תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד נהריה - חמישי בהדר יוסף
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:52 
מעניין אותי אם הפציעה של סקוט זו אותה פציעה מהפעמים הקודמות.
אם כן זה קצת מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:01 
ועוד דבר - לא חושב שיש מצב שגודס יבוא במקום בראון. הוא יושב על המשבצת של סקוט.
במקום בראון (אם וכאשר) אני מניח שיחפשו שחקן יותר 3-4.

אני באמת משתדל לא לשפוט את בראון אבל גם אם הוא טוב אני לא רואה ממש מה הוא מוסיף. אם הוא גארד גבוה כזה שלא מסוגל לשים גוף על פורוורדים בכלל, ולא מסוגל לתת אף דקה בעמדה 4 כך שקטש צריך להשתמש שם במתן, אני לא רואה מה הוא נותן. גם אם הוא ישתפר, ואני יודע שהוא מסוגל ליותר ושיש לו כישרון התקפי. אבל אם אתה מביא 3, או שיהיה כזה חצי מוביל כדור (סטייל קרלון) או שיהיה חצי 4 (סטייל פאלמר / האניקאט) או שאם יש לך קצת מזל והרבה כסף יהיה אפילו שניהם (דונטה סמית / דומיניק מגווייר). שחקן שיש לו גם אפס פיזיות וגם אפס כדרור זה בדרך כלל שילוב לא טוב, אלא אם הוא איזה קלעי פסיכי, גאון כדורסל ואתלט יוצא דופן.
כרגע זה לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:10 
מסכים לגבי בראון. אני חשבתי שהוא יתן קליעה, הגנה וקצת אול אראונד.
בינתיים הוא נותן קצת (ממש קצת) אול אראונד וכמו שאמרתי כבר אם הוא לא קלעי אוטומטי הוא לא שווה לנו יותר מדי.

ואני כן חושב שאפשר להביא את גודס במקום בראון כי הנתונים הפיזיים של סקוט מאפשרים לו לשחק בכמה עמדות. זה יצריך קצת גמישות מחשבתית מצד עודד (אצל ארז זה לא עובר) אבל נראה לי שיש לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:20 
הוקיץ' כתב:
מסכים לגבי בראון. אני חשבתי שהוא יתן קליעה, הגנה וקצת אול אראונד.
בינתיים הוא נותן קצת (ממש קצת) אול אראונד וכמו שאמרתי כבר אם הוא לא קלעי אוטומטי הוא לא שווה לנו יותר מדי.

ואני כן חושב שאפשר להביא את גודס במקום בראון כי הנתונים הפיזיים של סקוט מאפשרים לו לשחק בכמה עמדות. זה יצריך קצת גמישות מחשבתית מצד עודד (אצל ארז זה לא עובר) אבל נראה לי שיש לו את זה.

אני הייתי מביא את גודס לא משנה במקום מי. אני חושב ששחקן ברמה הזאת, שאתה יודע מה תקבל ממנו, צריך פשוט להביא וזהו כשאפשר.
ובטח שהקבוצה תהיה יותר טובה איתו מאשר עם בראון. זה בלי ספק בכלל.

אבל לצערי קשה לי להאמין שזה יקרה. מניח שאם בראון ישוחרר קטש יחפש משהו אחר לגמרי, ואני גם די מבין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם עודד משנה קונספציה, משחק ב-4 רק עם מיימן ויהונתן ומעביר את מתן ל-3, גודס מתאים מאוד. ואגב מה שנאמר על גייטס, הדאבל-אפים שהוא מקבל והולך לקבל עכשיו כל משחק וכל פוזשן משאירים לשחקנים האחרים שלנו הרבה מבטים חופשיים (או לפחות זה מה שיקרה כשהוא ישפר את הוצאת הכדור שלו), אז אם בראון מוחלף (וכנראה שזה בדרך לקרות) מה שהכי חשוב אצל המחליף שלו זה קליעה מבחוץ, כי זה למעשה הנשק העיקרי נגד קבוצה שמביא דאבל-אפים ומצופפת את הצבע. אם אתה משחק עם שחקן מטרה בצבע אתה חייב להקיף אותו בקלעים. כמו ששחורציאניטיס משחק במכבי תמיד עם ארבעה קלעים מסביבו. והרי אין הרבה סיכוי להביא שחקן עם קליעה יציבה ובטוחה כמו גודס שזה הטיקט העיקרי שלו והוא יעניש אותך כל פעם שתשאיר אותו לבד.

אבל כאמור לצערי זה לא נראה כרגע הכיוון, ובאמת יותר סביר שיבוא שחקן לעמדות 3-4, שזה שוב ישאיר לנו את יהונתן ומיימן מבוזבזים רק עם שחקן אולי יותר טוב במקום בראון. אבל מבחינת ההתאמה אני לא חושב שיש בעיה עם גודס במקום בראון, ההפך הגמור מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:29 
יובל כתב:
אני חושב שאם עודד משנה קונספציה, משחק ב-4 רק עם מיימן ויהונתן ומעביר את מתן ל-3, גודס מתאים מאוד. ואגב מה שנאמר על גייטס, הדאבל-אפים שהוא מקבל והולך לקבל עכשיו כל משחק וכל פוזשן משאירים לשחקנים האחרים שלנו הרבה מבטים חופשיים (או לפחות זה מה שיקרה כשהוא ישפר את הוצאת הכדור שלו), אז אם בראון מוחלף (וכנראה שזה בדרך לקרות) מה שהכי חשוב אצל המחליף שלו זה קליעה מבחוץ, כי זה למעשה הנשק העיקרי נגד קבוצה שמביא דאבל-אפים ומצופפת את הצבע. אם אתה משחק עם שחקן מטרה בצבע אתה חייב להקיף אותו בקלעים. כמו ששחורציאניטיס משחק במכבי תמיד עם ארבעה קלעים מסביבו. והרי אין הרבה סיכוי להביא שחקן עם קליעה יציבה ובטוחה כמו גודס שזה הטיקט העיקרי שלו והוא יעניש אותך כל פעם שתשאיר אותו לבד.

אבל כאמור לצערי זה לא נראה כרגע הכיוון, ובאמת יותר סביר שיבוא שחקן לעמדות 3-4, שזה שוב ישאיר לנו את יהונתן ומיימן מבוזבזים רק עם שחקן אולי יותר טוב במקום בראון. אבל מבחינת ההתאמה אני לא חושב שיש בעיה עם גודס במקום בראון, ההפך הגמור מזה.

זה בדיוק העניין, אני בעד גודס אם עודד מתחיל לשחק כדורסל כמו שצריך ופותח בחמישייה עם רביב, גודס, מתן, מיימון וגייטס (ואז סקוט עולה מהספסל). או אפילו רביב, גודס, סקוט, יונתן וגייטס (כשמתן מהספסל). הלוואי שזה היה קורה.
מכיוון שאני לא רואה את זה קורה כנראה גם שגודס לא הולך לקרות.

וכן, אני מסכים שתהיה לנו בעיה קשה בקליעה מבחוץ אם יבוא 3-4 במקום בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 00:44 
אפשר גם לשחק רביב-סקוט-מתן-מיימון-גייטס כשגודס הוא הזר שעולה מהספסל.

למרות שהדיונים האלה תיאורטים לגמרי, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת הולכים לקונספט של ביג מן באמצע שמוקף בקלעי שלשות אז חמישיה של רביב-גודס-מתן-יהונתן-גייטס תהיה אופטימלית. סקוט יכול לעלות במקום כל אחד מ 1-3 ומיימון יכול לעלות גם במקום יהונתן אם צריך יותר פיזיות באמצע או במקום ינסי אם רוצים לרוץ וללחוץ גבוה.
בכל מקרה זה יהיה מאוד מבאס אם שוב נפספס שחקן מוכח כמו גודס ונמשיך עם שחקן שאולי יהיה טוב ואולי לא כמו בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
יש בכלל כסף להביא את גודס?
בכל זאת השכר שלו "קצת" השתדרג מאז שהוא היה אצלנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 12:25 
יש כסף להביא את גודס. הכל שאלה של רצון של קטש.
לצערי אני לא מאמין שגודס יגיע, אבל הלוואי שלא נפספס אותו שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג אם יש או אין. אבל אני אתפלא האמת אם השכר שלו השתדרג מאז שעבר אצלנו. כשעזב אותנו הוא היה מאד אטרקטיבי אחרי ששוחרר עקב סיבות כספיות מאוקראינה, ונתן אצלנו חצי עונה מעולה כולל סדרת פלייאוף אדירה מול מכבי.
מאז הוא עבר 4 קבוצות, כשמתיים מהן הוא שוחרר אחרי תקופה קצרה עקב חוסר שביעות מקצועית. לדעתי הרבה מאד קבוצות יעדיפו לא לקחת סיכון איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
מיימון חייב לפתוח 4 ליד גייטס
סקוט צריך לשחק ולא לפחד לעשות דברים בשביל לתהות על קנקנו, יכולת אישית ללא ספק יש לו
בראון <--> גודס
מה שאנחנו הכי צריכים: רכז, שיהיה גם רבע טהור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 11:41 
לא שזה מדד שאומר יותר מדי במשחק אחד,
אבל עדיין ראוי לציין שגם במשחק חלש מאד של רביב הוא עם מדד +- של 16, שני רק לגולן גוט.
בכלל החמישייה עם המדד פלוס מינוס הגבוהה ביותר: גוט, רביב, מיימון, סקוורר, ויונתן.
כשסקוט וגייטס עם 3 בלבד וריון בראון עם מינוס 11
כמובן שגייטס ראשון במדד עם סטטיסטיקה מעולה (חוץ מאחוזי העונשין) אבל יש לי חשש
שהפלוס מינוס שלו תמיד יהיה מפתיע לרעה ביחס למדד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
צריך להבין שהנתון הזה הוא נסיבתי וצריך לקשר אותו למה שקורה במגרש.
אם ניצחנו ב-16 אבל בדקות שבראון שיחק הפסדנו ב-11 (שזה כבר לא סתם הפרש, זה דבר מאוד קיצוני) ואתה גם רואה שהוא לא תורם שום דבר על המגרש אז אפשר להבין מהנתון הזה כמה ההשפעה שלו שלילית. מה גם שזה משחק שני רצוף ככה.
אבל אם סקוט ב-20 דקות עושה 16 נקודות ב-6/8 מהשדה והגנה טובה וגייטס מסיים עם 22 נקודות ב-9/10 מהשדה ו-8 ריבאונד אז הפלוס-מינוס שלהם במשחק הזה חסר משמעות והוא מקרי בלבד. בגדול מה שאתה אומר לגבי גייטס זה נכון, כי הנזק שלו בהגנה ובריבאונד פוגע בקבוצה, וגם בהתקפה - הוא שואב המון כדורים ובעצם כשהוא על המגרש משחקים רק עליו, אז גם מספר הנקודות שלו לא בהכרח משקף את ההשפעה החיובית שלו על משחק ההתקפה. כשהוא היה באילת אז הפלוס-מינוס שלו היה בערך באותו קצב כמו בדקות שהוא לא היה על המגרש, למרות שלא היה להם אף שחקן אחר שקרוב להיות סנטר ועל הנייר היה אמור להיווצר פער גדול בין הדקות שלו על המגרש לדקות שלו על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 12:56 
יובל כתב:
צריך להבין שהנתון הזה הוא נסיבתי וצריך לקשר אותו למה שקורה במגרש.
אם ניצחנו ב-16 אבל בדקות שבראון שיחק הפסדנו ב-11 (שזה כבר לא סתם הפרש, זה דבר מאוד קיצוני) ואתה גם רואה שהוא לא תורם שום דבר על המגרש אז אפשר להבין מהנתון הזה כמה ההשפעה שלו שלילית. מה גם שזה משחק שני רצוף ככה.
אבל אם סקוט ב-20 דקות עושה 16 נקודות ב-6/8 מהשדה והגנה טובה וגייטס מסיים עם 22 נקודות ב-9/10 מהשדה ו-8 ריבאונד אז הפלוס-מינוס שלהם במשחק הזה חסר משמעות והוא מקרי בלבד. בגדול מה שאתה אומר לגבי גייטס זה נכון, כי הנזק שלו בהגנה ובריבאונד פוגע בקבוצה, וגם בהתקפה - הוא שואב המון כדורים ובעצם כשהוא על המגרש משחקים רק עליו, אז גם מספר הנקודות שלו לא בהכרח משקף את ההשפעה החיובית שלו על משחק ההתקפה. כשהוא היה באילת אז הפלוס-מינוס שלו היה בערך באותו קצב כמו בדקות שהוא לא היה על המגרש, למרות שלא היה להם אף שחקן אחר שקרוב להיות סנטר ועל הנייר היה אמור להיווצר פער גדול בין הדקות שלו על המגרש לדקות שלו על הספסל.

לא נמאס?
זה הרי מה שכתבת בעונה שעברה על שחקן אחר:
"שחקן שלא מצליח להגיע למדד חיובי לפחות פעם בשלושה משחקים, שיהיה לו פלוס מינוס מיליון מצידי, זה חסר משמעות". עכשיו יש לך שחקן עם המדד הכי גבוה בקבוצה, אבל באופן פתאומי מה שמשמעותי זה הפלוס מינוס שלו?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: