תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא גם שחוץ מהאדרה עצמית אי אפשר למצוא יתרון אחד לחשיפת המגעים ברדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2014, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
אייל ברקוביץ' :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה מסביר מצויין למה אני שונא את אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 22:37 
והראיון הזה מסביר מצוין שתמיכה או לא תמיכה, אידיוט נשאר אידיוט וכמובן מגלומן

http://www.israelhayom.co.il/article/225805

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2014, 00:26 
די כבר אתם עם הזיוני מוח יזקנות מרירות.
ברקוביץ מחויב ב100 אחוז למועדון היקר לנו ואחרי הרבה מאוד זמן יש מישהו שעושה קצת סדר בכאוס המוחלט הזה.
חוץ מזה, אין עוררין שלנגד עיניו עומדת הבראת והצלחת המועדון והמניעים לא חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
הוא מאבד קולות ברקושוויץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
ברקוביץ מחויב ב100 אחוז למועדון היקר לנו ואחרי הרבה מאוד זמן יש מישהו שעושה קצת סדר בכאוס המוחלט הזה.

מחויב במאה אחוז?
אין עוררין?
פסל בחודרוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:

וואוו אני מציע שתתרום לו את הכינוי שלך,הוא תפור עליו לשיטתך.
הוא לא עושה סדר,הוא רק "פורס" ו"מחביא" את הבלאגן,אותו חרא עם פנים חדשות של כדורגלן עבר סופר טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 08:20 
רק אצלנו אפילו האוהדים לא מרגישים על מי שמשתין עלינו מהמקפצה.
מספיק עם ההכנסה הכושלת לליגה האירופית בגלל קייטנה והעפת שני כוכבי הנוער.
ועם הדברת החולנית הלא נשלטת שבין היתר פגעה לכאורה בגלבוט ומנעה מאיתנו לכאורה מליון ש"ח במזומן ואולי כספונסר מליונים בהמשך.

הביא כמה שחקנים זולים ?
1 מה הביג דיל ? בהרבה פחות מהמשכורת שלו יש מספר מאמנים ותיקים כמו קשטן ואלי כהן שהיו עושים לפחות אתות הדבר כולל את פועליו הלא מפוארים כמו דרבי סהרורי של הנוער בבלומפילד. ובלי לקשקש על הרוכשים (ואולי יש דברים שעשה בפרשת גלבוט שאיננו מודעים להם).
2 במשמרת שלו איבדנו את דגני ודמארי שלתדהמת הכל כל כך רצה לשחק אצלנו. אני יודע שיש בעיות כספיות, אבל הוא היה מנג'ר והיתה לו מילה להשפיע. זה לא כל כך מופרך לשכנע לגלג כמה מליונים לעונה הבאה או למצוא הלוואה כזו לשנה מאוהד אמיד של הפועל. לא ידוע שניסה ולא ידוע שבאמת לחם על שני השחקנים (*).
3 יש לכם ביטחון שהוא 100% הפועל כאשר מדובר באינטרסים אישיים-כספיים ומול שחר ? !!!

(*) ברור שזה נושא שנוי במחלוקת, אבל במקום המנהג הנפוץ של התיחסות לחלק מתגובה, אפשר להעיר על הזנב של התגובה אבל להיות מודעים שזו התיחסות לזנב ולא לגוף. ועדין אני, ועשיתי בחיים דבר או שנים, בכל מקרה רואה בו אחראי חלקית לפרשות אלה. ורואה בחומרה גם אם עשה יח"ץ לנער את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
רק אצלנו אפילו האוהדים לא מרגישים על מי שמשתין עלינו מהמקפצה.
מספיק עם ההכנסה הכושלת לליגה האירופית בגלל קייטנה והעפת שני כוכבי הנוער.
ועם הדברת החולנית הלא נשלטת שבין היתר פגעה לכאורה בגלבוט ומנעה מאיתנו לכאורה מליון ש"ח במזומן ואולי כספונסר מליונים בהמשך.

הביא כמה שחקנים זולים ?
1 מה הביג דיל ? בהרבה פחות מהמשכורת שלו יש מספר מאמנים ותיקים כמו קשטן ואלי כהן שהיו עושים לפחות אתות הדבר כולל את פועליו הלא מפוארים כמו דרבי סהרורי של הנוער בבלומפילד. ובלי לקשקש על הרוכשים (ואולי יש דברים שעשה בפרשת גלבוט שאיננו מודעים להם).
2 במשמרת שלו איבדנו את דגני ודמארי שלתדהמת הכל כל כך רצה לשחק אצלנו. אני יודע שיש בעיות כספיות, אבל הוא היה מנג'ר והיתה לו מילה להשפיע. זה לא כל כך מופרך לשכנע לגלג כמה מליונים לעונה הבאה או למצוא הלוואה כזו לשנה מאוהד אמיד של הפועל. לא ידוע שניסה ולא ידוע שבאמת לחם על שני השחקנים (*).
3 יש לכם ביטחון שהוא 100% הפועל כאשר מדובר באינטרסים אישיים-כספיים ומול שחר ? !!!

(*) ברור שזה נושא שנוי במחלוקת, אבל במקום המנהג הנפוץ של התיחסות לחלק מתגובה, אפשר להעיר על הזנב של התגובה אבל להיות מודעים שזו התיחסות לזנב ולא לגוף. ועדין אני, ועשיתי בחיים דבר או שנים, בכל מקרה רואה בו אחראי חלקית לפרשות אלה. ורואה בחומרה גם אם עשה יח"ץ לנער את עצמו.

:BOW:
ועוד לא הוספנו איזה אח של איזה מנג'ר משחק בקבוצת נוער במקום אחד שאולי רק אולי כישרוני בדיוק כמוהו (או יותר) , שלא לדבר על ההשפעה השלילית שיש לנתון כזה לאורך כל הדרך של ה"אח" בקבוצה הזו .
ברקושביץ דואג רק לברקו , במקרה, כרגע זה נופל טוב על הפועל ת"א , אבל רק במקרה
אם כי התוצאות ביחס למה שמעליו עושים וביחס לכדורגל הם קצת פחות מבסדר כאשר בעוד שבועיים נדע הרבה הרבה יותר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 12:23 
הגזמתי בקשר לכך שגם המעללים הרבים עד כה הם זו רק בחזקת התחלה ?
עברו כמה שעות ופורסם -

"מנג'ר הפועל תל אביב, איל ברקוביץ', פנה לאחרונה למאמן של אחת מקבוצות הנערים במועדון, ודרש ממנו להתחיל לשתף את אחד השחקנים בקבוצתו שעד כה לא זכה לקרדיט. הסיבה: מדובר בבנם של חברים קרובים של מאמן הקבוצה הבוגרת אסי דומב.
המאמן של הנער בחר שלא להתייחס לדרישה של ברקוביץ' ואמר כי יש לו ארבעה שחקנים טובים יותר באותה עמדה, אולם ברקוביץ' התעקש ואמר כי הוא חייב לשחק בשל הקרבה לדומב."

מי שלא רוצה שלא יצא למחאות, אבל לפחות בפורום יעזור מאוד להפועל תל אביב אם התמיכה בברקוביץ' תופסק.
עוד לא הבנתם שהוא סוג מאחד עינים וחצוף ? ועוד משהו שאכתוב אחרי התיעצות עם עורך דין.
חומר לא יחסר. פעם היו "כל כתבי שלום עליכם" . עד סוף העונה נוכל לכתוב "כל כתבי ברקוביץ'". ודאמב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 15:09 
אין מי שידבר איתו, כולם שם עסוקים ב"נדמה לי שאני מוכר את הקבוצה- עם נדב צנציפר"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 20:06 
גבעתיים כתב:
עברו כמה שעות ופורסם -

"מנג'ר הפועל תל אביב, איל ברקוביץ', פנה לאחרונה למאמן של אחת מקבוצות הנערים במועדון, ודרש ממנו להתחיל לשתף את אחד השחקנים בקבוצתו שעד כה לא זכה לקרדיט. הסיבה: מדובר בבנם של חברים קרובים של מאמן הקבוצה הבוגרת אסי דומב.
המאמן של הנער בחר שלא להתייחס לדרישה של ברקוביץ' ואמר כי יש לו ארבעה שחקנים טובים יותר באותה עמדה, אולם ברקוביץ' התעקש ואמר כי הוא חייב לשחק בשל הקרבה לדומב."

מי שלא רוצה שלא יצא למחאות, אבל לפחות בפורום יעזור מאוד להפועל תל אביב אם התמיכה בברקוביץ' תופסק.
עוד לא הבנתם שהוא סוג מאחד עינים וחצוף ? ועוד משהו שאכתוב אחרי התיעצות עם עורך דין.
חומר לא יחסר. פעם היו "כל כתבי שלום עליכם" . עד סוף העונה נוכל לכתוב "כל כתבי ברקוביץ'". ודאמב.

אתה מקשיב יותר מדי לעלילות צנציפר בחודורוב , ש99% מהם זה שקר גס.
אתה בכלל יודע מה המשכורת של ברקו בהפועל שאתה משווה אותו לשכר של קשטן (!?)
2. אתה מודע למצב הכלכלי של המועדון ? אני חושב שז די עצוב שאנשים חושבים שנשאר משהו בקופת המועדון.

ברקוביץ' דואג לברקוביץ' זה נכון, אבל כדי לעשות זאת הוא צריך שהקבוצה תצליח .
גם דני עמוס דואג לדני עמוס ולוקאס סאשה דואג ללוקאס סאשה, אתם הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 21:48 
גרמנרי כתב:
גבעתיים כתב:
עברו כמה שעות ופורסם -

2. אתה מודע למצב הכלכלי של המועדון ? אני חושב שז די עצוב שאנשים חושבים שנשאר משהו בקופת המועדון.

המועדון נמצא כרגע במוות קליני
הפתרון צריך להתחיל בלהעיף מפה את הגורמים המסרטנים, לא להביא עוד כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 02:23 
הפיתרון הוא להביא רוכש לקבוצה .
לא ברור לי איך ברקוביץ' הוא הגורם המסרטן כדבריך, כאשר הוא לא גרם לשום נזק במועדון. אבל כרגיל כאוהד הפועל ממוצע אתה בא בתלונות לחצי עולם (השאלה האמת את מי עוד לא האשמנו במצב המועדון: אלי טביב,עידו חג'ג' ,חיים רמון, אמיר ליובין, ברקוביץ', שי אבוטבול, קובי סידי , העמותה, האולטראס , השלט "לא מייצגים את הפועל" , אוהדי בית"ר , וכ'ו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 04:19 
גרמנרי כתב:
גבעתיים כתב:
עברו כמה שעות ופורסם -

במישור העקרוני -
לזה קראתי שאפילו הפורום מפריע להתחיל אפילו התחלה קטנה לטיפול במחלת ברקוביץ' שפורטה.

במישור הנקודתי -
1 קשטן אינו מי שהיה ויסכים לשכר אחר לגמרי. אלי כהן מזמן אדם מבוסס המאמן לעניין ולאתר בחיים. לשניהם יש היסטוריה בהפועל ולהפועל יש היסטוריה אצלם, ושניהם מובטלים מכדורגל כרגע ובגיל מתקדם ויסכימו להתפשר.
2 המצב הכלכלי של המועדון ידוע בגדול אבל בהחלט ממש לא שקוף. גם ידוע שהציעו לדמארי הצעה שבספין כלשהו הכולל גם צד ג ירדו ממנה. מה שבטוח הוא שאם רוצים למצוא הלוואה לעונה אחת של כמה מליונים (שאחריה, לדוגמא, אפשר למכור את דמארי) אפשר להשיג אותה אצל אוהדים אמידים. ובעצם נכתב שגם חלק מהבעלים מוכן לזה בתנאי שרמון יזוז.

במישור השיח -
צנציפר חידש בפורום הרבה הרבה יותר מכל משתתף. ודבריו אושרו על ידי חברים בפורום. גם לא הבאת נתונים מוסמכים מענינים ואתה סתם מתנגד כולל לגברים ברמת פירוט גדולה מזו של צנציפר שנכתבו על ידי חברים מהפורום.
משאיר לכל אחד לסבור בשביל מה היתה התגובה שלך.
בכל מקרה, לטעמי אפילו לא גירדה את הכתוב פרט לנקודה הכספית שעליה כתבתי מראש שהיא זנב בהקשר לברקוביץ', אבל רוצה להוסיף שדמאיר קיבל חוזה חתום להישאר ומי שחתם על חוזה זה מכיר את המצב הכספי של המועדון ללא כל השוואה אליך (ואם לא אז המשעמות היא שאתה מעורב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 09:54 
גרמנרי כתב:
לא ברור לי איך ברקוביץ' הוא הגורם המסרטן כדבריך, כאשר הוא לא גרם לשום נזק במועדון. אבל כרגיל כאוהד הפועל ממוצע אתה בא בתלונות לחצי עולם (השאלה האמת את מי עוד לא האשמנו במצב המועדון: אלי טביב,עידו חג'ג' ,חיים רמון, אמיר ליובין, ברקוביץ', שי אבוטבול, קובי סידי , העמותה, האולטראס , השלט "לא מייצגים את הפועל" , אוהדי בית"ר , וכ'ו...)

לא לא לא לא לא
אל תערבב שמחה בשמחה

אין שום קשר בין להביא "רוכש לקבוצה" לבין להעיף את החבורה המסרטנת (שברקוביץ מהווה חלק נכבד ומשמעותי ממנה).
גם הבעלים הנוכחיים היו יכולים להתנתק ולהפקיד את ניהול המועדון בידי אדם שהוא לא ברקוביץ' גם אם עדיין לא הגיע רוכש (שלהערכתי גם לא יבוא בשנים הקרובות).
אם לא ברור לך למה פרשן ספורט שהועסק בערוץ הספורט ומהווה מקורב לאתר הרכילות ONE ולאופירה אסייג, מחזיק בבית ספר לכדורגל ובעל אינטרסים רבים ומגוונים, מהווה "גורם מסרטן" במיוחד במצב הנוכחי הרגיש של הפועל, אז יש לך בעיה רצינית מאוד בהבנת המציאות.

מעניין אותי מתי אנשים כאן יתחילו להפנים שאפשר להתנהל בצורה נורמאלית ולא בשכונתיות גם בלי שיגיע אלינו "רוכש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 16:01 
pogi כתב:
גרמנרי כתב:

לא לא לא לא לא
אל תערבב שמחה בשמחה

אין שום קשר בין להביא "רוכש לקבוצה" לבין להעיף את החבורה המסרטנת (שברקוביץ מהווה חלק נכבד ומשמעותי ממנה).
גם הבעלים הנוכחיים היו יכולים להתנתק ולהפקיד את ניהול המועדון בידי אדם שהוא לא ברקוביץ' גם אם עדיין לא הגיע רוכש (שלהערכתי גם לא יבוא בשנים הקרובות).
אם לא ברור לך למה פרשן ספורט שהועסק בערוץ הספורט ומהווה מקורב לאתר הרכילות ONE ולאופירה אסייג, מחזיק בבית ספר לכדורגל ובעל אינטרסים רבים ומגוונים, מהווה "גורם מסרטן" במיוחד במצב הנוכחי הרגיש של הפועל, אז יש לך בעיה רצינית מאוד בהבנת המציאות.

מעניין אותי מתי אנשים כאן יתחילו להפנים שאפשר להתנהל בצורה נורמאלית ולא בשכונתיות גם בלי שיגיע אלינו "רוכש"

אני חושב שלך יש בעיה רצינית בהבנת המציאות , שהמציאות היא שלא נגרם שום נזק באשמת ברקוביץ' מאז שהגיע למועדון ,אם אתה חושיב שמצבנו הורע מאז שהגיע, אנא פרט עם עובדות.
אני בעד להעיף את החבורה המסרטנת כדבריך , אשמח אם תסביר לי איך עושים זאת שאין רוכש באופק (ולידיעתך הם הבעלים).

גבעתיים - תביא את אלי כהן, תביא את מוריניו מצידי , מה זה משנה? אין לך תקציב!!! מנג'ר בלי תקציב זה כמו אוטו בלי דלק, זה פשוט לא עובד.
ברקו בחר מספר שחקנים צעירים שעד כה עושים רושם טוב, אז מה לעזאזל אתה רוצה ממנו?

המצב הכלכלי של המועדון לא שקוף ובצדק, המועדון מוצע למכירה, שיעור ראשון בקורס שיווק הוא "להמתיק" את המציאות. המצב בקנטים ולכן כל פרסום שלילי על המצב הכלכלי של הקבוצה מרחיק רוכשים פוטנציאלים.
ואיך אני אוהב את המשפט "אפשר להשיג אותה אצל אוהדים אמידים" . איפה אותם אוהדים אמידים? אשמח אם תכיר לי אותם.
צנציפר בלבלן מח, עובדתית זה לא רשום באף גוף חדשות אחר, עובדתית רק YNET מפרסמים "בלאגן" בהפועל שעוד לא מצאתי גורם מוסמך אחד. צנציפר אוהב להשתמש במושג "גורמים במועדון". תביא שמות ואז נדבר.

בקיצור, אתם מחפשים עוד מלחמה מיותרת, במקום להבין שאתם נלחמים בעצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 17:03 
אין מה לטחון לפרטים שוב מה שנכתב.
1 כתבתי מראש שנושא השארת דמארי ודגני הוא "טעון בירור רציני" הטענה היחידה שאינה חדה. כל השאר נראה לי חד לגמרי.
2 טענות של צנציפר חוזקו על ידי חברים מהפורום והעובדות בשטח - אף אחד בפורום לא יודע לתאר בפרטים מוצקים מה היה כל כך חמור בהעפת הכוכבים. אבל, נוח למי שנוח לבתמוך בברקוביץ' וחבל מאוד.
3 היו גם עובדות חמורות אחרות כמו הקייטנה וכנראה הפסד ספונסריות שלפחות התחילה במליון ש"ח.

הפועל עייפה ממחאות וזה בסדר כי חשוב להתרכז ברוכש. אבל, צריך להיות מודע מי משתין עלינו מהמקפצה. שאגב, גלבוט לא בא לו טוב ואפילו זה בלבד מספיק חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 18:01 
מאיפה הנתונים האלה?
גלבוט לא בא לו בטוב? ברקוביץ' בא ואמר לך "שמע "גבעתיים" , גלבוט לא בא לי בטוב, תארגן לי כמה אוהדים אמידים ככה שנוכל לממן את הקייטנה שלי"?
בוא נחשוב ביחד האם זה יתכן שגלבוט לא בא לו בטוב :
מגיע בחור עם כסף, סוגר את החובות. לברקו תקציב יותר גדול ויד חופשית לקניית שחקנים (ונניח נכניס לפה את האינטרס האישי שעליו אתם מדברים - עסקאות עם סוכנים), בנוסף לחוזה יותר גדול בעתיד.

מדוע שברקו יהיה נגד גלבוט?

הנפצות הנפצות הנפצות , אחינו צנציפר הדביק אותך .

ומה לא ברור לגבי דמארי? הבן אדם רצה לעזוב וגם הפועל רצו שיעזוב כי אחרת היו מפסידים עליו הרבה כסף ממכירתו.

אני לא חבר ולא מגן על ברקוביץ' בשום צורה, אבל במקום להתעסק ב"סרטן" פאסיבי עדיף להתעסק בבעיות אחרות ולתת לצוות המקצועי לעבוד בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 20:09 
גרמנרי כתב:

אני חושב שלך יש בעיה רצינית בהבנת המציאות , שהמציאות היא שלא נגרם שום נזק באשמת ברקוביץ' מאז שהגיע למועדון ,אם אתה חושיב שמצבנו הורע מאז שהגיע, אנא פרט עם עובדות.
אני בעד להעיף את החבורה המסרטנת כדבריך , אשמח אם תסביר לי איך עושים זאת שאין רוכש באופק (ולידיעתך הם הבעלים).

גבעתיים - תביא את אלי כהן, תביא את מוריניו מצידי , מה זה משנה? אין לך תקציב!!! מנג'ר בלי תקציב זה כמו אוטו בלי דלק, זה פשוט לא עובד.
ברקו בחר מספר שחקנים צעירים שעד כה עושים רושם טוב, אז מה לעזאזל אתה רוצה ממנו?

המצב הכלכלי של המועדון לא שקוף ובצדק, המועדון מוצע למכירה, שיעור ראשון בקורס שיווק הוא "להמתיק" את המציאות. המצב בקנטים ולכן כל פרסום שלילי על המצב הכלכלי של הקבוצה מרחיק רוכשים פוטנציאלים.
ואיך אני אוהב את המשפט "אפשר להשיג אותה אצל אוהדים אמידים" . איפה אותם אוהדים אמידים? אשמח אם תכיר לי אותם.
צנציפר בלבלן מח, עובדתית זה לא רשום באף גוף חדשות אחר, עובדתית רק YNET מפרסמים "בלאגן" בהפועל שעוד לא מצאתי גורם מוסמך אחד. צנציפר אוהב להשתמש במושג "גורמים במועדון". תביא שמות ואז נדבר.

בקיצור, אתם מחפשים עוד מלחמה מיותרת, במקום להבין שאתם נלחמים בעצמכם.

כשאני מדבר על עוד "גורם מסרטן" אני מדבר על זה שלכל אוסף האינטרסנטים והבוחשים הקיים שלפחות לחלקם אני מאמין שלא בא לזוז מפה, הצטרף עוד אינטרסנט מובהק, מקורב לתקשורת ובעל בית ספר פרטי לכדורגל שמחפש שנים את כרטיס הכניסה לכדורגל הישראלי וכעת קיבל את האפשרות לנהל את הפועל ת"א כראות עיניו.
בסופו של דבר, איך שלא תסתכל על זה, מדובר בעוד "מכשול פוטנציאלי" למכירה עתידית של הפועל.
כשאני מדבר על "להעיף את הגורמים המסרטנים" אני מדבר על להזיז בדיוק את האנשים האלה- את היו"ר שמוותר על שכר ונשאר דבוק לתפקיד, את ה"מנהל המקצועי" שהשתלט פה על העניינים ואת כל שאר החבר'ה.
היה צריך להביא מישהו רציני שינהל את העניינים במישור אדמיניסטרטיבי, למנות מאמן ותיק כמו אלי כהן שייצב את הקבוצה, ולנסות למכור כמה שיותר מהר, כמה שיותר בזול ובלי הרבה סיבוכים בדרך.

מי שרוצה למכור- מוכר, לא מוסיף עוד אש למדורה ומביא את אייל ברקוביץ לנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 21:18 
גרמנרי כתב:
מאיפה הנתונים האלה?
גלבוט לא בא לו בטוב? ברקוביץ' בא ואמר לך "שמע "גבעתיים" , גלבוט לא בא לי בטוב, תארגן לי כמה אוהדים אמידים ככה שנוכל לממן את הקייטנה שלי"?
בוא נחשוב ביחד האם זה יתכן שגלבוט לא בא לו בטוב :
מגיע בחור עם כסף, סוגר את החובות. לברקו תקציב יותר גדול ויד חופשית לקניית שחקנים (ונניח נכניס לפה את האינטרס האישי שעליו אתם מדברים - עסקאות עם סוכנים), בנוסף לחוזה יותר גדול בעתיד.

מדוע שברקו יהיה נגד גלבוט?

הנפצות הנפצות הנפצות , אחינו צנציפר הדביק אותך .

ומה לא ברור לגבי דמארי? הבן אדם רצה לעזוב וגם הפועל רצו שיעזוב כי אחרת היו מפסידים עליו הרבה כסף ממכירתו.

אני לא חבר ולא מגן על ברקוביץ' בשום צורה, אבל במקום להתעסק ב"סרטן" פאסיבי עדיף להתעסק בבעיות אחרות ולתת לצוות המקצועי לעבוד בשקט.

מתוך כתביו של ברקוביץ' "האנשים האלה לא מתאימים"
http://www.one.co.il/Article/240247.html
וברקוביץ דיבר כבעל תפקיד ובצורה מינורית. מה שאמר צורם הרבה יותר מ"לא בא לו טוב" כאשר אני כותב זאת.
פורסם שגלבוט ביטל בעקבות זאת תמיכה מליון ש"ח ואפשרות ספונסריות עתידית.

כל מה שכתבתי חד משמעי, למעט שלא עשה המקסימום שדמארי ישאר. ועדין, לדוגמא, מבחינת רמון די שברקוביץ' אומר "לא נורא אני מביא את גוזלן ואחרים" כדי לותר יותר מהר.
והחד משמעי כולל מספיק עובדות שמקובלות על הזרם המרכזי ככאלה למרות שלא עברו חקירת בית משפט. להפריך כל דבר שמפורסם בסבירות גדולה "כי אין הוכחה משפטית" הוא שגיאה לוגית מג'ורית כי מכיל בתוכו הנחה הדורשת חקירת בית משפט ששום דבר אמנם לא קרה.
ושוב, לא כתבתי לצאת למחאה אלא לסמן לו שהוא מסומן. ואם ההפרעה תהיה הפסקת סיפורים ממחלקת הנוער שהופיעו רק בהקשר שלו (אפילו יותר מכל תקופה טביב), אין לי בעיה להפריע לו בעבודה שעדין לא ראיתי במה גדולתה. התגובות על עמוס ובוריס בעונה שעברה הרבה יותר רלבנטיות ללהפריע.
בהקשר של ההעלאת שמועות ברקוביץ', ממש טוב שיש ידיעות צנציפר. ובעיקר אלה במחוזקות בתגובות מהפורום ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:03 
הערב במיוחד- כולנו אייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
האשכול הזה מסביר מצויין למה אני שונא את אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:11 
יורדים ליגה רבותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:13 
ברכות מיוחדות לאייל על הופעת הבכורה של אריאל לזמי, שנתן את שמו לחבורת הלזמים, והצדיק לחלוטין את הכינוי. בשבוע הבא בדרבי גאל אטוק בהופעת בכורה, מקבל תדריך כפול מאייל ואסי: תגיע להזדמנות ותבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
פסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ברכות מיוחדות לאייל על הופעת הבכורה של אריאל לזמי, שנתן את שמו לחבורת הלזמים, והצדיק לחלוטין את הכינוי. בשבוע הבא בדרבי גאל אטוק בהופעת בכורה, מקבל תדריך כפול מאייל ואסי: תגיע להזדמנות ותבקיע.

ותיתן ת'נשמה ת'שומע!!!!!
דיר באלאק אתה לא נותן כבוד! תן כבוד! מה יש?! תן כבוד!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
הוא יהיה חתום על העונה הנוראית הזאת לנגינת ליבם של כל התומכים ההזויים שלו.
האיש מטומטם עם קבלות.
ניפגש ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:01 
היי לפחות הוא עומד במילה שלו.
מעדיף להפסיד 1:0 (והיום 2:0) מאשר תיקו 0.
ברקוביץ' המשיח :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: