יובל כתב:
אני חושב שאם עודד משנה קונספציה, משחק ב-4 רק עם מיימן ויהונתן ומעביר את מתן ל-3, גודס מתאים מאוד. ואגב מה שנאמר על גייטס, הדאבל-אפים שהוא מקבל והולך לקבל עכשיו כל משחק וכל פוזשן משאירים לשחקנים האחרים שלנו הרבה מבטים חופשיים (או לפחות זה מה שיקרה כשהוא ישפר את הוצאת הכדור שלו), אז אם בראון מוחלף (וכנראה שזה בדרך לקרות) מה שהכי חשוב אצל המחליף שלו זה קליעה מבחוץ, כי זה למעשה הנשק העיקרי נגד קבוצה שמביא דאבל-אפים ומצופפת את הצבע. אם אתה משחק עם שחקן מטרה בצבע אתה חייב להקיף אותו בקלעים. כמו ששחורציאניטיס משחק במכבי תמיד עם ארבעה קלעים מסביבו. והרי אין הרבה סיכוי להביא שחקן עם קליעה יציבה ובטוחה כמו גודס שזה הטיקט העיקרי שלו והוא יעניש אותך כל פעם שתשאיר אותו לבד.
אבל כאמור לצערי זה לא נראה כרגע הכיוון, ובאמת יותר סביר שיבוא שחקן לעמדות 3-4, שזה שוב ישאיר לנו את יהונתן ומיימן מבוזבזים רק עם שחקן אולי יותר טוב במקום בראון. אבל מבחינת ההתאמה אני לא חושב שיש בעיה עם גודס במקום בראון, ההפך הגמור מזה.
זה בדיוק העניין, אני בעד גודס אם עודד מתחיל לשחק כדורסל כמו שצריך ופותח בחמישייה עם רביב, גודס, מתן, מיימון וגייטס (ואז סקוט עולה מהספסל). או אפילו רביב, גודס, סקוט, יונתן וגייטס (כשמתן מהספסל). הלוואי שזה היה קורה.
מכיוון שאני לא רואה את זה קורה כנראה גם שגודס לא הולך לקרות.
וכן, אני מסכים שתהיה לנו בעיה קשה בקליעה מבחוץ אם יבוא 3-4 במקום בראון.