hapoel15 כתב:
רדנקו כתב:
אדיש חלבי ולא יודע לעשות כלום בהתקפה? איזה שטויות.
גודס שחקן התקפה נהדר ובעיקר שחקן פיק אנד רול נהדר.
הוא יודע לחדור מצוין, הוא יודד למסור נהדר בפיק אנד רול, ובכלל שחקן שמתאים לנו בול.
החסרון שלו הוא שהוא שומר חלש. עם זה אני בהחלט מסכים. מצד שני גם בראון ממש לא הפגין עד עכשיו יכולות מרשימות בהגנה.
חוץ מזה - מסכים עם כל מילה של יובל, פז ופרביס.
חודר????!!!
הוא לא מסוגל לתת לייאפ אם הוא לא פנוי לחלוטין.
יש לכם זכרון קצר.... הוא חירב לנו מומנטומים כשהוא היה צריך להיות זה שמסיים פאסט ברייק. הוא מאבד את עצמו במשחק מעבר, לא יודע לרוץ עם הקבוצה...
והכי גרוע- אין לו יותר מדי יצריתיות (אסיסטים, פייקים, ולמצוא את התנועה לקבל כדור לג'אמפ שוט בחצי מרחק- חובה בשוטינג גארד לדעתי)
לגבי הפיקאנדרול הוא יודע לעשות את זה בצורה בסיסית אבל שמתאימה לסגנון משחק שלנו. עדיין, לא ברמה מספיק גבוהה כדי לכפר על חסרונות אחרים..
גודס לא חודר מצוין (ולא יפתור את בעיית ההגעה לעונשין שציין יובל) וחלש במגרש פתוח. הוא גם לא מוביל כדור טוב בסגנון קרלון, מה שהכרחי לאור מבול איבודי הכדור בשני המשחקים האחרונים, בעיקר של רביב.
אבל, גודס הוא קלע סופר יציב משלוש, מה שהכרחי שיהיה על המגרש בצורת המשחק של קטש, שבה מכניסים כדור לגייטס וצריך לפחות קלע שלוש איכותי אחד
שיקלע באחוזים גבוהים כשגייטס מוציא כדור כשמגיע הדאבל טים.
היתרון הגדול של גודס הוא שבכל מקרה לא מדובר בחתול בשק, אלא בשחקן מוכח, אינטליגנטי, ווינר.
לי נראה שקטש רוצה קבוצה עם סייז גדול ועל כן מחפש רק שחקנים אתלטיים, חזקים וגבוהים בכל עמדה, גם אם זה על חשבון אינטליגנציה וכישרון,
וכאן יש לו בעיה עם שחקן זר מהסוג של גודס.
רכז בסגנון סקוטי ריינולדס יותר מתאים, אבל אני הייתי מחתים עכשיו את גודס במקום ריון בראון בכלל בלי לחשוב.
(דרך אגב, איפה סקוטי ריינולדס חתם?)