pogi כתב:
גרמנרי כתב:
הפיתרון הוא להביא רוכש לקבוצה .
לא ברור לי איך ברקוביץ' הוא הגורם המסרטן כדבריך, כאשר הוא לא גרם לשום נזק במועדון. אבל כרגיל כאוהד הפועל ממוצע אתה בא בתלונות לחצי עולם (השאלה האמת את מי עוד לא האשמנו במצב המועדון: אלי טביב,עידו חג'ג' ,חיים רמון, אמיר ליובין, ברקוביץ', שי אבוטבול, קובי סידי , העמותה, האולטראס , השלט "לא מייצגים את הפועל" , אוהדי בית"ר , וכ'ו...)
לא לא לא לא לא
אל תערבב שמחה בשמחה
אין שום קשר בין להביא "רוכש לקבוצה" לבין להעיף את החבורה המסרטנת (שברקוביץ מהווה חלק נכבד ומשמעותי ממנה).
גם הבעלים הנוכחיים היו יכולים להתנתק ולהפקיד את ניהול המועדון בידי אדם שהוא לא ברקוביץ' גם אם עדיין לא הגיע רוכש (שלהערכתי גם לא יבוא בשנים הקרובות).
אם לא ברור לך למה פרשן ספורט שהועסק בערוץ הספורט ומהווה מקורב לאתר הרכילות ONE ולאופירה אסייג, מחזיק בבית ספר לכדורגל ובעל אינטרסים רבים ומגוונים, מהווה "גורם מסרטן" במיוחד במצב הנוכחי הרגיש של הפועל, אז יש לך בעיה רצינית מאוד בהבנת המציאות.
מעניין אותי מתי אנשים כאן יתחילו להפנים שאפשר להתנהל בצורה נורמאלית ולא בשכונתיות גם בלי שיגיע אלינו "רוכש"
אני חושב שלך יש בעיה רצינית בהבנת המציאות , שהמציאות היא שלא נגרם שום נזק באשמת ברקוביץ' מאז שהגיע למועדון ,אם אתה חושיב שמצבנו הורע מאז שהגיע, אנא פרט עם עובדות.
אני בעד להעיף את החבורה המסרטנת כדבריך , אשמח אם תסביר לי איך עושים זאת שאין רוכש באופק (ולידיעתך הם הבעלים).
גבעתיים - תביא את אלי כהן, תביא את מוריניו מצידי , מה זה משנה? אין לך תקציב!!! מנג'ר בלי תקציב זה כמו אוטו בלי דלק, זה פשוט לא עובד.
ברקו בחר מספר שחקנים צעירים שעד כה עושים רושם טוב, אז מה לעזאזל אתה רוצה ממנו?
המצב הכלכלי של המועדון לא שקוף ובצדק, המועדון מוצע למכירה, שיעור ראשון בקורס שיווק הוא "להמתיק" את המציאות. המצב בקנטים ולכן כל פרסום שלילי על המצב הכלכלי של הקבוצה מרחיק רוכשים פוטנציאלים.
ואיך אני אוהב את המשפט "אפשר להשיג אותה אצל אוהדים אמידים" . איפה אותם אוהדים אמידים? אשמח אם תכיר לי אותם.
צנציפר בלבלן מח, עובדתית זה לא רשום באף גוף חדשות אחר, עובדתית רק YNET מפרסמים "בלאגן" בהפועל שעוד לא מצאתי גורם מוסמך אחד. צנציפר אוהב להשתמש במושג "גורמים במועדון". תביא שמות ואז נדבר.
בקיצור, אתם מחפשים עוד מלחמה מיותרת, במקום להבין שאתם נלחמים בעצמכם.