תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מר קטש
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
1. תצפה בהקלטה של המשחק הזה כל הלילה בריפיט, שתסבול כמו שאנחנו סבלנו
2. אחרי 1, אם אתה לא עסוק באמוק להביא זרים ומנסה להבין מה קרה פה בהגנה ובכלל, משהו פה דפוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מר קטש
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:36 
לפני הכל, קודם כל שקטש יבין לאן הוא הגיע
בהפועל תל אביב לא משחקים 4 דקות לסיום עם שחקנים 9-10-11 מול החמישייה הראשונה של הקבוצה היריבה ואוכלים הפרש של 24 במקום 10

זה מועדון עם היסטוריה, עם קהל, עם כבוד
על הכבוד הזה קטש היה צריך לשחק עד השניה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל מה שמפריע לי זה הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לפני הכל, קודם כל שקטש יבין לאן הוא הגיע
בהפועל תל אביב לא משחקים 4 דקות לסיום עם שחקנים 9-10-11 מול החמישייה הראשונה של הקבוצה היריבה ואוכלים הפרש של 24 במקום 10

זה מועדון עם היסטוריה, עם קהל, עם כבוד
על הכבוד הזה קטש היה צריך לשחק עד השניה האחרונה

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:44 
התחלה זוועתית של הקדנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:48 
לפני כל עניין מקצועי
במקום שהקבוצה שמנצחת ב-20 הפרש תשחק 5 דקות אחרונות עם הצעירים, הקבוצה שמפסידה 20 הפרש משחקת עם שחקנים 9-10-11 מול חיפה עם החמישיה שפתחה את המחצית

זה המאמן הווינר שהבטיחו לנו?
שיעמוד מול המצלמה ויבקש סליחה מהקהל
זאת לא קבוצה קקאמייקה הלו
אתה מאמן של הפועל תל אביב
ואני מצפה מרמי שיאפס אותו על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אם זה איפס בקצת את רביב מתן ושולדי אז זה מבורך.
המשחק היה גמור כמו שאל. אמרת כבר בחצי אני רק מקווה שהישראלים הבכירים יבינו שזה 20 בגלל איך שהם נראו ולא בגלל הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:52 
אני מצפה מרמי שידאג שבשבוע הבא יהיו שני זרים חדשים.
ומסכים לגבי הביקורת על קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:58 
el dudernio כתב:
אם זה איפס בקצת את רביב מתן ושולדי אז זה מבורך.
המשחק היה גמור כמו שאל. אמרת כבר בחצי אני רק מקווה שהישראלים הבכירים יבינו שזה 20 בגלל איך שהם נראו ולא בגלל הצעירים.

מה זה השטויות האלה תגיד לי?
איפס שמאיפס
הכל תיאוריות בשקל (בשידור אמרו שהיה צריך להשאיר אותם להשפלה כדי לאפס אותם, אתה אומר צריך להוציא אותם כדי לאפס אותם, אני אומר אין שום קשר לאיפוס הם פשוט תפסו יום רע שאצל רביב זה נדיר ואצל יונתן זה 50% מהמשחקים כי זה השחקן)
הכל חרטה

קטש השפיל אותנו נקודה
לא ככה מתנהל מאמן של הפועל תל אביב
שישנה פאזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:02 
לא צריך לאםס את רביב ויהונתן. צריך להביא לידם זרים שמתאימים לליגת העל ולא לצפות שהם יושיעו אותך כל עונה לאחר התנהלות מקצועית איומה שמחפפת בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:23 
בגדול אתה צודק פרוויס, אבל לא הייתי רוצה לראות הפועל של ארבעה זרים סבירים נניח, מגובים באיזה רוזפלט ושלומי הרוש. אני מניח שהרבה חושבים כמוני. יש את רביב מתן ויונתן, שגם שומרים כל המשכיות, וזה חשוב לזהות של קבוצה.
גם לא הייתי רוצה לראות את הגרעון גדל עוד יותר, כדי להביא זר יקר יותר באיזה 30 אלף דולר. הרי אליפות זה לא יביא לנו. כן הייתי מוכן להגדיל גרעון אם נהיה בסכנת ירידה. בכל מצב אחר להביא זרים בכסף שאנחנו יכולים ולהתפלל לטוב.
לגבי קטש - היו הרבה דברים מדאיגים היום. אני חושש שהאדישות שלו מאפשרת לשחקנים ״לזרוק זין״ במקרים שאצל ארז הם לא חלמו שיתאפשרו. טיילת בהגנה ובריבאונד שלא תיאמן. ושיא השיאים: בגארבג׳ אדון גוט הנכבד מאבד כדור ודורש
פאול שלא משנה אם היה או לא, והוא ורום גפן חוזרים להגנה בהליכה לראות את הדאנק מרחוק. לא בספרינט, לא בריצה קלה. בהליכה. רציתי להגיד את זה לאבא שלו שהיה לידי שיודע דבר או שניים על מחויבות אבל התאפקתי. זאת נקודה שאומרת הרבה. ויש לי הרגשה חזקה שאצל ארז הוא היה טס כאילו רודף אחריו מחבל. והוא לא היחיד. בכלל הניתוק/האפאטיות של כל השחקנים כולם (למעט מתן המלך), מרתיחה. רואים את זה בפנים, גם על הספסל. הם מתנהגים כמו שחקנים של אשדוד ולא שחקנים של הפועל וזה מקומם. מותר להפסיד, ואף אחד לא לקח את רוממה כניצחון בטוח (אלק נחלשו, קרעו אותנו לגזרים), אבל יש דרך, ויש כבוד. ואם קטש לא ידאג להעביר להם את זה, מישהו אחר צריך ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 01:13 
הובכנו מול קבוצה לא גדולה בג׳ט לג זה לא 25 מול ים רעבה זה 25 מול קבוצה בינונית פלוס בליגה

המאמן הזה .... חבל שלא החתימו אותו לעשור באמת,....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 02:41 
ניהול משחק לא פחות ממחפיר של קטש
ההתעקשות על מתן כ4 למרות שחיפה משחקת עם שני גבוהים באופן קבוע היתה פשוט הזויה
מילא אם זה היה הולך, אבל כלום לא דפק בהתקפה, הצבע היה טיילת, ריבאונד לא היה לנו והוא ממשיך להחליף גארד בגארד ולהשאיר את בראון על הפרקט במקום לנסות לשנות ולהתאים את עצמו למה שקורה על המגרש
המזל שלנו הוא שהליגה ארוכה מאוד, אני בטוח שיהיו שינויים בסגל וקבוצות של קטש מסורתית נראות טוב יותר ככל שהזמן עובר
מצד שני, עוד שבועיים אנחנו ביד אליהו ונעים זה לא הולך להיות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
חפרתי יותר מכל אחד אחר על המשחק עם שני גבוהים, אבל היום בניגוד לכל המשחקים הקודמים שיחקנו מזעזע לא פחות גם בהרכב הזה, יהונתן ומיימן היו מתחת לכל ביקורת היום.
כן היה מקום לתת למיימן הזדמנות גם בחצי השני, אמנם הוא היה זוועה בחצי הראשון אבל זו לא סיבה לא להעלות אותו אפילו לשנייה בחצי השני. אבל בגדול שום דבר שקטש היה עושה לא היה מונע את ההפסד היום, כולם שיחקו איום ונורא בלי יוצא מן הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 05:41 
רנג׳ף, גם אני אוהב את יהונתן ומתן ורביב. מה לעשות שהגישה שהפועל מובילה לא מוכיחה. עונה עונה אחרי עונה? מה לעשות שהמציאות אומרת שאם היית לוקח את השכר של יהונתן (סתם דוגמא. אני אוהב את יהונתן) ומשקיע שליש ממנה בכל אחד מהזרים שאינו גייטס אז היו לך ארבעה זרים טובים מאוד. מה לעשות שזה היה גורם לכך שתהיה קבוצה טובה יותר. אלה החיים, לצערי.
לא יכול להיות שהפועל תל אביב תשחק עם זרים כל כך זולים. לא יכול להיות שרואים שיש בעיה רצינית בזרים כבר בקיץ ולא נעשה שום דבר. לא יכול להיות שאומרים את אותם דברים עונה אחרי עונה ושום דבר לא משתנה.
ואגב, מיימון, זה שמדברים עליו (עד כה. הלוואי שישתפר. אני שופט שחקנים לא לפי יוטיוב ולא לפי דראפטאקספרס אלא לפי מה שאני רואה) כזר סביר מראה לאיזה סטנדרטים נמוכים הרגילו אותנו בשנים האחרונות. ג׳וש אוונס לידו זה כשרון התקפי (שוב, עד כה. הלוואי שעוד יתגלה כשחקן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מר קטש
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 07:33 
צודק, לא אמרתי שהוא עד כה זר סביר. עד כה כולם אכזבה למעט גייטס. גם לו יש חסרונות כמובן, אבל שלושת האחרים משמעותית פחות טובים ותורמים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מר קטש
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 07:45 
ranjef כתב:
צודק, לא אמרתי שהוא עד כה זר סביר. עד כה כולם אכזבה למעט גייטס. גם לו יש חסרונות כמובן, אבל שלושת האחרים משמעותית פחות טובים ותורמים ממנו

הסיבה היחידה אולי שבזכותה גייטס לא נחשב לאכזבה היא שהחסרונות שלו היו ידועים מראש ונאמרו כאן כל הקיץ, אז מראש הציפיות היו נמוכות.
עדיין, זה מאכזב (מאוד) שהשחקן הכי יקר שלך, שעליו בנוי כל משחק ההתקפה שלך, הוא שחקן עצלן שעושה טובה שהוא שומר, שלא לדבר על לקפוץ לריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
רנג׳ף, גם אני אוהב את יהונתן ומתן ורביב. מה לעשות שהגישה שהפועל מובילה לא מוכיחה. עונה עונה אחרי עונה? מה לעשות שהמציאות אומרת שאם היית לוקח את השכר של יהונתן (סתם דוגמא. אני אוהב את יהונתן) ומשקיע שליש ממנה בכל אחד מהזרים שאינו גייטס אז היו לך ארבעה זרים טובים מאוד. מה לעשות שזה היה גורם לכך שתהיה קבוצה טובה יותר. אלה החיים, לצערי.
לא יכול להיות שהפועל תל אביב תשחק עם זרים כל כך זולים. לא יכול להיות שרואים שיש בעיה רצינית בזרים כבר בקיץ ולא נעשה שום דבר. לא יכול להיות שאומרים את אותם דברים עונה אחרי עונה ושום דבר לא משתנה.
ואגב, מיימון, זה שמדברים עליו (עד כה. הלוואי שישתפר. אני שופט שחקנים לא לפי יוטיוב ולא לפי דראפטאקספרס אלא לפי מה שאני רואה) כזר סביר מראה לאיזה סטנדרטים נמוכים הרגילו אותנו בשנים האחרונות. ג׳וש אוונס לידו זה כשרון התקפי (שוב, עד כה. הלוואי שעוד יתגלה כשחקן)

אם כבר הזכרנו את אוונס בשלב הזה בעונה שעברה הוא נראה לא פחות עב"מי ולא קשור לענף.
אתה מדבר על זה שצריך ללמוד משנים שעברו. אני מסכים. אבל לא שצריך ללמוד שצריך לחתוך על ההתחלה את כל העולם ואשתו, אלא שצריך ללמוד שכדאי לתת קצת זמן למערכת ולאנשים בה להשתפר ולבצע תיקונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 08:46 
מנסה להבין את ההבדל בין המשחק מול ירושלים למשחק מול חיפה...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 08:55 
נגד ירושלים היה לנו משחק קרוב למושלם אם לא מושלם. יונתן 20 נקודות בלי החטאה, רביב 20 נקודות, מתן סקוורר וגוט צלפו שלשות. לא יהיו הרבה ימים כאלה.
בנוסף חיפה לחצה אותנו בהגנה באינטנסביות הרבה יותר מאשר ירושלים. יש להם גם גבוהים מאוד אתלטים שהיו הרבה יותר אפקטיבים מאשר הגבוהים של ירושלים, בזמן שאנחנו עם גבוה אחד בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
היה לנו משחק קרוב למושלם של הישראלים. הזרים לא נראו יותר טוב מאתמול בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
חיפה היא אולי הקבוצה הכי אתלטית והכי אגרסיבית בליגה (מזכירה את הקבוצות שלנו בשנתיים האחרונות בימים היותר טובים שלהן) וזה הבליט את כל החסרונות שלנו - חוסר אתלטיות, מחסור ברכז, הטיילת בצבע.
מעבר כמובן לזה שנגד מגדל כל הישראלים שלנו תפסו יום ואתמול בדיוק ההפך. אם נשחק עוד 5 פעמים נגד מגדל אז כנראה שלא נתקרב אליהם באף משחק וגם אם נשחק עוד 5 פעמים נגד חיפה זה לא ייגמר 24 הפרש ובחלק מהמשחקים גם ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 19:32 
עודד קטש ב- 103FM בתגובה להפסד נגד אילת:

http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GEHIGK&c41t4nzVQ=KH

דרך אגב, עדיין לא מצליח להתייחס לעצמו כחלק מהפועל. למשל: הוא תמיד אומר הקהל של הפועל ת"א ולא הקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 19:37 
אם לא מצאן את הגארד ליד לימונד, למה מחפשים, לפי הפרסומים, שחקן בעמדות 3-4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: