תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד נהריה - חמישי בהדר יוסף
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מעכברי הכדורסל פה יודע איך זה שגודס שוב בלי קבוצה? הרי מדובר בשחקן מוכשר ויעיל. למה אף אחד לא קפץ על המציאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 21:51 
יש מצב שקטש לא סופר את יהונתן?
היה נראה גם שהוא ירד מדוכדך לחדר ההלבשה בזמן ששאר השחקנים הודו לקהל.
מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מוזר. יהונתן עלה חד עם ריבאונד התקפה וסל ואחרי זה בלוק, הייתי בטוח שזה יהיה יום טוב שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מוזר הסיפור עם יונתן, עולה בסוף המחצית ומיד עושה שתי פעולות יפות, ואז במחצית השנייה עולה לשתי דקות, נותן סל גדול בנגיעה הראשונה שלו ואז חוזר מיד לספסל עד סוף המשחק. גם באילת אותו סיפור, כמה פעולות יפות ואז מיד חוזר לספסל. מצד אחד הוא לא שיחק נגד ראשון אז יכול להיות שהוא לא כשיר, אבל הוא נראה מאוד חד. מצד שני אין היגיון לא לתת לו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
אם יש אפשרות ריאלית להביא את גודס ולא הולכים על זה , זה פש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אחרי המשחק קטש אמר שהוא פספס היום עם יונתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
הטוויטר של מיימון:
Got to experience the fans of Hapoel Tel Aviv and I must admit there is NOTHING like it! Great fans generate hostile atmospheres! Good win!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:25 
די עברו פה על כל הנקודות, רק דבר קטן שלא הודגש
לימונד אמנם 3 רבעים היה רע, אבל בסוף קצת שיפר. לעומתו, כבר המון המון זמן לא ראיתי תצוגת נפל כמו שסקוורר נתן היום. אני מאוד מקווה שהוא ישתפר בהמשך.
וחוץ מזה, גולן גוט :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:29 
הבעיה של סקוט היא שגם כשהוא טוב, הוא מחזיק את הכדור פשוט יותר מדי. מכדרר עוד ועוד. מצטער אבל אני חושב שמול קבוצות יותר טובות הוא לא יתן לנו כלום. אני כבר לא מדבר על ההגנה המזעזעת שראינו ממנו מול אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:33 
בתסריט שאנתוני מגיע סקוט אמור להיות זה שמשוחרר, אבל לא רלוונטי כרגע
השאלה היא שאם בראון נחתך, אנחנו צריכים שחקן כמו גודס או 3-4 עם קליעה
אבל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:37 
אכן יש מה לדאוג בענין הגארדים הזרים. זה וודאי נכון לגבי בראון, אבל גם לגבי סקוט, שבהחלט מסוגל לייצר נקודות, אבל רק מחפש את הסל ולא תורם למשחק הקבוצתי. הדקות הטובות של הפועל הערב היו כששניהם ישבו על הספסל. כמה טוב היה לראות את מתן חוזר לעצמו, ואת גולן גוט, שממש צומח מול העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
תיאורטית גודס יכול להגיע במקום בראון אם מתן ישחק ב-3 ויונתן ומיימן ב-4, אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מצא ארנק שחור ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:42 
משחק גרוע. כדורסל רע במשך רוב המשחק. מעט מדיי כישרון התקפי, משחק לא חכם. מזל שזה היה נגד נהריה, כי נגד קבוצה סבירה זה היה נגמר בהםסד.
1. ברגע שעודד שם את מתן כארבע, ויש את מיימון, הוא פשוט הופך את יהונתן למיותר. אין מספיק דקות בעמדות הגבוהים לארבעה שחקנים. מעבר לזה, מתן לא יכול לשחק ארבע. הוא לא יודע לשחק את העמדה הזו. זה נראה רע. והיום הוא עוד היה ביום טוב.
2. אני לא מבין מה קטש רוצה מיהונתן. אם זה יימשך ככה זה מתכון לפיצוץ. עם כל הכבוד למיימון, יהונתן לטעמי שחקן טוב יותר ממנו (בימים שהוא בא כמו שצריך). אני לא מבין איך הוא משחק כל כך מעט. ואם זה מה שקטש רצה, אז למה הוא השאיר את יהונתן?
3. מיימון, כן, נלחם, ריבאונד, הוא חמוד לאללה ומתאמץ והלוואי שכל זר היה נותן מאמץ כמוהו. אבל מצטער, עד כה הוא הראה רמת כישרון שלא מתאימה לשחקן ליגת על. וגם יש לו בעיה קשה באתלטיות. אני לא השתכענתי שהוא מספיק טוב. שוב, נלחם וריבאונד והכול, אבל לא מראה בכלל כישרון התקפי.
4. בראון. די, מספיק, מביך. אני מניחח שנגד ירושלים הוא יהיה, אבל אם הוא ישחק במחזור הרביעי זה כבר מחדל.
5. לימונד. מצטער, לא יכולתי לראות את צורת המשחק שלו היום. אנוכי, לא מוסר.
6. סקוורר. נכס. אחלה רכש.
7. גוט. יופי של משחק. אם הוא יבין את המגבלות שלו, ולא ינסה לקחת כל כדור לסל, הוא יכול להגיע רחוק.
8. כרגע הקבוצה נראית רע. לא מספיק כישרון, כדורסל שבלוני.
9. גייטס. הכי טוב על המגרש היום. עם כל החסרונות שלו (ואני ממש לא מאוהביו. הייתי מעדיף את סימפסון או ריק ג׳קסון בלי לחשוב פעמיים). רואים שהוא שחקן של מאה אלף דולר, ולא שחקן של 60. לא יעזור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אכן יש מה לדאוג בענין הגארדים הזרים. זה וודאי נכון לגבי בראון, אבל גם לגבי סקוט, שבהחלט מסוגל לייצר נקודות, אבל רק מחפש את הסל ולא תורם למשחק הקבוצתי. הדקות הטובות של הפועל הערב היו כששניהם ישבו על הספסל. כמה טוב היה לראות את מתן חוזר לעצמו, ואת גולן גוט, שממש צומח מול העיניים.

רואים שסקוט ילד. יותר מדי כדרורים מיותרים, מעט מדי מחשבה איך לעשות סל קל.
אבל הוא באמת נראה מאד כשרוני.

וחיכיתי שפרביס כבר יבוא וידבר על החלפות שחקנים ומחדל :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:46 
purvis short כתב:
משחק גרוע. כדורסל רע במשך רוב המשחק. מעט מדיי כישרון התקפי, משחק לא חכם. מזל שזה היה נגד נהריה, כי נגד קבוצה סבירה זה היה נגמר בהםסד.
1. ברגע שעודד שם את מתן כארבע, ויש את מיימון, הוא פשוט הופך את יהונתן למיותר. אין מספיק דקות בעמדות הגבוהים לארבעה שחקנים. מעבר לזה, מתן לא יכול לשחק ארבע. הוא לא יודע לשחק את העמדה הזו. זה נראה רע. והיום הוא עוד היה ביום טוב.
2. אני לא מבין מה קטש רוצה מיהונתן. אם זה יימשך ככה זה מתכון לפיצוץ. עם כל הכבוד למיימון, יהונתן לטעמי שחקן טוב יותר ממנו (בימים שהוא בא כמו שצריך). אני לא מבין איך הוא משחק כל כך מעט. ואם זה מה שקטש רצה, אז למה הוא השאיר את יהונתן?
3. מיימון, כן, נלחם, ריבאונד, הוא חמוד לאללה ומתאמץ והלוואי שכל זר היה נותן מאמץ כמוהו. אבל מצטער, עד כה הוא הראה רמת כישרון שלא מתאימה לשחקן ליגת על. וגם יש לו בעיה קשה באתלטיות. אני לא השתכענתי שהוא מספיק טוב. שוב, נלחם וריבאונד והכול, אבל לא מראה בכלל כישרון התקפי.
4. בראון. די, מספיק, מביך. אני מניחח שנגד ירושלים הוא יהיה, אבל אם הוא ישחק במחזור הרביעי זה כבר מחדל.
7. גוט. יופי של משחק. אם הוא יבין את המגבלות שלו, ולא ינסה לקחת כל כדור לסל, הוא יכול להגיע רחוק.
9. גייטס. הכי טוב על המגרש היום. עם כל החסרונות שלו (ואני ממש לא מאוהביו. הייתי מעדיף את סימפסון או ריק ג׳קסון בלי לחשוב פעמיים). רואים שהוא שחקן של מאה אלף דולר, ולא שחקן של 60. לא יעזור כלום.

ינסי גייטס שחקן טוב. אחד הטובים בליגה. לא פעם ראשונה וממש לא פעם אחרונה שהוא יראה את זה העונה.
לא סגור על מה ראית מסקוורר היום, אבל אני כן חושב שהוא שחקן לא רע ובעיקר שומר מעולה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שהוא היה ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
בעיקר היה נראה היום שקטש, כמו מורו ורבו אוברדוביץ, מנסה בכוח ליצר מותחן ממשחק שיכול להיות גמור כבר בחצי הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

אם גייטס היה יודע לעשות 22 נקודות גם שהוא לא נשמר על ידי שחקן מביך כמו דניאל איידן, אז הוא בהחלט היה שווה את זה. אבל אם כל פעם שהוא מקבל איזה אלישי כדיר, שבשבילו גם הוא אמור להיות טיול, הוא לא מצליח לעשות כלום (או יותר נכון עושה הרבה נזק), אז הוא גם לא שווה כלום. את נהריה אפשר לנצח גם בלי גייטס. ומיימון ש"לא מתאים לליגת העל" בינתיים יותר אפקטיבי ממנו או מכל אחד אחר בדקות שהוא משחק בלי קשר לכמה הוא חמוד ונלחם. סקוורר היה מזעזע היום (למרות שבסך הכל עד הוא בסדר, רק מקבל יותר מדי דקות) אז לא ברור לי על מה אתה מבסס כשאתה כותב את זה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 16 אוקטובר 2014, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:01 
יובל כתב:
אם גייטס היה יודע לעשות 22 נקודות גם שהוא לא נשמר על ידי שחקן מביך כמו דניאל איידן, אז הוא בהחלט היה שווה את זה. אבל אם כל פעם שהוא מקבל איזה אלישי כדיר, שבשבילו גם הוא אמור להיות טיול, הוא לא מצליח לעשות כלום (או יותר נכון עושה הרבה נזק), אז הוא גם לא שווה כלום. את נהריה אפשר לנצח גם בלי גייטס. ומיימון ש"לא מתאים לליגת העל" בינתיים יותר אפקטיבי ממנו או מכל אחד אחר בדקות שהוא משחק בלי קשר לכמה הוא חמוד ונלחם. סקוורר היה מזעזע היום (למרות שבסך הכל עד הוא בסדר, רק מקבל יותר מדי דקות) אז לא ברור לי על מה אתה מבסס כשאתה כותב את זה.

טוב, בסדר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:05 
שידור חוזר של המשחק מתחיל עכשיו בספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:14 
16 איבודים להפועל 18 איבודים נ. אילת, יותר מידי איבודים.

43 ריבאונד להפועל מתוכם 13 ריבאונד שהפכו ל-21 נקודות, לא צפוי נגד רוב הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:15 
סיכום שלי -

*מתן חייב לשחק 3 ולא 4, כמו שנאמר כאן, ביציע ובכל מקום בגלובוס - זה זועק לשמיים. מה שכן, השלשות שלו היום היו חשובות מאוד ובכלל משחק ההגנה שלו, תענוג.

*אני לא מודאג מהיכולת של רביב, תפס יום רע וזה קורה.

*אני לא מת על הפיקנ'רול ובכלל על זה שיינסי עומד הרבה פעמים רחוק מהסל, זה מוריד מהאפקטיביות שלו ולמרות שהכדרור שלו יחסית בסדר לסנטר,
זה די מיותר.

*הלוואי שגולן ימשיך ככה, היום הדברים הסתדרו לו הרבה יותר טוב מהמשחק מול אילת ונראה שלילד יש הרבה ביצים. הוא קיבל הרבה דקות והוכיח שהוא ראוי להן.

*יהונתן היה חייב לקבל יותר דקות אבל כנראה שהוא לא לגמרי כשיר אחרת אין שום סיבה שישב כל כך הרבה על הספסל.

*ריבואנד, מתי בפעם האחרונה לקחנו 43 ריבאונדים במשחק? נכון שנהריה זה לא ממש מדד אבל נחמד לראות את זה מדי פעם.

*נהריה קבוצה חלשה לאללה

*רואי חגאי אמר בסיום שהפועל תעשה העונה פיינל-פור, אינשאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:26 
כמה נקודות אור היום:
סקוט - הראה שאפשר לסמוך עליו התקפית וגם הגנתית. הוא לא ילד כמו בראון ונראה שעם עוד קצת דקות משחק (בתקווה שיפסיק להיפצע)
וחיבור ללימונד בקו האחורי הוא יהיה מצוין.
גוט ומתן - נתנו הגנה מצוינת וכרגע הם גם הקלעי שלשות היחידים שלנו כאשר בונים בשבילם תרגילים והם פנויים.
גייטס - באמת שלא מבין מה אתם רוצים מהשחקן הכי טוב שלנו מתחילת העונה וגם בהכנה. נכון שיש לו חסרונות, אבל אם הוא היה יותר טוב
בהגנה ובא לכל משחק הוא לא היה עולה 100 אלף ולא היה בהפועל. צריך להשתמש ביתרונות שלו בהתקפה, ללמד אותו קצת יותר למסור מהר החוצה
ובעיקר להביא עוד קלעי שלוש מאיים שיוכל לקבל ממנו את הכדור ולגרום להגנה לא להתקבץ אליו כל הזמן.

נקודות חושך:
בראון - לא ברמה התקפית ולא הגנתית לאירופה בשלב זה של הקרירה שלו. חלש מידי ומבולגן.
יונתן - לא בגלל איך ששיחק אלא בגלל דקות המשחק שקטש נותן לו. אם זה לא ישתפר בקרוב זאת בעיה רצינית. הוא ישראלי מאוד יקר יחסית
ואומנם אין הרבה גבוהים ישראלים אחרים שאפשר להביא אבל בסכומים שהוא מקבל לא יכול להיות שהוא ישחק פחות מ10 דקות.

קטש - משתמש ברוטציה מאוד רחבה יחסית, הרבה חילופים וחמישיות שונות. חי את המשחק זה בטוח . יקח זמן עד שהשחקנים
יבינו את ההתקפה שלו.
אהבתי את הלקיחת פסקי זמן שלו והעצירה של הריצה של נהריה בזמן.

לגבי אנתוני גודס - אם הוא חופשי יכול להיות יופי של שחקן רק שאני לא בטוח שהוא לא דומה מידי לסקוט. הייתי מעדיף לראות או רכז ממשי או מישהו שהוא
יותר שלוש לכיוון הארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל נגד נהריה - חמישי בהדר יוסף
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:34 
קטש גומר את מתן בעמדה 4
מתן נכנס לעניינים במחצית השנייה כאשר עברנו לשחק עם מיימון וגייטס בצבע ומתן זז לעמדה 3
מקווה שקטש מתישהו יבין שככה הוא צריך לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:35 
אנשים צריכים להירגע עם כל ההמלצות ההעפות והפיטורים

מסכים עם זה שבראון לא נראה מספיק ברמה כרגע, ואני חייב לומר שעד כה הוא לא הרשים אותי באף משחק, גם באלו שהוא קלע ושיחק הרבה יחסית... בוא ניתן לו בכל מקרה עוד כמה משחקים של חסד, בכל זאת רוקי...

מתן נאור אכן לא צריך לשחק 4, אבל למי שלא שם לב מימון ושולדבראנד לא פתחו טוב את הרבע השלישי ולכן קטש נאלץ לשחק עם מתן שוב בעמדה מס' 4, הוא ניסה להימנע מזה אבל בסיטואציה הספציפית זה לא הסתדר לו.

רביב לא במשחק גדול אבל המשיך לנהל את ההתקפות טוב מאד וברבע האחרון הבין שרק מחדירות הוא יעשה סלים, המשיך לשחק אגרסיבי וזה לא דבר של מה בכך אחרי שלושה רבעים ששום דבר לא נכנס ועם פציעה קטנה שבטוח הטרידה אותו.

אני די מבסוט על סקוט כרגע יש לו כישרון והוא יודע לעשות הגנה, שני דברים הוא צריך לעבוד עליהם, לשחרר את הכדור יותר מהר ולא לכדרר כל כך הרבה ובנוסף לתת יותר מהיכולת ההגנתית בכל פוזשן ולא רק לפרקים.

מימון סבבה של שחקן, יודע לשים את הגוף להתמקם ולקחת את הריבאונדים צריך לעלות מהספסל כי הוא מוגבל התקפית, אבל יוסיף לנו המון אנרגיות מהספסל ומלחמה כשדברים הולכים פחות טוב...

גייטס פצצה, גולן גוט פצצה, שימשיכו ככה כל ערב.

זה שנהריה לא קבוצה להיט זה לא צריך להוריד מהניצחון, עד כמה שזכור לי רוב המשחקים בשנה שעברה נגמרו בתוצאות די צמודות, ואם לא היינו פותחים את המשחק חצי כח ואם לא ה3 דקות הראשונות ברבע השלישי נהריה בכלל לא מתקרבים אלינו וזה נגמר שלושים ויונתן מור ורום גפן משחקים 5 דקות כל אחד.
חוצמזה נהריה סהכ נתנו פייט שיחקו חזק, גרמו לנו להרבה איבודים ועדיין ניצחנו אותם בהפרש גדול בסופו של דבר.

הגנה טובה באופן כללי, 66 נקודות ליריבה גם אם זו נהריה זה יפה מאד.

לא חסר מה לשפר בקבוצה מן הסתם אבל אחרי ניצחון ביתי עם הקהל ואחרי שבטח ירד קצת לחץ מהשחקנים החדשים יהיה נוח יותר לעבוד באימונים על הדברים הלא טובים.

תהיו יותר אופטימיים, יש לנו מאמן שהשחקנים אומרים עליו שהוא מבין כדורסל ברמה ממש גבוהה, אני אישית חושב שבסה"כ הוא ניהל את המשחק בסדר גמור, יונתן היה צריך לשחק יותר ותחילת הרבע השלישי טעונה שיפור.

ולכל הפסימים באמת תקחו משהו כדי להירגע, תסתכלו על הדברים הטובים, יש קבוצה צעירה חדשה ויש בה כשרון !!!

יאללה הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:40 
גייטס היה טוב מאוד ברמה האישית, אבל מבחינה קבוצתית הקבוצה עדיין לא יודעת איך לשחק איתו. במחצית הראשונה במיוחד זה עלה לנו בהמון איבודים, המשחק עליו בכל התקפה היה מאוד שקוף וברמת ביצוע נמוכה (עם היום הנוראי של רביב וסקוורר). גם ההתמודדות עם דאבל אפים עליו היתה לא מספיק טובה ברמה הקבוצתית וצריך להערך לזה, כי הוא הולך לקבל הרבה מאוד דאבל אפים והוא כן שחקן שיודע להוציא כדור החוצה (למרות שהיום זה לא כל כך הלך). אפילו בהגנה לצד כמה פאלטות מביכות (הסבסוב הזה שאכל מאיידן) הוא הראה נוכחות ושינה זריקות (גם חסם פעמיים), אמנם רק מול נהריה עם הקו הקדמי הגרוע בליגה אבל גם זה משהו. אין ספק שהחסרונות שלו יבלטו יותר במשחקים אחרים והוא עוד יתסכל אותנו לאורך העונה אבל אין ספק שיש לו נוכחות התקפית. צריך עוד לראות איך זה לאורך זמן מבחינת יעילות.

בראון נראה בדרך החוצה, אם קודם דיברתי על הקרדיט שקטש נותן לו אז היום קטש כבר העדיף את גוט עליו במאני טיים (גם כשסקוט פצוע ואין אילוצי חוק רוסי) וזה אומר הכל. והאמת? עם כל הקרדיט שאני מנסה לתת לזרים צעירים, בראון לא נראה בכיוון. מילא קבלת ההחלטות שלו שלא מראה שום שיפור (והיא פשוט מזעזעת), הבעיה הכי קשה זה הפיזיות והאינטנסיביות שלו ואת זה לא משפרים ביום. כרגע הוא לא יכול לשמור על עציץ, שחקן לאומית כמו נייט מילר עשה עליו סל מתי שהוא רצה. הוא מסתמך על הניתור שלו יותר מדי ולא משחק עם הגוף בכלל (לא בהגנה ולא בהתקפה), רק קופץ וקופץ. קופץ לחסום, קופץ להטביע, קופץ לריבאונד. אבל לא שומר, לא סוגר, לא נלחם על מיקום, לא נכנס לסל (חוץ מהניסיון הפתטי ההוא להטביע מעל שחקן כאילו הוא ג'ורדן). סבבה, אתה יודע לקפוץ, אבל בלי פיזיות זה לא נותן כלום. פשוט בדיחה איך כל פעם שהוא מוצא את עצמו עם שחקן מתחת לסל הוא קופץ הכי גבוה שהוא יכול בלי לשים עליו גוף ב-כ-ל-ל. זו לא הגנה, זה לא כדורסל.

סקוט. אחלה שחקן (חוץ ממחלת הכדרורים שגומרים את השעון שהיא מזעזעת) אבל לא יכול להיות ששחקן נפצע כבר פעם רביעית או חמישית ואנחנו רק במחזור השני. וזה לא שכל פעם הוא אכל כניסות חזקות או נפילות קשות. יש לו בעיה של כשירות שראו מהאימון הראשון ולא כל כך ברור לי לאן זה הולך.

יונתן. פשוט פשע של קטש לא לתת לו קרדיט ביום כזה. אצל יונתן זה יום אסל יום בסל, אבל כשהוא ביום אסל פאקינג שחק איתו והרבה. מראה על חוסר מודעות וחוסר ערנות של קטש, ובעיקר חוסר היכרות עם הסגל שלו. בכלל, אני לא נוטה לקפוץ אחרי כל משחק עם "ניהול משחק גרוע" וכל זה, אבל ניהול המשחק של קטש היה לא טוב היום.

רביב. מצטרף להוקיץ' שדוקא ביום כזה רואים איזה שחקן ענק הוא. אחרי מחצית ראשונה מזעזעת, על רגל פצועה, כשכל הקבוצה מתפרקת והמשחק בורח, הבחור פשוט לקח על עצמו את המשחק.

מתן. אלוהים חיים. אבל חייב לשחק 3. מספיק עם זה עודד, מספיק. ניסינו, לא הלך. עבור הלאה.

ואחרון חביב גולן גוט. כאן דוקא מילה טובה לעודד שהיו לו ביצים להושיב את בראון על הספסל ולתת לגולן לשחק במאני טיים, לא לכל מאמן היו ביצים לעשות את זה. וסחטיין על גולן שלקח את זה בשתי ידיים. שיחק מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:43 
יובל כתב:
purvis short כתב:

קשה להגיד שגייטס עשה את הנקודות על איידן כי בפועל הוא קיבל דאבל אפ בכל פעם שקיבל את הכדור. ברור שהוא נהנה מהקו הקדמי החלש של נהריה אבל זה לא שהוא שייט לו לאחד על אחדים קלים מול דניאל איידן, על הרבה מהנקודות האלה הוא עבד קשה מאוד.
התקפית הוא עשה עבודה מצוינת היום (חבל שהוא קלעי עונשין כל כך מזעזע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
וחבל שהוא לא יודע להתמודד עם דאבל טים כמו שצריך. לא לעניין פשוט לשחקן ברמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל נגד נהריה - חמישי בהדר יוסף
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין גדול בכדורסל, אבל נראה לי שכל קבוצה בליגה חוץ מנהריה שתצופף נגדנו בצבע תשאיר אותנו על 68-74 נקודות. הקבוצה אמנם מניעה כדור יפה, יש סבלנות ולא הרבה זריקות קשות אבל כמעט ולא מהווה איום מבחינת קליעה מבחוץ. זה מצמצם מאוד את טווח האיומים שלנו ומאוד יקל על קבוצות עם שומר וחצי נורמליים בצבע.
הפתרון הוא מתן כ3 כמו שנאמר כאן כבר לפני מספר שבועות ולהחליף את בראון בקלעי שלשות. זה הדבר הכי חשוב שצריך להיות למחליף שלו יחד עם רגליים סבירות לעשות הגנה. מעבר לזה כל דבר הוא בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: