ranjef כתב:
יובל כתב:
העמדה של איבנקס זו באמת עוד בעיה כי גם אני חושב שהוא הרבה יותר 4 מ-3. כלומר מקסימום 4 שיכול לתת כמה דקות כ-3 אבל לא יותר מזה ואם בא פורוורד אז הוא חייב להיות קודם כל 3.
אבל פרוויס אני מציע בשבילך שתרד מהנושא של הגארד כי זה לא יקרה. זה גם לא שלא חסר איכויות של פורוורד אתלטי כך שזה לא לגמרי מופרך להביא פורוורד. מה שחשוב שזה שהוא יוכל לשחק בעיקר בעמדה 3 (ולא ישחק בפועל בעמדה 4 ואז באמת לא השגנו כלום) וכמובן שיהיה שחקן כמה שיותר טוב. הבעיה העיקרית בלהביא פורוורד זה שנשאר לנו סקוט בתור גארד זר יחיד והוא ממש לא הראה שאפשר לסמוך עליו ברמה הזאת. אם היה לנו גארד מוכח במקום סקוט הייתי הרבה יותר רגוע בקטע הזה.
אני גם מסכים שאנחנו צריכים כרגע 2-3 יותר מאשר 3-4.
ב-3 יש לנו את מתן, וב-4 את מיימון ויונתן. זה לא מושלם, אבל ב-2 אין לנו כלום.
אם נביא מישהו שהוא 2-3 במקום בראון (סטייל אסברי נניח) הוא יוכל לשחק גם לצד סקוט. אם נביא 3-4 זה יבוא על חשבון מתן/מיימון/יונתן.
אני מצטער אבל להגיד שבעמדה 2 אין לנו כלום זה לא כל כך קשור למציאות.
בעמדה 2 יש לנו את רביב, סקוט וגולן. זו העמדה הטבעית של שלושתם. גם הסיבה שרביב משחק כרכז זה בגלל שסקוט שבא על תקן רכז לא קשור לעמדה הזאת והוא 2 לכל דבר. הבעיה שחוץ מרביב אנחנו לא מקבלים תפוקה התקפית מאף אחד בעמדות 1-3. שחקן החיזוק צריך לבוא קודם כל על עמדה 3 כשה"שאלה" היחידה צריכה להיות אם הוא 2-3 או 3-4 (לא ממש שאלה כי קטש רוצה רק 3-4).
ואסברי לא 2-3 ולא קרוב לזה. הוא 3-4 ששיחק ברוב העונה שעברה בעמדה 4. והוא גם נראה לא טוב, צל של השחקן שהוא היה בהפועל ובנתניה, איבד הרבה מהאתלטיות שלו וגם ככה שחקן נטול קליעה מבחוץ (בלאומית הוא קלע משלוש לפני שהרחיקו את הקשת אבל בליגת העל פשוט אין לו את הטווח הזה).
פרוויס, לא רק שזה רעיון נוראי ובאמת מתכון לאסון, זה בדיוק ההפך ממה שקטש רוצה - עוד סייז, אתלטיות וריבאונד. להישאר עם גייטס ויהונתן בתור שני שחקני הפנים היחידים זה מתכון להסתבכות בתחתית אפילו בליגה החלשה העונה.