purvis short כתב:
רנג׳ף, גם אני אוהב את יהונתן ומתן ורביב. מה לעשות שהגישה שהפועל מובילה לא מוכיחה. עונה עונה אחרי עונה? מה לעשות שהמציאות אומרת שאם היית לוקח את השכר של יהונתן (סתם דוגמא. אני אוהב את יהונתן) ומשקיע שליש ממנה בכל אחד מהזרים שאינו גייטס אז היו לך ארבעה זרים טובים מאוד. מה לעשות שזה היה גורם לכך שתהיה קבוצה טובה יותר. אלה החיים, לצערי.
לא יכול להיות שהפועל תל אביב תשחק עם זרים כל כך זולים. לא יכול להיות שרואים שיש בעיה רצינית בזרים כבר בקיץ ולא נעשה שום דבר. לא יכול להיות שאומרים את אותם דברים עונה אחרי עונה ושום דבר לא משתנה.
ואגב, מיימון, זה שמדברים עליו (עד כה. הלוואי שישתפר. אני שופט שחקנים לא לפי יוטיוב ולא לפי דראפטאקספרס אלא לפי מה שאני רואה) כזר סביר מראה לאיזה סטנדרטים נמוכים הרגילו אותנו בשנים האחרונות. ג׳וש אוונס לידו זה כשרון התקפי (שוב, עד כה. הלוואי שעוד יתגלה כשחקן)
אם כבר הזכרנו את אוונס בשלב הזה בעונה שעברה הוא נראה לא פחות עב"מי ולא קשור לענף.
אתה מדבר על זה שצריך ללמוד משנים שעברו. אני מסכים. אבל לא שצריך ללמוד שצריך לחתוך על ההתחלה את כל העולם ואשתו, אלא שצריך ללמוד שכדאי לתת קצת זמן למערכת ולאנשים בה להשתפר ולבצע תיקונים.