תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:16 
בוא הביתה?

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אינשאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:20 
לא יקרה לצערי. הבנתי מגורם בקבוצה שהוא "לא מה שאנחנו מחפשים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

מקווה שזה היה ציני. מאוד מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:22 
bergkamp כתב:

:CRY2: :bang:

שנה עברה ועדיין לא הבינו שטוב גודס אחד ביד מטהור על העץ...

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 אוקטובר 2014, 23:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
1. מחפשים?
2. מה מחפשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:26 
תביאו אותו כבר!
כמה הייתי מוכן לתת כדי שיום אחד אפתח את הפורום ובכדורגל יהיה רוכש ובכדורסל יהיה אנתוני גודס.

זה פשע אם לא מביאים אותו. הוא פשוט שחקן שתפור עלינו מכל הבחינות. למה מחכים?
אם כ"כ חוששים אז שיביאו אותו לחודש סטייל נס ציונה בעונה שעברה ואחרי זה יחליטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:27 
זה נכון שגודס וסקוט הם בערך על אותה משבצת לעומת רכז שאין, מצד שני אם יהיה רכז (סטייל סטיט) אני
לא בטוח שרביב לא יילך לאיבוד קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:51 
למה להביא שחקן קלעי כשאפשר להביא עוד סמול פורוורד לא מוכר - ככה מתן יוכל להמשיך לשחק 4 ולאמלל את עצמו ואותנו.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:54 
זה לא מסובך. תביאו את גודס במקום בראון-אני משוכנע שנשתדרג משמעותית אם זה ייקרה(וזה לא ייקרה בטח ונמשיך לאכול את הלב...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:57 
גודס זה זר שאפשר להחתים גם ל5 שנים.
עם לימונד לקחנו סיכון מסויים והרווחנו שחקן ענק ל3 שנים.
גודס זאת מניה בטוחה. בכל מקום שהוא שיחק בארץ הוא היה מצויין.
יהיה בהרבה יותר טוב אם לקבוצה יהיה שלד מסויים שימשיך עונה אחרי עונה ולא יחליפו קבוצה שלמה כל קיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:58 
אינקוגניטו כתב:
למה להביא שחקן קלעי כשאפשר להביא עוד סמול פורוורד לא מוכר - ככה מתן יוכל להמשיך לשחק 4 ולאמלל את עצמו ואותנו.

דווקא אם מביאים קלעי מתן ימשיך לשחקן כ-4 מדי פעם ואם נביא 3-4 אז מתן ישאר כסמול פוורוד (ואני לא יודע אם מתכוונים להביא בכלל מישהו, אבל רק הגיון פשוט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
למה שמתן ימשיך לשחק 4 יותר מ2 דקות במשחק, אם יש את יונתן ומיימון? אין שום סיבה בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אינקוגניטו כתב:

דווקא אם מביאים קלעי מתן ימשיך לשחקן כ-4 מדי פעם ואם נביא 3-4 אז מתן ישאר כסמול פוורוד (ואני לא יודע אם מתכוונים להביא בכלל מישהו, אבל רק הגיון פשוט).

זה לא היגיון פשוט. ההיגיון הפשוט הוא שעמדה 4 של הפועל מצוינת ומגוונת עם יהונתן ומיימן, וראו את זה היום יפה מאוד כששיחקנו כל המשחק כמעט עם שני גבוהים ופתאום נראינו בכמה דרגות יותר טוב (וכמו שאמרו פה במשחקים הקודמים, ככה גם נראינו בדקות ששיחקנו עם שני גבוהים). יש לך שלושה גבוהים שצריכים לשחק 80 דקות ומתן יכול וצריך לשחק רק בעמדה 3. אין שום סיבה להביא שחקן לעמדות 3-4 שייקח דקות מיהונתן ומיימן, שראויים לכל דקה שהם מקבלים ואפילו ליותר מזה.

לוותר על גודס במצב הנוכחי זה פשוט מחדל ענקי. הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים מכל בחינה אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:19 
כל כך שמחתי לראות שקטש סוף סוף קלט שמתן חייב לשחק רק בעמדה 3 ולתת לשולדי יותר דקות
ואם באילת שניהם קלעו 6 נק אז היום הם קלעו יחד 30
לקבל מהישראלים שלך 61 נק זה משהו אדיר, אבל התרומה מהזרים דלה ואני מדבר על הקו האחורי סקוט היה פצוע והראה שהוא סקורר, ופה הכל מתנקז לאשכול הזה
בקונספירציה החדשה של מתן 3 גודס פשוט תפור לנו וכל כך יכול לשדרג ולשפר אותנו
להביא כבר זה גובל בפשע

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:30 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
אינקוגניטו כתב:

זה לא היגיון פשוט. ההיגיון הפשוט הוא שעמדה 4 של הפועל מצוינת ומגוונת עם יהונתן ומיימן, וראו את זה היום יפה מאוד כששיחקנו כל המשחק כמעט עם שני גבוהים ופתאום נראינו בכמה דרגות יותר טוב (וכמו שאמרו פה במשחקים הקודמים, ככה גם נראינו בדקות ששיחקנו עם שני גבוהים). יש לך שלושה גבוהים שצריכים לשחק 80 דקות ומתן יכול וצריך לשחק רק בעמדה 3. אין שום סיבה להביא שחקן לעמדות 3-4 שייקח דקות מיהונתן ומיימן, שראויים לכל דקה שהם מקבלים ואפילו ליותר מזה.

לוותר על גודס במצב הנוכחי זה פשוט מחדל ענקי. הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים מכל בחינה אפשרית.

יש לך על עמדות 1-2 ארבעה שחקנים ו-80 דקות. רביב לא יורד מה-32 דק, סקוט אמור להיות 25-30, סקוורר 15-20 וגולן 5-10. לתוך זה גודס יפגע בכל אחד מהם.
בעמדות 3-5, יש לך 4 שחקנים (בלי בראון). גייטס משחק כ-25 דק, מיימון 20-25, יהונתן 15-20, מתן 30. להביא זר שיוכל להוריד קצת ממתן וגם יוכל לשחק ב-4 כשהגבוהים שלנו יהיו בבעיות עבירות או ביום לא טוב (כמו שקורה לא מעט) נשמע לי יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
אינקוגניטו כתב:

יש לך על עמדות 1-2 ארבעה שחקנים ו-80 דקות. רביב לא יורד מה-32 דק, סקוט אמור להיות 25-30, סקוורר 15-20 וגולן 5-10. לתוך זה גודס יפגע בכל אחד מהם.
בעמדות 3-5, יש לך 4 שחקנים (בלי בראון). גייטס משחק כ-25 דק, מיימון 20-25, יהונתן 15-20, מתן 30. להביא זר שיוכל להוריד קצת ממתן וגם יוכל לשחק ב-4 כשהגבוהים שלנו יהיו בבעיות עבירות או ביום לא טוב (כמו שקורה לא מעט) נשמע לי יותר הגיוני.

זאת לא חלוקת הדקות. סקוט לא שחקן של 25-30, אם הוא כשיר (שזה סימן שאלה גדול מאוד בינתיים והוא נתן משחק של 30 דקות אולי פעם אחת מתחילת העונה כולל ההכנה) הוא אחלה רול פלייר. מצד שני איך אפשר להגיד שגייטס שחקן של 25 דקות אם בכל משחקי ההכנה למעט אחד וגם בשלושת משחקי הליגה הוא משחק 32-33 למשחק? כשמתן שיחק ב-4 עד היום זה השאיר למיימן פחות מ-20 דקות וליונתן פירורים, וזה מה שיקרה אם יבוא שחקן לעמדות 3-4 (שישחק בעיקר בעמדה 4 כמו שקטש אוהב). מה גם שמיימן, לפי היכולת שלו והדברים שהוא מביא למגרש שחסרים לנו מאוד משחקנים אחרים, כבר עכשיו לא מקבל מספיק דקות וצריך לשחק יותר.
החלוקה גם לא נכונה, כי קטש (למעשה כמו כל הליגה אבל קטש אפילו יותר) משחק בחלקים גדולים מאוד של המשחק עם שלושה גארדים, בטח כשיש לו את גולן שביכולות שלו כרגע הוא יותר 3 מ-2, וסקוט שמבחינת סייז הוא גם כזה. לא נכון להגיד שלרביב, סקוט, גולן וסקוורר יש רק 80 דקות לחלק בינם לבין עצמם. החלוקה בסגל הנוכחי צריכה להיות עמדות 1-3 ועמדות 4-5.

אני אבין טיעון שרוצים שחקן עם יותר סייז ואתלטיות (בתיאוריה מה שבראון היה אמור להיות) שיכול לשחק בעמדה 3 באופן טבעי, וגודס לא כזה. על טיעון כזה אני אגיד שאמנם גודס לא שחקן לעמדה 3 אבל מכל בחינה אחרת - רמה, ניסיון, אישיות, מצב פיזי, קליעה מבחוץ, שכר - הוא מה שנקרא ticks all the boxes, והסיכוי שימצאו שחקן יותר טוב ומתאים כרגע שבוודאות גבוהה כן יביא את כל אותם דברים הוא קלוש. קיים, אבל קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 01:26 
אכן החלוקה היא 4-5 לעומת 1-3. לא כולל בראון, ב4-5 יש שלושה שחקנים בכירים וב-1-3 יש ארבעה שחקנים בכירים (את גולן אני לא מחשיב לשחקן בכיר עדיין).
אין שום בעיה לשחק בעמדה 3 עם מתן וסקוט לסירוגין, עם גיבוי של גוט. לסקוט יש סייז טוב לשמור על מספרי 3 וכמעט כל הקבוצות בליגה משחקות דקות משמעותיות עם שלושה גארדים.

בקיצור, אני לא חושב שיש בעיה בכלל עם גודס מבחינת העמדה. לא חושב שאפשר להגיד שאנחנו צריכים "3-4" יותר מאשר את גודס. להביא עכשיו פורוורד זר סתם יקבור עוד יותר את יונתן ומיימון, שגם ככה לא מקבלים מספיק דקות. אם התמודדנו כשווים עם ירושלים מבחינת סייז בסגל הנוכחי (כל עוד משחקים עם שני גבוהים אמיתיים ולא עם מתן כ-4), וירושלים זו הקבוצה הכי פיזית בליגה, אנחנו לא צריכים להביא 3-4 אלא פשוט להמשיך לרוץ עם שלישיית הגבוהים של היום.
מה שאנחנו באמת צריכים זה זר מוכח, שיתן תרומה קונסיסטנטית ולאורך זמן (מה שכרגע לא קיים אצלנו). לחפש עכשיו עוד איזה הימור, לצאת לכל מיני הרפתקאות עם זרים שאין באמת דרך לדעת מה יתנו פה (גם אם הרקורד שלהם מרשים והם באים בלא מעט כסף ע"ע ג'סטין הארפר או אנתוני מארשל) והכל בשם איזה חזון "העמדה הנכונה" במקום לקחת את גודס שהוא זר מוביל מוכח בליגה, זו בדיוק הטעות שהרגה אותנו עונה שעברה וזו פשוט קבלת החלטות רעה.

רק להתייחס לנושא הזה בצורה רציונלית, לנתח את הסיטואציה, לחשב סטטיסטית מה הסיכוי שלך להביא זר ב-80 אלף דולר (פלוס מינוס) שיתן את התרומה של גודס ולהבין שזה לא שווה את ההתעקשות על עמדה.
זה באמת היגיון מאוד פשוט ואני לא מבין איך אנחנו נופלים בזה כבר עונה שניה רצוף. כל כך מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
משהו שחשוב לציין לגביו, הוא לא איזה שחקן סתמי שבמקרה נתן בהפועל שלושה חודשים טובים ורק אוהדי הפועל זוכרים אותו לטובה (סיטואציה שבהחלט הייתה יכול לקרות). מדובר בשחקן עם קריירה מקצוענית מכובדת ורזומה די מרשים שכולל קדצניות בישראל, צרפת, אוקראינה, איטליה והדי-ליג שברובן הצליח ונתן מספרים יפים וכמעט תמיד קליעה מאוד יציבה ל-3, מעל 40% שזה בדרך כלל מצרך מבוקש ולא זול. ועם זאת הוא שחקן די צעיר (27) שהשיא עוד לפניו, מה גם שהוא בכלל לא מתבסס על אתלטיות במשחק שלו. כך שגם מבחינה אובייקטיבית לחלוטין, להביא לקבוצה בסדר גודל שלנו שחקן ברמתו בסיטואציה שהוא נקלע אליה זו לגמרי מציאה. במקרה הוא גם שיחק והצליח בהפועל והאוהדים מכירים אותו מקרוב ומודעים למצב הזה, וגם יצא לנו לראות בעיניים בהפועל ובנס ציונה באיזה שחקן מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 06:16 
סמול פורוורד זה גם תפקיד שיש בו טהורים?
מסכים עם כל מילה של יובל ופז. גודס הוא בדיוק מה שהפועל צריכה. שחקן שיכול לשחק בליגה שלנו בשלוש עמדות. קלעי מצון, בלי יותר מדיי אגו. יכול לעלות מהספסל. עם כל הכבוד לסקוט, גוט וסקוורר ולדקות שלהם גודס טוב משמעותית משלושתם. ואני מעדיף אותו בלי לחשוב פעמיים על פני איזה נו וואן ממלכת אי שם פה בסביבה שנראה להיט ביוטיוב.
אבל אם יביאו את דיז׳ון תומפסון ששוחרר מלימוז, נו, אז אני אקבל את זה שלא החתימו את גודס והעדיפו סמול פורוורד. אבל לא נראה לי שזה הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 06:54 
איפה אסברי משחק העונה? חתום איפשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 06:56 
יש לי הרגשה של דז׳ה וו

שמעתי שדאלאס מחפשים טרייד על מקל, אני מציע שנשלח להם קלטת עם שני ההאלי הופים של בראון, אין מצב שהם לא הולכים על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בתוך כך ל-ONE נודע כי למרות שקטש משדר סבלנות, במועדון מחפשים אפשרויות לרענון הסגל בכל הקשור לזרים, שלא מגלים יכולת יציבה מאז פתיחת העונה.

אחד המועמדים העיקריים לניפוי הוא הגארד ריון בראון שתרם סל בודד ב-23 דקות ולא מגלה יכולת משכנעת, כולל בהכנה לעונה. בשלושה משחקי ליגה רושם בראון ממוצע של 4.7 נקודות ב-38% מאיזור הרחבה ו-12% בלבד ממעבר לקשת. בקבוצה יחפשו בשוק מועמדים לעמדת הגארד כאשר הצוות מחפש שחקן גבוה לעמדות 2-3.

גם היכולת של הפאוור-פורוורד ג׳רון מיימון לא מעוררת השראה כאשר אמש סיים עם שני כדורים חוזרים ושש נקודות כשאיים לסל פעמיים בלבד ב-18 דקות. קטש, שהביא עימו מאילת את יאנסי גייטס, אמור היה ליצור עימו שילוב של קו קדמי מרשים. בפועל, זה לא מצליח.

לא ברור לגמרי מהניסוח אם הביקורת על מיימן מגיעה מהקבוצה או מדעה אישית של דובי פיק, אבל סביר יותר מהניסוח שזו האפשרות הראשונה ואם כך זה פשוט הזוי. אז אמנם אתמול הוא היה פחות טוב (ועדיין סיים עם יותר נקודות מדד מאשר גייטס למרות ששיחק בקושי חצי מהזמן) אבל עד עכשיו המספרים שלו פר דקה מצוינים. בהשוואה לגייטס יש לו אותו מספר נקודות פר דקה למרות שמשחקים עליו הרבה פחות, אותו מספר ריבאונדים למשחק למרות ההבדל הענקי בדקות, והרבה פחות איבודים וכפועל יוצא מן הסתם גם יותר נקודות מדד לדקה ובכלל יעילות מאוד גבוהה בדקות שהוא משחק וזה עוד לפני ההגנה הטובה שהוא נותן. הבעיה היחידה איתו זה שהוא לא משחק מספיק, אי אפשר לצפות שייתן יותר בדקות שהוא משחק (ועוד בסכומים שהוא מקבל הוא בכלל מציאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 09:36 
זה מגיע מהכתב. הוא בסכסוך עם הקבוצה והודיע שבשל כך הוא יסקר אותה באופן שלילי. חוץ מזה, הכתיבה שלו מביכה ("מאזור הרחבה", "לא מעוררת השראה", "שילוב של קו קדמי") וכדאי שילטש אותה כי היא לא מעוררת השראה ו-ONE, שהביאו אותו מהחור של התחת שלי, היו אמורים לייצר עמו שילוב של אתר קצת פחות מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שלפחות החלק על ריון בראון הוא לא רק פרי דימיונו של הכתב. מדובר בשחקן חלש מאוד עם יכולת קליעה מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:28 
הקבוצה הזו משוועת לעוד גארד דומיננטי. היא כיום תלויה לחלוטין בלימונד. להביא סמול פורוורד זה נחמד, אבל לא יפתור את הבעיה המהותית שיש להפועל: שאין גארד דומיננטי-סקורר ליד לימונד. אלא אם מאמינים שסקוט יכול להיות האיש. מצטער, אני חושב שגודס שחקן יותר טוב מסקוט, והייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
ואני גם לא מבין למה מחכים. למה צריכים להגיע למחזור הרביעי עם ריון בראון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:31 
מה ההתלהבות מהאנתוני גודס הזה?
אז נכון, יש לו יד נהדרת.
אבל הוא אדיש, חלבי, לא יודע לעשות שום דבר בהתקפה, לא מבין תרגילים, תוקע את המשחק.... ובהגנה הוא רך וזורק זין.
לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:40 
purvis short כתב:
הקבוצה הזו משוועת לעוד גארד דומיננטי. היא כיום תלויה לחלוטין בלימונד. להביא סמול פורוורד זה נחמד, אבל לא יפתור את הבעיה המהותית שיש להפועל: שאין גארד דומיננטי-סקורר ליד לימונד. אלא אם מאמינים שסקוט יכול להיות האיש. מצטער, אני חושב שגודס שחקן יותר טוב מסקוט, והייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.

"למה מחכים?"
הליגה התחילה לפני שבוע. הפאניקה המוגזמת הזו לא קשורה למציאות. מה גם שבכל מקרה רק בעוד שבוע קבוצות NBA סוגרות סגלים ואז אמורות להתפנות אופציות נוספות וטובות יותר. "להחליף" זו לא מילת קסם, חשוב יותר להחליף במשהו טוב ועדיף לחכות גם קצת יותר כדי למצוא מה שצריך.
ובלי קשר סקוט שחקן שמייצר לעצמו הרבה יותר מגודס אם כבר משווים ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:45 
אדיש חלבי ולא יודע לעשות כלום בהתקפה? איזה שטויות.

גודס שחקן התקפה נהדר ובעיקר שחקן פיק אנד רול נהדר.

הוא יודע לחדור מצוין, הוא יודד למסור נהדר בפיק אנד רול, ובכלל שחקן שמתאים לנו בול.

החסרון שלו הוא שהוא שומר חלש. עם זה אני בהחלט מסכים. מצד שני גם בראון ממש לא הפגין עד עכשיו יכולות מרשימות בהגנה.

חוץ מזה - מסכים עם כל מילה של יובל, פז ופרביס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:50 
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:

"למה מחכים?"
הליגה התחילה לפני שבוע . הפאניקה המוגזמת הזו לא קשורה למציאות. מה גם שבכל מקרה רק בעוד שבוע קבוצות NBA סוגרות סגלים ואז אמורות להתפנות אופציות נוספות וטובות יותר. "להחליף" זו לא מילת קסם, חשוב יותר להחליף במשהו טוב ועדיף לחכות גם קצת יותר כדי למצוא מה שצריך.
ובלי קשר סקוט שחקן שמייצר לעצמו הרבה יותר מגודס אם כבר משווים ביניהם.

לא חושב שזו פאניקה. זה מצב דומה לעונה שעברה מבחינה מסויימת כי יש לנו הזדמנות לגנוב נצחונות אם יהיה לנו סגל עם 4 זרים מתפקדים.

והדבר היחיד שסקוט מייצר זו החזקת כדור מיותרת ובזבוז זמן בהתקפה שבמרבית הפעמים מייצרים איבוד או זריקה רעה.

גודס שחקן מאד "חסכוני" שלא מחזיק אצלו את הכדור ויודע לייצר זריקות טובות לסל בפיק אנד רול הרבה יותר טוב מסקוט. יש לו משחק מיד ריינג' מצוין והוא לא צריך את הכדור ביד כל הזמן כדי להגיע למצב קליעה כמו סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: