תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:53 
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:
הקבוצה הזו משוועת לעוד גארד דומיננטי. היא כיום תלויה לחלוטין בלימונד. להביא סמול פורוורד זה נחמד, אבל לא יפתור את הבעיה המהותית שיש להפועל: שאין גארד דומיננטי-סקורר ליד לימונד. אלא אם מאמינים שסקוט יכול להיות האיש. מצטער, אני חושב שגודס שחקן יותר טוב מסקוט, והייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
ואני גם לא מבין למה מחכים. למה צריכים להגיע למחזור הרביעי עם ריון בראון?

"למה מחכים?"
הליגה התחילה לפני שבוע . הפאניקה המוגזמת הזו לא קשורה למציאות. מה גם שבכל מקרה רק בעוד שבוע קבוצות NBA סוגרות סגלים ואז אמורות להתפנות אופציות נוספות וטובות יותר. "להחליף" זו לא מילת קסם, חשוב יותר להחליף במשהו טוב ועדיף לחכות גם קצת יותר כדי למצוא מה שצריך.
ובלי קשר סקוט שחקן שמייצר לעצמו הרבה יותר מגודס אם כבר משווים ביניהם.

החשש שלי הוא שבינתיים מפסידים משחקים שאפשר היה לנצח, וזה משהו שנצטער עליו בסוף העונה. אני גם חושב שבראון מאכזב מספיק זמן (כולל החצי השני של ההכנה) שלא היה צריך לחכות. אני מודע לעניין המחנות ב-NBA, השאלה אם יש להפועל את הפריבילגיה לחכות. בטח כששחקן כמו גודס פנוי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:53 
הבעיה העיקרית של גודס זה חוסר האתלטיות שלו. ואנחנו גם ככה קבוצה מאוד לא אתלטית עם שני זרים גבוהים כבדים. גם סקוט לא אתלט גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:54 
ראצ'ו צודק שסקוט שחקן יוצר טוב יותר מגודס ושלא צריך להיות לחוצים להחליף את בראון היום רק כדי להחליף.
כמובן שאם יש אופציה להביא שחקן טוב כמו גודס שיכול לסייע בנקודות החלשות שלנו ובנוסף גם מכיר ואוהב את הקבוצה, חובה לקפוץ על ההזדמנות.
מה שכן, אם הוא מוחתם אני רוצה דיבידנדים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 11:01 
רדנקו כתב:
אדיש חלבי ולא יודע לעשות כלום בהתקפה? איזה שטויות.

גודס שחקן התקפה נהדר ובעיקר שחקן פיק אנד רול נהדר.

הוא יודע לחדור מצוין, הוא יודד למסור נהדר בפיק אנד רול, ובכלל שחקן שמתאים לנו בול.

החסרון שלו הוא שהוא שומר חלש. עם זה אני בהחלט מסכים. מצד שני גם בראון ממש לא הפגין עד עכשיו יכולות מרשימות בהגנה.

חוץ מזה - מסכים עם כל מילה של יובל, פז ופרביס.

חודר????!!!
הוא לא מסוגל לתת לייאפ אם הוא לא פנוי לחלוטין.
יש לכם זכרון קצר.... הוא חירב לנו מומנטומים כשהוא היה צריך להיות זה שמסיים פאסט ברייק. הוא מאבד את עצמו במשחק מעבר, לא יודע לרוץ עם הקבוצה...
והכי גרוע- אין לו יותר מדי יצריתיות (אסיסטים, פייקים, ולמצוא את התנועה לקבל כדור לג'אמפ שוט בחצי מרחק- חובה בשוטינג גארד לדעתי)
לגבי הפיקאנדרול הוא יודע לעשות את זה בצורה בסיסית אבל שמתאימה לסגנון משחק שלנו. עדיין, לא ברמה מספיק גבוהה כדי לכפר על חסרונות אחרים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 11:35 
hapoel15 כתב:
רדנקו כתב:
אדיש חלבי ולא יודע לעשות כלום בהתקפה? איזה שטויות.

גודס שחקן התקפה נהדר ובעיקר שחקן פיק אנד רול נהדר.

הוא יודע לחדור מצוין, הוא יודד למסור נהדר בפיק אנד רול, ובכלל שחקן שמתאים לנו בול.

החסרון שלו הוא שהוא שומר חלש. עם זה אני בהחלט מסכים. מצד שני גם בראון ממש לא הפגין עד עכשיו יכולות מרשימות בהגנה.

חוץ מזה - מסכים עם כל מילה של יובל, פז ופרביס.

חודר????!!!
הוא לא מסוגל לתת לייאפ אם הוא לא פנוי לחלוטין.
יש לכם זכרון קצר.... הוא חירב לנו מומנטומים כשהוא היה צריך להיות זה שמסיים פאסט ברייק. הוא מאבד את עצמו במשחק מעבר, לא יודע לרוץ עם הקבוצה...
והכי גרוע- אין לו יותר מדי יצריתיות (אסיסטים, פייקים, ולמצוא את התנועה לקבל כדור לג'אמפ שוט בחצי מרחק- חובה בשוטינג גארד לדעתי)
לגבי הפיקאנדרול הוא יודע לעשות את זה בצורה בסיסית אבל שמתאימה לסגנון משחק שלנו. עדיין, לא ברמה מספיק גבוהה כדי לכפר על חסרונות אחרים..

גודס לא חודר מצוין (ולא יפתור את בעיית ההגעה לעונשין שציין יובל) וחלש במגרש פתוח. הוא גם לא מוביל כדור טוב בסגנון קרלון, מה שהכרחי לאור מבול איבודי הכדור בשני המשחקים האחרונים, בעיקר של רביב.
אבל, גודס הוא קלע סופר יציב משלוש, מה שהכרחי שיהיה על המגרש בצורת המשחק של קטש, שבה מכניסים כדור לגייטס וצריך לפחות קלע שלוש איכותי אחד
שיקלע באחוזים גבוהים כשגייטס מוציא כדור כשמגיע הדאבל טים.
היתרון הגדול של גודס הוא שבכל מקרה לא מדובר בחתול בשק, אלא בשחקן מוכח, אינטליגנטי, ווינר.

לי נראה שקטש רוצה קבוצה עם סייז גדול ועל כן מחפש רק שחקנים אתלטיים, חזקים וגבוהים בכל עמדה, גם אם זה על חשבון אינטליגנציה וכישרון,
וכאן יש לו בעיה עם שחקן זר מהסוג של גודס.

רכז בסגנון סקוטי ריינולדס יותר מתאים, אבל אני הייתי מחתים עכשיו את גודס במקום ריון בראון בכלל בלי לחשוב.
(דרך אגב, איפה סקוטי ריינולדס חתם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 11:46 
על מה הדיון בכלל
להביא בלי לחשוב פעמיים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 12:36 
זו טעות לא להביא את גודס, אבל קטש לא יוותר על העמדה האהובה עליו (הפורוורד 2 מטר האתלטי סטייל הופסון, דאוול, פאלמר שנותן לו מרחב תמרון לשחק עם הרכבים שאני לא אוהב)

בכל מקרה, קייל וויבר וביל ווקר שהצעתי בתחילת הפגרה עדיין פנויים
הייתי מביא גם את גידנס ששוחרר מנהריה, הוא לא שוחרר מסיבות מקצועיות והוא שחקן שחקן שיהיה זר טוב בליגה
כדאי מאוד שלפחות יגיע מישהו ראוי אחרי שמוותרים על שחקן כמו גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:31 
ביל ווקר זה חלום רטוב אבל נראה לי שהוא קצת גדול עלינו מבחינה כספית.
וויבר נהדר, הלוואי שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:46 
עמדת ההוקיץ והפז בנוגע לקים אנגליש ששוחרר עכשיו משיקגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 14:57 
לא חושב שביל ווקר כזה יקר. הוא כבר שנתיים מחוץ לרדאר של ה-NBA, לא הלך אפילו למחנות השנה ואין לו מה לחפש עוד עונה בדי ליג (הוא לא יקבל call up). מצד שני לא חושב שהוא יכול לקבל סכומים יותר מדי גדולים באירופה, עבר פציעות לא פשוטות לאורך הקריירה ואין לו ניסיון אירופאי.

פרביס, קים אינגליש נהדר בעיני וישדרג אותנו משמעותית, אבל הוא הרבה יותר 2-3 מאשר 3-4. למרות שהוא כביכול 1.98 הוא גם מבחינה פיזית וגם מבחינת סגנון בעצם גארד. שחקן שמזכיר מאוד את גודס האמת. לי כמובן אין בעיה עם זה (להפך, אני חושב שקלעי כזה יעשה אותנו קבוצה ברמה אחרת) אבל השאלה היא מה עם קטש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
אתם בטוחים שהזר שהפועל כביכול מחפשים להחליף זה בראון ולא סקוט?
הרי בראון קיבל המון דקות בהכנה והיה כמעט באנקר. נכון שהוא לא מספק את הסחורה אבל לפחות כשיר בניגוד לסקוט.
מישהו יודע מה עם הפציעה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 15:29 
אדום שרוף100 כתב:
הרי בראון קיבל המון דקות בהכנה והיה כמעט באנקר. נכון שהוא לא מספק את הסחורה אבל לפחות כשיר בניגוד לסקוט.

בראון יותר אנטי כדורסל מקאונסיל. עדיף שחקן פצוע מאשר שחקן שרק עושה נזק כל דקה שהוא משחק ונוגע בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 15:33 
קים אינגליש שחקן שחקן.
פוטנציאל יותר גבוה משל גודס בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:

בראון יותר אנטי כדורסל מקאונסיל. עדיף שחקן פצוע מאשר שחקן שרק עושה נזק כל דקה שהוא משחק ונוגע בכדור.

היה צפוי ההשוואות לקאונסיל,אין מה להשוות בכלל קאונסיל היה ליצן רוב מוחלט של העונה למעט מספר הבלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 17:09 
עומרי קנדה כתב:
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:

היה צפוי ההשוואות לקאונסיל,אין מה להשוות בכלל קאונסיל היה ליצן רוב מוחלט של העונה למעט מספר הבלחות.

כנראה שלא ראית את השלושה משחקים האחרונים. אם הוא פוגע בטבעת כשהוא זורק זה נס.
לא מסוגל לקלוע, מרגרינה בהגנה. פשוט לא שחקן כדורסל.
קאונסיל לפחות היה עושה הגנה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 17:42 
ofir כתב:
עומרי קנדה כתב:
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:

כנראה שלא ראית את השלושה משחקים האחרונים. אם הוא פוגע בטבעת כשהוא זורק זה נס.
לא מסוגל לקלוע, מרגרינה בהגנה. פשוט לא שחקן כדורסל.
קאונסיל לפחות היה עושה הגנה טוב.

כל מילה.
קאונסיל שמר טוב, בראון לא שומר (בכלל), וקאונסיל קיבל הרבה הרבה פחות דקות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 17:51 
זה לא רציני להשוות שחקן ששיחק שלושה משחקים לשחקן ששיחק עונה שלמה
אין סיכוי שבראון יציג יכול ברמה של קאונסיל לאורך עונה שלמה, הוא הרבה יותר מוכשר (בלי קשר לזה שצריך להחליף אותו)

בכל מקרה לא ברור לי למה יש פה אנשים שכל כך מחויבים להשוואה לקאונסיל בכל אשכול ואשכול וזה נורא חשוב להם לעמוד על הנקודה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 18:02 
האמת שזה בעיקר משתמש אחד וזה די ביזאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
(דרך אגב, איפה סקוטי ריינולדס חתם?)
סמארה מהליגה הרוסית. נדמה לי שהולך לו מצוין שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אני היחיד שזוכר שגודס היה דווקא שומר בסדר גמור? לא עילוי, אבל גם לא רע כמו שנטען פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
זה לא רציני להשוות שחקן ששיחק שלושה משחקים לשחקן ששיחק עונה שלמה
אין סיכוי שבראון יציג יכול ברמה של קאונסיל לאורך עונה שלמה, הוא הרבה יותר מוכשר (בלי קשר לזה שצריך להחליף אותו)

בכל מקרה לא ברור לי למה יש פה אנשים שכל כך מחויבים להשוואה לקאונסיל בכל אשכול ואשכול וזה נורא חשוב להם לעמוד על הנקודה הזאת

אנשים? איש אחד עם אובססיה הזויה.
הוא גם אמר שקאונסיל יותר טוב מסקוט אז זה מראה כמה ברצינות צריך לקחת אותו.

הפועל, אתה ממש לא היחיד, הוא שומר בסדר. אמנם הנתונים הפיזיים שלו מגבילים אותו אבל הוא מרוכז ומחויב וזה מספיק לגמרי.

סקוטי ריינולדס מככב ב-VTB.

אם כבר זורקים שמות אז יש את קווין מרפי שנחתך מיוטה לפני שבוע וזה באמת חלום... למרות שהוא קרוב לוודאי יקר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:40 
גודס היה שחקן הגנה טוב בהפועל (ובכלל). לא עילוי אבל שומר טוב וחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אם הוא שחקן כזה טוב, למה הוא יושב בבית ומחכה להצעה פוטנציאלית מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אני לא מבין, אם הוא שחקן כזה טוב, למה הוא יושב בבית ומחכה להצעה פוטנציאלית מהפועל?

לא רק זה, אם הוא כ"כ טוב למה בשנתיים האחרונות הוא שוחרר\לא האריכו לו חוזה ב4 או 5 קבוצות?

בכל אופן לדעתי לא צריך למהר לשחרר שחקנים, אם בתחילת העונה לא ניתן הזדמנויות לשחקנים חדשים אז באמצע העונה בטח לא תהיה לנו הפריבילגיה הזו. סה"כ אנחנו במחזור 3 והפסדנו בשני אולמות שרוב הליגה יפסידו בהם, שיחקנו טוב מאוד עד כה וכן הייתי נותן הזדמנות בשני המשחקים הקרובים,במיוחד ברוממה נגד חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 19:57 
dr.avi כתב:

אז בעצם אין מה להביא שחקן עכשיו, כי שחקן בלי קבוצה כרגע, לא שחקן כזה טוב.

לוגיקה מאד מאד משונה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
dr.avi כתב:

לא רק זה, אם הוא כ"כ טוב למה בשנתיים האחרונות הוא שוחרר\לא האריכו לו חוזה ב4 או 5 קבוצות?

בכל אופן לדעתי לא צריך למהר לשחרר שחקנים, אם בתחילת העונה לא ניתן הזדמנויות לשחקנים חדשים אז באמצע העונה בטח לא תהיה לנו הפריבילגיה הזו. סה"כ אנחנו במחזור 3 והפסדנו בשני אולמות שרוב הליגה יפסידו בהם, שיחקנו טוב מאוד עד כה וכן הייתי נותן הזדמנות בשני המשחקים הקרובים,במיוחד ברוממה נגד חיפה.

באיטליה הקבוצה שלו התפרקה
באוקראינה לא האריכו לו חוזה כי הקבוצה התפרקה
בהפועל לא האריכו לו חוזה כי הוא קיבל הצעה הרבה יותר גבוהה
בנס ציונה לא האריכו לו חוזה כי הוא מראש בא רק כמחליף לחודשיים והם לא יכלו להחזיק 5 זרים
הקבוצה שלו בצרפת גם כן התפרקה למיטב הבנתי

ממה שאני רואה יש לו בעיקר חוסר מזל קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 20:17 
סטיבן הולט שחתם בהפועל ולא הגיע עקב צוק איתן שוחרר מקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Keisar88 כתב:
dr.avi כתב:

באיטליה הקבוצה שלו התפרקה
באוקראינה לא האריכו לו חוזה כי הקבוצה התפרקה
בהפועל לא האריכו לו חוזה כי הוא קיבל הצעה הרבה יותר גבוהה
בנס ציונה לא האריכו לו חוזה כי הוא מראש בא רק כמחליף לחודשיים והם לא יכלו להחזיק 5 זרים
הקבוצה שלו בצרפת גם כן התפרקה למיטב הבנתי

ממה שאני רואה יש לו בעיקר חוסר מזל קיצוני

והיה גם את הפועל חולון באמצע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 21:57 
bergkamp כתב:
הבעיה העיקרית של גודס זה חוסר האתלטיות שלו. ואנחנו גם ככה קבוצה מאוד לא אתלטית עם שני זרים גבוהים כבדים. גם סקוט לא אתלט גדול.

תגיד אתה ראית אותו משחק? איזה חוסר אתלטיות? הבחור אתלט מצוין ובזכות זה סיים כל כך יפה ליד הסל ובג'אמפים מעל שחקנים. נכון שהוא לא אתלט ענק אבל בהחלט אתלט טוב ולמרות הקשקושים כאן בהחלט חודר מצוין מהפיק אנד רול (לא באחד על אחד) ובכלל שחקן פיק אנד רול נהדר. בקיצור לטעמי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
ומי שחושב שסקוט יודע לייצר לעצמו מצבים טוב יותר מגודס שיחכה ויראה מה תהיה התרומה של סקוט מול קבוצות ברמת צמרת ומרכז טבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 22:12 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: