Eros Ramazzotti כתב:
האדס:
א. העמותה יכולה לבחור שלא להגיב כאן בפורום כאחרון האוהדים ולהשתתף בקרקס הזה. היא דווקא כן עושה את זה ועונה לכל שאלה ופנייה שמכוונת אליה ולדעתי זה דבר שראוי להערכה. הבעיה מתחילה כשאנשים רואים בזה כתובת זמינה וישירה לקלל ולטנף על כל הדברים הרעים שקורים בהפועל (וקורים, על זה אין עוררין) גם אם העמותה היא הגורם האחרון שקשור אליהם. לחיים רמון אי אפשר להגיב בפורום. אמיר לובין לא יענה לך להודעה פרטית. תנסה.
ב. אני בטוח שהיא הייתה שמחה אם המחיר היה 0, או אפילו שרמון היה מציע כסף כדי שיקחו את הפועל. נראה לי שזו בקשה קצת מנותקת מהמציאות. אנשים שמו כסף ויבקשו אותו (או את רובו) בחזרה, זה המצב. העמותה לא יכולה לשנות את זה, ולדעתי גם האוהדים לא אבל זה דיון אחר לגמרי. להאשים את העמותה בכך שהיא לא דורשת שימסרו את הקבוצה זה מגוחך. ואם היא ״תדרוש״, מה יקרה? הרי ברור לך שיגידו לה ״טוב אחי״ ואת מעט הלגיטימציה שיש לה להניע מהלכים מול ההנהלה היא תאבד.
יש כל-כך הרבה טעויות שנעשו בעמותה, יש כל-כך הרבה אכזבה מהרעיון הזה. אתה מדבר עם בנאדם שלא חידש חברות בדיוק לפני חודשיים. אבל רבאק, מצאתם את מי להאשים. זה מביך
כל מילה.
"לדרוש שימסרו את הקבוצה בחינם" זה ילדותי ומביך. מי אתה רוצה שיוותר בשביל על 12 מיליון שקל ואיזה הפגנה תשכנע אותו לעשות את זה?
וגם "זה רק גוף שרוצה להישאר בשלטון" זה פשוט הזוי ומנותק.
האנשים בראש העמותה זה אוהדים כמוני וכמוך, לא יודע איך הם מתאפקים, אבל אם היית מאשים אותי בדברים כאלה, או חושב שאתה רוצה בטובת הפועל יותר ממני, כבר מזמן לא הייתי שותק.
העמותה הייתה הראשונה לחתום על הסכם מכירת המניות שלה.
אבל עובדות פה אף פעם לא הפריעו.
אז מה אם הם הסכימו כבר למכור,
הם רק רוצים להשאר בשלטון.
עייפתי.