור של 3 שערים, עדיין יכולת להבחין במחוייבות ובמאמץ של השחקנים.
אתמול, מתחילת המשחק, יכולת להבחין בשחקנים מסוגם של פלאח ואזולאי והיית משוכנע שמפריעים להם את מנוחתם והם בכלל באמצע תרדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שקורה בשנתיים האחרונות בקהל שלנו מביך, אנו מאבדים מזהותנו ומתחילים להראות כמו הקהל של ההם לפני 4 שנים, מפולגים, מתווכחים על איזה שלט כן ואיזה שלט לא, גוש חלש.
במקום כל הדווקא הזה, להוריד את כל השלטים. גם את הלא מייצגים, גם את הכן מייצגים.
ויותר חשוב, חילופי הדורות האלו נמשכים זמן רב מדי, אנשי הברזל חלשים ותמיד מתחילים בלדות והרצת שירים במשך רבע שעה ושירים לא מוכרים. לפעמים לא בזמן ולא במקום.
ובמקום שיתחילו שירים אשר מעודדים ודוחפים את הקבוצה קדימה עדיפים לדעתי על שירי האהדה העצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר ליכולת על הדשא שהיתה נוראית ובדוק לא תרמה לעידוד באיצטדיון. בעיניי הרבה מהעידוד הלקוי אתמול משריקת הפתיחה היה תלוי בבחירת שירים נוראית. המובילי עידוד ממשיכים להיות חסרי כל קשר למה שקורה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
לא לא, עדיף לצעוק "מכבי נאצים" ושואה, כמו אוטיסטים מטומטמים, זה הכי מגניב והכי תופס, ככה אתה הכי דואג לקבוצה.
אפילו האירופאים והארגנטינאים שחלקכם כל כך מעריצים, היו חושבים שזה מביך. קומוניסטים נגד נאצים..
שער 5, צר לי אבל נפלתם.

כשאנחנו קוראים למכבי נאצים המטרה היא לפגוע בהם, אבל אם על הדרך גם נאצים ייעלבו. מצד שני, אם כשאתה קורא למישהו "אוטיסט" בתור עלבון ומישהו שהוא באמת אוטיסט יבכה בגלל זה, אם תקבל מכות שישלחו אותך לאשפוז ללילה או שניים, יהיה לי מאוד קשה להצדיק אותו, אבל זה בהחלט יגיע לך.
וברור שאסור לקרוא למכבי נאצים. לכולם בארץ יש לגיטימציה להשוות את כל מי שלא מוצא חן בעינהם לנאצים, כל עוד אלה שמשווים הם לא שמאלנים. הבעיה היא שהפועל יותר מדי מזוהה עם השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 16:01 
דיי נו, הבנת את הפואנטה.
הגוש נורא כבוי במשחקים בשנים האחרונות, ואז כשמגיע הרגע של השירים נגד מכבי פתאום כולם מתעוררים, ממש אוהדים לתפארת אתם.
תמשיכו עם הציניות ונראה לאן תגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 16:05 
אוי נו באמת כותב הפוסט, זה לא שהשירה בשער 5 הייתה טובה יותר. יושבי שער 5 ימשיכו לשבת ולאונן על העידוד של עצמם בזמן שהם לובשים חולצות של סט פאולי (אכן קבוצה מרגשת) או של אנרכיה. אבל בוא נודה בזה: העידוד נחלש בכל המקומות, ואם הפנאטים כבר לא שרים כמו פעם, אז אלו המתונים יותר יצאו החוצה בדקה ה80.

יושבי שער 7 מייצגים את הישראלים כולם, אלו שפתחו במחאת ברלין, אלו שיעזבו את השער בשביל להראות אנחנו לא מרוצים. אתה יכול להסכים עם זה אתה יכול שלא.
בינתיים מבחינת נזק שער 5 לא באמת יכולים לדבר...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
היה עצוב אתמול בשער 7 במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:32 
אחד האדומים כתב:

היה בעיקר מביך. מבחינתי שהפועל משחקים באירופה, מי שירצה שיניף דגלי ישראל ומי שרוצה שיניף דגל הגאווה ודגל שמחת תורה.
אבל להפוך את העניין הזה לאיזשהוא נושא מרכזי ולהתחיל להניף דגלי ישראל במשחק ליגה בארץ נראה לי פשוט לא קשור. מה אנחנו אייאקס ?! מה זה משחק באירופה ?! כולה הפועל נגד בית"ר. אולי גם נתחיל לשיר את ההמנון לפני כל משחק ?
השיא היה כמובן שהתחילו לשיר אל אל ישראל בהפסקה כהתרסה זה פשוט היה פתטי. ממש אוטוטו נבחרת בוסניה יוצאת מהמנהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
yoavbp כתב:
אחד האדומים כתב:

היה בעיקר מביך. מבחינתי שהפועל משחקים באירופה, מי שירצה שיניף דגלי ישראל ומי שרוצה שיניף דגל הגאווה ודגל שמחת תורה.
אבל להפוך את העניין הזה לאיזשהוא נושא מרכזי ולהתחיל להניף דגלי ישראל במשחק ליגה בארץ נראה לי פשוט לא קשור. מה אנחנו אייאקס ?! מה זה משחק באירופה ?! כולה הפועל נגד בית"ר. אולי גם נתחיל לשיר את ההמנון לפני כל משחק ?
השיא היה כמובן שהתחילו לשיר אל אל ישראל בהפסקה כהתרסה זה פשוט היה פתטי. ממש אוטוטו נבחרת בוסניה יוצאת מהמנהרה.

הויכוחים האלה היו עצובים. חוסר היכולת להקשיב ורק לצעוק סיסמאות ולקל בתוך הקהל של הפועל היה עצוב. שירת אל אל ישראל בהחלט היתה מביכה, בעיקר שבצד השני של האצטדיון היו אוהדי ביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
הוויכוח הזה כל כך מטומטם שאין לי שום ספק שהוא יגיע למספר עמודים דו-ספרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 7
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:48 
dorz כתב:
הוויכוח הזה כל כך מטומטם שאין לי שום ספק שהוא יגיע למספר עמודים דו-ספרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת המחצית הראשונה עוד צעקתי "יאללה הפועל"
בשניה צעקתי "לא משנה מי תנצח העיקר שזאת קבוצה ישראלית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:51 
yoavbp כתב:
אחד האדומים כתב:

:ROSE:

אחרי 25 שנים בבלומפילד, חשבת שכבר ראית הכל. מסתבר שלא. אחד הרגעים המביכים בתולדות שער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
במחצית הובכתי,זה היה נראה כאילו הם שולחים מסר של חנפנות לבבונים.
אגב לפי התמונה בתחילת האשכול האוהד שדאג לתלות דגל הפועל בין שתי דגלי ישראל הסתלק מוקדם,מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
היה כל כך מביך במהלך המחצית בשער 7. יודעים מה, התבגרנו וסבבה, מי שבא לו להביא איזה דגל יום העצמאות קטן כזה שיהיה לו בכיף
השלט הזה היה מביך ובא כפרובוקציה והתרסה... הבחור כאן שכתב שהקהל שלנו מתחיל להאמין לסטיגמות שמוציאים עלינו - זה באמת נכון...
אחרת איך אפשר להסביר כזה מעשה של טמטום? הפועל זה לא אנטישמיות אבל זה גם לא לאומיות ולאומניות, זה מעולם לא היה חלק מהזהות שלנו וההתעסקות בזה מביכה ומעצבנת.
מצד שני העידוד על הפנים, בלומפילד הופך לבית קברות. מעריך מכל הלב את יושבי הגוש שבאמת באים לעודד 90 דק', אבל כשמתחילים לשיר "קוקאין ואלכוהול"
אחרי שחטפת גול מבית"ר, כנראה שלא יותר מ50 איש יצטרפו לשיר הזה.
יש רפרטואר שירים מדהים ולאה קטמין מוכיחה את זה כל פעם, אבל את רובם נראה שמתחילים לשיר באופן שרירותי ובלי שום קשר למה שקורה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:15 
היה מי שכתב לפני המשחק, שפרובוקציה כמו השלטים של בית"ר יובילו לפרובוקציות כאלה ביציעם של הפועל, תוסיפו לזה את כל מה שקרה עם הרכישה שפוצצה ואי אפשר לומר שזה היה מפתיע. גם בשער 1 ו 2 היו דגלים של ישראל.
מה שכן, אם זה יהפוך לissue, אנשים יתחילו לריב על ולהוריד דגלים, שוב לתת ציונים לאוהדים, התופעה רק תתרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:32 
השאלה היא אם יושבי שער 7 (ובהם אני) ינקטו בגישת: "לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה" או שניכנע לפרובוקציה המטונפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
השאלה היא אם יושבי שער 7 (ובהם אני) ינקטו בגישת: "לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה" או שניכנע לפרובוקציה המטונפת

אני בעד פשוט להתעלם ותוך משחק או 2 זה יעבור להם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:39 
unknown כתב:
ברגר כתב:

אני בעד פשוט להתעלם ותוך משחק או 2 זה יעבור להם..

אני לא חושב שאם נתעלם זה יעבור להם, ע"ע דף הפייסבוק לשם העלו את הסלפי עם הדגל. שימותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: