ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
אינקוגניטו כתב:
למה להביא שחקן קלעי כשאפשר להביא עוד סמול פורוורד לא מוכר - ככה מתן יוכל להמשיך לשחק 4 ולאמלל את עצמו ואותנו.

דווקא אם מביאים קלעי מתן ימשיך לשחקן כ-4 מדי פעם ואם נביא 3-4 אז מתן ישאר כסמול פוורוד (ואני לא יודע אם מתכוונים להביא בכלל מישהו, אבל רק הגיון פשוט).
זה לא היגיון פשוט. ההיגיון הפשוט הוא שעמדה 4 של הפועל מצוינת ומגוונת עם יהונתן ומיימן, וראו את זה היום יפה מאוד כששיחקנו כל המשחק כמעט עם שני גבוהים ופתאום נראינו בכמה דרגות יותר טוב (וכמו שאמרו פה במשחקים הקודמים, ככה גם נראינו בדקות ששיחקנו עם שני גבוהים). יש לך שלושה גבוהים שצריכים לשחק 80 דקות ומתן יכול וצריך לשחק רק בעמדה 3. אין שום סיבה להביא שחקן לעמדות 3-4 שייקח דקות מיהונתן ומיימן, שראויים לכל דקה שהם מקבלים ואפילו ליותר מזה.
לוותר על גודס במצב הנוכחי זה פשוט מחדל ענקי. הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים מכל בחינה אפשרית.
יש לך על עמדות 1-2 ארבעה שחקנים ו-80 דקות. רביב לא יורד מה-32 דק, סקוט אמור להיות 25-30, סקוורר 15-20 וגולן 5-10. לתוך זה גודס יפגע בכל אחד מהם.
בעמדות 3-5, יש לך 4 שחקנים (בלי בראון). גייטס משחק כ-25 דק, מיימון 20-25, יהונתן 15-20, מתן 30. להביא זר שיוכל להוריד קצת ממתן וגם יוכל לשחק ב-4 כשהגבוהים שלנו יהיו בבעיות עבירות או ביום לא טוב (כמו שקורה לא מעט) נשמע לי יותר הגיוני.
זאת לא חלוקת הדקות. סקוט לא שחקן של 25-30, אם הוא כשיר (שזה סימן שאלה גדול מאוד בינתיים והוא נתן משחק של 30 דקות אולי פעם אחת מתחילת העונה כולל ההכנה) הוא אחלה רול פלייר. מצד שני איך אפשר להגיד שגייטס שחקן של 25 דקות אם בכל משחקי ההכנה למעט אחד וגם בשלושת משחקי הליגה הוא משחק 32-33 למשחק? כשמתן שיחק ב-4 עד היום זה השאיר למיימן פחות מ-20 דקות וליונתן פירורים, וזה מה שיקרה אם יבוא שחקן לעמדות 3-4 (שישחק בעיקר בעמדה 4 כמו שקטש אוהב). מה גם שמיימן, לפי היכולת שלו והדברים שהוא מביא למגרש שחסרים לנו מאוד משחקנים אחרים, כבר עכשיו לא מקבל מספיק דקות וצריך לשחק יותר.
החלוקה גם לא נכונה, כי קטש (למעשה כמו כל הליגה אבל קטש אפילו יותר) משחק בחלקים גדולים מאוד של המשחק עם שלושה גארדים, בטח כשיש לו את גולן שביכולות שלו כרגע הוא יותר 3 מ-2, וסקוט שמבחינת סייז הוא גם כזה. לא נכון להגיד שלרביב, סקוט, גולן וסקוורר יש רק 80 דקות לחלק בינם לבין עצמם. החלוקה בסגל הנוכחי צריכה להיות עמדות 1-3 ועמדות 4-5.
אני אבין טיעון שרוצים שחקן עם יותר סייז ואתלטיות (בתיאוריה מה שבראון היה אמור להיות) שיכול לשחק בעמדה 3 באופן טבעי, וגודס לא כזה. על טיעון כזה אני אגיד שאמנם גודס לא שחקן לעמדה 3 אבל מכל בחינה אחרת - רמה, ניסיון, אישיות, מצב פיזי, קליעה מבחוץ, שכר - הוא מה שנקרא ticks all the boxes, והסיכוי שימצאו שחקן יותר טוב ומתאים כרגע שבוודאות גבוהה כן יביא את כל אותם דברים הוא קלוש. קיים, אבל קלוש.